Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Άλλο νούμερο υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ: Η πολιτική εξουσία είναι οργανωμένη ληστεία

 


Εάν δεν είσαι νούμερο για να γελάει ο κόσμος, και δεν μπορείς να ξεφτιλιστείς εύκολα, δεν έχει θέαση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφιο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μας είπε το πώς βλέπει το κράτος και τι άποψη έχει για την πολιτική εξουσία και τους αρμούς της εξουσίας.

«.............τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία» είπε χαρακτηριστικά το υποψήφιο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Παπαδημητρίου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πιερίας.

Όπως είπε το μαργαριτάρι της Πιερίας «η αλλαγή όμως δεν θα γίνει μόνο με το να πάρουμε τη διακυβέρνηση. Η αλλαγή πρέπει να γίνει με το να αλλάξουμε και τους θεσμούς, τους αρμούς της εξουσίας. Εδώ και 200 χρόνια αυτοί οι αρμοί της εξουσίας, δηλαδή η τοπική αυτοδιοίκηση, η εκπαίδευση, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία, ο στρατός, η αστυνομία, η ενημέρωση, δεν λειτουργούν σωστά με αποτέλεσμα να έχουμε ένα κράτος στο οποίο δεν επικρατεί η Δικαιοσύνη».

Και για να μας αποτελειώσει είπε «Αν δεν αλλάξουν οι θεσμοί δεν μπορούμε να κάνουμε κράτος δικαίου. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η ιστορία. Μια ζωή αυτοί που είχαν τη διακυβέρνηση δεν είχαν και την εξουσία. Γιατί άλλο εξουσία κι άλλο διακυβέρνηση. Τη διακυβέρνηση την έχει αυτός που κερδίζει τις εκλογές, ενώ την εξουσία την έχει αυτός που έχει τους θεσμούς δικούς του».

Δείτε και γελάστε :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου