Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Λαθρομετανάστης κακοποιός κρυβότανε hot spot στην Κω και τον έψαχναν σε Γερμανία - Αυστρία

 


Ένα παράδειγμα για το ποιοι έχουν έρθει και κρύβονται για να μην τους ανακαλύψουν, και σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Σε καταυλισμό μεταναστών στην Κω, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 28χρονος λαθρομετανάστης αραβικής καταγωγής που κρυβόταν και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις γερμανικές αρχές για αδικήματα τα οποία φέρεται να διέπραξε τα τελευταία επτά χρόνια.

Σύμφωνα με το διωκτικό έγγραφο, ο 28χρονος κακοποιός λαθρομετανάστης κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην Γερμανία και πρόκληση σωματικών βλαβών στην Αυστρία. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι πούλησε ένα γραμμάριο κάνναβης έναντι 12 ευρώ σε έναν 15χρονο έξω από σχολείο στις 20 Ιουλίου του 2016, στις 4 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς τραυμάτισε ένα άτομο και στις 23 Ιανουαρίου του 2018 μετέφερε μαζί με δύο ομοεθνείς του ένα κιλό και 863,05 γραμμάρια κάνναβης από το Σάλτσμπουργκ στην Γερμανία.

Ο λαθρομετανάστης κακοποιός οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης όπου, σύμφωνα με την «δημοκρατική», θα παραμείνει ώσπου να εξεταστεί από το Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου το Ευρωπαϊκό Ένταλμα και να αποφασιστεί η έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.



Ορκίστηκαν βουλευτές και παρατράγουδα της βουλής

 


Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές που εξασφάλισαν μια έδρα στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να τους εύχεται «καλή δύναμη» μετά την ολοκλήρωση της τελετής.



Στην βουλή ορκίστηκαν δυστυχώς και παρατράγουδα, από την Πλεύση Ελευθερίας, τους Σπαρτιάτες, την Ελληνική Λύση, και το κόμμα Νίκη.

Η Νέα Δημοκρατία κάθεται στις δύο δεξιές πτέρυγες και στο κέντρο της κεντρικής πτέρυγας. Το ΠΑΣΟΚ κατέλαβε τις θέσεις στα μπροστά έδρανα της κεντρικής πτέρυγας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετούνται στα μπροστινά έδρανα της κεντροαριστερής πτέρυγας.

Η Ελληνική Λύση τοποθετήθηκε στα ορεινά έδρανα της κεντρικής πτέρυγας της Βουλή, η Νίκη πίσω και δεξιά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και οι Σπαρτιάτες πίσω και αριστερά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΚΟ του ΚΚΕ κατέλαβε τις θέσεις στην αριστερή πτέρυγα και πίσω της τοποθετήθηκε η ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας.














Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει ανεξέλεγκτους τους Τούρκους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

 


Το ότι κατάφεραν με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ - Τουρκίας, προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα και το σφυρίζω αδιάφορα του Νίκου Ανδρουλάκη, να εκλεγούν αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, γιατί την Ελλάδα κυβερνά σοβαρή κυβέρνηση και σοβαρός πρωθυπουργός, οπότε τα τούρκικα καραγκιοζιλίκια κανένας δεν θα τα ανεχτεί.

28 Ιουνίου, τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν, και ο συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ, συνοδεύουν προκλητικά και ανθελληνικά τον Τούρκο πρόξενο και τον ψευδομουφτή σε περιοδεία, όπου κάνουν κήρυγμα περί δήθεν «τουρκικής μειονότητας» στον τοπικό πληθυσμό, προκαλώντας τουΈλληνες πολίτες. 

Ανδρουλάκης και ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν εντολή τα δύο υποχείρια των Τούρκων και βουλευτές τους να συνοδεύουν Τούρκους που παίζουν παιχνίδια κατά της χώρας;  

Ποιους εκπροσωπούν οι δύο βουλευτές που λειτουργούν με εντολές των Τούρκων; 

Αυτό που είναι σίγουρο, εάν δεν πάρουν μέτρα κατά των βουλευτών τους ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, θα πάρει σίγουρα ο πρωθυπουργός και οι επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα βουλευτές θα παρακολουθούνται για την ανθελληνική τους δραστηριότητα, όπως απαιτεί το σύνολο του Ελληνικού λαού.




Ισλαμιστές που στην χώρα τους θα ήταν φυλακή έχουν γεμίσει Ευρώπη - ΗΠΑ -Αυστραλία - Καναδά


 

Στην Ευρώπη και ειδικά την Γαλλία έχουν εγκατασταθεί παράνομα εξτρεμιστικές ομάδες, όπως η μουσουλμανική αδελφότητα που είναι φίλοι με τους φρουρούς της Ισλαμιστικής επανάστασης.

Αυτές οι επικίνδυνες ομάδες ισλαμιστών κακοποιών, δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο Μπαχρέιν και στο Ομάν, αυτές είναι μουσουλμανικές χώρες, οπότε στέλνονται δήθεν πρόσφυγες και λειτουργούν σε Λονδίνο, Γαλλία, Ουάσινγκτον και Αυστραλία, στον Καναδά στο Τορόντο.

Λειτουργούν σε αυτές τις χώρες, έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς, έχουν δωρεές. Ο Μακρόν ο πρόεδρος της Γαλλίας, είπε πρόσφατα πώς ο ισλαμικός κόσμος βρίσκεται σε κρίση, η αλήθεια είναι όμως ότι οι υπόλοιπες χώρες βρίσκονται σε κρίση, γιατί οι χώρες που αναφέρουμε δεν πήγαν στο Ισλάμ να ζητήσουν τα σκουπίδια που οι μουσουλμανικές χώρες ήθελαν να βάλουν στην φυλακή, η να τους απομονώσουν μακριά απο την κοινωνία, αντίθετα του μαζεύουν στην χώρες τους χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι ο καθένας. 

Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος, τους δέχτηκε και τους κράτησε για φθηνή εργασία, κράτησε αυτά τα σκουπίδια που δεν ήθελαν οι άλλοι, αυτούς τους  ακραίους ισλαμιστές, δεν θέλουν να εργαστούν, και θέλουν να ζουν σε βάρος της κάθε χώρας με δωρεάν επιδόματα, και εάν είναι δυνατόν να παντρευτούν Γαλλίδες, Βρετανίδες, Αμερικάνες κτλπ.

Η Πολωνία όσο ακραία και εάν είναι δεν παραπονιέται για ισλαμικό εξτρεμισμό, ούτε μία τρομοκρατική επίθεση στην Πολωνία, ούτε μία εξέγερση όπως στην Γαλλία, όταν αισθάνονται το πρόβλημα τους συνθλίβουν. Οι Γάλλοι και όλες οι άλλες χώρες όπως γινόταν και στην Ελλάδα πριν μερικά χρόνια λέγαμε ελάτε, και τελικά όταν εισάγεις αυτό το πρόβλημα και επιτρέπεις την είσοδο σε κάθε παραβατικό ισλαμιστή γιγαντώνεις το πρόβλημα.

Οι ισλαμοφασίστες, έχουν κάψει λεηλατήσει και καταστρέψει περιουσίες Γάλλων πολιτών, με την καθοδήγηση του Ισλάμ, αριστερών και ακροαριστερών της χώρας.

Με τη συμπαράσταση του κόμματος RFI απειλούν να κάνουν και πορεία προς το Παρίσι «για να ανατρέψουν την κυβέρνηση», όπως λένε.

Οι αριστεροί της χώρας και τα ΜΜΕ που ελέγχουν, κάνουν πάρτι βρίζοντας την αστυνομία που προστατεύει, και όχι τους ισλαμοφασίστες που καταστρέφουν την Γαλλία.

Τα σκουπίδια του Ισλάμ, έκαψαν και μια βιβλιοθήκη στη Μασσαλία, η Μαλασσλία είναι κέντρο της ισλαμικής διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη, προφανώς γιατί θεωρούν πόσο κακό πράγμα είναι να διαβάζει κανείς ελληνική φιλοσοφία και να μαθαίνει γράμματα.

Όλοι αυτοί που σπάνε και καίνε ξεχειλίζουν από μίσος κατά της Δύσης αλλά ζουν σε βάρος αυτών που μισούν. Εκατομμύρια μουσουλμάνοι, οι οποίοι καταπιέζονται, δολοφονούνται και τρομοκρατούνται από τις ισλαμικές ελίτ και τις μαφίες στις χώρες τους, είναι αντίθετοι με αυτά τα ακραία στοιχεία που έχουν γεμίσει τον κόσμο και είναι επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών.

Το έγκλημα που συντελείται τώρα στην Γαλλία, πρέπει να θορυβήσει όλες τις χώρες και να λάβουν τα μέτρα τους, όσο σκληρά και εάν για να προλάβουμε τα χειρότερα.




Ο Σπίρτζης θέλει αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον καταδικασμένο Νίκο Παππά

 



Δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ, και ένας από αυτούς που είναι αμετανόητος είναι ο Χρήστος Σπίρτζης, που σίγουρα δεν θέλει η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει.

Στην χθεσινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε τον οδικό χάρτη για την αλλαγή ηγεσίας του κόμματος, χωρίς πολλές επιλογές αφού δεν έχει στελέχη σοβαρά που να έχουν την ικανότητα και την σοβαρότητα να τους πιστέψει ο κόσμος, ο Σπίρτζης προκάλεσε τα μέλη του κόμματος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, πρότεινε να παραμείνει Πρόεδρος της ΚΟ ο Αλέξης Τσίπρας, πλαισιωμένος από 4 αναπληρωτές, που να γνωρίζουν και καλά τα θέματα οικονομίας, δηλαδή τους: Ευκλείδη Τσακαλώτο που έχει αποτύχει, τον Αλέξη Χαρίτση, την Έφη Αχτσιόγλου με οικονομικά δημοτικού, και τον καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο Νίκο Παππά.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε την ανάδειξη του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο αποφάσισε: Να συνεδριάσει στις 15-16 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή όπου θα καταθέτουν οι υποψηφιότητες. Η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας προς την ΚΕ είναι:

Στα τέλη Αυγούστου να πραγματοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο θα εγκρίνει τις υποψηφιότητες για την Προεδρία του κόμματος μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. 

Να ακολουθήσει η εκλογή προέδρου του κόμματος στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου (σε ένα ή δύο Σαββατοκύριακα ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων)

Οι εσωκομματικές διαδικασίες να ολοκληρωθούν με την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου τον Νόεμβριο 2023, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.




Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας σκοτώνεται κατά τη διάρκεια άσκησης στην Βενεζουέλα

 



Χειριστής της Πολεμικής Αεροπορίας της Βενεζουέλας έχασε τη ζωή του όταν διθέσιο καταδιωκτικό ρωσικής κατασκευής Σουχόι Su-30 συνετρίβη στο βόρειο τμήμα της χώρας κατά τη διάρκεια άσκησης.

Το Σουχόι συνετρίβη χθες στις 09:45 [σ.σ. τοπική ώρα· 16:45 ώρα Ελλάδας] στην κοινότητα Γκουαϊκαϊπούρο, στην πολιτεία Μιράντα, περίπου 31 χλμ. από το Καράκας, «ενώ συμμετείχε σε γυμνάσια ενόψει της παρέλασης της 5ης Ιουλίου», ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία.

Οι χειριστές έκαναν χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων τους, όμως ένας σκοτώθηκε πέφτοντας στο έδαφος, κατά την ίδια πηγή.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, δυο χειριστές άλλου Su-30 σκοτώθηκαν όταν το μαχητικό συνετρίβη κατά τη διάρκεια αναχαίτισης ύποπτου αεροσκάφους στην πολιτεία Απούρε (νοτιοανατολικά), στα σύνορα με την Κολομβία. Δυο χειριστές τρίτου Su-30 σκοτώθηκαν σε δυστύχημα τον Οκτώβριο του 2019.








Η στιγμή της σύγκρουσης μαχητικών αεροσκαφών στην Κολομβία

 


Τραγική κατάληξη είχε εκπαιδευτική πτήση στην Κολομβία όταν δύο από τα συμμετέχοντα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας από τους πιλότους να χάσει τη ζωή του.

Ο νεκρός είναι ο αντισμήναρχος Μάριο Άντρες Εσπινόσα ο οποίος είχε 18 χρόνια υπηρεσίας στο σώμα. Όσο για τον πιλότο του δεύτερου αεροσκάφους, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τραυματισμένος.

Στο βίντεο από το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο φαίνεται το αεροπλάνο με χειριστή τον Εσπινόσα να πιάνει φωτιά μετά τη σύγκρουσή του με ένα άλλο αεροπλάνο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην αεροπορική βάση Captain Luis Francisco Gómez Niño ενόψει της εθνικής εορτής ανεξαρτησίας της Κολομβίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπαιδευτική πτήση ήταν τύπου T-27 Tucanos, μαχητικά, δηλαδή, που κατασκευάστηκαν στην Βραζιλία στα τέλη της δεκαετίας του '70 και τις αρχές της δεκαετίας του '80.

O αντισμήναρχος Μάριο Άντρες Εσπινόσα