Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αιμορραγεί ακόμα ο Βαρουφάκης τόσες ακροαριστερές κλωτσιές έφαγε συνεχίζει να παραπλανά τις αρχές

 


Ο Βαρουφάκης είναι το μόνο θύμα παγκοσμίως που παρά τα τραύματα του, καλύπτει τους δράστες και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει παρά τις συλλήψεις και την ταυτοποίηση των δραστών.

Καλό θα ήταν, αφού ασκηθεί ποινική δίωξη στον Βαρουφάκη, για το ότι προσπαθεί να καλύψει τους δράστες και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, να τον παρατήσουν στην μοίρα του και να μην ασχολείται με τον φαιδρό κανένας, όπως και με το κόμμα του

Τα στελέχη του ΜΕΡΑ25, επιμένουν ότι πρόκειται, παρά το ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι αντιεξουσιαστές δράστες και έχουν γίνει συλλήψεις, για ένα επαγγελματικού τύπου χτύπημα. 

Εξοργίζοντας τους πολίτες αναφέρονται στο ότι «Πρόκειται ξεκάθαρα για προβοκάτσια, είναι μπράβοι», σημειώνει στέλεχος του κόμματος μιλώντας στο protothema.gr παρά την σύλληψη του 17χρονου, ο οποίος ανήκει στον αναρχικό χώρο, και εδώ έχουμε να κάνουμε ξακάθαρα για ηλιθιότητα και άρνηση της πραγματικότητας, ότι οι αντιεξουσιαστές δεν θέλουν ούτε να βλέπουν τον Βαρουφάκη.

Παρά τα στοιχεία που φωνάζουν αντιεξουσιαστές, οι συνεργάτες του Γιάνη Βαρουφάκη, συνεχίζουν να συγκαλύπτουν και λένε πως δεν γνωρίζουν αν οι δράστες έχουν κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο.

Καλό θα ήταν αυτό το τσίρκο του Βαρουφάκη που λέγεται ΜεΡΑ25 να μην ξαναδεί έδρανα βουλής!!!




Ακροαριστερές αθλιότητες με τηλεφωνήματα για βόμβες σε ξενοδοχεία και σταθμούς τρένων

 


Σε εκκένωση των σταθμών Λαρίσης και Μεταξουργείο, καθώς και δύο ξενοδοχείων σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τις ακροαριστερές άθλιες απειλές για βόμβα.

8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, κοντά στο Μεταξουργείο.

Για την βόμβα στον σταθμό του μετρό «Σταθμός Λαρίσης», ο άγνωστος τρομοκράτης έδωσε χρονικό 3 ώρες.

Με εντολή της ΕΛΑΣ εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό «Μεταξουργείο», λόγω απειλής για τοποθέτηση βόμβας.

Για τον σκοπό αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.



Συνελήφθη 54χρονος που βίαζε 15χρονο κορίτσι

 


Παιδόφιλος μεσήλικας, γνώρισε 15χρονη μαθήτρια μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής snapchat. Την πολιορκούσε για τέσσερις μήνες, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη, να συναντηθούν και να την βιάσει.  

Ο 54χρονος βιαστής απο την Κυλλήνη αφού της κέρδισε  την εμπιστοσύνη την οδήγησε σε διαμέρισμα και τη βίασε. Η ανήλικη κατέθεσε ότι ο 54χρονος, την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Έκλεισε ραντεβου με το κοριτσάκι και οταν τη συναντησε, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να επιβιβαστεί σε όχημα οπου την οδήγησε σε διαμέρισμα την εξανάγκασε σε συνουσία.

Μετά από αστυνομική έρευνα και στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπίσθηκε ο 54χρονος σε περιοχή της Ηλείας, απ’ όπου προσήχθη και συνελήφθη. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας, καθώς και όχημα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος προσέγγισε στις 7 Νοεμβρίου του ΄22 την 15χρονη μαθήτρια μετά από αίτημα φιλίας που της απέστειλε στον λογαριασμό που διατηρούσε η μικρή στο snapchat.

Στη συνέχεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται  «αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της μέσω διαρκούς επικοινωνίας, αποστέλλοντας στην παθούσα μηνύματα, κατεύθυνε τη συζήτηση σε σεξουαλικό περιεχόμενο και τον Ιανούαριο του '23 της πρότεινε να συναντηθούν από κοντα΄στην Αθήνα».

Στις 12:30 το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου του '23 και ενώ το κοριτσάκι μόλις είχε τελειωσει το σχολείο στην περιοχή του Κολωνού συναντήθηκε με τον παιδόφιλο μεσήλικα ο οποίος μετέβη στο ραντεβού με το όχημα του και εξανάγκασε την μικρή να εισέλθει σε αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαβιβαστικό «ακολούθως, μετέβησαν από κοινού δίχως αυτή να μπορεί να εξέλθει από το όχημα, σε άγνωστο δρόμο πλήσιον της οδού Λιοσιων στην περιοχη των Σεπολίων και εν συνέχεια την οδήγησε σε ημίυπόγειο διαμέρισμα, το οποίο όπως της ανέφερε το είχε ενοικιάσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφορμας airbnb, όπου την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέληση της».

Οι σκηνές μέσα στο βρώμικο υπόγειο των Σεπολίων είναι αδιανόητες. «Η πάθουσα αμύνθηκε αποθώντας τον, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει την πράξη κλώτσωντας τον και τράπηκε σε φυγή». Παράλληλα η ανήλικη αντελήφθη ότι ο κατηγορούμενος, τοποθέτησε στη τσάντα τραπεζική κάρτα (prepaid) επ ' ονόματί του, συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς αυτή να το γνωρίζει».

Το κοριτσάκι μόλις κατάφερε να σταθεί στα πόδια της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο λιμάνι Κυλλήνης και προσήχθη στην Υποδιευθύνση Ασφάλειας Αθηνών. Τα «λαγωνικά» της υπηρεσίας έκαναν φύλλο και φτερο το κινητο του τηλέφωνο όπου μέσα βρήκαν «συλλογή» φωτογραφιών όπου υπήρχαν 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την παθούσα και τα οποία αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων».

Σε δεύτερο τηλέφωνο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν αρχεία με αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμενες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

Οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθούν και άλλα θύματα του 54χρονού συνεχίζεται.



Αγανάκτηση και στην ακροαριστερά για τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ

 


Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την πάγια τακτική του, λέει εμείς δεν φταίμε, φταίνε οι άλλοι, και δεν αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί, θα εξοργίζεται περισσότερο ο κόσμος με τον Αλέξη Τσίπρα και ειδικά σύντροφοι από όμορους ιδεολογικούς του χώρους.

Οι αντιεξουσιαστές, δηλώνουν ξεκάθαρα σε ακροαριστερούς συντρόφους ότι δεν θα ανεχτούν τέτοια φαιδρά υποκείμενα.

Αναρχικοί δήλωσαν ότι σε πορεία στο Ίλιον για το δυστύχημα στα Τέμπη επιτέθηκαν στον Δ. Βίτσα και ακολούθησε εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή διότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη για το δυστύχημα. 

Οι αντιεξουσιαστές κλείνουν την ανακοίνωση τους με το ξεκάθαρο «ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ».







Δεν άρεσαν στο Αγγελάκα οι αποζημιώσεις της κυβέρνησης, ήθελε αυτές που δεν έδωσε ο Τσίπρας για το Μάτι

 


Ορισμένοι άνθρωποι, είναι μεγάλο καραγκιοζιλίκι συνειδητά και δεν τους ενδιαφέρει πόσο θα ξεφτιλιστούν, αρκεί να ξεφτιλιστούν νομίζοντας ότι έτσι κάνουν οι αριστεροί.

Ο Αγγελάκας, προτιμά τις "αποζημιώσεις" που ΔΕΝ έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στους συγγενείς των 104 νεκρών και τραυματιών στο Μάτι, για να μην τα ξοδέψουν «τι να τα κάνεις τα 2000 ευρώ, και να στα δώσουμε θα τα σπαταλήσεις…», και του ξύνισαν τα ουσιαστικά και σοβαρά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τα Τέμπη.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκη, του τραγουδιστή, με αφορμή τα μέτρα στήριξης που έλαβε η Κυβέρνηση για τους συγγενείς των θυμάτων, τους τραυματίες και τους επιβαίνοντες εξόργισε συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, και τους τραυματίες.

Με μια τους ανάρτηση στο Facebook ο Αγγελάκας χωρίς οικονομικά προβλήματα, άγχοι και πόνο, ειρωνεύεται και χλευάζει τις αποζημιώσεις εξοργίζοντας τους πολίτες. 

Η ανάρτηση του είναι ξεκάθαρα χλευασμός σε γονείς που αποδέχτηκαν τα μέτρα και είπαν μέσα στον πόνο τους ευχαριστώ στην Πολιτεία έστω και για αυτή την κίνηση.

Το κατάπτυστο καραγκιοζιλίκι του  Γιάννη Αγγελάκα:

«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας. Αλλά αυτό το άτιμο το κράτος δεν μας λέει τίποτα από πριν. Ούτε ότι αν μπούμε στο τρένο παίζουμε τη ζωή μας κορώνα – γράμματα, ούτε τι κερδίζουμε σε περίπτωση δυστυχήματος».




«Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της Πολιτείας» λένε γονείς αδικοχαμένων στα Τέμπη

 


Τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση για την ανακοίνωση μέτρων που αφορούν τις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, εξέφρασε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο.

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη.

Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», υπογράμμισε ο πατέρας της άτυχης Ελπίδας το θέμα εκτός από ηθικό είναι και οικονομικό. «Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας», δήλωσε ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της Ελπίδας.

Σχετικά με την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση είπε πως το ανέθεσε όπως και άλλοι γονείς στον δικηγόρο του. «Ό,τι θέλει ας προκύψει, ό,τι θέλει ας κάνει. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα περιοριστώ στον δικό μου ρόλο» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη μίλησε και ο Σωτήρης Μήτσκας, πατέρας της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας.

«Αυτό που χάσαμε ο καθένας μας, δεν υπάρχει υποκατάστατο. Δυστυχώς, οι περισσότεροι εστιάζουν, ξέρεις, στα χρήματα, ας πούμε, και δεν είναι μόνο τα χρήματα είναι και άλλα πράγματα που εγώ πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν», τόνισε χαρακτηριστικά στον ANT1.

«Μιλώντας για τη δική μου οικογένεια, έχουμε μια κορούλα που μόλις γέννησε, έχουμε ένα άλλο αγόρι που σπουδάζει στο εξωτερικό. Μακάρι να μην χρειάζονταν όλα αυτά τα μέτρα, αλλά είναι έτσι η ζωή αυτόν τον καιρό, αυτές τις εποχές που οποιαδήποτε βοήθεια είναι σημαντική. Απλά στο μέλλον να μην υπάρξει άλλη Ιφιγένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», επεσήμανε ακόμη ο κ. Μήτσκας.

Όσο για την δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες θυμάτων και επιβαινόντων - ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση, ο πατέρας της 23χρονος Ιφιγένειας, δήλωσε τα εξής: «Προσφέρθηκαν πολλοί να έρθουν να μας βοηθήσουν να μιλήσουμε για τα ψυχολογικά. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή ακόμα με κανέναν. Με πήρε ένας κύριος που έχασε ένα παιδάκι στο Μακροχώρι πριν χρόνια, πως να στο πω, προτιμώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή με αυτόν, για να μου πει πως είναι το μετά, ξέρω εγώ, πώς εξελίσσεται, που το έχει βιώσει και το βιώνει. Νομίζω πως θα μας βοηθήσει πιο πολύ».