Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Διονύσης Σαββόπουλος: Ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

 


Την πίστη του ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει την απόφαση τους για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής καθώς και για το ότι ο ίδιος ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Ο ίδιος εξέφρασε, πάντως, τον σεβασμό του σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, σχολιάζοντας ότι τα κόμματα αυτά είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Δεν έλειψε, ωστόσο, η κριτική του σε κόμματα, όπως είπε της «υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας» για τα οποία είπε ότι διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση.

Όπως τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος η στάση αυτή μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγάλος τραγουδοποιός.



Ο Τσίπρας καλεί στην κάλπη τους νέους όχι για το μέλλον τους αλλά με την απάτη εισαγωγής στις σχολές


 

Συνειδητά απατεώνας και ψεύτης, αδίστακτος ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησε να εξαπατήσει με εμπόριο ελπίδας εισαγωγής στα πανεπιστήμια τους νέους και όσοι τσιμπήσουν, τσίμπησαν.

Χωρίς ούτε μία κουβέντα για το μέλλον τους, και τις προοπτικές που έχουν στην χώρα τους, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών πως θα κριθεί τελικά από το ποσοστό της προσέλευσης στις κάλπες, ιδίως από μέρους της νέας γενιάς, τους οποίους προσπαθεί να εξαπατήσει.

 Ο απατεώνας και ψεύτης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ , κάλεσε τους 450.000 νέους και νέες που ψηφίζουν για πρώτη φορά στις εκλογές της Κυριακής να πάνε στην κάλπη και με αυτόν τον τρόπο «να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις», στηριζόμενος πάνω στην απάτη της κατάργησης της βάσης εισαγωγής και όχι για το ποιο θα είναι το μέλλον τους στην χώρα.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτήν την ώρα που μιλάμε είναι απολύτως ανοιχτό. Εξαρτάται από το πόσοι και ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν» ανέφερε ο απατεώνας Τσίπρας ποντάροντας στην εξαπάτηση των νέων ανθρώπων που θέλουν να έχουν μέλλον και συνέχισε, λέγοντας ότι «αν στην κάλπη πάνε οι 450.000 νέοι που ψηφίζουν για πρώτη φορά και αυτοί που θέλουν να ρίξουν ψήφο τιμωρίας για αυτά που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης και δεν γυρίσουν την πλάτη στις εκλογές, τότε δεν θα του φτάσουν οι μέρες να πακετάρει».

Και τους καλεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, τους καλεί αυτός που έχει καταδικασμένους υπουργούς και μάλιστα ο ένας στο ψηφοδέλτιο, τους καλεί αυτός που ελέγχεται για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ, που έκαψε η ανικανότητα του 104 ανθρώπους, και έπνιξε άλλους 29 στην Μάνδρα, που παρακολουθούσε παράνομα τα ίδια του στελέχη όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αυτός που προσπάθησε με αθέμιτα μέσα να ελέγξει στους αρμούς της εξουσίας για να εδραιώσει καθεστώς στην χώρα.

Αυτός που η Ελλάδα πήγε να πέσει στον γκρεμό και την γλίτωσε στο τσακ, αυτός που με πρόγραμμα απάτη ακοστολόγητο προσπαθεί να εξαπατήσει όπως το 2015 τους πολίτες και πάλι!!!!






Δολοφόνοι ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ στο Αγρίνιο σκότωσαν σκύλους και γάτες με φόλες

 


Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ είναι συγκεκριμένα και σίγουρα τα ξέρει η κοινωνία του Αγρινίου. Ένα τέτοιο απόβρασμα της κοινωνίας είναι δύσκολο να κρυφτεί γιατί απλά φαίνεται από την μούρη και την συμπεριφορά του.

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στη Γουριώτισσα του Δήμου Αγρινίου, μετά από τον εντοπισμό τεσσάρων τετράποδων, δύο σκύλων και δύο γατών που δηλητηριάστηκαν με φόλες και σίγουρα τα υπεύθυνα ΖΩΑ και σκληροί κακοποιοί είναι γνωστοί στην μικρή κοινωνία της Γουριώτισσας και επικίνδυνοι για ζώα και ανθρώπους.

Οι τραγικές εικόνες κατεγράφησαν από πολίτη που απέστειλε τις φωτογραφίες στο agriniopress.gr, καταγγέλλοντας το περιστατικό και τονίζοντας ότι έχει ήδη κινηθεί αρμοδίως δια των αστυνομικών αρχών.

Ο πολίτης υπογράμμισε μάλιστα στο ίδιο μέσο, ότι τα δύο σκυλάκια που θανατώθηκαν δεν ήταν αδέσποτα αλλά δεσποζόμενα, καθώς και ότι πανομοιότυπα περιστατικά έχουν συμβεί πολλάκις στο παρελθόν στο χωριό κάτι που δείχνει ότι ο δολοφόνος οι δολοφόνοι είναι γνωστοί στο χωρίο και πρέπει τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και στην φυλακή.






Τσακώθηκαν και τον μαστίγωσε με ένα φίδι στην μέση του δρόμου


 

Ένας άνδρας εθεάθη να χρησιμοποιεί ένα φίδι ως όπλο κατά τη διάρκεια ενός οδομαχιών στην πόλη. Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα, έγινε έκτοτε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα πρόσφατο περιστατικό στο Τορόντο έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους σοκαρισμένους και προβληματισμένους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας άνδρας εθεάθη να χρησιμοποιεί ένα φίδι ως όπλο κατά τη διάρκεια ενός οδομαχιών στην πόλη. Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα, έγινε έκτοτε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα πλάνα δείχνουν τον άντρα να κρατάει ένα μεγάλο φίδι καθώς έρχεται αντιμέτωπος με ένα άλλο άτομο στο δρόμο. Οι δύο άνδρες φαίνονται να φωνάζουν ο ένας στον άλλον πριν ο άνδρας με το φίδι ορμήσει ξαφνικά μπροστά και χτυπήσει τον αντίπαλό του με το ερπετό. Το θύμα φαίνεται να αιφνιδιάζεται και πέφτει στο έδαφος καθώς ο άνδρας συνεχίζει να τον χτυπά με το φίδι.

Το περιστατικό έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους των εξωτικών κατοικίδιων ζώων και την πιθανή χρήση τους σε βίαιες καταστάσεις. Αν και δεν είναι σαφές τι οδήγησε στη διαμάχη ή γιατί ο άνδρας επέλεξε να χρησιμοποιήσει το κατοικίδιο φίδι του ως όπλο, είναι σαφές ότι η κατάσταση ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη και θα μπορούσε να έχει οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.

Η χρήση εξωτικών ζώων ως όπλων δεν είναι νέο φαινόμενο, με αναφορές για παρόμοια περιστατικά να συμβαίνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, το περιστατικό στο Τορόντο έφερε το θέμα στο προσκήνιο της δημόσιας συνείδησης, πυροδοτώντας μια συζήτηση σχετικά με την ανάγκη αυστηρότερων κανονισμών για την ιδιοκτησία εξωτικών ζώων.

Ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό, ζητώντας αυστηρότερους κανονισμούς για την ιδιοκτησία εξωτικών ζώων και την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν. Πολλοί έχουν επισημάνει ότι τα εξωτικά ζώα δεν είναι κατάλληλα για κατοικίδια και μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο τόσο για τους ιδιοκτήτες τους όσο και για το κοινό.


Πηγή
















Επιχειρηματίας στην Πάτρα έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του

 


Επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, αποφάσισε να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στον… πάγο τους πελάτες του.

14 χρόνια αργότερα τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν ότι έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.

«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατομμύριο ευρώ συνολικά.

Τα θύματά του, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία. Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.



protothema.gr



Προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Τσαπανίδου : Ο Τσίπρας μόλις χάσει δεν θα πάει πουθενά


 

Την ήττα ο Τσίπρας την περιμένει και έχει αρχίσει να την αποδέχεται, αυτό που δεν θα δεχτεί με τίποτα και το κάνει σαφέστατο σε κάθε ευκαιρία είναι ότι θα φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ποπή Τσαπανίδου που έχει ταιριάξει απίθανα στον ακροαριστερό θίασο του Αλέξης Τσίπρα, προκαλώντας την κοινωνία με το θράσος της, εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ και στους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Ρωτήθηκε λοιπόν η Τσαπανίδου για αυτό που είπε ο Τσίπρας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, ότι αν κάποιος πολιτικός χάσει με 6 μονάδες θα έχει κυρώσεις, και εάν θα παραιτηθεί, και προκαλώντας του Συριζαίους είπε με θράσος : "αυτό υποθέτετε εσείς, αυτό εκτιμάται".

Και κατόπιν εντολών και πλήρης ταύτισης με τον Αλέξη Τσίπρα η Τσαπανίδου ξεκαθάρισε κοιτώντας προς τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να το κουνήσει από τη θέση του ο Τσίπρας, όσες μονάδες και να χάσει, γιατί πριν από δύο χρόνια εκλέχτηκε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ άσχετα εάν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος με ποσοστά Τσαουσέσκου, και γιατί έχει πέραση στον κόσμο, κάνοντας όσους την άκουσαν να γελάνε ειδικά με το τελευταίο, ότι έχει πέραση στον κόσμο ο Τσίπρας.

Με λίγα λόγια η Τσαπανίδου, έχρισε τον Αλέξη Τσίπρα ισόβιο καθεστωτικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τους πάντες.

Η Τσαπανίδου προσπάθησε να συγκρίνει τον Τσίπρα με την Μέρκελ λέγοντας : «Ακούω πολύ συχνά τον Μητσοτάκη και τα στελέχη της κυβέρνησης να λένε, πολλά χρόνια είναι σ΄ αυτή τη θέση ο Τσίπρας και το λένε με μια διάθεση, επικριτική θα έλεγα. Φαντάζομαι για την κα. Μέρκελ που ήταν πολλά χρόνια στο κόμμα της, κάτι θα λέγανε και για εκείνη».

Στην παρατήρηση του Δ. Οικονόμου ότι η Μέρκελ κέρδιζε σε αντίθεση με τον Τσίπρα που χάνει συνέχεια από τον Κυρ. Μητσοτάκη, είπε για να γελάσει ο κόσμος ακόμα μία φορά μαζί της  ότι «ο Τσίπρας πήρε ένα κόμμα που ήταν στο 3% και το έκανε κόμμα εξουσίας».

Όπως καταλάβατε, αυτό που κυκλοφορεί ότι ο Τσίπρας να διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα είναι γεγονός.



Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου»


 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το αγαπημένο του συγκρότημα του, τους Guns N’ Roses και το τραγούδι Paradise City , με τον πρωθυπουργό να λέει πως θα πάει και στη συναυλία τους που θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε τους πολιτικούς του αντιπάλους και αναφέρθηκε στη σχέση με τους συνεργάτες του αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες, καθημερινές του συνήθειες, ενώ μοιράστηκε με τον παρουσιαστή τι του έλεγε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σε μεταξύ τους συναντήσεις, όταν δεν «έγραφαν» οι τηλεοπτικές κάμερες. Επίσεις έδωσε απαντήσεις  στο ερώτημα αν έχει προσωπικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και τον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέροντας το βίντεο του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ το οποίο έχει γίνει σλόγκαν στο σπίτι του, ενώ αποκάλυψε ότι για να χαλαρώσει βλέπει «Emily in Paris». 

Για τις εκλογές ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Μετά από τέσσερα χρόνια αντιμετώπισης μεγάλων δυσκολιών, μπορώ να πω ότι είμαι πιο ήρεμος. Απολαμβάνω την προεκλογική εκστρατεία. Κανείς δεν ψηφίζει για αυτά που έγιναν χθες, αλλά για το μέλλον. Αυτά που θα κάνεις».

Ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι πρωθυπουργός, απάντησε: «Ήταν πολύ πιο δύσκολο παρότι ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και ψυχολογικά, λόγω της οικογενειακής μου ανατροφής. Αλλά τίποτα δεν σε προετοιμάζει για το βάρος της καρέκλας και τις δυσκολίες. Ειδικά για την πανδημία, δεν υπήρχε και κανένα εγχειρίδιο. Έπρεπε μέρα με τη μέρα να σχεδιάζουμε τις αντιδράσεις μας».

Σε ότι αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Ο θυμός, η οργή, η θλίψη ήταν κατανοητά συναισθήματα. Νέα παιδιά σκοτώθηκαν, πήραν το τρένο για να γυρίσουν στο πανεπιστήμιο. Γι’ αυτό μας ακούμπησε τόσο έντονα η τραγωδία. Τα δικά μου παιδιά στο εξωτερικό χρησιμοποιούν το τρένο κατά κόρον».

«Υπάρχει στη νέα γενιά βαθιά η πεποίθηση ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους. Πρέπει να διαψεύσουμε την πεποίθηση αυτή. Προσπαθώ να μιλάω με νέα παιδιά.

Η αμφισβήτηση της εξουσίας είναι απολύτως αναμενόμενη. Η απόλυτη άρνηση, όμως, δεν οδηγεί πουθενά. Η συμμετοχή σε εκλογές είναι μια απάντηση. Κάποιος θα κυβερνήσει τη χώρα, καλύτερο οι νέοι να συμμετέχουν παρά να απέχουν».

Για το τι πληρώνει η Ελλάδα: «Το πάρτι αρκεί να γίνει με τα δικά μας τα λεφτά. Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από θριάμβους και καταστροφές. 200 χρόνια τώρα, η ιστορία μας, παρά τα πισωγυρίσματα, ήταν μια ιστορία προόδου. Αυτό που περάσαμε ήταν πολύ βαρύ, αγωνιζόμαστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από το 2019. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η οικονομία αναπτύσσεται, δουλειές δημιουργούνται, οι μισθοί ανεβαίνουν. Πολλοί έρχονται από το εξωτερικό και μας λένε ότι είναι καλό να ζεις κανείς και να εργάζεται στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι η τρίτη δεκαετία θα είναι καλύτερη για τη χώρα μας. Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2027. Θα υπάρχουν νικητές και χαμένοι, εγώ θέλω η Ελλάδα να είναι στους νικητές».

Τι δεν κατάφερε: «Δεν κατάφερα να αλλάξω το κράτος όσο πολύ θα ήθελα. Κάναμε βήματα στην ψηφιακή επικοινωνία του πολίτη με το κράτος, αλλά πέτυχε γιατί εισάγαμε ένα καινούργιο μοντέλο συνεργασίας των υπουργείων.

Στις βαριές δομές του κράτους έχουμε δουλειές. Νοοτροπίες ωχαδερφισμού. Αξιολόγηση παντού και επιβράβευση της προσπάθειας, εκεί θα στρέψουμε την προσοχή μας.

Στο Μαξίμου χτίσαμε μια συνεκτική ομάδα και επειδή διαρκώς όλοι αξιολογούμαστε, πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας, να κάνουμε αλλαγές όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν και παραμένει μια συλλογική δουλειά.

Η απάντηση είναι ότι σε πολλά επίπεδα τα έχουμε βάλει με τη γραφειοκρατία. Το gov.gr είναι επανάσταση στον πόλεμο με γραφειοκρατία.

Την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά στον τρόπο που λειτουργεί το κράτος και πώς ο πολίτης έχει την επαφή του με το κράτος».

«Σήμερα έχουμε μια οικονομία που αναπτύσσεται με διπλο ρυθμό από την ΕΕ, επενδύσεις, τουρισμός, ρεκόρ εξαγωγών.

Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα παίρνει τα εύσημα από ξένους αναλυτές και διεθνείς οίκους. Όταν πάρουμε βαθμίδα, θα είναι μικρότερο κόστος εξυπηρέτησης.

Να απορρίψω με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια ότι κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι καθορίζουν τις τύχες μας. Εμείς ορίζουμε τις τύχες μας. Και η διαδικασία είναι οι εκλογές» είπε ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί να ψηφίσει κάποιος Μητσοτάκη: «Γιατί ήμουν συνεπής και όσα είπα τα έκανα. Φόροι, θέσεις εργασία, σύνορα, ενίσχυση ενόπλων δυνάμεων, εκσυγχρονισμός κράτους. Τι θέλω να κάνω: να αυξήσω μισθούς, να μειωθεί η ανεργία και να έρθουν επενδύσεις».

Για την ανεργία: «Να πληρώνουν παραπάνω οι επιχειρήσεις για εργαζόμενους. Οι μισθοί, όμως, ανεβαίνουν με ανάπτυξη».

Για το Εθνικό Σύστημα Υγείας: «Δεύτερη δέσμευση μου το καλύτερο ΕΣΥ. Δεν το φτιάξαμε γιατί στην πανδημία παίζαμε άμυνα. Χάσαμε 2,5 χρόνια από την πολιτική μας. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνουμε στα νοσοκομεία, καλύτερα διαδικασίες, καλύτεροι νικητές, περισσότεροι τεχνολογία.

Το ΕΣΥ το έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ, η χώρα .έχει Σύστημα Υγείας. Αυτό δεν το έχουν όλες οι χώρες. Έχω πολύ ξεκάθαρο σχέδιο.

Ντρέπομαι όταν υπάρχουν ράντζα. Σε έναν βαθμό το αντιμετωπίσαμε. Για την επόμενη μέρα του ΕΣΥ, πρέπει να κάνουμε άλματα. Επειδή στην πανδημία όλοι μάθαμε περισσότερα για το ΕΣΥ, έχω και μια πολύ καλύτερη κατανόηση των δυνατών σημείων και των αδυναμιών του ΕΣΥ».

Για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ο πρωθυπουργός: «Έλεγε κάποιος σοφός πολιτικός ότι στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες, υπάρχουν συμφέροντα. Οι καλές προσωπικές σχέσεις μετράνε. Με τον Ερντογάν έχουμε μιλήσει πολύ ανοιχτά μεταξύ μας. Και σε βαθμό που θα μπορέσει και να αυξηθεί η ένταση μεταξύ μας. Ό,τι έπρεπε να του πω, του το έχω πει και πολύ ανοιχτά».

Για τις υποκλοπές: «Κλείνει δικαστικά, με την έρευνα του τι έγινε και κλείνει επιχειρησιακά με μια σειρά από παρεμβάσεις, ώστε να έχουμε περισσότερα φίλτρα. Και πανευρωπαϊκός πόλεμος στα παράνομα λογισμικά».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις συνεργασίες: «Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να συνεργαστούμε και οι τρεις μας. Θα οδηγούσε σε παράλυση. Γι’ αυτό επιμένω σε σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση.

Προφανώς και δεν έχουμε σε προσωπικό επίπεδο να χωρίσουμε. Η πολιτική είναι σκληρή. Δύσκολα μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις που έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα στη γυναίκα μου. Με τον Ανδρουλάκη δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ. Δυο φορές του ζήτησα να συναντηθούμε, αλλά αρνήθηκε. Καταλαβαίνω ότι μας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ, αλλά έχουμε μεγάλες διαφορές στο πώς αντιλαμβανόμαστε την πολιτική.






Ζητούν και "κανιβαλισμό" οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ - Αυλωνίτου ζητάει να τηγανίσουν τον Μητσοτάκη

 


Με ένα κακοστημένο βίντεο, τύπου Δούρου που έχει εξαφανιστεί για να μην θυμίζει τις άσχημες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια Ελένη Αυλωνίτου, με σβησμένο μάτι κάνει ότι τηγανίζει.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών, ζητάει από όσους την βλέπουν να... τηγανίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι ψηφοφόροι που θα πάνε στην κάλπη της 21ης Μαΐου. 

Ελένη Αυλωνίτου, ανέβασε το βίντεο της στο TikTok.

Με βραχνή φωνή (την οποία απέκτησε πρόσφατα, λέγοντας σε ανύποπτο χρόνο ότι την κοροϊδεύουν γι' αυτό) το νούμερο του θιασάρχη Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται να τηγανίζει με... σβηστό μάτι, αναδεύοντας κάτι που δεν έχει καταλάβει κανένας μέσα στο τηγάνι. «Δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ξέρει να τηγανίζει» λέει, «πάντως εμάς τους Έλληνες μας τηγάνισε και από την καλή και από την ανάποδη».

«Παιδιά, στις 21 Μαΐου να πάτε να ψηφίσετε, για να τον τηγανίσουμε όλοι μαζί» καταλήγει, επιστρέφοντας στο τηγάνισμα με... σβηστό το μάτι της κουζίνας με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί.