Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Καρέ καρέ η στιγμή της έκρηξης στο Λίβερπούλ

 


Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από την στιγμή της έκρηξης ενός αυτοκινήτου στο Λίβερπουλ. 

Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενώ από την έκρηξη σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και άλλος ένας τραυματίστηκε.

Το ταξί έφτασε έξω από το Γυναικολογικό Νοσοκομείο στο Λίβερπουλ στις 13:00 τοπική ώρα και οι Αρχές κλήθηκαν ένα λεπτό αργότερα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας επιβάτης του αυτοκινήτου κηρύχθηκε νεκρός επί τόπου, ενώ ο οδηγός, άνδρας επίσης, τραυματίστηκε και παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες -ηλικίας 29, 26 και 21 ετών- βάσει του Νόμου περί Τρομοκρατίας.



Συνελήφθη στην Καλλιθέα ο βαρυποινίτης που είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορίνθου

 


Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές για την απόδραση κρατούμενου από τις Φυλακές της Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατούμενος κατόρθωσε να δραπετεύσει το μεσημέρι της Πέμπτης από τις φυλακές που ήταν κρατούμενος στην Κόρινθο.

Ο Έλληνας κακοποιός που κρατούνταν στις δικαστικές φυλακές Κορίνθου, κατόρθωσε να δραπετεύσει και, πιθανότατα, διέφυγε με κλεμμένο όχημα, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δραπέτης συμμετείχε σε σωρεία αδικημάτων, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχε πυροβολήσει αστυνομικό.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να τον εντοπίσει την περιοχή της Καλλιθέας.

Ο 45χρονος βαρυποινίτης, που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Κορίνθου την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, συνελήφθη τα ξημερώματα, στην Καλλιθέα. 

Η σύλληψή του, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλλιθέας με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ. 

Ο κακοποιός εξέτιε ποινή φυλάκισης 45 ετών και 8 μηνών για διάφορα αδικήματα. 



Αρνήτρια έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους νοσοκομείου με σταυρό στο χέρι



Είναι ακόμα περιστατικό που δείχνει ότι οι αρνητές δεν είναι καλά στα μυαλά τους, δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν και για τον λόγο αυτό τους εκμεταλλεύονται επικίνδυνοι τσαρλατάνοι.

Μία 52χρονη αρνήτρια, που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρενοχλούσε τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο χώρο.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η 52χρονη ασθενής με κορωνοϊό, είναι νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, ενώ παράλληλα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. 

Εχθές το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε καθώς η γυναίκα, βγήκε γυμνή στο διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας αλλά και στους ασθενείς.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.

Σημειωτέον, τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται μάλιστα να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα. 

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά της -αν χρειαστεί- σε αντίστοιχη κλινική.

Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιο που νοσηλεύεται και αναμένουμε εξελίξεις μετά την απόφαση του εισαγγελέα.



Μητσοτάκης : Ο Πρόεδρος Lukashenko αντλεί έμπνευση από μία στρατηγική που έχει ήδη δοκιμαστεί

 


Ο Πρόεδρος Lukashenko αντλεί έμπνευση από μία στρατηγική που έχει ήδη δοκιμαστεί -η προστασία των εξωτερικών συνόρων είναι κοινή ευρωπαϊκή υποχρέωση

Ακολουθεί το άρθρο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που δημοσιεύεται σήμερα στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», σε ανεπίσημη μετάφραση από τα Γαλλικά:

Η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες μιας νέας υβριδικής απειλής: της εργαλειοποίησης των μεταναστών ως μέσου άσκησης πολιτικής πίεσης. Κάθε μέρα χιλιάδες μετανάστες επιχειρούν να εισέλθουν στην ΕΕ μέσω της Λευκορωσίας. Πολλούς από αυτούς τους σταματούν στα σύνορα και οι ίδιοι στήνουν αυτοσχέδιους καταυλισμούς ώστε να προστατευτούν από το έντονο ψύχος καθώς συνοριοφύλακες τους παρακολουθούν πίσω από φράχτες με συρματοπλέγματα. Δεν προσπαθούν να ξεφύγουν από κάποιο πόλεμο σε γειτονική χώρα. Προσκλήθηκαν με ψευδείς υποσχέσεις, έφτασαν εκεί με αεροπλάνα, τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν με λεωφορεία στα σύνορα με την Πολωνία, από το Εθνικό Αεροδρόμιο του Μινσκ.

Το δράμα αυτό εκτυλίσσεται στη βάση ενός σεναρίου, προσεκτικά ενορχηστρωμένου, που έχει στόχο να χρησιμοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους ως εργαλείο υβριδικής αποσταθεροποίησης. Έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει πίεση και να διχάσει τα δημοκρατικά έθνη της ΕΕ ώστε να υποχωρήσουν έναντι του Alexander Lukashenko. Ο τελευταίος είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ανθρώπινο πόνο ώστε να αναγκάσει την Ευρώπη να εγκαταλείψει την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του καθεστώτος του. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιβολή αυτής της στρατηγικής, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος Lukashenko αντλεί έμπνευση από μία στρατηγική που έχει ήδη δοκιμαστεί και η οποία έσπειρε το χάος και τη δυστυχία στα σύνορα της Ευρώπης. Τον Μάρτιο του 2020, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι χωρίς έγγραφα ταυτοποίησης κατέφθασαν μαζικά στα χερσαία σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Τότε -όπως και τώρα- άνδρες, γυναίκες και παιδιά εργαλειοποιήθηκαν από έναν επιθετικό γείτονα ο οποίος επιδιώκει αποτελέσματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες και τις αρχές της Ευρώπης.

Η Ευρώπη δεν πρέπει να υποχωρήσει και θα πρέπει να πει «αρκετά». Η εργαλειοποίηση των μεταναστών θα χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά εις βάρος της Ευρώπης όσο οι χώρες της ΕΕ δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσουν δύο κομβικής σημασίας αδυναμίες: την έλλειψη μιας δίκαιης, συνεκτικής, αποτελεσματικής και σταθερής Ευρωπαϊκής πολιτικής. Και την απουσία ουσιαστικής δράσης για την πάταξη του φαινομένου της διακίνησης ανθρώπων υπό την καθοδήγηση, είτε εγκληματιών, είτε κυβερνήσεων τρίτων χωρών.

Αν δεν λυθούν αυτά τα θεμελιώδη ζητήματα, όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ που βρίσκονται στα εξωτερικά της σύνορα -όπως η Ελλάδα ή η Πολωνία- κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωπα με την ίδια πίεση τα επόμενα χρόνια. Ο επόμενος στόχος μιας τέτοιας επίθεσης θα μπορούσε να είναι η Ρουμανία, η Βουλγαρία ή ακόμα και η Φινλανδία ή η Εσθονία.

Τα έθνη που προστατεύουν τα σύνορα της ΕΕ δεν μπορεί να αφεθούν μόνα τους να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Μια ενεργός αντίδραση προϋποθέτει την αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ και παράλληλα μια πιο ισχυρή απάντηση σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής που θα περιλαμβάνει και την επιβολής κυρώσεων κατά των χωρών που χρησιμοποιούν ανθρώπους για υβριδικές επιθέσεις.

Ενώ οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προσανατολίζονται στη σωστή κατεύθυνση, θα πρέπει εκτός από τις ad-hoc λύσεις να θέσουμε σε λειτουργία και σταθερούς μηχανισμούς, με διάρκεια, που θα παρεμποδίζουν την επανάληψη αντίστοιχων καταστάσεων στο μέλλον. Η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, με όλα τα διαθέσιμα μέσα, δεν είναι μόνο ευθύνη των εθνικών αρχών. Είναι μια κοινή Ευρωπαϊκή υποχρέωση η οποία βρίσκεται στη βάση της κοινής μας ασφάλειας.

Η Ελλάδα έχει ενισχύσει τις εν εξελίξει δράσεις της, από κοινού με ευρωπαϊκές και γειτονικές χώρες, για τη διαχείριση του μεταναστευτικού με τον πιο ανθρώπινο, νόμιμο και εποικοδομητικό τρόπο. Λειτουργούμε αποκλειστικά στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικαίου και ενώ προστατεύουμε ενεργά τα σύνορα της Ευρώπης, παράλληλα έχουμε χορηγήσει χιλιάδες επαγγελματικές visa κατά τον τελευταίο χρόνο και έχουμε επεξεργαστεί πολλά αιτήματα ασύλου. Πρόσφατα, η Ελλάδα απομάκρυνε με ασφάλεια και πλέον φιλοξενεί, για αμιγώς ανθρωπιστικούς λόγους, 700 ευάλωτους Αφγανούς: γυναίκες βουλευτές, δικαστές, ανθρώπους του πνεύματος όπως και τις οικογένειές τους, των οποίων η ζωή βρισκόταν σε κίνδυνο.

Ωστόσο, σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι παρακινδυνευμένες απόπειρες εισόδου στην Ευρώπη με πλωτά μέσα, οι οποίες γίνονται με την υποστήριξη δικτύων διακινητών. Αυτό -όπως και η κατάσταση στη Λευκορωσία – θα πρέπει να σταματήσει. Αυτοί που αντιτίθενται στα μέτρα προστασίας των συνόρων μας, θα έπρεπε, έστω για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούν ότι ενδεχομένως παίζουν το παιχνίδι εκείνων που νοιάζονται πολύ λιγότερο για τις ανθρώπινες ζωές και πολύ περισσότερο για την πολιτική ισχύ.

Η χώρα μας, κι εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε εποικοδομητικά με το ζήτημα της μετανάστευσης, και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους εταίρους μας σήμερα, όπως άλλωστε και αυτοί μας υποστήριξαν όταν αντιμετωπίσαμε την κρίση στον Έβρο. Θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσουμε να σώζουμε ανθρώπινες ζωές. Αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια απέναντι στο γεγονός ότι η μετανάστευση έχει μετατραπεί σε ένα εργαλείο για καθεστώτα, όπως αυτό της Λευκορωσίας. Η Ευρώπη θα πρέπει σύντομα να βρει μια απάντηση σε αυτή τη νέα υβριδική απειλή για να προστατεύσει τόσο την σταθερότητα των κοινωνιών μας, όσο και τα ανθρώπινα θύματα τέτοιων μεθοδεύσεων.



Νέο καραγκιοζιλίκι με ηλίθιους αρνητές της απογραφής - Είναι οι ίδιοι της πανδημίας

 



Νέο καραγκιοζιλίκι από ηλίθιους αρνητές της πανδημίας!!

Αρνητές αρνούνται να συμμετάσχουν στην απογραφή πληθυσμού γιατί πιστεύουν πως εξυπηρετεί άλλο σκοπό από εκείνον που πραγματικά γίνεται και δεν είναι λίγοι αυτοί οι ηλίθιοι που δεν ξέρουν τι είναι η απογραφή και που αποσκοπεί.

Οι αρνητές της απογραφής έχουν εξαπολύσει μπαράζ σχολίων στα social media προτρέποντας τους πρόβατα ακολούθους τους να μην λάβουν μέρος στην απογραφή καθώς όπως υποστηρίζουν ηλίθια και ανεύθυνα, συνδέεται με τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. 



Οι καραγκιόζηδες αυτοί, όχι μόνο αρνούνται να δεχτούν στο σπίτι τους, τους απογραφείς για τη συνηθισμένη διαδικασία αλλά αρνούνται να συμπληρώσουν και τα δελτία απογραφής ηλεκτρονικά. Οι αρνητές της απογραφής έχουν συνδέσει τη διαδικασία με την καταγραφή των ανεμβολίαστων πολιτών καλώντας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι άλλους πολίτες να μην απογραφούν. 

Είναι οι ίδιοι εγκληματικά ανεύθυνοι και ηλίθιοι που οδηγούν ανθρώπους στον θάνατο με τις οδηγίες που δίνουν για την πανδημία, και με τις θεωρίες συνομωσίας που έχουν στο κεφάλι τους.

Η σύνδεση της απογραφής με τον εμβολιασμό είναι μια συσχέτιση που υπάρχει μονάχα στο ηλίθιο μυαλό των αρνητών της απογραφής και πουθενά αλλού. 

Είναι μάλιστα τέτοιο δυνατό το επιχείρημά τους που συνδέουν το σήμα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) με την εικόνα του κορωνοϊού.

Συνεχίζουν να επισκέπτονται σπίτια, διαμερίσματα, αλλά και κάθε είδους κατάλυμα οι συνολικά 60.000 απογραφείς και να παραδίδουν στους κατοίκους το έντυπο με τον μοναδικό κωδικό για κάθε νοικοκυριό, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή 2021 μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας. 

Αφού παραλάβουν το έντυπο που αναλογεί σε κάθε σπίτι, ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού θα εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα για την απογραφή μέσω του gov.gr του Θα εισέλθει με τους προσωπικούς του κωδικούς του taxis , στη συνέχεια θα συμπληρώσει τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο έντυπο και τέλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις που αναφέρονται τόσο στην οικία όσο και στα μέλη της κάθε οικογένειας.

Εάν κάποιος δεν καταφέρει να αυτοαπογραφεί ή δεν μπορέσει να το ολοκληρώσει, μετά τις 27 Νοεμβρίου οι απογραφείς θα επισκέπτονται δια ζώσης τα σπίτια, ώστε να πραγματοποιηθεί η απογραφή.



Συνελήφθησαν δυο αδέλφια που δολοφόνησαν τρία σκυλιά στο Ξηρόμερο

 


Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν δυο αδέλφια κτηνοτρόφοι από την κοινότητα Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, καθώς δολοφόνησαν το ένα μετά το άλλο τρία κυνηγόσκυλα επειδή προσπάθησαν να μπουν μέσα στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν!

Ο 70χρονος άνδρας και η 80χρονη αδελφή του είδαν τα τρία ημίαιμα κυνηγετικά σκυλιά, που προφανώς είχαν εγκαταλείψει κάποιοι κυνηγοί επειδή δεν τους «βγήκαν», να προσπαθούν να τρυπώσουν στο μαντρί τους για να χορτάσουν την πείνα τους σκοτώνοντας κάποιο από τα ζώα τους. Έτσι, χρησιμοποιώντας μια ο ένας και μια η άλλη το ίδιο κυνηγετικό όπλο, τα πυροβόλησαν θανάσιμα!

Οι δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του τμήματος Ξηρόμερου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ότι κατείχαν παράνομα το όπλο που κατασχέθηκε. 

Παράλληλα, τους επιβλήθηκε βαρύ διοικητικό πρόστιμο για την θανάτωση των τριών σκύλων.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τα ζώα, οι ποινικές διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος.




Ξυλοδαρμός μαθήτριας από συνομήλικη της

 


Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό μαθήτριας που έφερε στην δημοσιότητα ο Alpha προκαλεί σοκ.

Ένας σχολικός περίπατος μετατράπηκε σε «εφιάλτη» για μαθήτρια Γυμνασίου στα νότια προάστια, όταν της επιτέθηκαν και την έδειραν συνομήλικες.

 Το άτυχο κορίτσι δέχεται επίθεση με χαστούκια από μία επικίνδυνη συμμαθήτριά της και αντί να βοηθήσουν οι συμμαθητές που ήταν συγκεντρωμένοι κάποιοι κρατούν την κοπέλα όταν προσπαθούσε να προστατευτεί και άλλοι βιντεοσκοπούν τον ξυλοδαρμό, τον οποίο ανέβασαν στα social media.

Ορισμένοι ανεύθυνοι ακούγονται να φωνάζουν «ξύλο, ξύλο».

Η μητέρα του θύματος είπε ότι «η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου.

Οι απειλές συνεχίζονται, λέγοντας στην κόρη μου: «πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο».

Σύμφωνα με την ίδια, «το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει να πάει στο σχολείο καθόλου».

Η μητέρα ενημέρωσε τη Διεύθυνση του σχολείου και της είπαν ότι «θα λάβουν τα μέτρα τους, θα το ψάξουν το θέμα και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

Τα βίντεο έχουν σταλεί και στο υπουργείο Παιδείας και περιμένουμε την κατάληξη.





Επίθεση σε τροχαία Πειραιά: Κοντάρια, εύφλεκτο υγρό και μπουκάλια στα σπίτια συλληφθέντων

 


Οι δύο προσαγωγές έγιναν συλλήψεις και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Ερευνες στις οικίες των δύο συλληφθέντων (24 και 20 ετών) για τη συμμετοχή τους στην επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α' Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποίησε η αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα.








Μετά από έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό,

-πλήθος γυάλινων μπουκαλιών,

-2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά,

-προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες,

-αντιασφυξιογόνος μάσκα,

-μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος,

-μικροποσότητα κάνναβης,

-3 κινητά τηλέφωνα και

-2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή.






Γιατροί : Θανατικοί ποινή η άρνηση διασωλήνωσης, μην έρθουν στο νοσοκομείο εάν δεν θέλουν


 

Για τα περιστατικά αρνητών ασθενών με κορωνοϊό που αρνούνται να διασωληνωθούν, μίλησαν το πρωί στον ΣΚΑΪ  γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Με αφορμή τον θάνατο 49χρονου ανεμβολίαστου στον Βόλο, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας, Νικόλαος Χαυτούρας, δήλωσε ότι «έχουμε αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις αρνητών. Πρόσφατο παράδειγμα ο 49χρονος που ήταν αρνητής και πέθανε, επειδή υπέγραψε να μη διασωληνωθεί. Όταν έχασε τις αισθήσεις του, διασωληνώθηκε, αλλά ήταν αργά. Έπαθε ανακοπή και πέθανε. Άλλη μια 60χρονη διασωληνώθηκε όταν έχασε το επίπεδο συνείδησης και αυτή τη στιγμή δίνει μάχη στη ΜΕΘ». Ο ίδιος χαρακτήρισε τα φαινόμενα αυτά ως «υπογραφή για θανατική ποινή» τονίζοντας ότι πρόκειται για αυτοκτονική συμπεριφορά.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, Γλυκερία Βλαχογιάννη, σημείωσε ότι όταν οι ασθενείς φτάσουν αργά στη διασωλήνωση, οι πιθανότητες να επιβιώσουν είναι ελάχιστες και ότι δεν μπορεί να είναι κριτήριο η βούλησή τους. Υπογράμμισε δε ότι δεν μπορεί οι γιατροί να ρωτούν τον ασθενή για να τον διασωληνώσουν. «Αν δε θέλει να δεχτεί τη νοσηλεία, να μην απευθυνθεί στο γιατρό, να μην προσέλθει στο νοσοκομείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.  



Συνεχίζει να προκαλεί ο τσαρλατάνος επόπτης και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος

 


Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίζεται ο επόπτης υγείας, που προέτρεπε την 51χρονη αρνήτρια να μην διασωληνωθεί, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον θάνατο.

Για την υπόθεση παρενέβη ο εισαγγελέας διατάσσοντας κατεπείγουσα έρευνα και ο επικίνδυνος επόπτης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, αμετανόητος και προκλητικός.

Ο επόπτης υγείας μίλησε με θράσος στο MEGA εμμένοντας στις θέσεις του, παρά το ότι τελικά η 51χρονη έφυγε από τη ζωή.

«Αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με , βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει», λέει ο προκλητικός και επικίνδυνος πρώην επόπτης υγείας.

Μάλιστα με θράσος, ζητεί την παρέμβαση του εισαγγελέα στο νοσοκομείο Παπανικολάου… «Θα πρέπει να στραφεί η έρευνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου διότι διασωληνώθηκε χωρίς τη θέλησή της. Και εάν δεν στραφεί προς τα εκεί θα έχει διαπράξει ο ίδιος ο εισαγγελέας εγκλήματα», αναφέρει ο επόπτης υγείας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο συγκεκριμένος επίτροπος υγείας είχε κάνει στο παρελθόν μηνύσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό. Αυτό όμως δεν συνεδρίασε, με αποτέλεσμα να παραμείνει στη θέση του, να συνεχίζει το καταστροφικό και προκλητικό του έργο ανεξέλεγκτος και παράλληλα να πληρώνεται. 

Ο επικίνδυνος επόπτης υγείας είναι ανεμβολίαστος, βγήκε σε τηλεργασία αλλά δεν τέθηκε σε αναστολή.

Η δράση του επικίνδυνου επόπτη, στη Θεσσαλονίκη αποδείχθηκε μοιραία για τη ζωή μίας γυναίκας. Μιας ασθενούς που τον άκουσε όταν της έλεγε να  υπογράψει για να αποφύγει τη διασωλήνωση. Ο κορονοϊός της στοίχισε τελικά τη ζωή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως δεν προέτρεψε την άτυχη γυναίκα να μη διασωληνωθεί, ωστόσο ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA».

«Γιατροί,  Δικαστές και Εισαγγελείς, αστυνόμοι, Ορθόδοξοι επίσκοποι, αυτοί είναι που παρέδωσαν τα οφίκια του Υψίστου, στην υπηρεσία του διαβόλου» γράφει σε άλλη ανάρτηση του.

Πριν από ενάμιση μήνα ο πρώην επόπτης υγείας σε κανάλι που διατηρεί στο YouTube, ανήρτησε βίντεο με τίτλο «Μασκοφορία: Παγκόσμιο Τελετουργικό». Σε αυτό αναφέρει πως η χρήση μάσκας είναι βλαπτική και επαναλαμβάνει τα ανήκουστα επιχειρήματα των αρνητών περί βασανιστηρίων.

«Καθιστά την πράξη αυτή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Σε άλλο ιστολόγιο που απηχεί τις ίδιες απόψεις, υπάρχει κείμενο του πρώην επόπτη υγείας με ημερομηνία 31/12/2020 στο οποίο καλεί τον στρατό να αναλάβει τον έλεγχο της χώρας συλλαμβάνοντας πολιτικούς, δικαστές αλλά και τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Αυτός ο εγκληματικά ανεύθυνος και επικίνδυνος άνθρωπος κυκλοφορεί ακόμα δυστυχώς ελεύθερος.




Έτσι μαχαίρωσαν ο τράπερ με τους φίλους του τον διανομέα

 


Ντοκουμέντα από την αιματηρή συμπλοκή στην οποία ενεπλάκη ο τράπερ Thug Slime στον Κολωνό ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Οι κατηγορούμενοι αντί να οδηγηθούν σε ανακριτή, δικάζονται στο αυτόφωρο για πλημμέλημα. 

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο τράπερ και ένας φίλος του κρατάνε σουγιάδες 22 εκατοστών έχουν κυκλώσει το διανομέα και τον μαχαιρώνουν.



Ο τράπερ Thug Slime μαζί με την παρέα του βρέθηκαν σε καφετέρια της Λένορμαν και διαπληκτίστηκαν με τον διανομέα. Ένας από τους κατηγορούμενους κατέθεσε πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η συμπεριφορά του διανομέα. «Πήγαμε προς το κατάστημα να ζητήσουμε το λόγο και τότε ο (…) έκανε μια κίνηση σαν να είχε μαχαίρι στη ζώνη του. Τότε πήγαμε στο αμάξι και πήραμε τις πεταλούδες (σουγιάδες). Και αυτός μπήκε στο κατάστημα και έλεγε “ελάτε μέσα άμα θέλετε”. Τότε εμείς μπήκαμε και οι τρεις μέσα και με τα μαχαίρια που κρατούσαμε προσπαθούσαμε να σώσουμε τις ζωές μας γιατί μας είπε ότι θα μας μαχαιρώσει», κατέθεσε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει». Με τα λόγια αυτά απάντησε ο τράπερ Thug Slime στον εισαγγελέα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναφερόμενος στην αιματηρή συμπλοκή που έγινε χθες στον Κολωνό και τον έφερε στη θέση του κατηγορούμενου για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Αν και η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, προκειμένου να κληθεί για να καταθέσει το θύμα, ο εισαγγελέας της έδρας σχολίασε απευθυνόμενος στον καλλιτέχνη και τους τρεις συγκατηγορουμένων του πως αν ήταν εκείνος που ασκούσε τη δίωξη σε βάρος τους θα τους έστελνε στον ανακριτή, προφανώς κατηγορούμενους σε βαθμό κακουργήματος.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο» ανέφερε ο νεαρός τράπερ.

Ο τέσσερις κατηγορούμενοι μετά την αναβολή της δίκης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα , το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλλει υποχρεωτική εμφάνιση στο ΑΤ κάθε δέκα ημέρες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα. Στους άλλους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκε εγγύηση 1.000 ευρώ , κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι έπρεπε να καταβάλλουν οι εκείνοι 2.000 ευρώ.



Συνελήφθη αστυνομικός – Κατηγορείται ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του!!!


 

Πρωτοφανές περιστατικό συγκλονίζει τα Τρίκαλα από το πρωί της Κυριακής όταν και έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης 29χρονου Αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του!!!

Η καταγγελία έγινε από την πρώην σύζυγο του αστυνομικού, ενώ την υπόθεση χειρίστηκαν αποκλειστικά οι άνδρες των Εσωτερικών υποθέσεων.

Ήταν βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Τρικάλων ενημερώνουν την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθεσεων της ΕΛΑΣ για ένα περίεργο περιστατικό κακοποίησης ενός κοριτσιού μόλις 4 ετών και 4 μηνών από έναν 29χρονο ένστολο που υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής των Τρικάλων.

Την καταγγελία έκανε η 23χρονη πρώην σύζυγός του η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η φρικαλέα πράξη φέρεται να τελέστηκε σε άγνωστη ώρα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Οι «αδιάφθοροι» κινήθηκαν άμεσα και κλιμάκιο του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων για να εξετάσει τη γυναίκα.

Την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε και η ιατροδικαστής της Περιφέρειες Εφετειου Θεσσαλίας, Ρουμπίνη Λεοντάρη για να μεταβεί στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου βρισκόταν το κοριτσάκι και να το εξετάσει, ενώ παραγγέλθηκε και στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών η αποστολή εγκληματολογικού συνεργείου προκειμένου να φωτογραφηθούν ευρήματα της υπόθεσης.

 Σε βάρος του αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στην Α.Δ. Τρικάλων και έχει απασχολήσει και παλιότερα τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».




Αυστρία: Σε καθεστώς λοκντάουν oι ανεμβολίαστοι πολίτες

 



Η Αυστρία θέτει εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 σε λοκντάουν από αύριο, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία νέα έξαρση των μολύνσεων που καταγράφονται σε επίπεδα ρεκόρ, όπως δήλωσε σήμερα ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ.

«Πρέπει να αυξήσουμε τα ποσοστά εμβολιασμού. Είναι αδιάντροπα χαμηλά» δήλωσε ο Σάλενμπεργκ σε μία συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας το νέο μέτρο, μετά από μία βιντεοδιάσκεψη με τους κυβερνήτες εννέα επαρχιών της Αυστρίας.

Περίπου 65% του πληθυσμού έχει πλήρως εμβολιαστεί κατά της COVID-19. Πρόκειται για ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη Δυτική Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το Associated Press, από τη Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε Άνω Αυστρία και Σάλτζμπουργκ θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι μόνο για λόγους εργασίας, αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης και σωματικής άσκησης


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ