Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για ΒΟΑΚ



Η απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε επίσκεψή του στα Χανιά αναφέρθηκε στη δήλωσή μου για τα διόδια στον ΒΟΑΚ:

Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις εκλογές. Επίσης, σε αντίθεση με εσάς, ο πρωθυπουργός της χώρας έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση του ΒΟΑΚ πράγμα που σημαίνει ότι εμείς δεν κάνουμε απλώς σχέδια επί χάρτου. Σας θυμίζω ότι η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ ήταν στον αέρα, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια που κυβερνούσατε τη χώρα. Και σας βεβαιώνω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της Κρήτης και θα προνοήσει για συγκεκριμένες διαδρομές που χρησιμοποιούνται από μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Τέλος, θα περίμενα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, αν όχι συνέπεια, από έναν πολιτικό αρχηγό, ο οποίος κατήγγειλε τα διόδια με το Κίνημα δεν πληρώνω, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όταν έγινε πρωθυπουργός αύξησε τον αριθμό των διοδίων και νομοθέτησε αύξηση του κόστους διοδίων κατά 150%.

Υ.Γ Και στην Κρήτη λέμε την παροιμία «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί».


Ποιους μάρτυρες θα καλέσει η Ν.Δ. στην Προανακριτική για σκευωρία Novartis



Η Νέα Δημοκρατία έχει στην διάθεσή της ατράνταχτα στοιχεία και πληροφορίες που ενισχύουν τις ενδείξεις για ωμές πολιτικές παρεμβάσεις στην υπόθεση Novartis από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να διωχθούν οι πολιτικοί της αντίπαλοι. 

Επίσης υπάρχει και πρόσωπο-«κλειδί», του οποίου η κατάθεση θα προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί εάν θα κληθεί να καταθέσει άμεσα ή θα προσκληθεί σε επόμενες συνεδριάσεις.

Η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να προτείνει την εξέταση των: Ελ. Ράικου, Γ. Αγγελή, Ελ. Τουλουπάκη, Ξ. Δημητρίου, Μ. Παπασπύρου, της προϊσταμένης του κλιμακίου ελέγχου ΣΟΕΕ, των προστατευόμενων μαρτύρων, Γ. Τερζάκη (ΕΤΑΔ), Ν. Μανιαδάκη, Στ. Κοντονή, Μ. Καλογήρου, Π. Νικολούδη και άλλων προσώπων που φέρονται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον τρόπο που ελήφθησαν οι καταθέσεις των «κουκουλοφόρων» και το πώς μεθόδευσε την υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ.


Ηλικιωμένο ζευγάρι έτρεψε σε φυγή ληστή! 



Την πόρτα ενός διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης χτύπησε το μεσημέρι ένας επίδοξος ληστής. Ο δράστης χτύπησε την πόρτα και έβγαλε όπλο σε ηλικιωμένη. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε…

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, η ηλικιωμένη που διαμένει στο σπίτι άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε το δράστη να της προτείνει το όπλο και να την απειλεί ζητώντας να του δώσει τα κοσμήματά της.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη, με τη βοήθεια και του συζύγου της που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο διαμέρισμα, απώθησαν τον επίδοξο ληστή και τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή. Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: seleo.gr  




Ξεφτιλίστηκε με ανάρτηση της στο twitter η Άντζυ Σαμίου και την ξεφτίλισαν!!


Η τραγική φυσιογνωμία Άτζυ Σαμίου, λάτρης του Αλέξη Τσίπρα και ένθερμη οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ (δεν θα ταίριαζε αλλού) είπε να ξεφτιλιστεί με ανάρτηση της και την περιποιήθηκαν όσοι πήραν χαμπάρι αυτές τις αθλιότητες που γράφει.


Σαν να μου φάνηκε πως άκουσα ερπύστριες έξω στο δρόμο...



112 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”



112 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”
Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ” ανακοινώνει την πρόσληψη 112 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 18/10/2019-29/10/2019
Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη


Έρχονται αυξήσεις στις συντάξεις



Αυξήσεις στις επικουρικές τους συντάξεις προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3».

Αυξήσεις θα λάβουν 465.112 συνταξιούχοι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης δήλωσε ότι οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αποκαθηλώνουν το νόμο 4387/2016 και οδηγούν σε θεμελιακές αλλαγές. Ήδη, οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας εργάζονται πυρετωδώς, «για να φέρουμε, όσον το δυνατόν συντομότερα, το νέο ασφαλιστικό, που θα το χτίσουμε πάνω στις αποφάσεις της δικαιοσύνης».

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, γεγονός που οδηγεί πάνω από 1 στις 3 σε θετική επίδραση, «δηλαδή 465.112 επικουρικές συντάξεις θα αυξηθούν 52,5 ευρώ το μήνα μεσοσταθμικά ή περίπου 630 ευρώ ετησίως, μία αύξηση περίπου της τάξης του 30%».

Σε ερώτηση σχετικά με τους δικαιούχους των αυξήσεων στις επικουρικές συντάξεις, ο κ. Βρούτσης απάντησε ότι οι αυξήσεις θα αφορούν τους συνταξιούχους οι οποίοι υπέστησαν περικοπή με βάση το μαθηματικό τύπο του νόμου Κατρούγκαλου, που προέβλεπε ότι το άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης δεν πρέπει να ξεπερνά τα 1.300 ευρώ.

«Οι αυξήσεις θα δοθούν την ημέρα που θα φέρουμε στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νόμο και θα ψηφιστεί, ενώ θα αποδοθούν και οι αναδρομικές υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους συνταξιούχους» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.


Αντί να μαζέψουν τον Ραγκούση να μην ξεφτιλίζεται τον αφήνουν να κάνει δηλώσεις για Joker



Τραγική ξεφτίλα που εκθέτει το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ, τον ΣΥΡΙΖΑ και κάθε στέλεχος αυτών των κομμάτων που ξεφτιλίζονται κάνοντας τους αγανακτισμένους για τα όσα συνέβησαν στην ταινία Joker.

Ο υπεύθυνος για την ξεφτίλα είναι ο Γιάννης Ραγκούσης, που κάνει τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη για τον ΣΥΡΙΖΑ, που από τους πρώτους έσπευσαν να στηλιτεύσουν την δήθεν κυβερνητική απόφαση να στείλει αστυνομικούς να συλλάβουν ανηλίκους, επειδή παρακολουθούσαν την ταινία Joker αλλά ξέχασε να πει ότι ο νόμος έχει την υπογραφή του.

Υπενθυμίζουμε ότι το όλο σκηνικό ήταν στημένο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού για να γελάει ο κόσμος τελικά με την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ και τις καθεστωτικές νοοτροπίες του.

Ο νόμος που υπογράφει ο Γιάννης Ραγκούσης και τώρα κάνει τον αγανακτισμένο


Και ο νόμος με την υπογραφή Γιάννη Ραγκούση όπως τον ανέβασε στο facebook ο Αντώνης Καρύπογλου, δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της Δράσης :


Είχε γράψει ο Γιάννης Ραγκούσης στο facebook αδιάφορος για την ξεφτίλα που θα ακολουθήσει και κάνοντας τον αγανακτισμένο για τον νόμο του:

Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επικοινώνησα πριν από λίγο επίσημα με την Ελληνική Αστυνομία για να διακριβώσουμε εάν πράγματι αστυνομικοί επενέβησαν σε κινηματογράφους προκείμενου να ελέγξουν την ηλικία νέων θεατών κατά την προβολή της ταινίας Joker.
Η επίσημη επιβεβαίωση των περιστατικών αυτών από την ΕΛΑΣ, προκάλεσε την άμεση αντίδρασή μας. Αντίδραση η οποία θα γενικευτεί απέναντι σε αυτά τα πρωτοφανή γεγονότα με την ενεργοποίηση κάθε κοινοβουλευτικού μέσου.
Οι κκ Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι γι αυτές τις αδιανόητες εξελίξεις που γυρίζουν την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία σε πολύ σκοτεινές εποχές τους.
3,1 χιλ.
425
179