Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Πληροφορίες για επίσπευση του δεύτερου γύρου στις 25 Ιουνίου

 


Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει ποσοστό 41%, ποσοστό που είναι υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του οποίου καταρρέουν στο 20,09%. 

Τρίτη εκλογική δύναμη αναδεικνεύται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 12,16%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,96% και η Ελληνική Λύση με 4,5%.

Ο θρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας με πάνω από 20 μονάδες διαφοράς φέρνει τον δεύτερο γύρο των εκλογών συντομότερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει πάρει ήδη την απόφαση για δεύτερο γύρο εκλογών στις 25 Ιουνίου.



ΝΔ 40,82%, ΣΥΡΙΖΑ 20,7% - Θρίαμβος ΝΔ

 



Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει ποσοστό 40,82%, ποσοστό που είναι υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ τα ποσοστά του οποίου καταρρέουν στο 20,7%. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

Τρίτη εκλογική δύναμη αναδεικνεύται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 11,78%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,1% και η Ελληνική Λύση με 4,49%.

Όπως προκύπτει από την εκτίμηση των αποτελεσμάτων η ΝΔ συγκεντρώνει 145 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 72, το ΠΑΣΟΚ 42 το ΚΚΕ 25 και η Ελληνική Λύση με 16 έδρες.






Φόβοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από Καρδίτσα έχει επιχειρήσει και αλλού νοθεία

 


Συνελήφθησαν 5 άτομα στην Καρδίτσα, το βράδυ του Σαββάτου (20/5), για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας, ανάμεσα τους δύο Ρομά.

Οι συλλήψεις έγιναν για προσπάθεια εξαγοράς ψήφων μέσω χρηματικής αμοιβής, και βρέθηκαν στην κατοχή των Ρομά 197 πλαστά δελτία ταυτότητας για να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλλήψεις αφορούν σε ψηφοδέλτια με σταυρωμένο όνομα υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κλειστούς φακέλους για να μπούν στην κάλπη.

Μετά από αυτό το γεγονός, και την ομολογία των Ρομά, υπάρχει φόβος ότι τέτοιες εγκληματικές πρακτικές νοθείας μπορεί να έχουν συμβεί σε όλη την Ελλάδα με ενορχήστρωση του ΣΥΡΙΖΑ





Συλλήψεις Ρομά για εξαγορά ψήφων από τον ΣΥΡΙΖΑ και 197 παράνομες ταυτότητες


 


Απόγνωση για το αποτέλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, με συλλήψεις Ρομά, εκατοντάδες παράνομες ταυτότητες, πλαστά χαρτιά!!

Πάνε να κάνουν νοθεία από τον ΣΥΡΙΖΑ, με πλαστές ταυτότητες σε Ρομά!!!

Συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (20/05) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε περιοχή της Καρδίτσας, 5 ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας στις εκλογές 2023. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τρεις συνεργάτες υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δύο Ρομά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα του υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.



Τι υποστήριξαν οι συλληφθέντες 

Ένας εκ των συλληφθέντων ο 37χρονος Ρομα υποστήριξε πως προ μιας εβδομάδας, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με έναν 30χρονο που επίσης εχει συλληφθεί, οι οποίοι γνωρίζονται από το ποδόσφαιρο προκειμένου ο πρώτος να βρει ψηφοφόρους εντος του παλαιού οικισμού αθιγγάνων Σοφάδων οι οποίοι προκειμένου να ψηφίσουν τον εν λόγω υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, θα ελάμβαναν το χρηματικό ποσό των 20ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα πάντα με τον συλληφθέντα, είχαν χθες εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να συναντηθούν στο σημείο όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, έτσι ώστε οι δυο αθίγγανοι να τους δείξουν τον αριθμό των ταυτοτήτων όπου είχαν συγκεντρώσει και οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες να δώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούσαν καθώς και τα ψηφοδέλτια. Τα ιδια επιβεβαίωσε και ο δεύτερος Ρομα που συνελήφθη. Αυτά που ομολόγησαν οι δυο αθίγγανοι τα αρνούνται κατηγορηματικά οι άλλοι τρεις συλληφθέντες οι οποίοι είπαν πως ό,τι εχουν να πουν θα το πουν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, Σάββατο 20 Μαΐου 2023, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε περιοχή της Καρδίτσας, 5 ημεδαποί για παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, εντός οχήματος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν 197 Δελτία Ταυτότητας, Διαβατήριο, 2 φωτοαντίγραφα Δελτίων Ταυτότητας καθώς και μία σακούλα με 114 κλειστούς φακέλους που έκαστος περιείχε κάρτα υποψήφιου Βουλευτή και 5 ψηφοδέλτια με «σταυρωμένο» το όνομα του συγκεκριμένου υποψήφιου.

Παράλληλα, στην κατοχή δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.060 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, κατασχεθήκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα, καθώς από την έρευνα προκύπτουν στοιχεία για προσέγγιση ψηφοφόρων εντός οικισμού προκειμένου ψηφίσουν τον υποψήφιο Βουλευτή έναντι χρηματικού ποσού.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καρδίτσας».




Γελάει ο κόσμος μαζί τους και η Τσαπανίδου κάνει μήνυση για ψήφο σε Κατρούγκαλο

 


Η Τσαπανίδου έχοντας αφομοιωθεί πλήρως στον Θίασο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι εκπροσωπεί τον Αλέξη Τσίπρα επάξια.

Μέσα στην απόγνωση τους για την ήττα που έρχεται, απειλούν από τον ΣΥΡΙΖΑ με μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών, όπως αποκαλύπτει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το τρολάρισμα στα social media που αφορά την συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές χωρίς να μπορεί να βγει απο τα ψηφοδέλτια, οπότε να είχαμε να λέγαμε.

Με λίγα λόγια γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ, και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι πρόκειται για άλλη μία απάτη του Αλέξη Τσίπρα για να αποφύγει την κατακραυγή με το 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η Πόπη Τσαπανίδου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ κάνει λόγο για «μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ», αλλά όπως αποδεικνύεται μόνο μηχανισμός δεν είναι αλλά αυθόρμητο γέλιο από πολίτες που παρακολουθούν την επιθεώρηση ΣΥΡΙΖΑ.





«Πώς θα είναι μια κυβέρνηση ηττημένων;» - Δείτε το βίντεο της Ομάδας Αλήθειας

 


Η κυβέρνηση ηττημένων είναι ένα από τα σενάρια που ακούστηκαν προεκλογικά από τον απελπισμένο Αλέξη Τσίπρα που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά σε βάρος της Ελλάδας.

Το τελευταίο βίντεο της Ομάδας Αλήθειας, με το δικό του τρόπο, περιγράφει πώς θα είναι μια κυβέρνηση ηττημένων, συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ 25, παρουσιάζοντας ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να αναλάβουν υπουργικές θέσεις σε σύγκριση με την κυβέρνηση της ΝΔ. 





Ακροαριστεροί κακοποιοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στου Ζωγράφου - Ένας αστυνομικός τραυματίας

 


Ακροαριστεροί - αντιεξουσιαστές κακοποιοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησαν επεισόδια έξω από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου στις 02.10 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα περίπου 50 ακροαριστερών κακοποιών βγήκε από την αφύλακτη Πανεπιστημούπολη και επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες μολότοφ και φωτοβολίδες.

Από τo επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρώς ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο 401 νοσοκομείο ενώ κάηκε και ένα όχημα αθώου πολίτη.

Παράλληλα, έκλεισαν για λίγη ώρα οι δρόμοι στην Ούλωφ Πάλμε και την Υμηττού.