Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Παπακώστα όπως Γαβρόγλου το ρωμαλέο κίνημα των αστυνομικών να αυτοπροστατευτεί



Θυμάστε τον Γαβρόγλου πώς προκάλεσε την κοινή γνώμη και τους φοιτητές για να δοθεί λύση στην ανομία που επικρατεί στα πανεπιστήμια; «Ιδίως στα πανεπιστήμια, για πάρα πολλά χρόνια, τα προβλήματα αυτά λύνονται από τα μέσα. Αν υπάρχει ένα φοιτητικό κίνημα ρωμαλέο, να προστατεύσει τους χώρους, οι εκπαιδευτικοί, η διοίκηση κ.λπ. πάντοτε ξέρουμε τότε ότι τέτοια φαινόμενα δεν παρουσιάζονται»

Τον άκουσε η Παπακώστα και συμφωνεί μαζί του!!

Στο δόγμα Γαβρόγλου και η Παπακώστα που είχε το θράσος να πει χωρίς να ντρέπεται : «πρέπει να ενοχοποιήσουμε τα κράνη» που φορούσαν οι αντιεξουσιαστές, υποστήριξε «Θα πρέπει και οι ίδιοι (οι αστυνομικοί) να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προστατέψουν τον εαυτό τους. Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ανασφάλειας δεν θα το επιτύχουν. Οι μέρες είναι περίεργες».

Κοινός για το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προστατευτείτε μόνοι σας, εμείς δεν πειράζουμε τα συντρόφια!!


Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων : «Οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν τρομοκρατούνται»



Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου αναφέρει :

«Με αφορμή την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα κάθε τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά κρατικών λειτουργών, οι οποίοι επιτελούν το συνταγματικό τους καθήκον. Έχει αποδειχθεί ότι τέτοιες ενέργειες που επιχειρούν να επηρεάσουν την δικαστική συνείδηση είναι ατελέσφορες. Οι Δικαστές και Εισαγγελείς εργάζονται ανεπηρέαστοι και δεν τρομοκρατούνται.

Χρέος της Πολιτείας είναι να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα φύλαξης των Δικαστηρίων και προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και ταυτόχρονα να διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Αναμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας από την Αστυνομία και την διαλεύκανση της υπόθεσης» 


Αμορφωσιά όπως ανοιχτωσιά Συριζαίων : Η μάχη του Μαραθώνα έγινε με τους Σπαρτιάτες!


Δεν είναι τυχαίο πώς η ΕΡΤ με τον ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται και αυτό φαίνεται από το επίπεδο της μόρφωσης όσων εργάζονται για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ.

Η κρατική καθεστωτική ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της χθεσινής μετάδοσης του Μαραθωνίου μετέδωσε ότι η μάχη του Μαραθώνα έγινε με τους Σπαρτιάτες! Ναι καλά διαβάσατε η μάχη του Μαραθώνα έγινε από τους Σπαρτιάτες.

Χωρίς πολλά λόγια δείτε το video από την Ομάδα Αλήθειας.


ΕΡΤ και Αλέξης Τσίπρας πρέπει να έμαθαν ιστορία μαζί.
Χθες, στη live μετάδοση του Μαραθωνίου από την ΕΡΤ, μάθαμε πως στη μάχη του Μαραθώνα, οι Αθηναίοι νίκησαν τους Σπαρτιάτες.


Νέα ληστεία στο ΑΠΘ «Ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των ληστών και των ναρκεμπόρων»



24 ώρες μετά την επίθεση στον καθηγητή κακοποιοί λήστεψαν στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο τρόπο 50χρονη εργαζόμενη του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. 

Αυτή την φορά η αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο,  δράστη της ληστείας σε βάρος της γυναίκας ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του και στην επίθεση της Πέμπτης.

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η ανομία στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Νέο θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο, καθηγητής του Αριστοτελείου. Εν έτει 2018, σε ευρωπαϊκή χώρα. Ως πότε η Κυβέρνηση θα παραμένει αδρανής;»




Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τσίπρα ο Πολάκης – Είναι αγράμματο υποκείμενο



Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτιθέμενη κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη αποκαλώντας τον δεύτερο «αγράμματο υποκείμενο».

Συγκεκριμένα η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στους Αταίριαστους στον ΣΚΑΪ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε έχει υπουργούς σαν τον Παύλο Πολάκη. «Αυτό το υποκείμενο, το αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης έκανε πλάκα με τους νεκρούς στο Μάτι, κοροϊδεύοντας και τους νεκρούς σε μία άλλη χώρα με αναφορές στην Δούρου», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την κάλυψη του κ. Πολάκη από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι το «κανίς (σκυλάκι) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ». Στην συνέχει «αποκάλυψε» το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας για τον κ. Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής τον χαρακτήρισε αδίστακτο, γιατί «πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ», ενώ τόνισε πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες


Δήλωση του Τομ. Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Μ. Χαρακόπουλου για την επίθεση αναρχικών σε αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος για την επίθεση που δέχθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ από δεκάδες αναρχικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών, έκανε τις ακόλουθες δήλωση:

«Μετά τις επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και τον έλεγχο ταυτοτήτων σε αστυνομικούς από τον Ρουβίκωνα, φτάσαμε στην επίθεση εναντίον ανδρών της ΔΙΑΣ από δεκάδες αναρχικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Η απαράδεκτη ανοχή της κυβέρνησης στη βία, όχι μόνον έχει αποθρασύνει τις φιλικές της “συλλογικότητες”, αλλά  θέτει πια σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια των πολιτών και των αστυνομικών. Tι άλλο πρέπει να συμβεί για να αναλάβουν οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα τις αυτονόητες ευθύνες τους;»

«Και ο πιο δύσπιστος συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου, ενώ σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη. Τα σημερινά έκτροπα έχουν ηθικό αυτουργό, και αυτός δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που συστηματικά εδώ και μια σχεδόν τετραετία παραδίδει τη χώρα στην ανομία. Για ό,τι συμβαίνει δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Μοναδική υπηρεσία που έχει να προσφέρει, πριν προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, είναι να προκηρύξει το ταχύτερο εκλογές».


Ανομία και τρομοκρατία σε πλήρη έξαρση βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στο Βύρωνα



Εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι άγνωστοι ενημέρωσαν για τον εκρηκτικό μηχανισμό με τηλεφώνημα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών και σε ιστοσελίδα λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στο Βύρωνα, ότι θα ενεργοποιηθεί σε 20 λεπτά και ότι δεν είναι φάρσα.

Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί με τους άνδρες των ΤΕΕΜ να επιχειρούν, κατά πληροφορίες, να απενεργοποιήσουν πλήρως τον μηχανισμό χωρίς να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες διατηρώντας άθικτο τον μηχανισμό.




Ο επικεφαλής αξιωματικός δεν έδωσε εντολή για συλλήψεις και άφησε τους συναδέλφους του να κτυπιούνται




Οι αστυνομικοί δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους κακοποιούς συντρόφους του Σύριζα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών από αυτούς και ο αξιωματικός δεν έδωσε εντολή για να γίνουν συλλήψεις.

Αστυνομικός είπε για το περιστατικό : Δεχτήκαμε χτυπήματα με κράνη, μπουνιές, φορούσαν γάντια μηχανής, μας προπηλάκισαν, αμυνθήκαμε όσο μπορούσαμε γιατί ήμασταν και 10 άτομα μόνο και αυτοί ήταν 60 με 70 άτομα.

Έχω χτυπήσει στο κεφάλι. Είμαι σίγουρος ότι ήταν ένα άτομο που φορούσε γάντια μηχανής και την ώρα που είχα το κεφάλι μου προς τα κάτω και προσπαθούσα να βουτηξω ένα άτομο που με είχε ξανά βαρέσει, να το βουτήξω για να του κάνω σύλληψη, μου έσκασε μπουνιά μέσα στο κεφάλι, στον κρόταφο, ζαλίστηκα άφησα και το άτομο και απομακρύνθηκε. 

Τραυματίες είναι αλλά δυο άτομα. Ο ένας ακόμα δεν ξέρουμε, πρέπει να έχει σπασμένο δάχτυλο και ο άλλος πρόβλημα στον αυχένα. Είχαμε δικαστήριο από το 2012 στην μοτοπορεία. Σαν μάρτυρας που πηγαίναμε κατηγορούμενους άτομα του χώρου, τους λεγόμενους αναρχικούς. Πήρε αναβολή το δικαστήριο και την ώρα που βγαίναμε έξω από την αίθουσα δεχτήκαμε προπηλακισμό από τα άτομα, βρίζοντας μας.

Και σε έναν συνάδελφο μάλιστα έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση στο λαιμό ότι θα τον σφάξουν. Ενημερώσαμε τον υπεύθυνο αστυνόμο που ήταν στα κοντά. Βγήκαμε έξω όλοι μαζί οι συνάδελφοι και την ώρα που βγαίναμε, οι κύριοι υποδείξαμε το άτομο αυτό και εκείνη την ώρα δεχτήκαμε επίθεση από τους κυρίους του χώρου με μπουνιές κλωτσιές.

Υπήρχε μια διμοιρία της ΕΜΕΤ με πέντε άτομα, κόπηκε η φορά και απομακρύνθηκαν τα άτομα από το χώρο, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη, χωρίς να γίνει τίποτα”.

Το χειρότερο είναι πως ο αξιωματικός που ήταν παρών με μια διμοιρία των ΜΑΤ, αρνήθηκε τις εκκλήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι ζητούσαν να παρέμβει η διμοιρία και να γίνουν συλλήψεις και αυτό δείχνει την ανεπάρκεια του και την ανικανότητα του να ηγείται αστυνομικών.

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι δυνατόν να δόθηκε εντολή να μην συλληφθούν τα άτομα του αντιεξουσαστικού χώρου που επιτέθηκαν στους συναδέλφους μου για να μην ενοχληθούν οι κακοποιοί σύντροφοι του Σύριζα, αλλά όλα αυτό δείχνουν. 


Προκλητική και αντρόπιαστη η Παπακώστα για την επίθεση κατά των αστυνομικών!



Παπακώστα για επιθέσεις σε αστυνομικούς: Να αυτοπροστατευτούν! 

Οι δηλώσεις τις Παπακώστα δείχνουν την ανικανότητα της και την ανεπάρκεια της να αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης και φαίνεται ότι αφομοιώθηκε αμέσως στο τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δείχνει ανοχή στους κακοποιούς συντρόφους τους.

Με αφορμή το περιστατικό, έξω από το Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε αστυνομικούς τραυματίζοντας τους, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, υποστήριξε στον σταθμό Open, ότι δήθεν δεν υπάρχει εντολή να μην γίνονται συλλήψεις. “Δεν ξέρω γιατί δεν έγιναν συλλήψεις”, είπε χαρακτηριστικά, καλώντας μάλιστα τους αστυνομικούς “να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, να προσέξουν τον εαυτό τους”, ενώ πρόσθεσε ότι “θα εφαρμόσουμε το δόγμα της μηδενικής ανοχής”.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Παπακώστα στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την Ε. Στάη

«Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα».