Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Μπακογιάννη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκχωρήσει τη Θράκη στους ΑΝΕΛ

 


Η Νέα Δημοκρατία επιθυμεί μια ανεξάρτητη, ευημερούσα μουσουλμανική μειονότητα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι «έχουμε την καλύτερη συμβίωση σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών στην Θράκη». 

«Επιθυμούμε αυτή η μειονότητα να πάει μπροστά, να έχει τα δικαιώματα της ισονομίας και της ισοπολιτείας και να μπορέσει να αναπτυχθεί μαζί με ολόκληρη τη Θράκη» ανέφερε συγκεκριμένα.

Τόνισε ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που τους φροντίζει και παίρνει μέτρα για την δική τους ευημερία. Πρόσθεσε παράλληλα ότι ουδέποτε διανοήθηκε κανένας στην ΝΔ να κάνει οποιαδήποτε παρέμβαση για οποιοδήποτε υποψήφιο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι ζήτησε την ψήφο τους, όχι γιατί θα κάνει καμία διαφορά στην ΝΔ στο γενικό ποσοστό, αλλά γιατί για την ίδια τη μειονότητα είναι πάρα πολύ σημαντική η σχέση εμπιστοσύνης με μια παράταξη που έχει αποδείξει στο παρελθόν ποια είναι η πολιτική της και έχει σκοπό να την συνεχίσει.

Υπενθύμισε επίσης ότι τα τέσσερα χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκχωρήσει την Θράκη στους ΑΝΕΛ και οι άνθρωποι τότε πέρασαν εξαιρετικά δύσκολα. Πρόσθεσε ότι 1.600 παιδιά έφυγαν από τον ορεινό όγκο και πήγαν στην Ολλανδία και δουλεύανε σε ναυπηγεία και φυτώρια στο εξωτερικό.



Εξαρθρώθηκε σπείρα εκβιαστών που πουλούσε προστασία σε καταστήματα

 


Σε επτά συλλήψεις και τρεις προσαγωγές προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποίησε σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου και η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6/2023).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εμπλέκεται σε εκβιάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, βαριές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, σε βάρος των επτά συλληφθέντων τους, καθώς και για ακόμα τρία άτομα, σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία κατά των υπαλλήλων και για παράβαση των νόμου για τα όπλα, καθώς και του νόμου του ΕΟΦ σε συνδυασμό με περί συμπληρωμάτων διατροφής και της καταπολέμησης της φαρμακοδιέγερσης.

Έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η συμμορία δραστηριοποιούνταν από τον Ιανουάριο του 2021 σε περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής. Τα μέλη της κατηγορούνται ότι εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος με το πρόσχημα της “παροχής προστασίας”, ενώ προκαλούσαν επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες σε άτομα, εισπράττοντας χρηματικά ποσά.

Παράλληλα, απαιτούσαν από τα θύματά τους, να απευθύνονται στην εγκληματική οργάνωση «για την διευθέτηση οποιουδήποτε θέματος».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι σε πολλές περιπτώσεις διακρίνονταν από σκληρότητα και αντικοινωνικότητα, ενώ έχουν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και παρόλα αυτά κυκλοφορούν επικίνδυνα και ελεύθερα έξω.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε εννέα σπίτια των μελών της συμμορίας, καθώς και σε ισάριθμα οχήματα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 

3.860 ευρώ, 

2 αλεξίσφαιρα, 

31 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο, 

σουγιάς, 

σιδερογροθιά, 

αναδιπλούμενο μαχαίρι, 

ζευγάρι χειροπέδες, 

3 ενέσεις με αναβολική ουσία άγνωστης μάρκας, 

41 δισκία αναβολικών ουσιών, καθώς και ατζέντες – ημερολόγια με σημειώσεις που αφορούσαν την εγκληματική δραστηριότητα της οργάνωσης.

Σημειώνεται ότι, κατά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ, μέλος της συμμορίας μόλις είδε τους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή ωστόσο ακινητοποιήθηκε παρότι αντιστεκόταν με κλωτσιές και γροθιές, ενώ άλλο μέλος συνελήφθη στα Χανιά.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου για υπόθαλψη εγκληματία.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 9 περιπτώσεις εκβίασης με κατά περίπτωση επιθέσεις σε βάρος καταστηματαρχών ενώ εξακριβώθηκε η «παροχή προστασίας» από τα μέλη της οργάνωσης σε 9 καταστήματα.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.



Δικογραφία κατά του καραγκιόζη της Θάσου που κτύπησε το γατάκι

 


Αντιμέτωπος με νομικές κυρώσεις αναμένεται να είναι τελικά ο καραγκιόζης της Θάσου που κακοποίησε μια γάτα που συχνάζει σε ταβέρνα.

Το επίμαχο, εξοργιστικό βίντεο, με τον βλάκα καραγκιόζη της Θάσου, να δελεάζει τη γάτα με τροφή και μετά να τη χτυπάει στο κεφάλι με ένα μπουκάλι μπύρας, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ύστερα από καταγγελία φιλόζωων. 

Σύμφωνα με το zoosos.gr, ωστόσο, το συμβάν σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια και απλώς έγινε τώρα γνωστό, λόγω της καταγγελίας.

Εκπρόσωπος από το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανέφερε στο zoosos.gr ότι η υπόθεση της κακοποίησης της γάτας βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η βιντεοσκόπηση της πράξης δεν έγινε τυχαία και αποδεικνύει τον δόλο.

Κατά την ίδια πηγή (zoosos.gr), για την υπόθεση της κακοποίησης της γάτας κινητοποιήθηκε και η αρμόδια εισαγγελία που μαζί με το προσωπικό του ΑΤ Θάσου συγκεντρώνουν στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του δράστη είναι από την πρώτη στιγμή γνωστά στις Αρχές, καθώς οι λογαριασμοί που διατηρούσε στον Instagram και το Facebook -που μετά τον σάλο τους έκλεισε- ήταν στο όνομα του.

Δείτε το βίντεο:





Τετράδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε και την έννοια της Αριστεράς, την οποία έστειλε 100 χρόνια πίσω



Καταπέλτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας», Γιώργος Παπαδόπουλος-Τετράδης, εκτοξεύοντας τα πυρά του τόσο στη σημερινή μορφή του, ως ένα αρχηγικό κόμμα που πάσχει από πολιτισμό και σοβαρότητα, αλλά και στα πεπραγμένα επί διακυβέρνησής του που συμπυκνώνονται στο ξεπούλημα «όλων» μέχρι και της έννοιας της Αριστεράς, την οποία «έστειλαν 100 χρόνια πίσω», όπως λέει.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Δανίκα, στο protothema, υπενθύμισε ότι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015, υπογραμμίζοντας πως «ο κόσμος θυμάται τι έζησε τα 5 χρόνια και βλέπει πώς ζει τώρα». «Νομίζω πως είμαι ο πρώτος που τον Ιούνιο του 2015 ζήτησα δημοσίως συγγνώμη που παρέσυρα με την αρθρογραφία μου και άλλους να ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιανουάριο του ’15, λοιπόν, ενώ ήξερα περί τίνος πρόκειται, δηλαδή τη διαφορά μεταξύ θεωρίας (του τι πίστευε δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ) και πράξης (του τι γινόταν γύρω γύρω στο παγκόσμιο γίγνεσθαι), στήριζα ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ και στην αρθρογραφία μου στην “Ελευθεροτυπία”. Τον Ιούνιο του ’15, όμως, πάω στην κάλπη, παίρνω ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γράφω επάνω “Εάν υπήρχε σοβαρότητα” και το ρίχνω», εξήγησε.

Αναφερόμενος στις φετινές εκλογές, συμπληρώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει μόνος του στο γήπεδο, «εντελώς. Χωρίς αντίπαλο. Αυτό δεν είναι καλό για τη δημοκρατία». Άλλωστε, όπως τονίζει, ο κόσμος τον Μάιο αποφάσισε ότι θα ψηφίσει τους επαγγελματίες και όχι τους ερασιτέχνες. «Για μένα είναι τόσο απλό. Η Νέα Δημοκρατία, οι κεντροδεξιοί και οι δεξιοί είναι επαγγελματίες της πολιτικής και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ερασιτέχνης», υπογραμμίζει.

Υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρό κόμμα για να κυβερνήσει τη χώρα», θέτει εύλογα το ερώτημα: «Πες ότι αύριο το πρωί κερδίζει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και γίνεται κυβέρνηση. Ποιον θα βάλει υπουργό Οικονομικών για να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας;». Για να διευκρινίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί στην κυβέρνηση έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. «Στην κυβέρνηση που υπάρχει μόνο μία σοβαρή σοσιαλδημοκρατία μπορεί να αντιπαρατεθεί, η οποία στην Ελλάδα δεν υπάρχει», σημειώνει.

Στη συνέντευξη κάνει επίσης λόγο για δεκάδες ψέματα επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, τα οποία «έχουν απλωθεί όχι μόνο στα 5 χρόνια της κυβέρνησης, αλλά και στα 4 της αντιπολίτευσης», όπως είπε. «Τι του ‘πε του Ελληνα πολίτη, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διακυβέρνησή του, για το τι είναι η Αριστερά; Οτι είναι αυτή που υπογράφει ό,τι του λέει ο Σόιμπλε και η τρόικα; Οτι είναι αυτή η οποία ξεπουλάει ό,τι πατριωτικό υπάρχει μόνο και μόνο για να κάνει τα χατίρια των Γερμανών και των Αμερικανών προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά τους για να τον στηρίξουν να ξανακυβερνήσει; Δηλαδή από πού κι ως πού ακούστηκε η Αριστερά, η οποία πολέμησε από ένα μέτωπο που λεγόταν Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, να πουλάει ένα όνομα, μια γλώσσα και μια ιστορία σε έναν άλλο λαό, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την εύνοια των Αμερικανών και των Γερμανών; Από πού κι ως πού, δηλαδή, μια Αριστερά δεν είναι και πατριωτική; Από πού κι ως πού ένας πρωθυπουργός κάθεται και μιλάει τρεις ώρες με τον Ερντογάν και δεν μαθαίνει ποτέ κανένας τι έλεγε μ’ αυτόν ο οποίος είναι απέναντι και διεκδικεί; Από πού κι ως πού ένας αριστερός πρωθυπουργός πηγαίνει στον Τραμπ, τον οποίο τον έχει λούσει προηγουμένως, και του λέει: “Εντάξει, δεν είσαι και εκπρόσωπος του Κακού”»; σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, επισημαίνει ότι είναι «καλύτερα από τα 5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ». «Ο κόσμος μετράει με την τσέπη του. Δεν μετράει με ιδεολογίες. Εγώ δεν μετράω με την τσέπη μου, μετράω με ιδεολογίες. Και αν με βάλεις να βάλω κάτω τα κουκιά, θα σου πω ότι η χώρα πάσχει σε επίπεδο Δικαιοσύνης, σε επίπεδο παιδείας, σε επίπεδο υγείας, σε επίπεδο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πάει λέγοντας. Ο κόσμος όλα αυτά τα έχει… τεταρτεύοντα. Δεν τον ενδιαφέρει. Βλέπει ότι έχει αύξηση στον μισθό του και στα επιδόματά του; Βλέπει ότι εξακολουθεί και υπάρχει η ίδια ανοχή στη μικρο-παρανομία με την οποία εμπλέκεται και ο τελευταίος πολίτης; Βλέπει ότι εξακολουθεί και υπάρχει το συστηματάκι “ο γνωστός, του γνωστού, ω γνωστέ”; Βλέπει ότι τα παιδιά του δεν παραστριμώχνονται στα σχολεία, αλλά εξακολουθεί και ισχύει το “δεν βαριέσαι, παιδί είναι”; Βλέπει ότι οι συντάξεις πήραν και μισό τοις εκατό αύξηση;», υπογραμμίζει, ανάμεσα σε άλλα.



Χυδαιότητα Γιώργου Τσίπρα αποκάλεσε την ΕΥΠ εγκληματική οργάνωση

 


Πάνω στον πανικό του, τρέμοντας τα χέρια του, σε ακροαριστερό παροξυσμό, ο χυδείοα και φαιδρός εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος αποκάλεσε την ΕΥΠ εγκληματική οργάνωση χωρίς εισαγωγικά.

«Βαριές κουβέντες» για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών χρησιμοποίησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, στη σκιά της καταγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, και θέλοντας να παραπλανήσει επειδή τους αποκάλυψαν για προδότες ακόμα μία φορά.

Αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές - χωρίς να δίνει απάντηση - αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση», και αυτό δείχνει εκτός απο τον πανικό τους και την αθλιότητα του του περιβάλλει στον ΣΥΡΙΖΑ.




Φλωρίδης: Μεταφέρθηκαν χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια

 


Σε μια σοβαρή καταγγελία για την προδοσία Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και την καταγγελλόμενη παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές, έκανε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης.

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο μια καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως λέει στη Συνθήκη της Λοζάνης.

«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λοζάνης», τόνισε και έβαλε και μια άλλη διάσταση στο θέμα.

«Τι άλλο έχει γίνει που δεν το ξέρουμε εδώ, αλλά έχει γίνει», είπε και ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη.

«Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο ΟΝΕ.

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε, «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»

Την καταγγελία μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ. «Πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις από το τουρκικό προξενείο», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν υπήρξαν παρεμβάσεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Ιμάμ είπε χαρακτηριστικά πως υπήρξαν «25 χιλιόμετρα, αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης».

«Να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Έρχονται κατευθυνόμενοι, αλλάζουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας εδώ και σηκώνονται την ίδια μέρα και φεύγουν», ανέφερε.




Λένε ασύστολα ψέματα ότι δεν μίλησε κανένας Συριζαίος για Τουρκική μειονότητα

 


Ψεύτες, ανθέλληνες, σπιλώνουν τους πάντες για να γλιτώσουν από την κατακραυγή των Ελλήνων για την προδοσία τους σε Ροδόπη.

Να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα επιχείρησε ξανά ο ακροαριστερός Πάνος Σκουρλέτης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Βρισκόμαστε μπροστά σε σχέδιο εθνικής προβοκάτσιας», ισχυρίστηκε για να εξαπατήσει τον κόσμο ο Σκουρλέτης και συνέχισε εξαπατώντας «Η Νέα Δημοκρατία προεκλογικά επιδιώκει να αλιεύσει ψήφους πουλώντας εθνικοφροσύνη και εργαλειοποιώντας την ΕΥΠ» είπε, και εξαπέλυσε επίθεση στην Ντόρα Μπακογιάννη ότι δήθεν απειλούσε τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Ροδόπη που γνωρίζει καλύτερα τα πράγματα, ξεφτίλισε τον ανθέλληνα Σκουρλέτη λέγοντας «Αυτό που έγινε με το βίντεο της κας Μπακογιάννη, είναι μια απαράδεκτη προβοκάτσια από το ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολάκια του. Η κ. Μπακογιάννη η οποία έχει δώσει μάχες στην περιοχή από τις θέσεις που υπηρέτησε, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση διαχρονικά υπέρ της μειονότητας και ζήτησε ενίσχυση από τη μειονότητα για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες» είπε ο κ. Στυλιανίδης και συνέχισε: «Οι εκβιασμοί δε γίνονται μπροστά σε τηλεοπτικά συνεργεία. Για αυτό και ο κόσμος εκεί την υποδέχθηκε θερμά».

Στην συνέχει επιχείρησαν να ρωτήσουν τον πανικόβλητο Πάνο Σκουρλέτη εάν οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει λόγο για τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Τότε ο ανθέλληνας ακροαριστερός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εξερράγη. Ισχυρίστηκε φωνάζοντας ότι: «Ο Φερχάτ δεν έχει πει ποτέ για τουρκική μειονότητα και όλα αυτά είναι ψέματα της ΝΔ» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον υποψήφιο της ΝΔ στη Ροδόπη: «Εάν δεν ακούτε εμάς ακούστε τις καταγγελίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή», απάντησε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης

Λέτε ψέματα, ψεύδεστε, φώναζε ο σε πανικό Σκουρλέτης κάνοντας λόγο για δήθεν fakenews της ΝΔ, προσπαθώντας με φωνές και υψηλούς τόνους να καλύψει τα βίντεο τα υλικά που αποδεικνύουν τις σχέσεις των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με το τουρκικό προξενείο, τις καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και τα ψύχραιμα ερωτήματα του κ. Στυλιανίδη.




Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο Tik Tok

 


Σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που προκαλεί ακόμα και στο Tik Tok, διώχνοντα και άλλο κόσμο απο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τσαλακώνεται και δείχνει ποιος είναι πραγματικά ο ηγέτης που άλλαξε και αλλάζει την Ελλάδα.

Πράξη την υπόσχεση που έδωσε σε προηγούμενο βίντεο του Tik Tok ότι θα εμφανιστεί με ολόσωμη φόρμα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ποδήλατο ενώ περιέχει και νέες λεπτομέρειες από την προεκλογική περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για το νέο οδικό έργο για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα, βλέπει βίντεο για τα γενέθλια της κόρης του Σοφίας λέγοντας ότι τελικά όλοι οι γονείς είναι το ίδιο χαζογονείς, ρωτά έναν παπά αν γνωρίζει το Tik Tok και μένει έκπληκτος για τον γλάρο που πέταξε δίπλα του και πήγε να κάτσει στο χέρι του.

Το βίντεο κλείνει με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη να αντιδρά ξανά για τα λουλούδια που της προσέφερε.







Μαζέψτε τον Μητροπολίτη Μόρφου : Ο γάμος λέγεται έτσι γιατί επιτρέπει το γ...

 


O Κύπριος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, απασχολεί για ακόμη μια φορά με τα περίεργα κηρύγματα του και ξεφτιλίζεται σε κάθε σοβαρό άνθρωπο. 

Αυτή τη φορά ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα κοινωνούσε κάποια κοπέλα που ζει με τον σύντροφό της, χωρίς να είναι παντρεμένη. Ο μητροπολίτης διερωτήθηκε γιατί υπάρχει ο γάμος και έδωσε ο ίδιος την απάντηση: "Λέγεται γάμος γιατί επιτρέπει το γ@.. "

Ο Μητροπολίτης Μόρφου απασχολεί κατά καιρούς τη κοινή γνώμη με τις απόψεις του οι οποίες δεν είναι λίγες φορές που δημιουργούν αντιδράσεις. Παλαιότερα είχε ισχυριστεί ότι οι γκέι γεννιούνται από μητέρες που είχαν πάθος με το πρωκτικό σεξ. Επίσης είχε επικαλεστεί τον Αστερίξ για να υποστηρίξει ότι ο κορωνοιος είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας και μάλιστα είχε αναφερθεί στα περιοδικά με τον φανταστικό Γαλάτη ήρωα.





Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι πρώην αστέγου

 


Μία συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Κώστα Ζ., έναν πρώην άστεγο, ο οποίος επωφελήθηκε από προγράμματα της πολιτείας που έφτιαξε η κυβέρνηση της Ν.Δ., προκειμένου να επανενταχθεί στην κοινωνία και πλέον ζει σε σπίτι στο Πέραμα ενώ εργάζεται για να συμπληρώσει τα ένσημά του και να συνταξιοδοτηθεί, είναι το 10λεπτο προβολής της Νέας Δημοκρατίας στην τηλεόραση, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

To ημερολόγιο έγραφε 22 Ιανουαρίου 2022 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν ως πρωθυπουργός απρόσμενα στον προβλήτα Ε7 του Λιμανιού του Πειραιά για να συναντήσει τους άστεγους συνανθρώπους μας που διέμεναν στο σημείο.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Ζ. Ο κύριος Κώστας, μια φιγούρα γνωστή για όλους όσοι είχαν περάσει από εκεί. Ετών 63, με καταγωγή από την Ξάνθη. Εκεί πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του καθώς δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, φτάνοντας δε στο σημείο να δίνει εργασία ακόμη και σε 25 υπαλλήλους στις επιχειρήσεις που διατηρούσε. Κι όμως, η ζωή του πήρε μια αναπάντεχη τροπή που τον οδήγησε σε καθεστώς αστεγίας στην Αθήνα.

«Σε μια στιγμή όλα χάθηκαν»

Ο κύριος Κώστας, όπως τότε είχε αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαβιούσε ήδη 1,5 χρόνο στην προβλήτα και θέλησε να μοιραστεί μαζί του τα προβλήματα «της οικογένειάς του», όπως αποκαλούσε τους ανθρώπους που είχαν μετατρέψει την προβλήτα σε σπίτι τους. Προβλήματα που αναζητούσαν λύση όπως εκείνο της στέγης, της παροχής φαγητού, της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και της εργασίας. Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ακούσει τον κ. Κώστα πολύ προσεκτικά και είχε δεσμευτεί ότι και με τη δική τους θέληση αυτά θα αλλάξουν.

Τον Νοέμβριο του 2022 αυτό συνέβη για τον κ. Κώστα. Ο ίδιος τώρα ένιωθε έτοιμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του και μέσα από το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία» βρέθηκε σπίτι στα Καμίνια για εκείνον αλλά και μια δουλειά από συμβαλλόμενους από το πρόγραμμα εργοδότες που ανταποκρίνεται στις ικανότητες του και την ηλικία του. Ήδη, έχουν συμπληρωθεί επτά μήνες ως ωφελούμενος του προγράμματος και η ζωή του, πλέον, έχει αλλάξει δραστικά.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, βρέθηκε στα Θεωρεία της Βουλής των Ελλήνων ως ο μοναδικός προσκεκλημένος του υποψηφίου Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γιώργου Σταμάτη, με τον οποίον τους ενώνει πλέον μια δυνατή φιλία.

«Σε μια στιγμή όλα χάθηκαν», συνήθιζε ο κ. Κώστας να ομολογεί. Αλλά σε μια επόμενη μπορεί και όλα να αρχίζουν ξανά.

«Πήρα θάρρος όταν σας είδα παραμονή Χριστουγέννων να κατέβετε στο λιμάνι, όχι για το θεαθήναι, αλλά το εννοήσατε, καθήσατε και συζητήσατε μαζί μας», είπε. Από πλευράς του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως η ιστορία του κ. Κώστα αλλά και άλλων που έχουν χρησιμοποιήσει αντίστοιχα προγράμματα έχουν σημαντική αξία.




Μανιτάκης για Τσίπρα : «Φαντασιακή η ταύτιση του με την Αριστερά»

 


Μια «φαντασιακή ταύτιση με την Αριστερά» έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Αντώνης Μανιτάκης, μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6.

«Η ταύτιση αυτή ανάμεσα και σε Φλωράκη και σε Κύρκο νομίζω πως είναι ιστορικά, εντελώς ανυποστήρικτη. Καμία σχέση δεν έχει το ΚΚΕ με την ανανεωτική αριστερά και δεύτερον αυτό το “εμείς”, από πού και ως πού; Είναι κομματικά ο εκφραστής αλλά δεν μπορεί ιστορικά να εμφανίζεται ως ο μοναδικός εκφραστής της Αριστεράς» τόνισε, o Αντώνης Μανιτάκης.

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να αλλάξει ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει αν δεν αλλάξει ο Τσίπρας» υποστήριξε ο κ. Μανιτάκης, « Έχουμε μια πανηγυρική καταδίκη όλου αυτού του προγραμματικού λόγου, αυτής της υπόστασης και δεύτερον, έχουμε μια φαντασιακή ταύτιση του Τσίπρα με την ιστορία της Αριστεράς. Νομίζει δηλαδή ότι είναι ο αυθεντικός εκφραστής και συνεχιστής της αριστερής ιδεολογίας. Δεν το πιστεύω αυτό» προσέθεσε ο κ. Μανιτάκης, σημειώνοντας ότι στελέχη της Αριστεράς, τα περισσότερα του ΚΚΕ Εσωτερικού και του Συνασπισμού, έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζεται» συνέχισε ο κ. Μανιτάκης, μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και διερωτήθη «τι κληρονόμησε από τον Κύρκο, ο Τσίπρας στον πολιτικό του λόγο; Στη διορατικότητά του, την ευγένειά του, στην καλλιέργειά του, στη μόρφωσή του, στην παιδεία που είχε ο Κύρκος; Ο Κύρκος θαύμαζε τη μουσική καταρχήν, είχε κλασική παιδεία. Έχει αυτή τη στιγμή ΣΥΡΙΖΑ τόσο πολλούς ανθρώπους που αυτή τη στιγμή να έχουν ηγεμονική θέση; Την εποχή του Κύρκου η Αριστερά ήταν ηγεμονική και στο πνευματικό επίπεδο και στο ιδεολογικό, εκεί καταξίωσα τον εαυτό μου. Βλέπετε πολλούς διανοούμενους του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή να κυριαρχούν στον πολιτικό λόγο;».

Ο κ. Μανιτάκης, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα συγκυριακό, με συγκυριακή άνοδο του ίδιου και του προέδρου του, «γι’ αυτό και κατέρρευσε τόσο εύκολα».

«Δεν μπορεί να αρνηθεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να βγάλει άλλο λόγο. Δεν έχει συλλάβει την εποχή που ζούμε. Ζει ακόμα με τη νοσταλγία και με τις κρίσεις και αυτό φάνηκε και από τη συνέντευξή του, της δεκαετίας της δεκαετίας του 2010, να μην πω του 1990, για να μην πω του 1980. Ο πολιτικός λόγος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θύμιζε Ανδρέα Παπανδρέου, κακέκτυπο. Δεν ήταν ο λόγος της σημερινής εποχής. Είναι ένας λόγος εθνοκεντρικός, ζει την Ελλάδα με κλειστά σύνορα σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιτάκης.



Θράσος ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα ήθελαν να δώσουν έτοιμες ερωτοαπαντήσεις στα Χανιώτικα Νέα

 


Απίστευτη καθεστωτική απαίτηση, ανεπαρκή πολιτικού που ξέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει αυθόρμητα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Όταν δεν λέει ψέματα, και δεν εξαπατά τον κόσμο ότι δήθεν θα κάνει το ένα και το άλλο, όταν δεν στήνει δήθεν αγανακτισμένους, θέλει να στήνει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σε συνεντεύξεις του.

 «Η επιθυμία των συνεργατών του κ. Τσίπρα, εκτός από τις απαντήσεις, (σ.σ.ήταν) να γράψουν και τις ερωτήσεις!» υποστηρίζει η κρητική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», σχετικά με συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε κείμενο που δημοσιεύει η εφημερίδα, υποστηρίζει ότι πριν γίνει γνωστή η αναβολή της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, λόγω συνάντησης με τον πρωθυπουργό, της γνωστοποιήθηκε ότι θα αναβληθεί η γραπτή συνέντευξη που είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό επειδή, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι συνεργάτες του ήθελαν να γράψουν και τις ερωτήσεις που θα του απηύθυναν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας.

«Να επιβάλουν, δηλαδή, στην εφημερίδα, τις ερωτήσεις που θα κάνει στον υποψήφιο πρωθυπουργό. Φυσικό ήταν, μια τέτοια συνέντευξη, εμείς να την απορρίψουμε», σημειώνουν τα «Χανιώτικα Νέα».

Αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησε η εφημερίδα

«Η αναβολή της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα (φωτ.) στα Χανιά γνωστοποιήθηκε χθες βράδυ, λόγω της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, είχε… γνωστοποιηθεί σε εμάς, η αναβολή της γραπτής συνέντευξης την οποία είχε ζητήσει ο κ. Τσίπρας από τα “Χανιώτικα νέα”. Αιτία; Η επιθυμία των συνεργατών του κ. Τσίπρα, εκτός από τις απαντήσεις, να γράψουν και τις ερωτήσεις!

Να επιβάλουν, δηλαδή, στην εφημερίδα, τις ερωτήσεις που θα κάνει στον υποψήφιο πρωθυπουργό.

Φυσικό ήταν, μια τέτοια συνέντευξη, εμείς να την απορρίψουμε.

Αναγκαία αυτή η γνωστοποίηση, διότι πολλοί οι… καλοθελητές».



Θράσος ΚΚΕ, αντί να ζητήσει συγνώμη για τη ρύπανση της Αθήνας διαμαρτύρεται

 



Νομίζουν ότι επειδή είναι κομμουνιστές, και το κράτος τους αφήνει να δρουν ανεξέλεγκτα χωρίς να αντιδρά σε πολλά πράγματα, όπως στον προκλητικό συνδικαλισμό του ΠΑΜΕ, θα πρέπει να είναι η μοναδική στην Ελλάδα που μπορούν ρυπαίνουν επίσης ανεξέλεγκτα. 

Το ΚΚΕ λοιπόν θέλει να γίνει ο εθνικός μας αφισορυπαντής της Αθήνας και με κομουνιστικό θράσος, εξέδωσε μια οργισμένη ανακοίνωση μετά το πρόστιμο ύψους 21.600 ευρώ που του επιβλήθηκε π΄άρα πολύ σωστά από τον Δήμο Αθηναίων. 



Το θρασύτατο ΚΚΕ κάνει λόγο για «απαράδεκτη απόφαση» καθώς η απόφαση για πρόστιμο «με βάση τον κανονισμό καθαριότητας, τον οποίο στο δημοτικό συμβούλιο οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ τον έχουν καταψηφίσει, στοχεύει στον περιορισμό της πολιτικής δράσης του ΚΚΕ, καθώς και της ελεύθερης έκφρασης». 

Σύμφωνα με το προκλητικό ΚΚΕ το πρόβλημα δεν είναι η αφίσα αλλά το περιεχόμενο της και η δράση του κόμματος τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά. «Τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας σταματούν. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Δήμο της Αθήνας, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μπροστά στους αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές. Θα προπαγανδίζουμε ακόμα περισσότερο τις θέσεις του ΚΚΕ σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας καλώντας στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ» καταλήγει η προκλητική ανακοίνωση, χωρίς ούτε μία συγνώμη πρός τους Αθηναίους πολίτες.

Απλά ντροπή τους!!!