Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Άρχισε τα ψεκασμένα καραγκιοζιλίκια ο Νάτσιος του ΝΙΚΗ

 


Εάν δεν τον πληρώναμε για να ακούμε αηδίες και βλακείες θα γελάγαμε μαζί του, αλλά δυστυχώς τον πληρώνουμε και αποτέλεσμα είναι να εξοργιζόμαστε.

Απάντηση σε όσα είπε χθες, κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του στην βουλή, ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας, σε ανάρτησή του, τονίζει πως «είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι "έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ"».

Και προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης, «ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει που είσαι δεν χρειάζεται καμμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στην γραφικότητα».

Το παρατράγουδο Δημήτρης Νατσιός, ανέφερε χθες κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πως οι «νέες ταυτότητες με σύστημα γεωεντοπισμού, δηλαδή φάκελος πολιτών. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες; Και μάλιστα όταν η κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα υποκλοπών. Θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικότητας. Η Νίκη εναντιώνεται στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες».

Όπως φαίνεται θα ακούσουμε και άλλα τέτοια περίεργα από τον Νάτσιο και το κόμμα του.




Σταϊκούρας: Οριστικό τέλος στο σβήσιμο των κλήσεων


 

Νέα διαδικασία επιβολής και είσπραξης των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με τη χρήση ψηφιακών Μέσων.

Σε πλήρη εφαρμογή μπαίνει το νέο εθνικό στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας που περιλαμβάνει 44 δράσεις και 200 μέτρα οδικής ασφάλειας, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της απόλυτης επιτάχυνσης των αποφάσεων για την οδική ασφάλεια.

Η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 30% ως το 2025 και κατά 50% ως το 2030, είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης και σε αυτό θα συμβάλουν τα μέγιστα, τόσο τα νέα έργα στο οδικό δίκτυο, η ανανέωση του στόλου των οχημάτων με νέα ασφαλέστερα, αλλά και η ψηφιοποίηση των προστίμων και των ποινών, ώστε να μην μπαίνουν… ενδιάμεσοι. 

Σε ότι αφορά τις κλήσεις, οι τροχονόμοι θα τις επιβάλλουν on line παράλληλα με την γραπτή ενημέρωση στον οδηγό του οχήματος.

Απευθείας η παράβαση θα επικυρώνεται στο μητρώο του οχήματος μέσω του gov.gr, και εφόσον δεν υπάρξει έγκαιρη on line ενημέρωση από τον κάτοχο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για το όνομα του οδηγού την ημέρα και την ώρα που βεβαιώνεται η παράβαση, το ποσό και οι ποινές θα χρεώνονται στον ιδιοκτήτη και σε εταιρικό όχημα, στον νόμιμο εκπρόσωπο. 



Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει να πλασάρετε ως θύμα ανίκανος να κάνει αντιπολίτευση


 

Ανίκανος να κάνει αντιπολίτευση, λέει το ίδιο ποίημα για τις παρακολουθήσεις, κάνει την Μάρθα Βούρτση που μόνο δεν κλαίει, και ξεφτιλίζεται που είναι τόσο λίγος να ηγείται του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ένας ακατάλληλος ηγέτης αποδεδειγμένα με καθόλου ρητορική του δεινότητα.

Δείτε την ομιλία του και θα καταλάβετε, δείτε την ομιλία του και δεν θα ακούσετε ούτε μία πρόταση από το ΠΑΣΟΚ και την Μάρθα Βούρτση του κόμματος.

Με λίγα λόγια με τον Νίκο Ανδρουλάκη το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία προοπτική να γίνει το αντίπαλο δέος του ΣΥΡΙΖΑ που διαλύεται, και τελικά θα το πληρώσει ακριβά με αυτόν που έμπλεξε.

Δείτε την ομιλία και κρίνεται μόνοι σας





Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο επικίνδυνο κακοποιό


 

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την παρουσία του στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο αλλοδαπό επικίνδυνο κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Λάρισα. 

Ο δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.  Δεν του απαγγέλθηκε κατηγορία καθώς εκκρεμεί η ιατροδικαστική εξέταση.

«Πρώτον ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθύτατη του θλίψη. Δεύτερον όπως ενημερωθήκαμε από τον κύριο εισαγγελέα διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση. Ήδη ο εντολέας μου είναι ελεύθερος» είπε ο δικηγόρος του αστυνομικού, κ. Δημοσθένης Γούλας, σύμφωνα με το onlarissa.gr, αρνούμενος να πει περισσότερα επί της δικογραφίας.