Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Καραγκιοζιλίκια ψεκασμένων στον Βόλο κάνουν ουρές για ταυτότητες

 


Δεν έχουν τέλος τα καραγκιοζιλίκια των ψεκασμένων, με ουρές που σχηματίζουν πολίτες έξω και από το αστυνομικό τμήμα Βόλου, προκειμένου να ανανεώσουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, μην τους βρει κανένα "κακό"!!

Όπως ανέφεραν στο thenewspaper.gr, θέλουν να ανανεώσουν την ταυτότητά τους προκειμένου να γλιτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες πιστεύουν ότι στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχό τους και γίνεται προσπάθεια ελέγχου των πολιτών από την εξουσία μέσω της τεχνολογίας, και δεν το λένε έτσι, απατεώνες σε πολιτικά κόμματα και μη τους προτρέπουν να ξεφτιλιστούν, και τους φοβερίζουν με θεωρίες συνωμοσίας.

Μετά την Κοζάνη, και την Αχαία τώρα γελάνε σοβαροί άνθρωποι και με τα καραγκιοζιλίκια τον Βόλο.

Η κίνηση στο τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει πενταπλασιαστεί.

«Καθημερινά συρρέουν στο γραφείο περίπου 100 άτομα, ενώ πέρυσι και κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν εξυπηρετούσαμε πάνω από είκοσι» αναφέραν στο TheNewspaper.gr.



Αναζητείται ΚΑΘΑΡΜΑ στην Χαλκιδική που πέταξε δύο κουτάβια στη μέση του δρόμου και τα πάτησαν αυτοκίνητα


 

Το Φιλοζωικό Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική, προέβη σε μια σοκαριστική καταγγελία στα social media.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα ΚΑΘΑΡΜΑ έβαλε δύο κουταβάκια μέσα σε τσουβάλι και τα πέταξε στη μέση του δρόμου. 

Αποτέλεσμα ήταν να τα πατήσουν αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου, η ζωή τους βρίσκεται σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, καθώς φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.

Τα κουταβάκια εντόπισε μία γυναίκα που περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο, χθες το πρωί του Σαββάτου και τα μετέφερε στο συνεργαζόμενο με τον δήμο κτηνιατρείο.

Φιλοζωικό Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου
το Σάββατο

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ;;;;

Όποιος δώσει πληροφορίες δεν θα εμπλακεί πουθενά, θα κανονίσουμε εμείς να γίνουν τα νόμιμα.

ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!

...See more
May be an image of chipmunk and wallaby
May be an image of Great Pyrenees


Συμπλοκή επικίνδυνων Πακιστανών μέσα στην Ερμού μπροστά σε πολύ κόσμο


 

Στη σύλληψη ενός Πακιστανού δράστη επίθεσης με μαχαίρι εναντίον ενός ομοεθνή του, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας, την οδό Ερμού, όπου εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος, προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στην οδό Ερμού, ανάμεσα σε δύο άνδρες από το Πακιστάν.

Σημειώνεται ότι έχει γεμίσει η Αθήνα και όχι μόνο από παράνομους και επικίνδυνους Πακιστανούς.

Ο ένας από αυτούς έχει μεταφερθεί μαχαιρωμένος και σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 54χρονο ομοεθνή του, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται. 

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της συμπλοκής. Δεν έχει μάλιστα ταυτοποιηθεί το θύμα και είναι αγνώστων στοιχείων για την ΕΛΑΣ.



19 μαχητικά F-16 στο Κίεβο δίνει η Δανία


 

Η Δανία θα δωρήσει 19 μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία, όπως δήλωσε σήμερα Κυριακή, η πρωθυπουργός της χώρας Μέτε Φρεντέρικσεν στη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην αεροπορική βάση Skrydstrup της Δανίας.

"Πολύ συγκεκριμένες, ουσιαστικές, δυνατές συνομιλίες με τη Μέτε Φρεντέρικσεν" είπε ο Ουκρανός πρόεδρος. και συνέχισε "Οι πιλότοι και οι μηχανικοί μας έχουν ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευση στη Δανία. 19 αεροσκάφη F-16 θα παραχωρηθούν στην Ουκρανία από τη Δανία. Δουλεύουμε για την ταχύτητα της εκπαίδευσης. Σήμερα συζητήσαμε επίσης τη δυνατότητα επέκτασης των εκπαιδευτικών αποστολών, ο αλγόριθμος είναι ξεκάθαρος. Ο συνασπισμός μας των F-16 αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του.

Ευχαριστώ, Δανία!"

O Ζελένσκι φωτογραφήθηκε μαζί με την πρωθυπουργό της Δανίας, μέσα σε ένα F-16.

«Γνωρίζουμε ότι η ελευθερία σας, είναι η ελευθερία μας. Γνωρίζουμε επίσης, ότι χρειάζεστε περισσότερα όπλα», δήλωσε από πλευράς της η Μέτε Φρεντέρικσεν στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην αεροπορική βάση Skrydstrup. «Αυτός είναι ο λόγος που ανακοινώνουμε ότι δωρίζουμε 19 μαχητικά αεροσκάφη F-16», εξήγησε.

Η Ολλανδία έχει επίσης, διαθέσιμα 42 αεροσκάφη F-16, αλλά δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τα δωρίσει όλα στο σύνολό τους, δήλωσε νωρίτερα σήμερα, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε, στη διάρκεια μιας επίσκεψης του Ζελένσκι στην Ολλανδία που προηγήθηκε.

Η Ολλανδία και η Δανία ηγούνται εδώ και μήνες, μιας κοινής προσπάθειας για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων στα μαχητικά F-16, προωθώντας την δωρεά των μαχητικών, ώστε η Ουκρανία να βοηθηθεί στην αντιμετώπιση της ρωσικής αεροπορικής υπεροχής, μετά την εισβολή των δυνάμεων της Μόσχας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022.

Πρόκειται για την πρώτη πραγματική δέσμευση που αφορά την προμήθεια F-16 στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, η οποία πραγματοποιείται λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ ενέκριναν την πιθανή παράδοση αυτού του τύπου μαχητικών από την Ολλανδία και την Δανία.

Για «πρωτοποριακή συμφωνία» έκανε λόγο στο Instagram ο πρόεδρος της Ουκρανίας βγάζοντας σέλφι με τον Ρούτε. «Συγκεκριμένα βήματα. Τα τζετ θα είναι στον ουρανό της Ουκρανίας. Ευχαριστώ, Ολλανδία! Ευχαριστώ, Μαρκ! Ευχαριστώ όλους όσους βοηθούν!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα, κάναμε ένα ακόμη βήμα για να ενισχύσουμε την αεροπορική ασπίδα της Ουκρανίας. F-16. Αυτά τα αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν τους Ρώσους τρομοκράτες μακριά από πόλεις και κωμοπόλεις της Ουκρανίας. Ο Μαρκ Ρούτε και εγώ καταλήξαμε σε συμφωνία για τον αριθμό των F-16 που θα μεταφερθούν στην Ουκρανία μόλις οι πιλότοι και οι μηχανικοί μας ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους. 42 μαχητικά. Και αυτό είναι μόνο η αρχή» σημείωσε εξάλλου ο Ουκρανός πρόεδρος στο X.




Καραγκιοζιλίκια Μπαχτσελί σε βίντεο με στρατιωτικές μπότες και μήνυμα «Η Κύπρος είναι τουρκική»


 

Ψέμα, παραπληροφόρηση και πρόκληση από το καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης Ερντογάν, εθνικιστή Μπαχτσελί, για τα γεγονότα με την επίθεση Τουρκοκυπρίων σε άντρες του ΟΗΕ στην νεκρή ζώνη.

Το εθνικιστικό κόμμα του Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ανέβασε στο twitter βίντεο καραγκιοζιλίκι, στο οποίο ο Μπαχτσελί εμφανίζεται να διασχίζει ένα δωμάτιο φορώντας μαύρες στρατιωτικές μπότες. 

Ταυτόχρονα ακούγεται τουρκικό τραγούδι με τίτλο «Μην κλαις αγάπη μου».

Το βίντεο συνοδεύει η φράση «Η Κύπρος είναι τουρκική».



Σε κλειστή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σήμερα το επεισόδιο στη «νεκρή ζώνη» της Κύπρου



Σε κλειστή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας αναμένεται να συζητηθεί σήμερα το επεισόδιο στη «νεκρή ζώνη» της Κύπρου με τις επιθέσεις Τουρκοκυπρίων κατά κυανόκρανων των Ηνωμένων Εθνών και την κατασκευή του παράνομου δρόμου, αναφέρει το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης (αργά το βράδυ ώρα Κύπρου). Στην ατζέντα περιλαμβάνονται διαβουλεύσεις για τη Μέση Ανατολή (Συρία) και για άλλα θέματα. Ένα από αυτά θα είναι η κατάσταση στην περιοχή της νεκρής ζώνης στην Πύλα.

Για το θέμα που προέκυψε στη νεκρή ζώνη και τους σχεδιασμούς της τουρκικής πλευράς για κατασκευή δρόμου που θα ενώνει το κατεχόμενο χωριό Άρσος με προκεχωρημένο παράνομο στρατιωτικό φυλάκιο του κατοχικού καθεστώτος βρίσκονται σε εξέλιξη έντονη διπλωματική κινητικότητα και διεργασίες.

Ο ΟΗΕ, η ΕΕ και πολλές χώρες έχουν καταδικάσει τις επιθέσεις κατά των μελών της ειρηνευτικής δύναμης που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την εκτέλεση των παράνομων εργασιών από το κατοχικό καθεστώς.

Οι Τουρκοκύπριοι με τη στήριξη της Άγκυρας ισχυρίζονται δήθεν ότι ανοίγουν δρόμους σε απαγορευμένη περιοχή για ανθρωπιστικούς λόγους.

Η Ρωσία του καταζητούμενου δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι το μόνο μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, που δεν έχει καταδικάσει τα επεισόδια στην Πύλα, τους τραυματισμούς ειρηνευτών και τις ζημιές σε οχήματα της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Την Πέμπτη αναμένεται στη Λευκωσία ο Αμερικανός Γερουσιαστής, Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο οποίος έχει ήδη χαρακτηρίσει «απαράδεκτη και εγκληματική» την επίθεση, ενώ τα επεισόδια καταδίκασε και ο Καναδάς.

Ο Ελληνοαμερικανός βουλευτής Τζον Σαρμπάνης. Χαρακτήρισε υπεύθυνο τον Ερντογάν για την επίθεση των Τουρκοκυπρίων κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στη νεκρή ζώνη και ζήτησε παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου.

«Προτρέπω τον πρόεδρο Μπάιντεν να χρησιμοποιήσει τις καλές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη για να διασφαλίσει ότι η κρίση στην Πύλα θα αντιμετωπιστεί ουσιαστικά από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ» τόνισε.



Απατεώνες ακόμα και σε πολιτικά κόμματα πείθουν πολίτες ότι οι ταυτότητες είναι διαβολικές


 

Απατεώνες εντός και εκτός πολιτικών κομμάτων, έχουν βρει μερίδα πολιτών που τους πιστεύουν σε ότι ηλιθιότητα τους πουν, και τους έχουν κάνει να τους ακολουθούν πιστά.

Ευτυχώς είναι λίγοι, και δυστυχώς αυτοί οι λίγοι που ζουν στον μεσαίωνα, μεγαλώνουν παιδιά, και καθοδηγούνται εύκολα από απατεώνες γελοίους που τους πείθουν να πιστεύουν γελοιότητες, που δεν έχουν καμία βάση αλήθειας.

Όπως μάθαμε οι ψεκασμένοι με την καθοδήγηση των απατεώνων ετοιμάζουν και συλλαλητήρια τριτοκοσμικά κατά των νέων ταυτοτήτων.

Η λύση είναι μια όποιος δεν θέλει, να μη βγάλει την νέα ταυτότητα και μετά από κάποια ημερομηνία να μην ισχύει και η παλιά, ώστε να μην μπορούν να κάνουν καμία συναλλαγή πουθενά, να είναι υποχρεωμένοι στην αλλαγή ώστε να καταλάβουν ότι κάποιοι τους εξαπατούσαν. Εάν γίνει αυτό οι πρώτοι που θα τρέξουν να βγάλουν είναι οι απατεώνες, που τους πείθουν να πιστεύουν γελοιότητες.

Για τη διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων αλλά και για όσα σενάρια ακούγονται γύρω από αυτή μίλησε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ, και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

«Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό και διαμονισμένο» είπε ο Γ. Οικονόμου προσπαθώντας να αναδείξει την γελοιότητα ορισμένων, ειδικά των απατεώνων που πείθουν τους αδαείς.

«Αντίθετα, είναι το "όχημα" για την προσαρμογή της Ελλάδας στον σύγχρονο κόσμο, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια και να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ» τόνισε σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων αλλά και για όσα σενάρια ακούγονται γύρω από αυτή.

Σύμφωνα με τον υπουργό, οι νέες ταυτότητες θα μπορούν να εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.