Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Καραγκιοζιλίκια ψεκασμένων στον Βόλο κάνουν ουρές για ταυτότητες

 


Δεν έχουν τέλος τα καραγκιοζιλίκια των ψεκασμένων, με ουρές που σχηματίζουν πολίτες έξω και από το αστυνομικό τμήμα Βόλου, προκειμένου να ανανεώσουν τις αστυνομικές τους ταυτότητες, μην τους βρει κανένα "κακό"!!

Όπως ανέφεραν στο thenewspaper.gr, θέλουν να ανανεώσουν την ταυτότητά τους προκειμένου να γλιτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες πιστεύουν ότι στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχό τους και γίνεται προσπάθεια ελέγχου των πολιτών από την εξουσία μέσω της τεχνολογίας, και δεν το λένε έτσι, απατεώνες σε πολιτικά κόμματα και μη τους προτρέπουν να ξεφτιλιστούν, και τους φοβερίζουν με θεωρίες συνωμοσίας.

Μετά την Κοζάνη, και την Αχαία τώρα γελάνε σοβαροί άνθρωποι και με τα καραγκιοζιλίκια τον Βόλο.

Η κίνηση στο τμήμα Έκδοσης Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει πενταπλασιαστεί.

«Καθημερινά συρρέουν στο γραφείο περίπου 100 άτομα, ενώ πέρυσι και κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν εξυπηρετούσαμε πάνω από είκοσι» αναφέραν στο TheNewspaper.gr.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου