Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Σεξιστικό παραλήρημα Κουτσούμπα προσβάλλοντας το γυναικείο φύλο


 

Ένας πλούσιος μεγαλύτερος άνδρας που δίνει δώρα και χρήματα σε μία αρκετά νεώτερη γυναίκα, συνήθως με αντάλλαγμα το σεξ, είναι ο επίσημος ορισμός του λεξικού της Οξφόρδης για τον όρο «Sugar Daddy», που χρησιμοποίησε ο φαιδρός Κουτσούμπας για να επιχειρηματολογήσει στην Ολομέλεια της Βουλής για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς ότι αυτός ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που ανέφερε ότι στις σκανδιναβικές χώρες η επιβολή των διδάκτρων ανάγκασε φοιτήτριες να αναζητήσουν sugar daddies. 

Σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση, λέει η ΝΔ

«Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου» προσθέτει δε.

Η αναφορά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, προκάλεσε δυσφορία σε βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας καθώς και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστική είναι οι περιπτώσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Αριστεράς.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν με νόημα πως: Η αγωνία του κ. Κουτσούμπα να πρωταγωνιστεί στο Luben είναι κακός σύμβουλος. Δεν περιμέναμε από τον Γραμματέα του ΚΚΕ τέτοιο σεξιστικό παραλήρημα

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος σε δήλωση του σημειώνει:

Ο κ. Μητσοτάκης με τη γνωστή του αλαζονεία δεν διστάζει να νομοθετεί την παραβίαση του Συντάγματος αφού απέναντι του έχει μια αντιπολίτευση που κινείται μεταξύ αμηχανίας και ανεκδοτολογίας. Ένα αντιφατικό και διαιρεμένο ΠΑΣΟΚ, έναν ΣΥΡΙΖΑ που ο αρχηγός του εκδράμει αυτές τις κρίσιμες μέρες στην Αρκαδία και ένα ΚΚΕ που στην προσπάθεια του να γίνει viral καταφεύγει σε ιστορίες για… sugar daddies. Η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρή, μαχητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση. Στην πράξη, όχι στα λόγια. Η Νέα Αριστερά θα συνεχίσει να δείχνει ότι υπάρχει δυνατότητα για ισχυρή, αντιπολίτευση στη Δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Για να ανοίξει ο δρόμος για την εναλλακτική πολιτική την οποία έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

«Εξοργιστική, αισχρή, ακραία σεξιστική και βαθιά υποτιμητική» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα, πως τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να αναζητούν "sugar daddies". Ταυτόχρονα, κάλεσε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, να ανακαλέσει αυτή την δήλωση και να ζητήσει συγνώμη. --



Αλβανός με ναρκωτικά έβαλε σε κίνδυνο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ μέχρι να ακινητοποιηθεί


 

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που αποτυπώνονται στο οπτικό υλικό έχουν καταγραφεί επί της Δαγκλή και Ρικάκη λίγο πριν τη σύλληψη του οδηγού. 

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Αθηνών έχουν περικυκλώσει το όχημα και προσπαθούν να αποβιβάσουν τον οδηγό ο οποίος αρνείται να υπακούσει κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους. 

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει με όπισθεν ο Αλβανός εμβολίζει και μια μηχανή της ΔΙΑΣ.

Στην αρχή καταφέρνει να ξεφύγει και  ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών προς τα ελαστικά του οχήματος σε μία προσπάθεια να το ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:





Παρόλο που κινδυνεύουν, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ακινητοποιήσουν τον δράστη όσο πιο «αναίμακτα» γίνεται. Τελικά το όχημα απομακρύνθηκε, όχι όμως για πολύ, καθώς λίγο αργότερα ο δράστης, ο οποίος είναι από την Αλβανία, ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΔΙΑΣ Αθηνών και συνελήφθη επί της οδού Νιρβάνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρτ μπαγκάζ του οχήματος βρέθηκαν 15 κιλά κάνναβης.



Αυστραλία: 45χρονος αιχμαλώτισε παιδιά επειδή κολύμπησαν σε πισίνα


 

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά την κοινοποίηση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνεται να έχει αιχμαλωτίσει τρία παιδάκια, Αβορίγινες που κολυμπούσαν σε πισίνα, στην Δυτική Αυστραλία.

Το σοκαριστικό υλικό που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook έδειξε πώς ο Matej Radelic φαίνεται να χρησιμοποιεί τάιρ απ (πλαστικά σκοινιά) για να δέσει τους καρπούς ενός κοριτσιού ηλικίας μόλις έξι ετών και άλλων δύο αγοριών επτά και οκτώ ετών, έξω από ένα σπίτι, το απόγευμα της Τρίτης.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που μοιράστηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τα παιδιά, τα χέρια των οποίων ήταν όλα δεμένα μεταξύ τους, να κλαίνε με λυγμούς καθώς αναγκάζονταν να κάθονται στο τσιμέντο εν μέσω καύσωνα, υπό την απειλή του εξοργισμένου επικίνδυνου άνδρα.



Ο Ράντελιτς ο οποίος επιβλέπει μια εταιρεία εγκατάστασης κλιματιστικών, φέρεται να έπιασε τα παιδιά να κολυμπούν σε μια εξωτερική πισίνα στο ακατοίκητο σπίτι των γονιών του, το οποίο είχε τεθεί προς πώληση.

Η αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας απήγγειλε την Τετάρτη στον 45χρονο τρεις κατηγορίες για βαριά επίθεση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες στις 25 Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος της εταιρείας του έχει τεθεί εκτός λειτουργίας μετά τον βομβαρδισμό της από αρνητικές κριτικές.

Σήμερα το πρωί, η μητέρα των δύο από τα τρία παιδιά δήλωσε ότι οι πράξεις του 45χρονου ήταν «ντροπή» και ότι τον ρώτησε αν είχε δικά του παιδιά να σκεφτεί πώς θα μπορούσαν να αισθάνονται σε μια παρόμοια κατάσταση. Το απόσπασμα του περιστατικού βιντεοσκοπήθηκε από συγγενή των αιχμάλωτων παιδιών και μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook.

Παρακάλεσε τον άντρα να τα απελευθερώσει, αλλά ο 45χρονος αρνήθηκε και είπε ότι θα τα κρατούσε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Ο συγγενής είπε ότι τα παιδιά γνώριζαν ότι ήταν λάθος να μπουν στο ακίνητο, αλλά είπε ότι ήταν «απλά παιδιά» και προσπαθούσαν να δροσιστούν μια ζεστή μέρα.

Εξιστορώντας τη δοκιμασία στην εφημερίδα West Australian νωρίτερα σήμερα, ο συγγενής είπε: «Όταν προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα για να τα πάρουμε, έσπρωξε εμένα και τη μητέρα μου έξω από την αυλή».

Ο συγγενής πρόσθεσε ότι ένα από τα αιχμαλωτισμένα παιδιά ισχυρίστηκε ότι ο 45χρονος τους είπε ότι επρόκειτο να τους «χτυπήσει με ένα μεγάλο ραβδί».

Στο βιντεοσκοπημένο υλικό, ο άντρας ακούγεται να παραπονιέται στο άτομο που τον κατέγραφε καθώς προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Βρίσκονται στην ιδιοκτησία μου», φώναξε. «Δεν είναι η πρώτη φορά - έξι φορές έχει συμβεί», πρόσθεσε.

Τα παιδιά απελευθερώθηκαν τελικά από αστυνομικούς που έφτασαν και αργότερα αξιολογήθηκαν από υγειονομικούς πριν επανενωθούν με την οικογένειά τους.

Ο άντρας συνελήφθη αμέσως και προσήχθη για ανάκριση.




Εισαγγελική έρευνα για πιθανή παραγραφή ποινών για οπαδικά επεισόδια


 

Με αφορμή ηλεκτρονική ανάρτηση υπό τον τίτλο «αθώοι βίαιοι οπαδοί λόγω παραγραφής» η οποία αναφέρει ότι παραγράφονται οι ποινές που επιβλήθηκαν σε 23 καταδικασθέντες οπαδούς για τα επεισόδια που είχαν γίνει τον Μάρτιο του 2016 κατά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, σύμφωνα με πληροφορίες, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τη διενέργεια έρευνας.

Η δίκη σε πρώτο βαθμό (Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης) για τα οπαδικά επεισόδια έγινε 6 χρόνια μετά την ημέρα των επεισοδίων και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2022. Για την καθαρογραφή της απόφασης χρειάστηκαν 15 μήνες, δηλαδή από τον Δεκέμβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάρτηση για τα επίμαχα επεισόδια αθωώθηκαν 6 και καταδικάστηκαν 23, ενώ 20 εκ των καταδικασθέντων άσκησαν έφεση επί της πρωτοδίκης απόφασης.

Όμως, για την καθαρογραφή της απόφασης χρειάστηκαν 15 μήνες και τώρα υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των αδικημάτων.



Συνελήφθη στην Ζάκυνθο 35χρονος Ελβετός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

 


Ένας 35χρονος, υπήκοος Ελβετίας, φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα σκύλο, με κυνηγετικό όπλο, μπροστά στο ιδιοκτήτη του, στην περιοχή της Λιθακίας στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αλλοδαπός, διαπληκτίστηκε φραστικά με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. 

Στη συνέχεια ο 35χρονος κακοποιός πήγε στην οικία του, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο και σκότωσε το άτυχο τετράποδο, μπορούσα στον ιδιοκτήτη του.

Ο 35χρονος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, του έχει επιβληθεί διοικητικό 30.000 ευρώ και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ζακύνθου και κατόπιν στον ανακριτή.



Ούτε λέξη από τους φαιδρούς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στην Οδησσό

 



Εξοργίζει τους πολίτες η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης και κυρίως ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν το θάρρος να καταδικάσουν την επίθεση του δικτάτορα Πούτιν κατά Μητσοτάκη - Ζελένσκι.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ, που στεναχωρήθηκαν επειδή την γλίτωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν υπήρξε ένα από τα θύματα του δικτάτορα Πούτιν.

Και δεν πρόκειται για μια απλή καθημερινή επίθεση, αλλά για μια στοχευμένη επίθεση απο τον καταζητούμενο δικτάτορα της Ρωσίας κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, αφήνοντας πίσω 5 νεκρούς.

Για τη στάση της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της επίθεσης που έγινε σε απόσταση λίγων μέτρων από την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι μίλησαν σχεδόν όλοι σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά όχι η αντιπολίτευση στην Ελλάδα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. 

«Η παρουσία του πρωθυπουργού στην Ουκρανία ήταν μια κίνηση με πολύ μεγάλη ουσία υψηλότατο συμβολισμό. Γιατί η Ελλάδα -ευτυχώς- έχει μία κυβέρνηση και έναν πρωθυπουργό που σέβεται την δημοκρατία είναι δίπλα στον αμυνόμενο, είναι δίπλα σε ένα λαό, ο οποίος δοκιμάζεται από μία επίθεση που πλέον ξεπερνά τα δύο χρόνια. Είμαστε με τον αμυνόμενο και ο πρωθυπουργός πήγε εκεί για να αναδείξει αυτήν τη θέση. Και είμαστε πολύ περήφανοι που κι εμείς ανήκουμε σε μία κυβέρνηση και ζούμε σε μία χώρα που έχει μια κυβέρνηση που δεν παίρνει ίσες αποστάσεις. Γιατί εκεί όπως ειπώθηκε και από τον Πρωθυπουργό γίνεται πραγματικός πόλεμος. Εκεί σκοτώνονται άνθρωποι τόσο άδικα από τόσες πολλές επιθέσεις. Και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας σε μία τέτοια κατάσταση και να προσπαθούμε να κάνουμε επικίνδυνους συμψηφισμούς μεταξύ του επιτιθέμενου και του αμυνομένου. Τώρα κοιτάξτε, επειδή αναφερθήκατε στην αντιπολίτευση πραγματικά για το χθεσινό συμβάν, την επίθεση αυτή, για την οποία εγώ δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο ούτε μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω, όμως συνέβη αρκετά κοντά στο σημείο που βρισκόταν ο πρόεδρος Ζελένσκι με τον Έλληνα πρωθυπουργό, έναν πρωθυπουργό κράτους μέλους της ευρωπαϊκής ένωσης και Πρωθυπουργό κράτους μέλους του ΝΑΤΟ -αυτό έχει την αξία του χωρίς να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω ή να κάνουμε εμείς περαιτέρω ερμηνείες. Για την επίθεση αυτή μιλήσει ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών Μάθιου Μίλλερ, ο οποίος σχολίασε την επίθεση στην Οδησσό και είπε ότι είμαστε σε συνεχή επαφή με τις δύο χώρες. Αντίστοιχα την επίθεση καταδίκασε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Ξέρετε ποιοι δεν έβγαλαν λέξη για την επίθεση; Τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δηλαδή συνέβη μία τόσο σοβαρή επίθεση τόσο κοντά στον πρωθυπουργό της χώρας μας και δεν βρήκαν μία λέξη να πουν. Πέρασαν τόσες ώρες, σκέφτηκαν να γράψουν οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς για οποιοδήποτε άλλο θέμα αλλά δεν βρήκαν μια λέξη να πουν. Πραγματικά εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό έγινε από αμέλεια και δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος και αναφέρομαι κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ γιατί για κάποια άλλα κόμματα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Είδαμε κάποιες θλιβερές ανακοινώσεις που στο τέλος της ημέρας επιτίθενται και στον Έλληνα πρωθυπουργό. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε με την δημοκρατία και το κράτος δικαίου με τον αμυνόμενο και με το δίκαιο, χωρίς να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω σε αυτό» είπε ο Παύλος Μαρινάκης.



Σεξουαλικές συνευρέσεις μοναχών και πιστών, ψεύτικα θαύματα και 800.000 ευρώ σε μοναστήρι


 


Αντιμέτωπη με ένα τεράστιο σεξουαλικό και οικονομικό σκάνδαλο που ξέσπασε σε Μονή, βρίσκεται η εκκλησία της Κύπρου.

Σύμφωνα με το κυπριακό philenews.com, το ροζ σκάνδαλο περιλαμβάνει από παρακολουθήσεις και βιντεοσκοπήσεις πιστών μέχρι και σεξουαλικές πράξεις μοναχών μεταξύ τους.

Στο κάδρο των ερευνών, μπαίνει ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιέχει περίπου €800.000, δυο διαμερίσματα σε Πειραιά και Κύπρο, που φέρονται να ανήκουν σε δυο μέλη του μοναστηριού.

Εξετάζεται εάν τα χρήματα προέρχονται από προσφορές των πιστών, οι οποίοι εισέφεραν από το υστέρημά τους στο κλουβί με τις τρελές η αλλιώς μοναστήρι των οργίων.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και η τοποθέτηση τεχνητού μύρου σε σταυρό, που έρεε όταν οι πιστοί προσέρχονταν να προσκυνήσουν, κάτι το οποίο παρέπεμπε σε θαύμα το οποίο προσέλκυε όλο και περισσότερους πιστούς, για να τους παίρνουν τα λεφτά.

Η όλη υπόθεση έλαβε διαστάσεις όταν κάμερες κατέγραψαν σεξουαλικές πράξεις μεταξύ δύο μοναχών. Τις κάμερες φέρεται να είχαν εγκαταστήσει οι ίδιοι παρακολουθώντας όσους έμπαιναν και όσους έβγαιναν σε γραφείο της μονής καθώς και σε δωμάτιο το οποίο χρησιμοποιείτο ως κρεβατοκάμαρα.

Τα δεδομένα ήταν τέτοια, που όπως αναφέρει το philenews, οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν να καθαιρεθούν, κάτι το οποίο θα γίνει κατά τη διάρκεια της αυριανής (08.03.2024) συνεδρίας της Ιεράς Συνόδου.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί με συνοπτικές διαδικασίες, εκτός και αν μέλη της Ιεράς Συνόδου ζητήσουν πλήρη ενημέρωση για όσα συνέβησαν και αμαύρωσαν την εικόνα της Εκκλησίας, και εκεί ποιος τους ξεπλένει.



Προκλητικός ο ακροαριστερός αντιεμβολιαστής Πολάκης εκμεταλλεύεται νεκρούς από πανδημία


 

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επιμένοντας στην σκευωρία Novartis, και εκμεταλλευόμενος του νεκρούς της πανδημίας, ποιός αυτός που είχε σηκώσει το λάβαρο των αντιεμβοσλιαστών σπρώχνοντας στον θάνατο χιλιάδες πολίτες.

Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την διαχείριση της υπόθεσης και την ποινική δίωξη 10 πολιτικών του αντιπάλων ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της διακυβέρνησης του και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αποκάλυψε ότι λειτουργούσε «παραϋπουργείο δικαιοσύνης» ο ακροαριστερός τραμπούκος Πολάκης υποστήριξε ότι υπήρξε χρηματισμός πολιτικών προσώπων και πως «η ιστορία δεν τελειώνει», δείχνοντας το πόσο προκλητικά αμετανόητος είναι.

Οι αναφορές του κ. Πολάκη περί «χρηματισμού» πολιτικών προσώπων προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ και έντονο διάλογο με τον Θάνο Πλεύρη. «Σκάνδαλο Novartis υπήρχε γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες με όσα κατέθεσαν στην Αμερική επιβλήθηκε πρόστιμο στην εταιρεία. Είπαν ότι χρηματοδότησαν πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στην Ελλάδα για να καθορίσουν τιμές που απλώθηκαν στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Μόνο εδώ είναι σκευωρία και αρχειοθέτηση - όχι αθώωση. Η ιστορία δεν τελειώνει» είπε ο προκλητικός και αμετανόητος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πυροδοτώντας την σύγκρουση.

Θάνος Πλεύρης: Για την δική σου θητεία στο Υγείας γιατί δεν μιλάς

Πολάκης: Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα . Σιωπή. Δεν θα πέφτει τίποτα κάτω. Δεν θα κορδίζει ο Πλεύρης ο οποίος επι ημερών του διαχειρίστηκε τεράστιο πακέτο χρημάτων και είχε τους περισσότερους νεκρούς.

Πλεύρης: Εσύ έβγαινες ως αντιεμβολιαστής τότε

Πολάκης: μετριόμαστε εκ του αποτελέσματος. 13 χιλ νεκρούς παρέλαβε 35 χιλ νεκρούς παρέδωσες

Πλεύρης: αν δεν είχαμε τα εμβόλια θα είχαμε 100 χιλ νεκρούς

Πολάκης: Σιωπή

Πλεύρης: Σε άδειασε μέχρι και ο Τσίπρα

Πολάκης: Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα όχι σε εμένα . Χαμηλά το κεφάλι. Σιωπή



Αθλιότητα Κουτσούμπα λέει ότι θα γίνουν οι φοιτήτριες πόρνες ψάχνοντας Sugar Daddies για να πληρώσουν τις σπουδές

 


Από την ομιλία του Κουτσούμπα στην Ολομέλεια της Βουλής για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, μας έκανε εντύπωση ένα σοβαρό ατόπημα του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, προσβάλλοντας φοιτήτριες και γονείς.

Ο Κουτσούμπας χωρίς ίχνος σοβαρότητας είπε μέσα σε άλλα αριστερά και ακροαριστερά πώς με την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστήμιων η κυβέρνηση οδηγεί φοιτήτριες να ψάχνουν για Sugar Daddies για να πληρώσουν τις σπουδές τους.

Τι είπε λοιπόν ο ανεκδιήγητος και των συμπαθούσαμε : «Το πανεπιστήμιο που «φιλοτεχνείτε» διαχρονικά, είναι το πανεπιστήμιο των λόμπι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι το πανεπιστήμιο της διαδικασίας της Μπολόνια, του Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτές οι αποφάσεις της ΕΕ που ψηφίζονται με 80% ομοφωνία στο ευρωκοινοβούλιο και σε συμφωνία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που λένε καθαρά ότι το πτυχίο είναι κάποιο «προσόν». Που λένε ότι τα πανεπιστήμια πρέπει να είναι «αυτόνομα» από την κρατική χρηματοδότηση. Που λένε ότι πρέπει να είναι «αυτοχρηματοδοτούμενα», δηλαδή να επιβάλλουν δίδακτρα σε απλά ελληνικά.

Κυριολεκτικά, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, το κάνετε πιο εύκολο στην κυβέρνηση της ΝΔ. Κι εσείς τα ίδια προτείνετε. Απλά λέτε να αναθεωρηθεί το άρθρο 16 πριν και μετά να γίνει αυτό που φέρνει σήμερα η ΝΔ. Τώρα, για το ανέκδοτο του Σκανδιναβικού μοντέλου, ούτε οι Σκανδιναβοί δεν σας πιστεύουν, αφού κι αυτοί έχουν πάρα πολύ πικρή πείρα από την επιβολή διδάκτρων που οδηγούν ακόμα και σε αυτή τη σαπίλα, νέες κοπέλες, φοιτήτριες, να οδηγούνται να αναζητούν «sugar daddies» για να χορηγήσουν τις σπουδές τους, με γνωστά ανταλλάγματα φυσικά. Αλλά μάλλον πρέπει να βρείτε άλλον «καπιταλιστικό παράδεισο» να αντιγράψετε. Αφού, τα τελευταία στοιχεία της EUROSTAT, δείχνουν αύξηση της ανεργίας των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις σκανδιναβικές χώρες.



Ο Κασσελάκης αποκάλεσε τους δικαστές πουλημένους και η δικαιοσύνη δεύτερη ημέρα δεν έχει αντιδράσει


 

Η αριστερά στην Ελλάδα απολαμβάνει ασυλία και μπορεί να λέει ότι θέλει, προσβάλλοντας τους πάντες, ειδικά τους δικαστές που τους έχει ξεφτιλίσει στις κατηγορίες. 

Έτσι δείχνει η συμπεριφορά των δικαστών, ότι έχουν δώσει προκλητική και περίεργη ασυλία στην αριστερά και την ακροαριστερά, και έτσι δεν έχουν αντιδράσει ακόμα στις κατηγορίες του τουρίστα Κασσελάκη με αποτέλεσμα δώσε θάρρος στον χωριάτη.

Από εχθές περιμένουμε απο την κατά τα άλλα λαλίστατη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να καταδικάσει με ανακοίνωση, τον τουρίστα του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι προσεκτικός την επόμενη φορά.

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ήταν ξεκάθαρη προς τους δικαστές "είσαστε πουλημένοι" και γιατί; Επειδή τόλμησαν να διατάξουν έρευνα για τα λεφτά και τις εταιρίες του τουρίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βεβαιότητα μιλάμε, εάν είχε κατηγορήσει την δικαιοσύνη κάποιος από την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, την Ελληνική Λύση κτλπ, θα είχε βγει στα κάγκελα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μπορεί να λένε ότι θέλουν στην χώρα μας σπιλώνοντας τιμές και υπολήψεις ατιμώρητοι.

Δυστυχώς!!!



Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε η οπλουργός της ταινίας Rust

 


Ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε την Τετάρτη (6/3) η υπεύθυνη υπάλληλος για τα όπλα στην ταινία Rust, Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, που έβαλε αληθινές σφαίρες στο όπλο το οποίο χρησιμοποίησε ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα και πυροβόλησε θανάσιμα την Χαλίνα Χάτσινς.

Μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση η κυρία Γκουτιέρες Ριντ και η δικαστής, Μέρι Μάρλοου Σόμερ συμφώνησε. Ένας δικαστικός υπάλληλος οδήγησε την οπλουργό, η οποία δεν φορούσε χειροπέδες, έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών. Οι δικηγόροι της είπαν ότι θα ασκήσει έφεση.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και έχει προγραμματιστεί να δικαστεί τον Ιούλιο. Έχει υποστηρίξει ότι δεν ήταν υπεύθυνος , αφού του είπαν ότι δεν υπήρχαν αληθινά φυσίγγια στο όπλο και δεν υποτίθεται ότι υπήρχαν στο σετ.

Η 24χρονη οπλουργός στην ταινία Rust δεν γνώριζε ότι υπήρχαν «αληθινές σφαίρες» στα γυρίσματα, όπου σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας από τον Άλεκ Μπάλντουιν, διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι της και ανέφεραν πως το δυστύχημα δεν θα είχε γίνει ποτέ «αν δεν είχαν εισαχθεί στα γυρίσματα πραγματικά πυρομαχικά», απορρίπτοντας κάθε ευθύνη της πελάτισσάς τους για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.



Συνελήφθη Αλβανός στην Αίγινα γιατί βίαζε και εκβίαζε την θετή του κόρη

 


Συνελήφθη την Τρίτη 5-3-2024 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας, Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξης με ανήλικο, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι προέβαινε στα ανωτέρω αδικήματα για 10 χρόνια από το 2013 έως πρόσφατα, σε βάρος της ενήλικης πλέον παθούσας.

Επιπλέον συνελήφθη και η Αλβανίδα σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον, παθούσα σε κοινωνική λειτουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ο 36χρονος, αφού βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-1505- γραμμ. κάνναβης,

Αεροβόλο πιστόλι,

-4- μαχαίρια,

Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,

-3- ζυγαριές ακριβείας,

τρίφτης και

-3- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.



Οpinion poll -Έρευνα για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

 


Το ACTION 24 παρουσίασε απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Βασίλη Τσεκούρα την αποκαλυπτική δημοσκόπηση για το νομοσχέδιο που αφορά στην ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων.

Οι κάρτες μιλάνε μόνες τους :












Γελάει ο κόσμος με τον Ανδρουλάκη και την απώλεια δεδηλωμένης της κυβέρνησης

 



Πραγματικά δεν ξέρουμε, εάν ο Ανδρουλάκης έχει ικανούς ανθρώπους δίπλα του να τον προστατεύουν από τις βλακείες που λέει με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται.

Ο παντελώς ακατάλληλος για την θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, και όταν λέμε ακατάλληλος εννοούμε σε όλα τα επίπεδα, έχει τεράστια αδυναμία ακόμα και στο να εκφραστεί σωστά, για να αντιπολιτευτεί.

Μην μπορώντας να δείξει σοβαρότητα, επιστρατεύει την τακτική ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή τον λαϊκισμό, κάνοντας κακό στο ΠΑΣΟΚ και στον ίδιο, και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι δεν κάνει,  να αποχωρήσει από αρχηγός για να πάει μπροστά το κόμμα.

Ο δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι Ανδρουλάκης, έθεσε, μιλώντας στο MEGA, θέμα απώλειας της δεδηλωμένης της κυβέρνησης για το θέμα του νομοσχεδίου των ομόφυλων που δεν ψήφισαν βουλευτές της. 

Με αυτό που είπε ο Ανδρουλάκης, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει τσακωθεί με την σοβαρότητα και έχει κάνει φίλη του την γελοιότητα, γιατί αν ρωτούσε πριν το πει αυτό, ίσως να μην είχε εκτεθεί και σε αυτό ανεπανόρθωτα.

Θέμα απώλειας της δεδηλωμένης ούτε τέθηκε ούτε τίθεται ακόμη και στην περίπτωση που ένα νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν περάσει από τη Βουλή. Η δεδηλωμένη αποκτάται με τις προγραμματικές θέσεις που αναλύει η κυβέρνηση στη Βουλή όταν αναλαμβάνει καθήκοντα και χάνεται μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως για παράδειγμα με την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της. 

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και αυτό δεν το έχει καταλάβει ο ακατάλληλος Νίκος Ανδρουλάκης. 

Πώς θα τεθεί θέμα απώλειας της δεδηλωμένης τι στιγμή που το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πέρασε με μεγάλη πλειοψηφία; Αυτή την γελοιότητα μπορεί να την πει μόνο ένας νέος βουλευτής μίας ημέρας και όχι ένας αρχηγός κόμματος που το έχει ξεφτιλίσει με όσα λέει και όσα κάνει.

Αν δεν περάσει ένα νομοσχέδιο μια κυβέρνηση πλήττεται πολιτικά, δεν χάνει όμως τη δεδηλωμένη. 

Με αυτά που λέει και κάνει ο Ανδρουλάκης πώς θα τον πάρει στα σοβαρά ο κόσμος; Πώς θα τον πιστέψει ότι θα κάνει την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση; Έχει εκτεθεί για ακόμα μία φορά ανεπανόρθωτα.





ΝΔ - ΕΛΚ για Μπελέρη: με έκτακτο ψήφισμα καλεί την Αλβανία να εφαρμόσει το κράτος δικαίου

 



Άμεσα κινήθηκε η Νέα Δημοκρατία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την καταδίκη δύο ετών του δήμαρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, παρουσιάζοντας έκτακτο ψήφισμα που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) καλώντας την Αλβανία να εφαρμόσει το κράτος δικαίου, υποστηρίζοντας πως το ζήτημα δεν είναι διμερές, αλλά ευρωπαϊκό. 

Ο βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Τάσος Χατζηβασιλείου παρουσίασε το ψήφισμα στο οποίο υπογραμμίζεται ότι ο «Φρέντι Μπελέρης καταδικάστηκε μετά απο 10 μήνες στη φυλακή χωρίς το δικαστήριο να λάβει υπόψιν την ομολογία του βασικού μάρτυρα ότι δωροδοκήθηκε για να καταθέσει βάρος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας».

Πρόσθεσε πως: «Αν αυτό δεν γεννά ζητήματα για το κράτος δικαίου, τότε τι; Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα αλλά ευρωπαϊκό».

Παράλληλα, καλεί την Αλβανία να εφαρμόσει το κράτος δικαίου, να σεβαστεί την εθνική μειονότητα και να επιτρέψει στον Μπελέρη να ορκιστεί.