Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Φρικιαστικές δολοφονίες στο Λονδίνο – Πιθανό θύμα Τουρκοκύπρια




Βρήκαν τις σορούς σε καταψύκτη

Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα από τη Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο ως ύποπτος για τη δολοφονία δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στα ανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο Κάνινγκ Τάουν και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα δύο πτώματα.

Έχουν εκφραστεί φόβοι ότι η μία από τις δύο γυναίκες ίσως είναι η Μαίρη Τζέιν Μουσταφά, μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από την Κύπρο. Αγνοείται εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Ο 50χρονος, που συνελήφθη σε άλλο διαμέρισμα στην ίδια συνοικία, ανακρίνεται.


Πηγή : offsite.com.cy


Μαθήματα τσίπας και φιλότιμου στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Κύπρο παραιτήθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης για τους φόνους



Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, μετέβη σήμερα στο προεδρικό μέγαρο και υπέβαλλε την παραίτησή του Νίκο Αναστασιάδη, η οποία και έγινε δεκτή, όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα.

«Υπέβαλα την παραίτησή μου για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο. Δεν είχα καμία ενημέρωση από την αστυνομία. Η αναζήτηση ευθυνών αφορά όλους μας. Πρόθεσή μου είναι να μιλήσω με την ανεξάρτητη επιτροπή παραπόνων για την αστυνομία για διερεύνηση του θέματος. Θεωρώ άδικη την επίρριψη ευθυνών και στον υπουργό γιατί δεν είχαμε καμία ενημέρωση από την αστυνομία» ανέφερε ο κ. Νικολάου.

«Ζήτησα ανεξάρτητη πλήρης διερεύνηση των ευθυνών που θα καταδείξουν τις ελλείψεις στη διαδικασία. Καλώ την κοινή γνώμη να συνεχίσει να επιδεικνύει εμπιστοσύνη στο αστυνομικό σώμα. Όλοι μας έχουμε περάσει δύσκολα. Σε προσωπικό επίπεδο έχω βασανιστεί πολύ, όχι για το αν θα υπέβαλα παραίτηση αλλά για τις οικογένειες των θυμάτων. Εύχομαι η παραίτησή μου να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση».




Νέα ξεφτίλα Τσίπρα εγκαινιάζει έργο στην Κρήτη που λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια




Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα με τα καραγκιοζιλίκια των εγκαινίων σε ημιτελή έργα η σε έργα που έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια.

Αφού προκάλεσε ΑΜΕΑ και κοινωνία γενικότερα με την στήριξη του στον απαράδεκτο και κατάπτυστο Παύλο Πολάκη, ο Αλέξης Τσίρπρας είπε να ξεφτιλιστεί στην Κρήτη περισσότερο.

«Ο Πρωθυπουργός σε εγκαίνια βιτρίνας στο Ηράκλειο».

Ο Γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την περιοδεία του Πρωθυπουργού στο Ηράκλειο για τα εγκαίνια έργων υποδομής του νομού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έπειτα από πολυήμερες διακοπές και συνεχείς συσκέψεις με τον κ. Πολάκη, ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε την ιδιότητα του βουλευτή Ηρακλείου και μεταβαίνει στο νομό για να κόψει κορδέλες, στο πλαίσιο μίας ακόμα “περιοδείας βιτρίνας”.

Μετά τα παροιμιώδη “εγκαίνια των μουσαμάδων” στο Μετρό Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να εγκαινιάσει έργα τα οποία είτε “θα” παραδοθούν, είτε παραμένουν ημιτελή, είτε έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Έργα, όμως, που σίγουρα δεν φέρουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά το έργο του δρόμου Ηράκλειο- Μεσαρά, ένα έργο υψίστης σημασίας για τον νομό, έπειτα από δύο διαδοχικές παρατάσεις βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, με την χώρα μας να κινδυνεύει να επιστρέψει 71 εκατ. ευρώ εξαιτίας της ολιγωρίας της κυβέρνησης κατά τη διετία 2015-2017. Οι κ.κ. Τσίπρας και Σπίρτζης ξεχνούν να πουν ότι, ενώ το έργο που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί προ διετίας, “θα” είναι έτοιμο στο σύνολό του περί τα τέλη του καλοκαιριού, ενώ εξαιτίας των βεβιασμένων κινήσεων για την ολοκλήρωσή του θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για θέματα ασφάλειας, και χωρίς να έχουν ξεκινήσει καν βασικά παράπλευρα έργα!

Αναφορικά με το δρόμο Γουρνών – Χερσονήσου ο κ. Τσίπρας, παραλείπει να πει πως είναι ακόμα ένα έργο που ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας το Φθινόπωρο του 2012 και το οποίο επίσης εγκαινιάζεται ημιτελές, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί βασικά τμήματά του όπως συνδέσεις και κόμβοι. Επιπλέον, το έργο “παραδίδεται” με δύο χρόνια καθυστέρηση, καθώς το Υπουργείο Υποδομών δεν τήρησε τα χρονοδιαγράμματα και δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν με το ΚΑΣ. 

Η πιο φαιδρή, ωστόσο, στιγμή της περιοδείας του κ. Τσίπρα στο νομό Ηρακλείου αφορά το φράγμα Αποσελέμη. Πρώτη φορά στα χρονικά Πρωθυπουργός εγκαινιάζει έργο το οποίο έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Είναι ενδεικτικό ότι το φράγμα Αποσελέμη με τα διυλιστήρια και τους αγωγούς του, το οποίο “εγκαινιάζει” σήμερα ο κ. Τσίπρας, έχει ήδη κατά τα χρόνια λειτουργίας του τροφοδοτήσει του νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου συνολικά με 21 εκατ. κυβικά νερό.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ ξεχνούν ή αποκρύπτουν πολλά. Δεν μπορούν όμως να αποκρύψουν το γεγονός ότι κανένα από τα έργα στα οποία σπεύδουν, ενόψει εκλογών, να ποζάρουν για τη φωτογραφία δεν φέρει την υπογραφή τους. 

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε έργα υποδομών στην Κρήτη, τα οποία και πρέπει, χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, αλλά με ρεαλιστικές προτάσεις, να δρομολογηθούν από μία υπεύθυνη κυβέρνηση, την επόμενη κυβέρνηση της χώρας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Δεν έχει τέλος η ξεφτίλα της ΕΡΤ! Η παρουσιάστρια έκανε κριτική στην αντιπολίτευση



Καμία σχέση με το αντικειμενικές ειδήσεις η ελεγχόμενη ΕΡΤ που έχει ευτυχώς μηδενική τηλεθέαση.

Συνεχίζετε η ξεφτίλα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που είναι πολύ μακριά από κάθε αντικειμενικότητα και μοιράζει σανό αναπαράγοντας προπαγάνδα με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ και τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Με θράσος η παρουσιάστρια που εκφωνούσε το δελτίο, αναφερόμενη στις επικείμενες αποφάσεις της κυβέρνησης για το πακέτο θετικών κοινωνικών μέτρων στο πλαίσιο των δημοσιονομικών περιθωρίων αποθέωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όταν έφτασε να μιλήσει για την κατάθεση τροπολογίας για το αφορολόγητο από τη ΝΔ έκανε λόγο για «πολιτικό αντιπερισπασμό».

«Σε μια κίνηση πολιτικού αντιπερισπασμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τροπολογία που θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα η ΝΔ ώστε να μην μειωθεί το αφορολόγητο όριο», είπε η αντρόπιαστη παρουσιάστρια και προκάλεσε αρνητικά σχόλια για την κατρακύλα της.




Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ερντογάν στο πλευρό του Νικολάς Μαδούρο




Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο πλευρό του στενού συμμάχου του Νικολάς Μαδούρο καταδικάζοντας με μήνυμά του στο Twitter «την απόπειρα πραξικοπήματος» από τον ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό.

«Ως χώρα που έχουμε δώσει μάχη εναντίον των πραξικοπημάτων και γνωρίζουμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλούν τα πραξικοπήματα, καταδικάζουμε την απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα. Ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να σέβεται τις δημοκρατικές επιλογές των Βενεζουελάνων» έγραψε.


Άρθρο-κόλαφος της Wall Street Journal για την καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής



«Από τον Οκτώβριο υπήρξε πραγματική προσπάθεια αντιμετώπισης των τεχνικών ζητημάτων, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου», αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού Μέσου.

Άρθρο-κόλαφο με πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις που προκαλούν, δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal, με αφορμή τη μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το αμερικανικό Μέσο αναφέρεται στις επιθέσεις που πραγματοποιούν μέλη της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες, πολιτικούς αντιπάλους και συνδικαλιστές, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. Η WSJ τονίζει στο άρθρο της ότι «έξι χρόνια μετά, η δίκη έχει σταματήσει, γεγονός που υπογραμμίζει τη δυσλειτουργία στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα». 

Στο άρθρο γίνεται μία γενική περιγραφή για την πορεία της Χρυσής Αυγής, η οποία, από μία οργάνωση εξτρεμιστών, μπήκε στη Βουλή των Ελλήνων ως κόμμα, το 2012, εξειατίας «της οργής των Ελλήνων», κερδίζοντας 21 έδρες, «ενώ διατηρεί ένα ποσοστό 8% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις».

Η WSJ επισημαίνει ότι «οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε πολύ λίγες ενέργειες εναντίον της Χρυσής Αυγής, μέχρι τα τέλη του 2013, όταν μία ομάδα της οργάνωσης επιτέθηκε στον αριστερό ράπερ, Παύλο Φύσσα, στον Πειραιά, τον οποίο ένα μέλος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου».

Οι εισαγγελείς δημιούργησαν φάκελο με δεκάδες υποθέσεις βίας για τη Χρυσή Αυγή, ενώ απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 68 μέλη της, ανάμεσά τους και η ηγεσία του κόμματος. Οι κατηγορούμενοι δικάζονται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας, κατοχή παράνομων όπλων, ρατσιστική βία, ξέπλυμα χρήματος και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, αναφέρει το άρθρο, υπενθυμίζοντας τη δήλωση του εισαγγελέα που είχε αναλάβει την υπόθεση, Θανάση Καμπαγιάννη: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι η μεγαλύτερη δίκη μιας φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης».

Το αμερικανικό Μέσο γράφει πως η δίκη έπρεπε να είχε διαρκέσει 18 μήνες. Οι διαδικασίες όμως, κινήθηκαν με «ρυθμό σαλιγκαριού», αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς για μεγάλο χρονικό δεν μπορούσε να βρεθεί μεγάλη αίθουσα, ώστε να χωρά τους κατηγορούμενους και τους εμπλεκόμενους. Ακολούθησε η απεργία των δικηγόρων, που πάγωσε τη διαδικασία για έξι μήνες το 2016, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσε να βρεθεί ένας προτζέκτορας, προκειμένου να προβληθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο, ως ντοκουμέντα της υπόθεσης. «Κάποιες συνεδρίες ακυρώθηκαν διότι δεν υπήρχε θέρμανση», γράφει η WSJ.

Πλέον, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει απαλλαγεί από την προσωρινή κράτηση που είχε επιβληθεί, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας που ακολουθείται στη δίκη και ετοιμάζεται για τις ευρωεκλογές και τις εκλογές της αυτοδιοίκησης, με τις δημοσκοπήσεις να την φέρνουν στην τρίτη θέση, πίσω από το κόμμα των συντηρητικών και των αριστερών (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρει το άρθρο.

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, τονίζει ότι «από τον Οκτώβριο υπήρξε πραγματική προσπάθεια αντιμετώπισης των τεχνικών ζητημάτων. Υπάρχει τώρα μία αίθουσα κατάλληλη για τη δίκη και οι δικαστές ασχολούνται αποκλειστικά με την υπόθεση αυτή, ενώ έχουμε το μέγιστο δυνατό αριθμό μηνιαίων ακροάσεων».

Την ίδια στιγμή, γράφει η WSJ, η ρατσιστική βία στους δρόμους συνεχίζεται. «Οι ομάδες επιθέσεων είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις, εν μέρει επειδή είναι σίγουροι ότι δεν θα καταδικαστούν στο τέλος», δήλωσε ο Javied Aslam, πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Δεκάδες άτομα στην κοινότητά του ανέφεραν ότι ήταν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες, όπως είπε.

Στα τέλη Μαρτίου, η αστυνομία συνέλαβε 12 μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία πετούσαν βόμβες μολότοφ στην αστυνομία κατά τη διάρκεια μίας παρέλασης μαθητών για την 25η Μαρτίου. Ένας από τους υπόπτους, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται σε φωτογραφίες των εκδηλώσεων του κόμματος, συνελήφθη μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα για επίθεση σε Πακιστανό μετανάστη, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.


Πηγή : protothema.gr


Εξάρχεια: Κάτοικοι έκαναν αλυσίδα γύρω από συνεργείο της ΔΕΗ, εν μέσω επεισοδίων



Σε απόγνωση είναι για μία ακόμη φορά κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων, εξαιτίας των επεισοδίων που ξέσπασαν μέρα μεσημέρι στην περιοχή.

Το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς ξέσπασαν επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο, όταν κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ. Ομως, την ίδια ώρα, περιοχή των Εξαρχείων είχε μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας βλάβης. Μάλιστα, οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το συνεργείο της ΔΕΗ, προκειμένου να κάνουν οι εργάτες τη δουλειά τους και στη συνέχεια τους φυγάδευσαν!

«Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για πολλές ώρες με αμείωτη ένταση εκατέρωθεν. Για πολλές ώρες δεν είχαμε ρεύμα. Ερρίφθησαν δεκάδες μολότοφ και αντίστοιχα δακρυγόνα. Οι κάτοικοι με συνεχείς εκκλήσεις προς τη ΔΕΗ κατόρθωσαν να πείσουν το συνεργείο να ξανάρθει», περιγράφει στο iefimerida κάτοικος της οδού Τοσίτσα στα Εξάρχεια.

Επεισόδια στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς


«Ενόσω οι εργάτες βρίσκονταν στον λάκκο και προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη, οι εχθροπραξίες συνεχίζονται. Κατέβασα κόσμο στον δρόμο, κάναμε ανθρώπινο τείχος γύρω από τους εργάτες, πάλεψαν γενναία με βρεγμένες πετσέτες και μαλόξ στα μάτια, η αστυνομία επιχείρησε να μας απωθήσει, μείναμε όλοι στις θέσεις μέχρι που τελείωσαν οι εργάτες τη δουλειά τους και τους φυγαδεύσαμε με ασφάλεια», αναφέρει ο ίδιος κάτοικος των Εξαρχείων.

Ομως, έπρεπε να πάει στο σημείο ο ΔΕΔΔΗΕ για να κάνει τη σύνδεση, αλλά δεν μπορούσε να πλησιάσει! Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να μείνουν στον δρόμο, δηλώνοντας στο συνεργείο ότι θα το προστατεύσουν οι ίδιοι! «Έμενε να έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ να κάνει τη σύνδεση. Ήρθε, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει και είμαστε ακόμη στον δρόμο κάνοντας εκκλήσεις από το τηλέφωνο ότι, αν έρθουν θα τους προστατεύσουμε - ακόμη περιμένουμε. Τα επεισόδια έχουν λήξει προς το παρόν με άλλες δύο συλλήψεις», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κάτοικος των Εξαρχείων.

Μάλιστα, ο ίδιος περιγράφει και τις απίστευτες σκηνές που έζησαν για μία ακόμη φορά όσοι ζουν στα Εξάρχεια. «Δακρυγόνο χτύπησε την τζαμαρία της πολυκατοικίας μου και έσκασε στο κλιμακοστάσιο, έγινε θάλαμος αερίων. Νυχτώνει και δεν μπορούμε να ανασάνουμε, κινδυνεύουν άρρωστοι, ηλικιωμένοι και μωρά παιδιά», τονίζει.


Πηγή: iefimerida.gr 


Ηλίθιοι σύντροφοι βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα



Στόχος ηλίθιων συντρόφων βανδάλων έγινε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Όλγας στο κέντρο της Αθήνας.


Οι ηλίθιοι σύντροφοι έγραψαν με κόκκινο μαρκαδόρο "Ο ήλιος της Βεργίνας καίει για εμάς του γκέι" και "ο Μεγαλέκος ήταν ο φονιάς των λαών και τώρα περηφάνια των μικροαστών".




Ν.Δ. : Ασφάλεια και Σύριζα είναι δυο αντίθετες έννοιες και αυτό δεν αλλάζει



Δήλωση του αναπληρωτή Τομεάρχη Δικαιοσύνης της Ν.Δ. κ. Κ. Καραγκούνη για τον θάνατο κρατουμένου στις φυλακές Τρικάλων:

«Είναι πρωτόγνωρο στην μεταπολιτευτική Ελλάδα να έχουμε περίπου κάθε μήνα και ένα θανατηφόρο γεγονός μέσα στις φυλακές. 

Στο χώρο που θα έπρεπε να υπάρχει ασφάλεια και ευνομία, δυστυχώς, βασιλεύει η αναρχία και η ανομία. Και βέβαια κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη όταν η χώρα διασύρεται διεθνώς. 

Ασφάλεια και Σύριζα είναι δυο αντίθετες έννοιες και αυτό δεν αλλάζει».


Μητσοτάκης για Πέτρο Κόκκαλη: «Είναι ο μόνος που έχει παππού αλλά δεν έχει μπαμπά»



Ξεκάθαρη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα για συμπόρευση με την ελίτ, παρά τις ψεύτικες και άκρως λαϊκίστικες αναφορές του περί πολέμου της διαπλοκής, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στον Γ. Παπαδάκη, με σαφείς αναφορές στην επιλογή του πρωθυπουργού να βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Πέτρο Κόκκαλη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε με νόημα απαντώντας στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ είναι «κόμμα των ελίτ», ότι ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα, επανέλαβε τις θέσεις του για μια πολιτική επενδύσεων που θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, για τη μείωση των φόρων στις επιχειρήσεις  αλλά και για την πολιτική ασφάλειας. 

Όταν μιλάω για μείωση της φορολογίας στα μερίσματα που αφορά τους μικρομεσαίους, αυτό ωφελεί την ελίτ ή τους πολλούς; Όταν μιλάω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πρότυπα και πειραματικά σχολεία σε όλες τις συνοικίες, για να δώσουμε ίδιες ευκαιρίες σε όλους, αυτό αφορά την ελίτ ή τους πολλούς;», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και αναφερόμενος στον Πέτρο Κόκκαλη κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα που έχει βάλει τον Πέτρο Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ο μόνος που έχει παππού, αλλά δεν έχει μπαμπά, πηδήξαμε μια γενιά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι το πιο αναγνωρίσιμο όνομα στο ευρωψηφοδέλτιο και είναι ταυτισμένο με τη διαπλοκή στην Ελλάδα», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη και στην πρόσφατη πανηγυρική παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη ότι είναι ο εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, του αριστερού αγωνιστή, γιατρού και υπουργού του βουνού, αποκρύβοντας ή… ξεχνώντας ότι είναι και γιος του Σωκράτη Κόκκαλη.


Πηγή : in.gr