Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ξεφτιλίστηκε ο Ηλιόπουλος για την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης - Ένα Ρακούν την ανέβασε δεν ισχύει

 


Είχαμε καιρό να δούμε Νάσο Ηλιόπουλο και να ακούσουμε να ξεφτιλίζεται, και στην προσπάθεια του να καλύψει τις παπάτζες που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατώντας για την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης, που έχει ήδη καταργηθεί από την κυβέρνηση είπε : “Κάποιος δημοσιογράφος έκανε ένα λάθος, δεν ισχύει αυτό…”, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι πρόκειται για κόμμα απατεώνων.

“Τέσσερα χρόνια κοστολογούσαν το φοβερό πρόγραμμά τους και πάει έναν μήνα πριν τις εκλογές ένας δημοσιογράφος, προσθέτει την καταργημένη εισφορά αλληλεγγύης, έρχεται μετά ένα ρακούν και την ανεβάζει στον λογαριασμό της Όλγας Γεροβασίλη. Τρομερό!”, σχολιάζει χαρακτηριστικά η Ομάδα Αλήθειας για την νέα ξεφτίλα Ηλιόπουλου.Οι Συριζαίοι στήσανε στην Κεφαλονιά δήθεν αγανακτισμένο για να δημιουργήσει επεισόδιο

 


Αγανακτισμένοι οι Συριζαίοι με την προσέλευση του κόσμου στην Κεφαλονιά για να ακούσουν Τσίπρα, μόλις 20 άτομα μαζεύτηκαν, έστησαν ένα αγανακτισμένο για να κάνει σώου.

Έντονη φραστική επίθεση σημειώθηκε στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου της Κεφαλονιάς, εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση και του βουλευτή Κεφαλονίας της ΝΔ Παναγή Καππάτου, από δήθεν “αγανακτισμένο” κάτοικο της περιοχής, που ήταν στημένος από την τοπική ΣΥΡΙΖΑ όπως όλοι οι αγανακτισμένοι.

Ο Συριζαίος, οξύθυμος άνδρας άρχισε να γιουχάρει και να προκαλεί τον πολιτικό και το δημοσιογράφο, περνώντας μάλιστα από την πλατεία μπροστά τους έφτυσε επιδεικτικά στο έδαφος, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος σηκώθηκε και ζήτησε τον λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται.

Άμεσα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ ο κόσμος απομάκρυνε τον προκλητικό Συριζαίο.

Στο επεισόδιο αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ Παναγής Καππάτος:

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους». Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού. Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα. Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν. Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν. Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη». Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»:

Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται.Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο τις καταβολές αποζημιώσεων και έκτακτων ενισχύσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους

 


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τις καταβολές αποζημιώσεων και έκτακτων ενισχύσεων για τη ζωική και φυτική παραγωγή της χώρας.

Οι αποζημιώσεις και οι έκτακτες ενισχύσεις που θα καταβληθούν στους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα από σήμερα 12 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2023, ανέρχονται σε 155 εκατ. ενώ για επιπλέον 30 εκατ. αποστέλλεται προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μια δεύτερη δέσμη αιτήματος αποζημιώσεων, βάσει του προσωρινού πλαισίου κρατικών ενισχύσεων, λόγω εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Έτσι, το συνολικό ποσό των προγραμματισμένων πληρωμών (ΕΛΓΑ, de minimis, προσωρινό πλαίσιο για την Ουκρανική κρίση) ανέρχεται σε 185,8 εκατ. ευρώ.

«Πιστεύω ότι στη διάρκεια αυτής της τετραετίας οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ένιωσαν το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας. Και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, ο κόσμος της περιφέρειας διαπίστωσε πολλές πρωτοβουλίες, για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες παραγωγής της διακίνησης των προϊόντων. Αλλά ξεκίνησαν και σημαντικές μεταρρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν για να εκσυγχρονιστεί συνολικά ο πρωτογενής τομέας.

Ξέρω, ότι ακόμα έχουν να γίνουν πολλά. Ότι πρέπει να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει σε αυτό το μέτωπο από την Ευρώπη. Μας το επιτρέπει ο φυσικός μας πλούτος, αλλά προφανώς και οι ικανότητες των ανθρώπων μας. Tο βάρος από εδώ και στο εξής πρέπει να δίνεται ολοένα και περισσότερο στην καλύτερη οργάνωση, στην εξωστρέφεια, στα συνεταιριστικά σχήματα, σε κίνητρα που ήδη είναι πολλά για να γυρίσουν οι νέοι μας στο χωράφι. Και φυσικά στη σύνδεση των μοναδικών μας προϊόντων και με την μεταποίηση, τη βιομηχανία των τροφίμων, αλλά φυσικά και με τον τουρισμό.

Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με συνεργασία, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, ακριβώς όπως το λέει και το σύνθημά μας: Να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά», τόνισε κατά την έναρξη της σύσκεψης ο Πρωθυπουργός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνος Πετραλιάς και ο Πρόεδρος ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Συνολικός απολογισμός πληρωμών αποζημιώσεων και ενισχύσεων 2020-2023

Επισημαίνεται ότι, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών πληρωμών 65 εκατ. ευρώ, το σύνολο των αποζημιώσεων, οι οποίες πληρώθηκαν την περίοδο 2020-2023 από τον ΕΛ.Γ.Α., είναι ύψους 957.191.804,50 ευρώ, εκ των οποίων τα έσοδα του Οργανισμού από την Ειδική Ασφαλιστική Εισφορά των ασφαλισμένων παραγωγών είναι 637,5 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα η ενίσχυση του ΕΛ.Γ.Α. με τον ν.3877/2010 από τον κρατικό προϋπολογισμό, να υπερβαίνει τα 351,4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, την περίοδο 2020-2022 καταβλήθηκαν περίπου 81 εκατ. ευρώ, για τα Προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Υπενθυμίζεται δε πως στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΛ.Γ.Α. με την Κυβερνητική Επιτροπή Κρατικής Αρωγής, διατέθηκαν για τις Πυρκαγιές του έτους 2021 33.742.304,40 ευρώ, ως πληρωμή προκαταβολών αποζημιώσεων, στις Π.Ε. Αττικής, Εύβοιας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας.

Συνολικά, οι σημερινές ανακοινώσεις αποζημιώσεων και ενισχύσεων, αθροιστικά με αυτές των έκτακτων πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη τριετία, ανέρχονται στο ποσό των 1,8 δισ. ευρώ.

Συμπεριλαμβάνονται, ενδεικτικά, οι ενισχύσεις και αποζημιώσεις για: Λιπάσματα, Ζωοτροφές (2% και Μέτρο 22), Κανονισμό 467 για τον αμπελοοινικό και οπωροκηπευτικό τομέα, de minimis και covid 19, ΕΛΓΑ και ΚΟΕ, Προανθικό στάδιο, ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, ενισχύσεις λόγω Ουκρανικής κρίσης.

Η Κυβέρνηση αποδεικνύει, έτσι, έμπρακτα ότι βρίσκεται, σταθερά, στο πλευρό των παραγωγών, στηρίζοντας, ουσιαστικά, τη ζωική και φυτική παραγωγή της χώρας.


Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη:


«Σήμερα νομίζω ότι είναι μία καλή μέρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας, καθώς ξεκινά η καταβολή ενισχύσεων και αποζημιώσεων για τη φυτική και τη ζωική παραγωγή, σε ολόκληρη τη χώρα.


Τα Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης συνεργάστηκαν μαζί με τον ΕΛΓΑ και μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τελικά κάθε διαθέσιμο πόρο. Έτσι, μέχρι τις 10 Μαΐου, οι παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα θα λάβουν αθροιστικά 155 εκατομμύρια.


Αμέσως θα εισπράξουν τα 80 εκατομμύρια όσοι είχαν ζημιές το 2022. Επιπλέον 8,3 εκατομμύρια θα λάβουν παραγωγοί οι οποίοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές σε Λέσβο, σε Ρέθυμνο και σε Φωκίδα. Θα αποζημιωθούν, επίσης, όσοι είχαν καταστροφές από φωτιές τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά δεν εντοπίστηκαν από τα δορυφορικά συστήματα. Ενώ, αρχές Μαΐου, θα εξοφληθούν και όλες οι υποχρεώσεις που έχουν απομείνει για τον παγετό του 2021, περί τα 7 εκατομμύρια.


Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, αν τα λέω καλά κ. Υπουργέ, θα ενισχυθούν επίσης με 28 εκατομμύρια, καλλιέργειες σε βερίκοκα, σε ροδάκινα, σε συμπύρηνα, σε νεκταρίνια. Είναι παραγωγή κυρίως της Βόρειας Ελλάδος, σε Πέλλα, Ημαθία, Λάρισα, Φλώρινα, Πιερία, Κοζάνη και Κιλκίς. Για να ακολουθήσουν Καβάλα, Σέρρες, Χαλκιδική, Καστοριά, Μαραθώνας και άλλες περιοχές.


Τότε θα καταβληθεί και στους νησιώτες μας το μεταφορικό ισοδύναμο, μιλάμε για ακόμα 50 εκατομμύρια. Και σήμερα, τέλος, θα καταβληθούν τα πρώτα 25 εκατομμύρια σε αγρότες που είχαν απώλειες από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Είναι κάτι το οποίο διεκδικήσαμε και πετύχαμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να πάρουμε την έγκρισή τους. Και αρχικά θα δουν στους λογαριασμούς τους χρήματα όσοι καλλιεργούν μήλα και κάστανα.


Σε δεύτερη φάση θα καλυφθούν με 28 εκατομμύρια, αφού λάβουμε τη σχετική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτοί που έχουν μελίσσια, καπνά, Κορινθιακή σταφίδα, αχλάδια και κρόκο. Ολοκληρώνεται, έτσι, μια μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο με τις γενικές φοροελαφρύνσεις από τις οποίες προφανώς είχαν όφελος και οι αγρότες, ούτε με τα μέτρα ειδικής στήριξης όπως ο μειωμένος ΦΠΑ σε λιπάσματα και ζωοτροφές.


Να θυμίσω τα φορολογικά κίνητρα για όσους συμμετέχουν σε συνεταιριστικά σχήματα, την πολύ σημαντική επιστροφή του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο, την αναστολή του φόρου επιτηδεύματος. Είναι ένα συνολικό πρόγραμμα ενισχύσεων το οποίο προσεγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια.


Πιστεύω ότι στη διάρκεια αυτής της τετραετίας οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ένιωσαν το έμπρακτο ενδιαφέρον της πολιτείας. Και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, ο κόσμος της περιφέρειας διαπίστωσε πολλές πρωτοβουλίες, για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες παραγωγής της διακίνησης των προϊόντων. Αλλά ξεκίνησαν και σημαντικές μεταρρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν για να εκσυγχρονιστεί συνολικά ο πρωτογενής τομέας.


Ξέρω, ότι ακόμα έχουν να γίνουν πολλά. Ότι πρέπει να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει σε αυτό το μέτωπο από την Ευρώπη. Μας το επιτρέπει ο φυσικός μας πλούτος, αλλά προφανώς και οι ικανότητες των ανθρώπων μας. Tο βάρος από εδώ και στο εξής πρέπει να δίνεται ολοένα και περισσότερο στην καλύτερη οργάνωση, στην εξωστρέφεια, στα συνεταιριστικά σχήματα, σε κίνητρα που ήδη είναι πολλά για να γυρίσουν οι νέοι μας στο χωράφι. Και φυσικά στη σύνδεση των μοναδικών μας προϊόντων και με την μεταποίηση, τη βιομηχανία των τροφίμων, αλλά φυσικά και με τον τουρισμό.


Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε με συνεργασία, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, ακριβώς όπως το λέει και το σύνθημά μας: Να προχωρήσουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά.Εκνευρισμός Τσίπρα που δεν μαζεύεται κόσμος για να τους εξαπατήσει

 


Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, και ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ότι ο Τσίπρας είναι ένας μεγάλος πολιτικός απατεώνας, αδίστακτος και ψεύτης.

Αμηχανία επικρατεί στην Κουμουνδούρου για την μηδαμινή προσέλευση ψηφοφόρων, ακόμα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα σε γειτονιές της Αττικής, όπως το Ιλιον και η Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κόσμος να τον ακούσει.


Ίλιον

Στο Ιλιον, 30-40 άτομα, ανάμεσα τους δημοσιογράφοι και η ασφάλεια του Τσίπρα, στην Καλλιθέα το ίδιο μόνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κανένα περαστικό να στέκεται να ακούσει τα ψέματα και την προσπάθεια εξαπατήσεις του Αλέξη Τσίπρα.


Καλλιθέα

Πληροφορίες λένε ότι μετά το Ίλιον και τον εκνευρισμό του Τσίπρα που δεν έχει κόσμο να εξαπατήσει, υπήρξε κινητοποίηση για την Καλλιθέα, και δεν κατάφεραν και πάλι να μαζέψουν κόσμο ούτε από τις γύρω τοπικές. Το χειρότερο είναι ότι δεν σταματάει και κανένας περαστικός που βλέπει τον Τσίπρα για να τον ακούσει, γιατί πολύ απλά ξέρει ότι είναι απατεώνας και θα ακούσει ψέματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με συνταγή 2014 νομίζει ότι μπορεί και πάλι εύκολα να εξαπατήσει τον κόσμο, να αλλάξει το κλίμα υπέρ του, αντίθετα δεν πάνε ούτε οι δικοί του να τον ακούσουν στις γειτονιές της Αττικής όπου ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι και καλά πολύ δυνατός, και μάλιστα έχει ανεβάσει τα ποσοστά του σε σύγκριση με το ’19, κάτι που δεν φαίνεται από πουθενά παρά μόνο στο Συριζαίικο μυαλό τους.

Τελικά θα μας το θυμηθείτε ότι θα πληρώσει η Ράνια Σβίγκου την οργανωτική αποτυχία των περιοδειών, και όχι ο Τσίπρας επειδή είναι πλέον δίκαια και αποδεδειγμένα , με την στάμπα του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας.


Κ.Β.
Τα μαζεύει ο Τζανερρίκος ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Άλλη μία ανεπανόρθωτη ξεφτίλα για τον ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερρίκου περί δήθεν δεύτερης συναντήσεώς του με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα για να δημιουργήσει θέμα.

Αναφερόμαστε στην τροπολογία της για το κόμμα Κασιδιάρη, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνη της προσπαθούσε να διαφυλάξει το πολιτικό σύστημα απο ακροδεξιές συμμορίες, και ένα ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα, να προσπαθεί να μπλοκάρει οποιοδήποτε νόμο πειράξει τον ακροδεξιό σύντροφο Κασιδιάρη.

Ο Χρήστος Τζανερρίκος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ να δηλώνει πως η δεύτερη συνάντηση έγινε αλλά ήταν με μη πολιτικό πρόσωπο, το οποίο του μετέφερε μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου και του έκανε λόγο για ανταλλάγματα, εφόσον στηρίξει τη ρύθμιση της κυβέρνησης, αν και το πρωί της Τετάρτης δήλωνε ότι η συνάντηση έγινε με Ανώτατο Κυβερνητικό Παράγοντα.

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ που έκανε τα πάντα για να μην περάσει η τροπολογία ώστε να κερδίσει ακροδεξιές ψήφους, υιοθέτηση όσα είπε ο Τζανερρίκος χωρίς να περιμένει, και έβγαλε και μια χυδαία και φαιδρή ανακοίνωση στην οποία επιχειρούσε να εμπλέξει τον ίδιο τον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί για ακόμη μία φορά να κάνει τον ανήξερο. Οφείλει να απαντήσει. Ποιος είναι ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας που έκανε αυτή την ευθεία παρέμβαση τάζοντας ανταλλάγματα για μια δικαστική απόφαση; Τον γνωρίζει προσωπικά; Ή μήπως τον κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε πρωί; Σε κάθε περίπτωση με αυτούς τους πρωτοφανείς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης γίνεται ο μεγαλύτερος χορηγός της Ακροδεξιάς.»

Για να ξεφτιλιστεί περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η πρωτοφανής παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη τελικά δεν περιορίζεται μόνο στους «καφέδες» του κ. Γεραπετρίτη πέριξ του Μαξίμου με δικαστές, αλλά φτάνει και σε απόπειρα δωροδόκησής τους με υποσχέσεις για αξιώματα. Αυτά καταγγέλλει σήμερα στο iEidiseis.gr ο πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κ. Τζανερίκος».

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ακροδεξιάς έχει αφήσει στην κοινωνία πολλά ερωτηματικά, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει για τους ακροδεξιούς συντρόφους στην βουλή πώς είναι αντισυνταγματική η ρύθμιση.

Με λίγα λόγια, για ακόμα μία φορά ξεφτιλίστηκε και βρέθηκε για ακόμα μία φορά εκτεθειμένος ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας που ξεφτιλίζεται συνέχεια ποικιλοτρόπως!!ΝΔ: Θράσος ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας υποψήφιους τον καταδικασμένο Παππά, τον mr Villa Ραγκούση και Πολάκη

 


«Θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ» τονίζει το κυβερνών κόμμα, απαντώντας σε επίθεση της Κουμουνδούρου.

O φαιδρός και αναίσθητος ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Θέμης Χειμάρας, ο οποίος γνωστοποίησε πως δεν θα είναι υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα, ενώ στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου μπήκαν και άλλα «γαλάζια» στελέχη, αδιαφορώντας για Παππά, Ραγκούση και ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη.

ΝΔ: Θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτιά μας

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της απαντά: «θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa ''των 2.000 τη νύχτα'' με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα άφηναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».