Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Δια χειρός του υποστράτηγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Κοτρίδη η digital art εικόνα

 


Με μία digital art εικόνα, ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης και συμπαράστασης στους συναδέλφους του που δίνουν μάχη με το χρόνο για να σώσουν ζωές στις περιοχές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από τους φονικούς σεισμούς.

Η εικόνα, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες σε ελληνικά και τουρκικά κοινωνικά δίκτυα, αντικατοπτρίζοντας πλήρως την προσφορά των ανδρών της ΕΜΑΚ στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία» αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του, συμπληρώνοντας: «Είμαι εδώ για σένα» σε ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά. H σύνθεση εικονίζει έναν Έλληνα πυροσβέστη να κρατάει με στοργή ένα μικρό παιδί, που απεγκλώβισε από τα ερείπια.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός πρόκειται για σύνθεση και όχι πραγματική φωτογραφία. Αποτέλεσμα επεξεργασίας προγραμμάτων Photoshop και Midjourney (πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης) που χειρίζεται άριστα ο ίδιος.

app-facebook
Panagiotis Kotridis
23 ώρες πριν

Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία.

"ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ"
"I AM HERE FOR YOU"
" SENİN İÇİN BURADAYIM"



Ξεφτίλα Τσαπανίδου από τους Ράδιο Αρβύλα με το «πρόεδρε, έλα με… φόρα»

 



Το βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για την Πόπη Τσαπανίδου για να γελάμε μία εβδομάδα:

 



Άμοιρε Ανδρουλάκη της Λιάνης θα γίνει - Ιδρύει κόμμα «ως αμιγώς “ανδρεϊκό”


 

Από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν κατάλαβε ότι τα λάθη πληρώνονται, όπως η ανεπάρκεια και η ανικανότητα, αποτέλεσμα ήταν να παραιτηθούν των υποψηφιοτήτων τους για βουλευτές 145 στελέχη, και να φύγουν εντελώς πολλά στελέχη από το κόμμα.

Δεν έφτανε αυτό, ο Ανδρουλάκης ξύπνησε και την όρεξη κάποιον να στήσουν κόμματα στο όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Την ίδρυση κόμματος του οποίου θα ηγηθεί η ίδια  θα ανακοινώνει σήμερα η Δήμητρα Λιάνη.

Το κόμμα που θα ανακοινωθεί  στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από την Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς “ανδρεϊκό” που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ανάρτηση της.

Το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».




Στη NΔ ο Σπύρος Καρανικόλας πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

 


Την προσχώρηση του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα και εκπρόσωπος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, στις τάξεις της, ανακοίνωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. :

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο κ. Καρανικόλας είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον Ιούνιο του 2022, με επιστολή του στην οποία άφηνε αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Η ανάρτηση Καρανικόλα :

«Η χώρα βιώνει πολύ σοβαρές προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Σε αυτές τις συνθήκες η πατρίδα έχει ανάγκη να συνεχίσει την ίδια ακριβώς πορεία της σταθερότητας, της ευημερίας και της ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα και της ισχυρής Ελλάδας με αυτοπεποίθηση. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε καταστροφικά βήματα οπισθοδρόμησης. Πρέπει να αποφύγουμε τους επικίνδυνους πειραματισμούς, αλλά και τον αδιέξοδο δρόμο της πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας, που λειτουργούν εκ των πραγμάτων εις βάρος της χώρας. Οφείλουμε να σταθούμε απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας που οπισθοδρόμησαν την Ελλάδα και τώρα απειλούν να την γυρίσουν ξανά σε νέες περιπέτειες. Απέναντι στην τοξικότητα και το διχαστικό πολωτικό λόγο που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν, ιδίως με λάσπη και απειλές, χρειάζεται να επικρατήσει η σύνεση και η δυναμική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που σήμερα απειλούν την κοινωνική συνοχή, αλλά και την εθνική μας κυριαρχία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από μία αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση. Καθαρές λύσεις σε καθαρούς ορίζοντες και όχι εύκολα συνθήματα σε θολές εικόνες.

Η Ελλάδα, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας μπροστά. Για αυτό όμως, απαιτούνται υπερβάσεις και συνένωση δυνάμεων. Γιατί η χώρα μπαίνει πάνω από τους κομματικούς σχηματισμούς.

Έχοντας βαθιά πίστη στον υπεύθυνο πατριωτισμό, στη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, στο δραστικό εκσυγχρονισμό του τόπου μας με την ταυτόχρονη στήριξη της κοινωνίας, ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες.

Ενώνω τις δυνάμεις μου σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους.

Σπύρος Καρανικόλας

Δικηγόρος – Υπότροφος Διδάκτωρ Νομικής»

Η χώρα βιώνει πολύ σοβαρές προκλήσεις και πρωτόγνωρες κρίσεις, που πρέπει να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Σε αυτές τις συνθήκες η πατρίδα έχει ανάγκη να συνεχίσει την ίδια ακριβώς πορεία της σταθερότητας, της ευημερίας και της ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα και της ισχυρής Ελλάδας με αυτοπεποίθηση. Για αυτό δεν πρέπει να κάνουμε καταστροφικά βήματα οπισθοδρόμησης. Πρέπει να αποφύγουμε τους επικίνδυνους πειραματισμούς, αλλά και τον αδιέξοδο δρόμο της πολιτικής ...

Δείτε περισσότερα


Η γελοιοποίηση Σπίρτζη και Κόκκαλη δείχνει ότι ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ έχει γερά νούμερα


 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης και ο γνωστός ακροαριστερός που απειλεί κόσμο Χρήστος Σπίρτζης, έκαναν ένα βίντεο για να γελάσει ο κόσμος μαζί τους.


Ο Κόκκαλης χρησιμοποίησε μια φωτογραφία με τον Χρήστο Σπίρτζη από τις 25 Οκτωβρίου 2022, μέσα σε συρμό του Μετρό στις Βρυξέλλες και με τη χρήση της εφαρμογής, φαίνονται και οι δύο να τραγουδούν τη γνωστή επιτυχία της δεκαετίας του '80 «Brother Louie».

Δείτε το βίντεο :



Φλωρίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαίο κλείσιμο ματιού στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

 



Σε μια ανάρτηση ξεφτίλα για τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Γιώργος Φλωρίδης με αφορμή τη στάση του στο θέμα της τροπολογίας για τις εγκληματικές οργανώσεις.

Ο Γιώργος Φλώριδης αναδεικνύει το γεγονός ότι από τη μία απέχει από τις ψηφοφορίες και από την άλλη στη μία που επέλεξε να μετάσχει, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε να δηλώνει τελικά… παρών κλείνοντας το μάτι σε ακροαριστερούς και ακροδεξιούς.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι:

«Απόντες οι Συριζαίοι από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αλλά ψηφίζουν «παρών» αντί για ένα καθαρό «ναι», στην τροπολογία για τον αποκλεισμο των εγκληματικών συμμοριών από τις εκλογές.  Ένα χυδαίο κλείσιμο ματιού στους «ορφανούς» πλέον ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»

Giorgos Floridis
12 ώρες πριν

Απόντες οι Συριζαίοι από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, αλλά ψηφίζουν «παρών» αντί για ένα καθαρό «ναι», στην τροπολογία για τον αποκλεισμο των εγκληματικών συμμοριών από τις εκλογές.

Ένα χυδαίο κλείσιμο ματιού στους «ορφανούς» πλέον ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

759
31
40


Φιλιππίδης : Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με ποινή κάθειρξης 8 ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού

 


Την απόρριψη και των δυο ελαφρυντικών που αιτήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που κατέληξε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για την πράξη σε βάρος της δεύτερης καταγγέλλουσας και ποινή κάθειρξης πέντε ετών σε βάρος της τρίτης καταγγέλλουσας.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε η συνολική ποινή να είναι κατά συγχώνευση οκτώ έτη κάθειρξης, πρόταση που υιοθέτησε το δικαστήριο.

Στη συνέχεια, ωστόσο, το Δικαστήριο αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η ποινή του, μέχρι την συζήτηση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο ηθοποιός αθωώθηκε ομόφωνα για τον βιασμό που είχε κατηγορηθεί.

Η καταγγέλλουσα έχει υποστηρίξει ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά και την κακοποίησε τον Σεπτέμβριο του 2008 στο θέατρο Ήβη, ενώ κατά την ανάκριση κατήγγειλε ότι λίγους μήνες πριν από τον βιασμό στο θέατρο, την είχε βιάσει ξανά σε γραφεία θεατρικής εταιρείας.




Η ακροαριστερά του Τσίπρα ψήφισε παρών στην ακροδεξιά του Κασιδιάρη προκαλώντας του πολίτες

 



Το άγχος του Τσίπρα μην τυχόν και η ακροαριστερά όπως (π.χ. 17Ν) θιγούν από το νομοσχέδιο, ήταν έκδηλο με τον Τσίπρα να μένει τελικά μόνος του και υπόλογος στον Ελληνικό λαό για το θράσος του.

Η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε απο την τοποθέτηση του βουλευτή Θεόφιλου Ξανθόπουλου που  “διαχώρισε” Χρυσή Αυγή και 17Ν, προκαλώντας την δημοκρατία και τους πολίτες.

Ο Τσίπρας δίνοντας εντολή στο κόμμα του να ψηφίσει παρών κλείνει το μάτι και σε ακροδεξιούς και σε ακροαριστερούς συντρόφους, λέγοντας με τις πράξεις του ΖΗΤΩ τα άκρα, εγώ είμαι εδώ ο εκφραστής τους.

Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είπαν ναι στην τροπολογία που βάζει φραγμό στην προσπάθεια εγκληματικών οργανώσεων ακροδεξιών και ακροαριστερών να ενδυθούν τον μανδύα κόμματος και να επιχειρήσουν να μπουν στη Βουλή, με την τροπολογία να περνάει.

Οι ενέργειες του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος του, έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για επικίνδυνους και ανεύθυνους.

Και για την ιστορία κατώτερη των περιστάσεων θέλοντας να καλύψουν την ακροδεξιά προς όφελος της ακροαριστεράς ήταν ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25 που καταψήφισαν, και η κάλυψη της ακροδεξιάς από την ΕΛ.ΛΥΣΗ που έκλεισε το μάτι σε ακροδεξιούς καταψηφίζοντας επίσης.