Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης λαϊκίζει ακόμα και με την λίστα γάμου του

 



Το απόλυτο νούμερο της πολιτικής σκηνής της χώρας!

Ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν που κανένας δεν έχει καταλάβει που έχει βρει τα λεφτά!!

Με εκατομμύρια χρέη της οικογένειας του στην εφορία!!

Με την παράνομη πισίνα που είχε το θράσος να την πλασάρει για καλλωπισμένη γούρνα!

Λαϊκίζει για ακόμα μία φορά, ακόμα και με την λίστα γάμου του κοροιδεύοντας τον κόσμο και λέγοντας "Θέλαμε το ποσό που θα λάβουμε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί και όχι «φακελάκια»"

Μέσω μίας δημόσιας ιστοσελίδας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ συγκεντρώνουν από φίλους και συγγενείς  χρηματικά δώρα για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Αυτό γίνεται μέσα από την σελίδα honeyfund.com και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζεύγος, με το θέμα να αποκτά διαστάσεις στα social media.

Με ανάρτησή του, ο τυχοδιώκτης αναφέρει τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, ενώ δημοσιεύει και κάποια υβριστικά σχόλια που έχουν αφήσει κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου. «Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί» έχει δίκιο γιατί δεν μας φτάνουν τα εκατομμύρια χρέη της οικογένειας του στην εφορία, αναφέρει αρχικά ο  Κασσελάκης και στη συνέχεια παραθέτει κάποια από τα σχόλια που έχουν αφήσει, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα ότι ο κόσμος τον έχει σιχαθεί για όσα λέει και όσα κάνει.

H ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα.

Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.

2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου.

Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν.

Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους:

«Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπουστάρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά.

Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή.

Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα.

Όχι όμως ως το σημείο αυτό.

Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί.



Η αλητεία στην Ευρωβουλή - Χυδαία επίθεση Παππά σε αστυνομικούς - H απάντηση τους στο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ

 



Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, με ακατάλληλο ευρωβουλευτή που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, και η απάντηση των Ελλήνων αστυνομικών.

Κατά της αστυνομίας ο φαιδρός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, που μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στους αστυνομικούς καθυβρίζοντάς τους με απαράδεκτο τρόπο όπως αποδεικνύει το sceenshot αλλά ηχητικό που έφερε στο φως της δημοσιίοτητας το fimotro.gr.

Το ηχητικό :



Η ανάρτηση :


Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά εξαπολύει η Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας εγκαλώντας τον πως χρησιμοποιεί απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά των αστυνομικών.

Όπως λένε, «ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει . Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας , αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ.Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό , λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , ορισμένοι συνεχίζουν να έχουν ανεξήγητα απωθημένα και ρατσιστικές ιδεοληψίες για τους αστυνομικούς. Το απύθμενο μίσος τους για τους αστυνομικούς εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία. Με τον τρόπο αυτόν φρονούν ότι γίνονται αρεστοί , σε ποιους άραγε ;

Ο οποιοσδήποτε υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τους αστυνομικούς δεν μας αγγίζει . Τουναντίον ίσως, να αποδεικνύει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας , αφού η ισχνή μειοψηφία των εμμονικών συνεχίζει να μας εξυβρίζει. Το παράλογο είναι ότι ο υβριστής, ευρωβουλευτής κ.Νίκος ΠΑΠΠΑΣ, έπρεπε να εκπροσωπεί το λαό , λόγω της θέσης και της ιδιότητας του, και να μη εκφράζεται με υβριστικούς, ρατσιστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τους μαχόμενους αστυνομικούς.

Αγαπητοί συνάδελφοι, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας και εκτελούμε το καθήκον μας.. Η επιβράβευση έρχεται από τους ίδιους τους συμπολίτες μας, που είμαστε καθημερινά δίπλα τους για να τους παρέχουμε τη βοηθεια μας. Εμείς δεν κατηγοριοποιούμε σε ομάδες το συνάνθρωπο μας με κανένα κριτήριο. Υπερασπιζόμαστε και φυλάττομεν την πατρίδα μας, τα σύνορα μας, την ιστορία μας. Υπακούμε στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους. Αυτές τις αρχές πρεσβεύει η Ελληνική Αστυνομία και αυτές υπηρετούμε ως Έλληνες Αστυνομικοί.

Καλή δύναμη στο έργο μας για να παρέχουμε στους συμπολίτες μας το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας.


Για το Δ.Σ


Ο Πρόεδρος.

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ



Συντριβή αεροσκάφους στη θάλασσα – Νεκρός ο πιλότος

 


Ένα αεροσκάφος Fouga Magister συνετρίβη στη θάλασσα την Παρασκευή κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδείξεων, κοντά στο Λαβαντού της Γαλλίας, στα παράλια της Μεσογείου.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, οι γαλλικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έρευνας για τον πιλότο, εντοπίστηκε η σορός του.

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, Η αεροπορική επίδειξη οργανώθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 ετών από την απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων στις γαλλικές ακτές της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, η γαλλική Πολεμική Αεροπορία ανέφερε ότι η συντριβή δεν αφορούσε σε αεροσκάφος της ομάδας επιδείξεων «Patrouille de France», αλλά σε ένα Fouga Magister που ανήκε «σε μια ένωση».

Σε νεότερη ανακοίνωση, δήλωσε ότι μετά το ατύχημα, η «Patrouille de France» ακύρωσε την αεροπορική της παρουσίαση. «Οι πιλότοι και ολόκληρη η κοινότητα της Πολεμικής Αεροπορίας θα ήθελαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε.

Σημειώνεται πως το Fouga CM.170 Magister είναι ένα γαλλικό διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της δεκαετίας του 1950, το οποίο αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από τη γαλλική εταιρεία Établissements Fouga & Cie.


Το δυστύχημα έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά τη σύγκρουση δύο γαλλικών στρατιωτικών αεροσκαφών στην ανατολική Γαλλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο στρατιωτικοί και να επιζήσει ένας.



«Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα» λέει η οδηγός του αυτοκινήτου που κρεμόταν στο πλοίο

 


Για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι της Άνδρου, όταν αυτοκίνητο κρεμόταν από πλοίο κατά τη διάρκεια της επιβίβασης, μίλησε η οδηγός του ΙΧ.

«Σπινάριζαν οι τροχοί μου μπροστά και τους είπα να κάνω όπισθεν, όπως μου έλεγαν, αλλά η ρόδα μου η πίσω ήταν ανασηκωμένη. Ήμασταν τέσσερα αυτοκίνητα. Δεν βάζεις κόσμο και αυτοκίνητο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και ειδικά άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις το πλοίο» είπε στον Alpha, και συνέχισε:

«Ένιωσα ότι θα πέσω στη θάλασσα, δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο. Είχε κολλήσει, είχε χτυπηθεί, γιατί βλέπω ότι λένε πολλοί γιατί δεν έβαλα όπισθεν. Το αυτοκίνητο είχε χτυπηθεί».

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του καπετάνιου, βάσει του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία των πλοίων.

Παράλληλα, η εταιρεία, μετά την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψη του καπετάνιου και την υποχρεωτική απόλυσή του, ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται τα δρομολόγια του πλοίου, καλώντας τους επιβάτες να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι, κατόπιν Εισαγγελικής εντολής για τη σύλληψη του Πλοιάρχου του ΕΓ-ΠΓ ΣΑΟΝΗΣΟΣ και την υποχρεωτική απόλυσή του, το πλοίο δεν μπορεί να συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων του. Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια παρακαλούνται να απευθυνθούν στα πρακτορεία έκδοσης ή/και στα κατά τόπους κεντρικά πρακτορεία για την εξαργύρωσή τους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.





Δεκάδες αυτοκίνητα καταστράφηκαν από πυρκαγιά που προκλήθηκε από ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε χώρο στάθμευσης

 



Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε χώρο στάθμευσης κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας στην Πορτογαλία και μέχρι αργά το βράδυ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούσαν για την κατάσβεσή της.

Όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση (RTP), η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε από ηλεκτρικό αυτοκίνητο και εξαπλώθηκε ταχύτατα στα γύρω οχήματα. Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι οι καπνοί ήταν ορατοί σε απόσταση χιλιομέτρων.

Γύρω στις 22:00 (τοπική ώρα, μεσάνυχτα στην Ελλάδα), στο σημείο επιχειρούσαν 161 πυροσβέστες με 54 οχήματα και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, παρά μόνο για σημαντικές υλικές ζημιές αυτοκινήτων και ολοκληρωτικές καταστροφές.




Η Ουκρανία κατέστρεψε στρατηγικής σημασίας γέφυρα στο Κουρσκ

 


Η Ουκρανία κατέστρεψε μια στρατηγικής σημασίας γέφυρα πάνω από τον ποταμό Seym, καθώς συνεχίζει την εισβολή της στην περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας.

Ρώσοι αξιωματούχοι αναφέρουν ότι η επιχείρηση κοντά στην πόλη Glushkovo έχει αποκόψει μέρος της τοπικής περιοχής, και οι Ρώσοι στρατιώτες δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Τη γέφυρα την χρησιμοποιούσε το Κρεμλίνο για να τροφοδοτεί τα στρατεύματά του και η καταστροφή της εμποδίζει τις προσπάθειές τους.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα ενισχύουν τις θέσεις τους στο Κουρσκ και αποκάλεσε τα κατεχόμενα εδάφη ταμείο ανταλλαγής, υπονοώντας ότι θα μπορούσαν να ανταλλάσσονται με ουκρανικές περιοχές που κατέχονται από τη Μόσχα.



Προφυλακίστηκε η δικηγόρος που πιάστηκε με 40 συσκευασίες κοκαΐνης

 


Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της σε ανακριτή η νεαρή δικηγόρος, η οποία συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για κατοχή/διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνήθηκε τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία της δικογραφίας την έκριναν προσωρινά κρατούμενη και διέταξαν την μεταγωγή της στις φυλακές.


Κ. Β.




Τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου- Βίντεο


 

Τροχαίο σημειώθηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής 16/8 στην γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στην Πάτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο άτομα.

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εμπνέει κίνδυνο η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.





Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar στην Χαλκιδική

 


Αιματηρό επεισόδιο με τρεις τραυματίες σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε γνωστό beach bar της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, ένας άντρας τραυματίστηκε στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ένας ακόμη τραυματίστηκε από μαχαίρι και ένας υπέστη κακώσεις από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

«Ιδιαιτέρως σοβαρή» η κατάσταση της υγείας του ενός τραυματία στην Χαλκιδική

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Η κατάσταση της υγείας του άντρα που πυροβολήθηκε κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαιτέρως σοβαρή.

Η Αστυνομία συγκεντρώνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για να προσδιοριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το επεισόδιο. Θεωρείται πιθανό να ενεπλάκησαν άτομα που ανήκουν στη βουλγαρική μαφία.