Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Τριτοκοσμική εκκλησία ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος παρομοίασε με κλώσες τις γυναίκες «Να γυρίσουν σπίτια τους οι γυναίκες»

 


Τριτοκοσμικοί ιεράρχες, ακατάλληλοι να λειτουργούν πρέπει να απομακρυνθούν από τους ναούς.

Ένας από τους επικίνδυνους τριτοκοσμικούς είναι ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος που είπε στο κήρυγμά του για τις γυναίκες να μην εργάζονται και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, προκειμένου να σταματήσει η εγκληματικότητα των ανηλίκων

Στο κήρυγμά του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Παύλος υποστήριξε ότι «αν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι τους και να μαζέψει -σαν την κλώσσα- τα παιδιά κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, να εγκληματούν το ένα στο άλλο».

Μάλιστα στην αρχή της δήλωσής του, ο Μητροπολίτης Κοζάνης αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, και παρόλα αυτά προκάλεσε την κοινωνία δείχνοντας τον σκοταδισμό του.

«Τώρα θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή είναι η αλήθεια» είπε ο Μητροπολίτης Παύλος.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:03:36





Νούμερο στέλεχος του κόμματος ΝΙΚΗ χαστούκισε βουλευτή της Ν.Δ. μέσα σε εκκλησία για το νομοσχέδιο των ομόφυλων

 






Θύμα επίθεσης έπεσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews, όλα έγιναν σήμερα το πρωί μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν γυναίκα νούμερο του κόμματος ΝΙΚΗ που ήταν και υποψήφια βουλευτής, πλησίασε τη βουλευτή της Ν.Δ. Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν το νούμερο του ΝΙΚΗ και δράστιδα, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κακοποιός του κόμματος ΝΙΚΗ φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα, ενώ το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Η δράστιδα που αποδεικνύεται και επικίνδυνη κακοποιός είχε στείλει και υβριστικά μηνύματα στο email της βουλευτού, η οποία ήταν καλεσμένη των κυριών του Φιλόπτωχου Ταμείου.

Κύκλοι τις βουλευτού σχολίαζαν την επίθεση λέγοντας πως αποδεικνύει ότι τα άτομα του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο.

Ανακοίνωση της ΝΔ για το χαστούκι στη βουλευτή

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο -στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία- δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Το κόμμα ΝΙΚΗ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αποδοκιμάσει και διαγράψει το νούμερο στέλεχος του.



Ελληνικό FBI κατά της Greek Mafia και του οργανωμένου εγκλήματος, η νέα υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.

 



Το σχετικό νομοσχέδιο είναι έτοιμο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής της Κυριακής», και πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τον Μάιο και να συσταθεί μέχρι το φθινόπωρο το «ελληνικό FBI» που θα πατάξει το οργανωμένο έγκλημα.

Με τη σύσταση του «ελληνικού FBI», το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φιλοδοξεί ότι θα επιτύχει την εξάρθρωση σκληρών και σοβαρών εγκληματικών οργανώσεων. Εφόσον το νομοσχέδιο κατατεθεί προς ψήφιση τον Μάιο, η νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα είναι πιθανό να αναλάβει έργο το φθινόπωρο.

Στελέχη της Κατεχάκη σημειώνουν πως η νέα υπηρεσία ενσωματώνει τις καλές πρακτικές από τις αστυνομίες της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας, και φυσικά των ΗΠΑ. Θα έχει τίτλο Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), η αρμοδιότητά της θα εκτείνεται σε όλη την επικράτεια και θα ελέγχεται απευθείας από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Αποστολή της είναι, όχι μόνο η εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, αλλά και η διενέργεια ερευνών για «ξέπλυμα χρήματος».

Επιπλέον, με διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., το «ελληνικό FBI» θα αναλαμβάνει την έρευνα και για εγκλήματα που δεν άπτονται της δράσης οργανωμένου εγκλήματος, αλλά «ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη ή είναι δυνατόν να επηρεάσουν δυσμενώς το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ή απαιτούν ιδιαίτερη εμπειρία για την αποκάλυψη των δραστών», σύμφωνα με σχετικά έγγραφα.




Απάντηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταγγελία για μεγάλη αναμονή στο 100


 


ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 21 Απριλίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αναφέρονται σε καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία, σε κλήση που πραγματοποίησε στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής (100), τέθηκε σε μεγάλη αναμονή, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • Κατόπιν σχετικών διαταγών της νέας Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής ενισχύεται συνεχώς, με αποτέλεσμα το αστυνομικό προσωπικό του τηλεφωνικού κέντρου (100) ανά βάρδια να έχει διπλασιαστεί.
  • Στο πλαίσιο αυτό, ο μέσος χρόνος αναμονής κλήσης στο 100 είναι μικρότερος από 5 δευτερόλεπτα.
  • Ενδεικτικά, το τριήμερο 17-19 Απριλίου 2024, διάστημα το οποίο αφορά η εν λόγω καταγγελία, σε συνολικά -20.022- κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 100, ο χρόνος ανταπόκρισης των τηλεφωνητών ήταν ο εξής:
  • Από 1 έως 5 δευτερόλεπτα στο 85,52% των κλήσεων (-17.123- κλήσεις)
  • Από 6 έως 20 δευτερόλεπτα στο 13,67% των κλήσεων (-2.736- κλήσεις),
  • Από 21 έως 30 δευτερόλεπτα στο 0,74% των κλήσεων (-148- κλήσεις)
  • Από 31 έως 60 δευτερόλεπτα στο 0,07% των κλήσεων (-15- κλήσεις)
  • Από 60 δευτερόλεπτα και πάνω, καμία κλήση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο, αυτή την περίοδο εκπαιδεύονται από ειδικευμένους ψυχολόγους και επιστήμονες, με σκοπό τη βελτίωση των ικανοτήτων τους για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των περιστατικών.

Η Ελληνική Αστυνομία, με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων φαινομένων, είναι δίπλα στους πολίτες αδιάλειπτα, εκτελώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης το καθήκον της.




Το καθεστώς της Ρωσίας θα προμηθεύσει με 24 Su-35 το καθεστώς του Ιράν

 



Λίγοι είναι πλέον οι φίλοι της Ρωσίας, και είναι όλοι δικτάτορες, τρομοκράτες, και καθεστωτικοί.

Το καθεστώς του Ιράν θα παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρώτη παρτίδα της τελευταίας γενιάς ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi SU-35, τα οποία είχε αγοράσει τον Νοέμβριο. 

Η πρώτη παράδοση πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με αναφορές, το Ιράν θα παραλάβει συνολικά 24 νέα μαχητικά αεροσκάφη.Το υπουργείο Άμυνας της Ισλαμικής Δημοκρατίας ανακοίνωσε πέρυσι ότι η χώρα απέκτησε μαχητικά ελικόπτερα Mi-28H και Yak-130 από τη Ρωσία εκτός από τα SU-35.

Η Δύση κατηγορεί το Ιράν ότι στηρίζει τη Ρωσία με υλικοτεχνική στρατιωτική στήριξη στον πόλεμο της Μόσχας κατά της Ουκρανίας και συγκεκριμένα ότι η Τεχεράνη προμηθεύει την Μόσχα με τα αποκαλούμενα drones καμικάζι, τα οποία, σύμφωνα με την Δύση, έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στον πόλεμο στην Ουκρανία. Η Τεχεράνη αρνείται τους ισχυρισμούς αυτούς της Δύσης.



Οι κωλοτούμπες Παπανώτα δείχνουν γιατί άξιζε για νούμερο στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ

 



Εάν δεν είσαι φαιδρός δεν έχεις θέση στον ΣΥΡΙΖΑ τελεία και παύλα, και ειδικά εάν δεν είσαι καλός στις κωλοτούμπες.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα σε λίγες ημέρες απέδειξε ότι κακός δεν έγινε ένα απο τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Τις πρώτες ημέρες έριχνε καρφιά κατά του Στεφάνου Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι δεν κάνει για ηγέτης, πώς θα πηγαίναμε σε πόλεμο με αυτόν κτλπ.

Ξαφνικά με τεράστια κωλοτούμπα άλλαξε γνώμη... υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, και απέδειξε με αυτό τον τρόπο πόσο νούμερο είναι και ο ίδιος.

Τι είχε δηλώσει ο Παπανώτας στο instagram για τον Στέφανο Κασσελάκη; Ότι είναι καλός μόνο για καμιά μπίρα σε βραδινή έξοδο αλλά όχι για ηγέτες. Στο σχόλιο του ανέφερε ότι «Aλήθεια? Με έβγαλε εμένα ρατσιστή, ξεπερασμένο, μισογύνη, και απαράδεκτο και μετά το...μετάνιωσε? Και αύριο σαν πρωθυπουργός θα μιλάει με Ερντογάν και ηγέτες μεγάλων δυνάμεων κι εμείς θα του έχουμε εμπιστοσύνη? Κι αν μπει μέσα η Μπεκατώρου και του πει "ή εγώ ή ο Ερντογάν " τι θα γίνει? Πόλεμος? Άσε ρε φίλε... Καλό παιδί αλλά για καμιά μπύρα σε κάνα μπαράκι. Όχι για ηγέτης...».

Μην ξεχνάμε όταν τον πέταξαν έξω από το ψηφοδέλτιο τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συριζαίους «εγώ από χθες, είχα μιλήσει με πολύ υψηλά ιστάμενους του κόμματους και τους είπα ότι "αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχτώ, διότι είμαι ένας υποψήφιος, ο οποίος είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής, τότε να παραιτηθώ". Και μου είπαν "όχι Δημήτρη μου, είμαστε δίπλα σου και στο πλευρό σου". Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο». Αναφέρθηκε και στους συνυποψηφίους του λέγοντας : «Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, ευχαριστώ πολύ, καλή χώνεψη». Μάλιστα δήλωσε ότι τα στελέχη του κόμματος του έσκαβαν τον λάκκο και ότι παραμένει αριστερός χωρίς να χρειάζεται να ανήκει σε κάποιο κόμμα συγκεκριμένα. 

Και επειδή οι κωλοτούμπες στον ΣΥΡΙΖΑ είναι καθημερινές,  με νέα ανάρτηση στα social media ο Δημήτρης Παπανώτας αναίρεσε όσα είπε, επισημαίνοντας πως θεωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη τον... επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, ενώ προσθέτει ότι η αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν ρίχνει το ύψος» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη νέα του ανάρτηση ο κωλοτούμπας Δημήτρης Παπανώτας αναφέρει: «Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση». Μάλιστα προσθέτει ότι «Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση. Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις».

Και καταλήγει ευχαριστώντας: «Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς». Ήταν φυσικό ότι στην Κουμουνδούρου δεν άρεσαν οι τελευταίες δηλώσεις Παπανώτα και ίσως κάποιος να του μετέφερε τη δυσφορία της ηγεσίας. Διότι να αναιρεί τα λεγόμενα του τόσο γρήγορα είναι πραγματικά περίεργο. Ή καλύτερα είναι χαρακτηριστικό ενός συριζαίου.



Αντιδράσεις από την Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν για την νέα βοήθεια σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

 



Δεν άρεσε στους αιμοσταγής κατακτητές του δικτάτορα Πούτιν η νέα βοήθεια στην Ουκρανία, και έβαλε την Ζαχάρκοβα να κάνει παράπονα.

Η εκπρόσωπος του καθεστώτος και υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάρκοβα δήλωσε χθες ότι το νομοσχέδιο που ενέκρινε η αμερικανική Βουλή για νέα στρατιωτική βοήθεια σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν θα «βαθύνει τις κρίσεις σε όλο τον κόσμο». 

«Η στρατιωτική βοήθεια προς το καθεστώς του Κιέβου είναι μια άμεση χορηγία για τρομοκρατική δραστηριότητα», τόνισε η εκπρόσωπος του καταζητούμενου για εγκλήματα πολέμου Πούτιν, Ζαχάροβα στο Telegram.

«Για την Ταϊβάν, αυτό είναι μια ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της Κίνας. Για το Ισραήλ, είναι μια πορεία ολοταχώς προς την κλιμάκωση και μια άνευ προηγουμένου αύξηση της έντασης στην περιοχή», συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η ψήφιση νωρίτερα σήμερα από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενός νομοσχεδίου για βοήθεια στην Ουκρανία θα «καταστρέψει περαιτέρω» την Ουκρανία και θα οδηγήσει σε περισσότερους θανάτους στον πόλεμο, και δεν ντρέπονται που το λένε όταν έχουν οι Ρώσοι έναν ανοικτό πόλεμο και σκοτώνουν καθημερινά αμάχους.




Νέα δολοφονική επίθεση από αντιεξουσιαστές κατά αστυνομικών χωρίς ούτε μία σύλληψη


 

Να κινδυνεύει η ζωή σου, οι πολίτες, οι περιουσίες τους, να είσαι όργανο ασφάλειας και επιβολής του νόμου, να θέλουν να σε σκοτώσουν και να μην κάνεις ούτε μία σύλληψη, αυτό είναι προκλητικό και οφείλεται είτε σε ανικανότητα, η σε αδιαφορία.

Οι αντιεξουσιαστές δεν φοβούνται γιατί έχουμε την αστυνομία που έχουμε δυστυχώς.

Η διμοιρία των ΜΑΤ δέχτηκε επίθεση από ομάδα 30 αντιεξουσιαστές κακοποιούς που έριξαν μολότοφ για να σκοτώσουν και να κάψουν.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις δυο μια ομάδα από 30 κακοποιών έφυγε από την οδό Διδότου στα Εξάρχεια και κατευθύνθηκε προς τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η αντιεξουσιαστές έριξαν στα ΜΑΤ περίπου 10 δολοφονικές βόμβες μολότφ μαζί με πέτρες και διάφορα αντικείμενα και στη συνέχεια διαλύθηκε στα γύρω στενά, χωρίς να υπάρχει σχέδιο απο την αστυνομία να συλληφθούν οι δράστες.

Με λίγα λόγια για ακόμα μία φορά επικίνδυνοι κακοποιοί έκαναν απόπειρα δολοφονίας κατά αστυνομικών και έφυγαν ελεύθεροι.

Μία ώρα αργότερα στου Γκύζη, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έκρηξη σε πολυκατοικία. Όταν πήγε βρήκε υπολείμματα από ένα λιωμένο μπουκάλι, εύφλεκτο υλικό και προσάναμμα.



Το υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές

 



Το υπόμνημα που κατέθεσε εχθές Σάββατο (20.4.2024) στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία, με το υπόμνημα των 37 σελίδων και το υποστηρικτικό υλικό τεκμηρίωσης έκτασης 200 σελίδων που το συνοδεύει, ζητά τον αποκλεισμό του κόμματος από την εκλογική διαδικασία, επικαλούμενη τον νόμο για την «πραγματική ηγεσία» των κομμάτων, που όπως θα υποστηρίξει, ασκείται από τον Ηλία Κασιδιάρη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

«Όπως προκύπτει από τα στοιχεία ο de facto ηγέτης του πολιτικού κόμματος Σπαρτιάτες είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης... Η άσκηση της πραγματικής ηγεσίας στοιχειοθετείται από συγκεκριμένες πράξεις που παρατίθενται στο παρόν Υπόμνημα και αποδεικνύουν την κατ' ενιαίο τρόπο εκφρασμένη βούληση του Ηλία Κασιδιάρη να ασκεί διοίκηση στο εν λόγω κόμμα, να τοποθετεί εικονική ηγεσία αλλά και να διαθέτει τον ηγετικό ρόλο προς το εκλογικό σώμα στο κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναφέρει συγκεκριμένα στο υπόμνημά της η ΝΔ.

Δείτε ΕΔΩ το υπόμνημα



Μητσοτάκης: «Κρατική στήριξη για 9 μήνες σε όλες τις μανάδες ανεξαρτήτως πού εργάζονται»

 



Βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στο επίδομα μητρότητας, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:


Σε λιγότερο από 1 λεπτό πριν το ευχάριστο να σας πω ένα παράλογο: Αν μια γυναίκα γινότανε μητέρα και ήταν δημόσιος υπάλληλος, έπαιρνε επίδομα μητρότητας για 9 μήνες, αν ήταν ιδιωτική υπάλληλος για 6 μήνες και ήταν αυτοαπασχολούμενοι για τρεισήμισι μήνες.

Το γιατί συνέβαινε αυτό δεν είναι η ώρα να το εξηγήσουμε.

Αποφασίσαμε όμως να το αλλάξουμε, γιατί η στήριξη του δημογραφικού είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Πριν από δύο μέρες άνοιξε η σχετική πλατφόρμα και όλες οι μανάδες, ανεξαρτήτως το πού εργάζονται, λαμβάνουν κρατική στήριξη για εννιά μήνες.

Προσθέστε σε αυτό και το επίδομα γέννησης, το οποίο έχει αυξηθεί από τα 2000 στα 2400 ευρώ έως και 3.500 ευρώ και μάλιστα ισχύει και αναδρομικά.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι νέες οικογένειες παίρνουν καθαρά στο χέρι 1.000 ευρώ το μήνα για εννιά μήνες.

Κάπως έτσι η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στη δεύτερη θέση από όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ ως προς τη στήριξη της μητρότητας και αυτή είναι σίγουρα μια διάκριση που μας κάνει πολύ υπερήφανους.




Συνεχίζει τον τουρισμό ο ινφλουένσερ Κασσελάκης με κρουαζιέρα στα νησιά και τους κομπάρσους να χειροκροτάνε

 



Παραλίγο ο καιρός να χαλάσει την κρουαζιέρα του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά ευτυχώς ο καιρός έφτιαξε.

Κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τα υπόλοιπα στελέχη που θα τον συνοδεύουν.

Η χαρά του δεν περιγράφεται και με τα στενά του ρούχα σε μία βαλίτσα έγραψε «Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια. Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες. Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας. Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων» γράφει χαρακτηριστικά στη λαικίστικη δημοσίευσή του, και μέσα υπάρχει και η χαρά των 10 μέρες διακοπών

Στην Σύρο και στην Κύθνο ήταν η πρώτη στάση του ινφλουένσερ, Στέφανου Κασσελάκη, 

Την Κυριακή έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη Νάξο.

Φωτογραφία με τον Στέφανο Κασσελάκη και το ρόζ φούτερ του στη Σύρο όπου τον υποδέχτηκαν 8 με 10 άτομα