Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Νέα δολοφονική επίθεση από αντιεξουσιαστές κατά αστυνομικών χωρίς ούτε μία σύλληψη


 

Να κινδυνεύει η ζωή σου, οι πολίτες, οι περιουσίες τους, να είσαι όργανο ασφάλειας και επιβολής του νόμου, να θέλουν να σε σκοτώσουν και να μην κάνεις ούτε μία σύλληψη, αυτό είναι προκλητικό και οφείλεται είτε σε ανικανότητα, η σε αδιαφορία.

Οι αντιεξουσιαστές δεν φοβούνται γιατί έχουμε την αστυνομία που έχουμε δυστυχώς.

Η διμοιρία των ΜΑΤ δέχτηκε επίθεση από ομάδα 30 αντιεξουσιαστές κακοποιούς που έριξαν μολότοφ για να σκοτώσουν και να κάψουν.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις δυο μια ομάδα από 30 κακοποιών έφυγε από την οδό Διδότου στα Εξάρχεια και κατευθύνθηκε προς τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η αντιεξουσιαστές έριξαν στα ΜΑΤ περίπου 10 δολοφονικές βόμβες μολότφ μαζί με πέτρες και διάφορα αντικείμενα και στη συνέχεια διαλύθηκε στα γύρω στενά, χωρίς να υπάρχει σχέδιο απο την αστυνομία να συλληφθούν οι δράστες.

Με λίγα λόγια για ακόμα μία φορά επικίνδυνοι κακοποιοί έκαναν απόπειρα δολοφονίας κατά αστυνομικών και έφυγαν ελεύθεροι.

Μία ώρα αργότερα στου Γκύζη, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έκρηξη σε πολυκατοικία. Όταν πήγε βρήκε υπολείμματα από ένα λιωμένο μπουκάλι, εύφλεκτο υλικό και προσάναμμα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου