Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Γιαγιά και μητέρα ανάγκασαν 4χρονη να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι, κατηγορούνται για φόνο α΄ βαθμού

 


Τετράχρονη στις ΗΠΑ στη Λουιζιάνα πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ, όταν η ίδια της η γιαγιά την ανάγκασε να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι μπροστά στα μάτια της μάνας της, για παραδειγματισμό. 

Αιτία θανάτου  η  οξεία δηλητηρίαση από αλκοόλ.

Η αστυνομία του Baton Rouge συνέλαβε την Kadjah Record, μητέρα του παιδιού η οποία δεν έκανε το παραμικρό να σταματήσει το άτυχο κορίτσι καθώς όπως είπε στην αστυνομία πίστευε πως «θα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά»!

Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα στο αίμα της μικρής China, που υπολογίστηκε οκτώ φορές περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο οδήγησης για άτομα άνω των 21 ετών.

Εκτός από την μητέρα της China, συνελήφθη και η γιαγιά της, Roxanne, και αμφότερες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, γιαγιά και μητέρα έγιναν έξαλλες όταν είδαν το παιδί να πίνει μια γουλιά από το μπουκάλι του ουίσκι αναγκάζοντάς το στη συνέχεια να το πιεί όλο για… παραδειγματισμό.

Η γιαγιά του παιδιού, η 53χρονη Roxanne Record αλλά και η 28χρονη μητέρα του, Kadjah Record, κατηγορήθηκαν για φόνο πρώτου βαθμού. Τα έγγραφα κράτησης αναφέρουν ότι η μητέρα «δεν κατάφερε να σταματήσει την Roxanne από το να δώσει το αλκοόλ», προσθέτοντας ότι το παιδί τοποθετήθηκε μέσα σε μια μπανιέρα και δεν αντιδρούσε.


protothema.gr



Αθλιότητα Τσαβούσογλου έκανε το σήμα τον γκρίζων λύκων στους Αρμένιους

 


Ο Τούρκος δεν αλλάζει, παραμένει ένας προκλητικός βάρβαρος Τούρκος.

Ο προκλητικός Τούρκος και υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, βρέθηκε αντιμέτωπος με Αρμένιους διαδηλωτές κατά την επίσκεψη του στην Ουρουγουάη και αντί να κατεβάζει το κεφάλι, ήταν ένας προκλητικός Τούρκος

Η αντίδραση του Τούρκου ήταν προκλητική καθώς μία μέρα πριν την τραγική επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αντικρίζοντας τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψή του, προέβη στον χαιρετισμό της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής γιατί απλά είναι ένας βάρβαρος Τούρκος.

Δείτε τη χειρονομία του:

 Ο Τούρκος Τσαβούσογλου, χαμογελάει ειρωνικά έχοντας πλήρη επίγνωση της κίνησης που κάνει απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται απέναντί του και χωρίς ίχνος ντροπής. 



Μητσοτάκης για Γενοκτονία Αρμενίων

 


Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«107 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων και της συστηματικής εξόντωσης 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων.

Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι ένα μέλλον ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού για όλους».




31χρονος ήθελε να σκοτώσει τον Μακρόν

 



Ένας Γάλλος, 31 ετών, επιτέθηκε στην Νίκαια της Γαλλίας, σε ιερέα μέσα σε ναό της περιοχής της Νότιας Γαλλίας, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ο Γάλλος «πάσχει προφανώς από διπολική διαταραχή» και η ενέργειά του «δεν έχει τρομοκρατικό χαρακτήρα», μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

Την επίθεση έκανε γνωστή ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, σε ένα tweet. «Μια επίθεση διαπράχθηκε σήμερα το πρωί σε μια εκκλησία της Νίκαιας. Ο ιερέας τραυματίστηκε, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Αλληλεγγύη προς τους ενορίτες και ευχαριστώ προς τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, που συνέλαβαν γρήγορα τον δράστη. Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο», έγραψε ο Ζεράλ Νταρμανέν.

Ο δράστης της επίθεσης κατονομάζεται ως Κεβίν, είναι γεννηθείς το 1991 στο Φρεζούς (νότια Γαλλία), γαλλικής υπηκοότητας και διαμένει στη Νίκαια. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νίκαιας, αγόρασε το μαχαίρι κάποιες ημέρες νωρίτερα.

«Δήλωσε αυθόρμητα στις δυνάμεις της αστυνομίας ότι είναι εβραϊκής πίστης και ότι αυτήν την ημέρα των εκλογών, ήθελε να σκοτώσει τον Μακρόν και εντέλει στράφηκε εναντίον μιας εκκλησίας», αναφέρει αστυνομική πηγή.