Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για Τουλουπάκη, κουβέντα για τον καταδικασμένο υπουργό του Παπαγγελόπουλο

 


Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία 7-6 για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος αναφορικά με τις καταγγελίες της εισαγγελέως Ελένης Ράικου ότι την πίεσε να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis.

Επιπλέον κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία 8-5 αναφορικά με τις καταγγελίες του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου ότι του άσκησε πιέσεις στην έρευνα για τον τραπεζίτη Μιχάλη Σάλλα.

Ξεκάθαρα λοιπόν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος με εντολή Αλέξη Τσίπρα πίεζε την εισαγγελέα Ελένη Ράικου να ασκήσει διώξεις χωρίς στοιχεία κατά πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο υπουργούς καταδικασμένους αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος, βγάζει προκλητική ανακοίνωση μετά την απόφαση και πανηγυρίζουν οι φαιδροί απατεώνες για την αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη, της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς και παραδίδει στην… κρίση του λαού την καταδίκη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που εκτελούσε εντολές του Αλέξη Τσίπρα.

Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου εκριναν ότι άσκησε πιέσεις στην πρώην επίσης εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου προκειμένου αυτή να ασκήσει διώξεις κατά πολιτικών προσώπων και αυτό κάνει ξεφτίλα για ακόμα μία φορά το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον αρχηγό της συμμορίας Αλέξη Τσίπρα.

Αντί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να προβληματιστεί και να σκύψει το κεφάλι, υποστηρίζει ψέματα και χυδαία πως κατέρρευσε η υπόθεση της σκευωρίας Novartis λόγω της αθώωσης της Ε. Τουλουπάκη αδιαφορώντας για την καταδίκη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, υπουργός δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ που εκτελούσε και αυτός εντολές του Αλέξη Τσίπρα που έχει γλιτώσει το Ειδικό Δικαστήριο. 

Η Τουλουπάκη δικαζόταν για άλλη υπόθεση και όχι για την Novartis και  αφορούσε την μη αποστολή στη Βουλή αναφοράς βουλευτών του ΚΙΝΑΛ κατά δύο υπουργών , συγκεκριμένα των Παν. Κουρουμπλή και Ανδρ. Ξανθού, επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τιμολογήσεις φαρμάκων, αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να παραπλανήσει και να εξαπατήσει λέει για κατάρρευση της σκευωρίας Novartis.

Η γελοία, φαιδρή και προκλητική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου:

«Η αθώωση της κ. Τουλουπάκη τελειώνει οριστικά το μύθευμα περί σκευωρίας Novartis και οποιασδήποτε άλλης μομφής στο πρόσωπό της, σε σχέση με τον τρόπο που εκτέλεσε τα καθήκοντά της ως Εισαγγελέας Διαφθοράς. Αυτό που μένει είναι το σκάνδαλο, και δυστυχώς χωρίς καμία απόδοση ευθυνών. Σε ό,τι αφορά την κατά πλειοψηφία απόφαση της δικαιοσύνης για τον κ. Παπαγγελόπουλο, επί των ημερών του οποίου άνοιξε η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis, την αφήνουμε στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας»




Ενοχος για δύο παραβάσεις καθήκοντος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

 


Ενοχος για δύο παραβάσεις καθήκοντος κρίθηκε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά πλειοψηφία και αθώος ομόφωνα για την ηθική αυτουργία στο αδίκημα της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας, η οποία αθώωθηκε κατά πλειοψηφία.

Ο πρώην υπουργός κατά πλειοψηφία κρίθηκε αθώος για άλλες τρεις καταγγελίες για παράβαση καθήκοντος, που είχαν σχέση με καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών, της Γεωργίας Τσατάνη και του εισαγγελέα Παν. Αθανασίου.

Eπίσης, κρίθηκε ένοχος για τις καταγγελίες του εισαγγελέα Παν. Αθανασίου ότι δέχθηκε πιέσεις για υπόθεση του πρώην επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλα.

Το δικαστήριο έκρινε αθώα την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας, όπως επίσης έκρινε αθώο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την ηθική αυτουργία σε αυτή.





Στη δημοσιότητα τα στοιχεία «σκληρής» συμμορίας Πακιστανών κακοποιών

 


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε Πακιστανών κακοποιών, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα. 

Τα μέλη της συμμορίας κατηγορούνται και για δύο ανθρωποκτονίες που διαπράχθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Η οργάνωση εξαρθρώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023 από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Πρόκειται για τους συλληφθέντες :


(επ.) GHULAM (όν.) ABBAS του MOHAMMAD SHEHBAZ και της SHENAZ BIBI, γεννηθέντα την 12-08-2000 στo Πακιστάν,


(επ.) MASIH ή MASHI (όν.) YAQUB ή YAQOOB ή JAKHU του ANYAT MASIH ή INYAT ή NAIT και της AYSHA BIBI ή ASHA ή AISHA, γεννηθέντα την 1-1-1972 ή 28-10-1962 ή 1-1-1964 στο Πακιστάν,


(επ.) NABIL (όν.) NABIL του MOHAMMAD NAZIR και της PORVIN, γεννηθέντα την 1-1-1995 στο Πακιστάν,


(επ.) ZAFAR ή MOHAMMED (όν.) IQBAL ή ZAMAN του MOHAMMAD ZAMAN ή BUSINES και της NEZIRA BIBI ή MEZIRA BIBI ή NEZIR, γεννηθέντα την 21-02-1976 ή 1976 στο Πακιστάν,


(επ.) SHAFIQ (όν.) TOSEEF του MOHAMMAD και της RUBINA KOSER, γεννηθέντα την 1-1-2004 στο Πακιστάν.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη των ως άνω εγκλημάτων σε βάρος και άλλων θυμάτων και στην αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα διερευνώμενα εγκλήματα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μια σειρά άγριων ληστειών με μαχαιρώματα, πολύ ξύλο και βασανισμούς έχουν διαπράξει οι Πακιστανοί. Μάλιστα και στις δύο δολοφονίες, τα θύματά τους, ένας 74χρονος Έλληνας και ένας 47χρονος Πακιστανός, βασανίστηκαν ανηλεώς πριν οι μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί ληστές τους «πάρουν» τη ζωή.

Στην περίπτωση του δυστυχούς ηλικιωμένου, οι δολοφόνοι Πακιστανοί μπήκαν τον Απρίλιο του 2021, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου διέμενε μόνος του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα. Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια στην τουαλέτα, στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον έσυραν στην αποθήκη του σπιτιού όπου τον στραγγάλισαν.







Ταυτοποιήθηκαν 54 θύματα - Η νέα ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.


 

Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί. Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. :





Δολοφονικές μολότοφ κατά πάντων απο τον ακροαριστερό στρατό του Αλέξη Τσίπρα

 



Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα μετά τη διαμαρτυρία για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, απο τον ακροαριστερό στρατό του Αλέξη Τσίπρα, στους οποίους είχε γίνει κάλεσμα απο την Κουμουνδούρου.

Ομάδες ακροαριστερών κακοποιών και οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν επί της λεωφόρου Αμαλίας, ενώ έγινε χρήση χημικών.

Ομάδα ακροαριστερών κακοποιών συντρόφων του Αλέξη Τσίπρα, από τα Προπύλαια με κατεύθυνση προς τη Βουλή πέταξε μολότοφ και πέτρες με την Αστυνομία να απαντά κάνοντας ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν επιλεκτική σιωπηλή διαμαρτυρία για την τραγωδία, υπενθυμίζουμε κάτι που δεν έκαναν για τους 104 νεκρούς στο Μάτι η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα, τα επεισόδια τους έκαναν να τραπούν σε φυγή.



Ομάδα ακροαριστερών κακοποιών έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε περιπολικό που βρισκόταν στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.




Η επιλεκτική πορεία είχε ξεκινήσει από τα Προπύλαια προς την Βουλή με τη συμμετοχή διαφόρων συλλογικοτήτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, συλλογικότητες που ήταν εξαφανισμένες για τους 104 νεκρούς στο Μάτι, η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα.

«Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια» έγραφε στην ανακοίνωσή της η συλλογικότητα, που δεν ζητούσε το ίδιο για τους 104 νεκρούς στο Μάτι, η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα, και καταλαβαίνουμε όλοι γιατί είναι τόσο επιλεκτικός ο πόνος τους!!

Επεισόδια έγιναν και στο Σύνταγμα, όπου ο ακροαριστερός στρατός του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στην Βουλή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, πέταξαν φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς , που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.



Σε μία σύλληψη και επτά προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της πορείας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ομάδα ακροαριστερών κακοποιών, έβαλε φωτιά σε κάδους στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Παναγίας Χαλκαίων και επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στις δυνάμεις της Αστυνομίας.