Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Δολοφονικές μολότοφ κατά πάντων απο τον ακροαριστερό στρατό του Αλέξη Τσίπρα

 



Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα μετά τη διαμαρτυρία για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, απο τον ακροαριστερό στρατό του Αλέξη Τσίπρα, στους οποίους είχε γίνει κάλεσμα απο την Κουμουνδούρου.

Ομάδες ακροαριστερών κακοποιών και οι αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν επί της λεωφόρου Αμαλίας, ενώ έγινε χρήση χημικών.

Ομάδα ακροαριστερών κακοποιών συντρόφων του Αλέξη Τσίπρα, από τα Προπύλαια με κατεύθυνση προς τη Βουλή πέταξε μολότοφ και πέτρες με την Αστυνομία να απαντά κάνοντας ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν επιλεκτική σιωπηλή διαμαρτυρία για την τραγωδία, υπενθυμίζουμε κάτι που δεν έκαναν για τους 104 νεκρούς στο Μάτι η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα, τα επεισόδια τους έκαναν να τραπούν σε φυγή.



Ομάδα ακροαριστερών κακοποιών έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε περιπολικό που βρισκόταν στην Πλατεία Μοναστηρακίου. Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.




Η επιλεκτική πορεία είχε ξεκινήσει από τα Προπύλαια προς την Βουλή με τη συμμετοχή διαφόρων συλλογικοτήτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, συλλογικότητες που ήταν εξαφανισμένες για τους 104 νεκρούς στο Μάτι, η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα.

«Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια» έγραφε στην ανακοίνωσή της η συλλογικότητα, που δεν ζητούσε το ίδιο για τους 104 νεκρούς στο Μάτι, η τους 24 νεκρούς στην Μάνδρα, και καταλαβαίνουμε όλοι γιατί είναι τόσο επιλεκτικός ο πόνος τους!!

Επεισόδια έγιναν και στο Σύνταγμα, όπου ο ακροαριστερός στρατός του Αλέξη Τσίπρα, κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στην Βουλή για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, πέταξαν φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς , που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.



Σε μία σύλληψη και επτά προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της πορείας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ομάδα ακροαριστερών κακοποιών, έβαλε φωτιά σε κάδους στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Παναγίας Χαλκαίων και επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στις δυνάμεις της Αστυνομίας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου