Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Και μη χειρότερα από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παρασκευαΐδη, κάποιος να τον μαζέψει: «Αν μας βρουν οι Τούρκοι απροετοίμαστους, θα μας σφάξουν όλους»

 


Νέο καραγκιοζιλίκι και όχι από βουλευτή, της Ελληνικής Λύσης, του ΝΙΚΗ, η των Σπαρτιατών που θα το περιμέναμε, αλλά από τον Παρασκευαΐδη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που πρότεινε την ένταξη των πολιτών στην παλλαϊκή άμυνα, ώστε «να γνωρίζει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα πάει.», αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Άφωνους άφησε τους παρεβρισκόμενους της εκδήλωσης κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, η τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού που απηύθυνε.

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίσθηκε ότι η Τουρκία καταστρώνει μοχθηρά σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί και μάλιστα υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει δυστυχώς και στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

ΠΑΣΟΚ για Παρασκευαΐδη: Δεν θα ξανασχοληθούμε με φαιδρότητες και υπερβολές

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ ήρθε άμεσα. «Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδροτητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεων μας», σχολίασαν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Το καραγκιοζιλίκι  Παρασκευαΐδη: 





Ο καταζητούμενος δικτάτορας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα συναντήσει τον δικτάτορα Κίμ Γιονγκ Ουν


 

Καταζητούμενος ο Βλαντιμίρ Πούτιν για εγκλήματα πολέμου, σε όλη την υφήλιο εκτός, απο τις χώρες που επικρατούν καθεστώτα και δικτάτορες όπως η Βόρεια Κορέα.

Ο ρώσος δικτάτορας Βλαντίμιρ Πούτιν απαξιωμένος από όλη την υφήλιο, εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί σύντομα την Πιονγκγιάνγκ, όπως μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, το KCNA.

Ο καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου Πούτιν ευχαρίστησε τον βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν για την πρόσκληση, που του επέδωσε η υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Τσο Σον Χούι κατά τη συνάντησή τους όταν επισκέφθηκε τη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε το KCNA, επικαλούμενο διπλωματική πηγή.

Ο Πούτιν ευχαρίστησε την Πιονγκγιάνγκ για την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει η Ρωσία Ουκρανία και για τον λόγο αυτό έχει βγει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δύο χώρες εξέφρασαν ανησυχία για αυτές που χαρακτήρισαν προκλητικές ενέργειες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους σε βάρος κυριαρχικών δικαιωμάτων της Βόρειας Κορέας και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή, πάντα σύμφωνα με το βορειοκορεατικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η συνεργασία της Πιονγκγιάνγκ και της Μόσχας συμμορφώνεται προς τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ και το διεθνές δίκαιο, διαβεβαίωσε η ίδια πηγή.



Φλωρίδης για Σπέτσες: Τζάκι, ακριβά ποτά, μπουφές για όλα τα γούστα -Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά

 



Το τριήμερο εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε με καυστικό τρόπο ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης με ανάρτησή του στο facebook για το τριήμερο εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σπέτσες γράφει:

«Συνεδρίαση στο αρχοντικό του πανέμορφου νησιού. Τζάκι, ακριβά ποτά, μπουφές για όλα τα γούστα.

Απρόσμενη συνάντηση: Κασσελάκης, Φλωρίδης, Κωνσταντοπούλου, Διαμαντοπούλου μαζί σε θεατρική παράσταση

Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά! Και τώρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκινείστε τον αγώνα μη τυχόν έρθει καμιά "ριζοσπαστική αριστερά" στα πράγματα και χαθούν όλα αυτά!».

Συνεδρίαση στο αρχοντικό του πανέμορφου νησιού. Τζάκι, ακριβά ποτά, μπουφές για όλα τα γούστα.

Ωραίος ο καπιταλισμός παιδιά!

Και τώρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκινείστε τον αγώνα μη τυχόν έρθει καμιά «ριζοσπαστική αριστερά» στα πράγματα και χαθούν όλα αυτά!



Δεν το λες και τιμή σου να υπερασπίζεται όσα λές ο ακροαριστερός Πολάκης - Πολάκης υπέρ Νταλάρα


 

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά δημοσιογράφων την ώρα που έβγαινε από ραδιοφωνικό σταθμό την Παρασκευή, επικρότησε ο ακροαριστερός βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, γνωστός για τις φασιστικές του πρακτικές, και δεν νομίζουμε να θέλει κάποιος τον Πολάκη επικροτεί όσα έχεις πει.

Ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο facebook δημοσίευσε τίτλους ειδησεογραφικών ιστοσελίδων για την στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημιογράφους, ενώ αναφέρθηκε και στο τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, γράφοντας:

«ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!

Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…

Αυτά που τους είπες χθες για ''ΝΤΡΟΠΗ''

ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!»

Υπενθυμίζεται πως οι δημοσιογράφοι θέλησαν μία δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, μετά από μία φράση του πως «είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα», η οποία έφερε θύελλα αντιδράσεων.

Παυλος Πολακης
13 ώρες πριν

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ!!!
Τα ίδια έχω πει εδώ και χρόνια…
Αυτά που τους είπες χθες για «ΝΤΡΟΠΗ»
ταιριάζουν απόλυτα και με αυτό που κάνουν απο χθες στις Σπέτσες!!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "AA in.gr FIZZ 20 Ιανουαρίου 2024 11:49 Γιώργος Νταλάρας κατά δημοσιογράφων:  o δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μιλώντας στους ρεπόρτερ και τις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις πρόσφατες δηλώσεις του. Σύνταξη IN"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
2,9 χιλ.
104
213


Αίγιο: KTHNΟΣ πυροβόλησε κυνηγόσκυλο εξ' επαφής, βρέθηκε με δυο τρύπες στην πλάτη

 


Οργή προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, αυτή τη φορά στο χωριό Δάφνες του Δήμου Αιγιαλείας, στην Αχαΐα.

Σκύλος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος με δυο σφαίρες στην πλάτη και μετά από άμεση κινητοποίηση και ενέργειες του Φιλοζωικού Συλλόγου «Τα φιλαράκια» Αιγιαλείας και του Τμήματος αδέσποτων ζώων του Δήμου, υπεβλήθη σε χειρουργείο, ωστόσο η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη, σύμφωνα με το pelop.gr.

Συγκεκριμένα, το κυνηγόσκυλο, που δεν φέρει ηλεκτρονική σήμανση, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο στο Αίγιο και εν συνεχεία στην Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά τη γνωμάτευση της κτηνιάτρου, όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος, εικάζεται ότι το όπλο ήταν κυνηγετικό και ο πυροβολισμός έγινε σχεδόν εξ επαφής. Το ζώο έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά, καθώς λείπει όλη η μυϊκή μάζα της ωμοπλάτης, βρίσκεται στον ορό και τρέφεται με σύριγγα.

Για το περιστατικό υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων και ζητήθηκε η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση του περιστατικού αλλά και των προηγούμενων μαζικών δηλητηριάσεων και πυροβολισμών που έχουν καταγραφεί στο ίδιο χωριό κατά το παρελθόν. Από «Τα Φιλαράκια» καλείται όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα στο τηλέφωνο: 6942-523268.



Αγωνιστικό πέφτει πάνω σε θεατές

 


Δέκα άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίδειξης αγωνιστικού αυτοκινήτου στη Βερόνα της Ιταλίας, κατά την εναρκτήρια ημέρα της έκθεσης μοτοσικλέτας «Motor Bike Expo».

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στην μπάρα που οριοθετούσε τον χώρο που προορίζεται για τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα περίπου δέκα θεατές που παρακολουθούσαν την παράσταση να τραυματιστούν.

Μία αγωνιστική BMW σειράς 3 έκανε τα λεγόμενα ντόνατς στρίβοντας μόνο του, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοια νούμερα επίδειξης.

Όσον αφορά το ατύχημα, η διοργανώτρια της έκθεσης εξήγησε ότι «συνέβη κατά τη διάρκεια ενός από τα δυναμικά σόου με αγωνιστικά αυτοκίνητα και κασκαντέρ» εκφράζοντας τη λύπη της για ό,τι συνέβη και τη συμπάθειά της για τους επισκέπτες της, διευκρινίζει ότι ενεργοποιήθηκε αμέσως το σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης, με την παρέμβαση των αρχών.






Πυροβολισμοί ανάμεσα σε Ρομά στην Λένορμαν μέσα σε κόσμο σε πλατεία με μικρά παιδιά

 


Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη Λένορμαν 17:15 το απόγευμα, οπότε έγινε κλήση στις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προηγήθηκε επεισόδιο μεταξύ των Ρομά κακοποιών που είναι ανεξέλεγκτοι. Μετά τον καβγά, Ρομά κακοποιοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ, και δύο από αυτούς έφυγαν με το ΙΧ μετά τους πυροβολισμούς. 

Το εν λόγω αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλλελειμένο στην οδό Αγίας Αννης.

Οι αναφορές κάνουν λόγο για δύο κάλυκες που εντοπίστηκαν., και το επεισόδιο έγινε σε πλατεία που είχε κόσμο, και έπαιζαν πολλά παιδιά.

Έχουν γίνει προσαγωγές τέσσάρων ατόμων.



Σήμερα στον ανακριτή η 39χρονη που σκότωσε με μαχαίρι τον 43χρονο στη μέση του δρόμου

 


Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 10:00 η 39χρονη δολοφόνος του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονος.

Ο 43χρονος χθες το πρωί, λίγα λεπτά πριν τις 8, κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. 

Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε, και του κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Μάρτυρας του εγκλήματος έγινε η σύζυγος του θύματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι και είδε μπροστά στα μάτια της αυτό το σοκαριστικό σκηνικό. «Τρέξτε, σκοτώνουν τον άνδρα μου», φέρεται να είπε όταν τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε δεχθεί και άλλες κλήσεις από γείτονες που έγιναν μάρτυρες της δολοφονίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εκείνη και ο σύζυγός της γνωρίζονταν με το θύμα και τη γυναίκα του. Όπως αναφέρει το mega, ο σύζυγος της 39χρονης έδωσε κατάθεση στις Αρχές, καθώς ο ίδιος και το θύμα έκαναν κολλητή παρέα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η 39χρονη φέρεται να παρενοχλούσε τον 43χρονο εδώ και καιρό και εκείνος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της.

«Είμαι συντετριμμένη. Ηξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άνδρα μου, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φθάσει σε αυτό το σημείο», φέρεται να κατέθεσε η σύζυγός του θύματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 39χρονη «έχει ψυχολογικά προβλήματα και παρακολουθείται από ψυχίατρο τους τελευταίους 3 μήνες». 

Ο δικηγόρος της γυναίκας του θύματος Αθανάσιος Ταρτης, ξεκαθάρισε όπως αναφέρει το evima ότι «δεν υπήρχε ερωτικός δεσμός μεταξύ θύτη και θύματος». Ωστόσο υπήρξαν απειλές και μας αναφέρει ότι «από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου, εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας να λάβουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Τότε δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα γιατί ο σύζυγος της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί. Δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Υπήρξαν απειλές». Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της συζύγου του αδικοχαμένου άντρα «ο σύζυγος της δράστιδος ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος».

Η γυναίκα του νεκρού επιχειρηματία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. «Όπως ξέρετε είδε το σκηνικό διότι ήταν στο μπαλκόνι χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Είναι τρομερό να βλέπεις τον άνθρωπό σου να σφαγιάζεται κυριολεκτικά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο κ. Ταρτης τόνισε ότι «πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη λογική γιατί περίμενε έξω από το σπίτι, τον χτύπησε πισώπλατα και τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο και με καλό σχεδιασμό για να μην ακούσω από κανέναν τίποτα περίεργο ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά της. Δεν υπάρχει αυτό».

Η δραστιδα έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της με τον κύριο Τάρτη να επισημαίνει ότι «πρέπει να προστατεύσουμε τις οικογένειες».



Συνελήφθησαν 2 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων


 

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες (15-1-2024) στην Βούλα και το Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, -2- ημεδαποί, ηλικίας 56 και 29 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από έρευνα σε οικία στην περιοχή της Βούλας και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-19- γραμμ. κοκαΐνης,

-517,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,

περίστροφο,

-24- φυσίγγια,

πλήθος νάιλον συσκευασιών,

το χρηματικό ποσό των -3.810- ευρώ,

-3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Συμπλοκή ανηλίκων στην 2η Μαρίνα Γλυφάδας με δύο τραυματίες, ο ένας από μαχαίρι στο κεφάλι

 


Επεισόδιο με συμπλοκή 34 ατόμων νεαρής ηλικίας σημειώθηκε γύρω στις 22.30 το βράδυ του Σαββάτου στη 2η Μαρίνα, που είναι αφύλακτη όπως και όλες οι Μαρίνες, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, 30 άτομα προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε 4 νεαρούς ηλικίας 16 με 22 ετών που κάθονταν σε ένα παγκάκι.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά οι τρεις εκ των τεσσάρων νεαρών, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 30 ανηλίκων επιτέθηκε σε 5 ανήλικους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών, ένας εκ των οποίων φέρεται να μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Η ομάδα των ανηλίκων κακοποιών προσέγγισε τους 5 ανήλικους και λίγο μετά ξεκίνησε καβγάς. Σε κάποιο σημείο, μέλη της μεγάλης παρέας νεαρών ρώτησαν κάποιον από τους 5 «γιατί φοράς αυτή την μπλούζα, από ποια περιοχή είστε;», με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη. Πάνω στον καβγά, κάποιος ανήλικος από τη μεγάλη παρέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο έναν ανήλικο, 16 ετών.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στην ΕΡΤ και στο OPEN για το νέο περιστατικό βίας, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μόνο τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι νεαροί τραυματίες δεν δέχθηκαν να διακομιστούν σε νοσοκομείο, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Εκεί περιέγραψαν στους αστυνομικούς το τι συνέβη, ενώ εξακριβώθηκε ότι από έναν από αυτούς είχε κλαπεί ένα πορτοφόλι.

Σε βάρος των δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία (κακούργημα) επειδή αφαιρέθηκε το πορτοφόλι του ενός εκ των 4 θυμάτων.



Γελοιότητες κλειστά φώτα στο εστιατόριο, παραπλάνηση και κρυμμένος Κασσελάκης στο σκοτάδι να μην τον δούνε

 


Γελοιότητες, στις Σπέτσες με κρυφτούλι Κασσελάκη, και τις δύο ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης απέφευγε τις κάμερες, παραπλανούσε και κορόιδευε τους δημοσιογράφους, με αποκορύφωμα η χθεσινή ημέρα που με εντολή του έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να μην δουν που θα φάει με τον θίασο.

Το νούμερο όπως αποδεικνύεται καθημερινά Στέφανος Κασσελάκης έφυγε μόνος του από την εξοχική του κατοικία από ένα μικρό στενό του νησιού, το οποίο φρουρούσαν μα΄λιστα αστυνομικοί, προκειμένου να μεταβεί με απόλυτη μυστικότητα στην ταβέρνα που είχε κανονίσει γεύμα με τους υπόλοιπους βουλευτές, για να μην το δει κανένας. 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν λίγο μετά με βαν, και για να εξαπατήσουν τους δημοσιογράφους διέδιδαν ήταν ότι οι βουλευτές θα πάνε για ξεκούραση στα ξενοδοχεία τους.

Η γελοιότητα ήταν τέτοια που το βαν έκανε μάλιστα γύρω, γύρω για να παραπλανήσει, και πήγε σε άλλη κατεύθυνση από το εστιατόριο, λες και οι δημοσιογράφοι που ήταν στο σημείο έχουν την ηλιθιότητα του Κασσελάκη και του θιάσου που αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την γελοιότητα, τελικά άπαντες πήγαν στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης τούς περίμενε στο βάθος του εστιατορίου, το οποίο είχε τα φώτα του κλειστά, ώστε να μη γίνει αντιληπτό ότι θα πραγματοποιηθεί το γεύμα των βουλευτών. 

Τι άλλο θα ζήσουμε με αυτά τα νούμερα;;;