Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Γελοιότητες κλειστά φώτα στο εστιατόριο, παραπλάνηση και κρυμμένος Κασσελάκης στο σκοτάδι να μην τον δούνε

 


Γελοιότητες, στις Σπέτσες με κρυφτούλι Κασσελάκη, και τις δύο ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης απέφευγε τις κάμερες, παραπλανούσε και κορόιδευε τους δημοσιογράφους, με αποκορύφωμα η χθεσινή ημέρα που με εντολή του έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να μην δουν που θα φάει με τον θίασο.

Το νούμερο όπως αποδεικνύεται καθημερινά Στέφανος Κασσελάκης έφυγε μόνος του από την εξοχική του κατοικία από ένα μικρό στενό του νησιού, το οποίο φρουρούσαν μα΄λιστα αστυνομικοί, προκειμένου να μεταβεί με απόλυτη μυστικότητα στην ταβέρνα που είχε κανονίσει γεύμα με τους υπόλοιπους βουλευτές, για να μην το δει κανένας. 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν λίγο μετά με βαν, και για να εξαπατήσουν τους δημοσιογράφους διέδιδαν ήταν ότι οι βουλευτές θα πάνε για ξεκούραση στα ξενοδοχεία τους.

Η γελοιότητα ήταν τέτοια που το βαν έκανε μάλιστα γύρω, γύρω για να παραπλανήσει, και πήγε σε άλλη κατεύθυνση από το εστιατόριο, λες και οι δημοσιογράφοι που ήταν στο σημείο έχουν την ηλιθιότητα του Κασσελάκη και του θιάσου που αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την γελοιότητα, τελικά άπαντες πήγαν στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης τούς περίμενε στο βάθος του εστιατορίου, το οποίο είχε τα φώτα του κλειστά, ώστε να μη γίνει αντιληπτό ότι θα πραγματοποιηθεί το γεύμα των βουλευτών. 

Τι άλλο θα ζήσουμε με αυτά τα νούμερα;;;



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου