Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη ο 44χρονος για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου

 



Συνελήφθη πρίν από λίγο o 44χρονος ύποπτος για την εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου της Μυκόνου, την ώρα που το θύμα πάρκαρε στο Ψυχικό.

Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή του 44χρονου από τη νύχτα της Παρασκευής, και προσπαθούν να δέσουν τα στοιχεία για να προχωρήσουν στην σύλληψη.

Ο άνθρωπος αυτός θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου.

Ο 44χρονος είναι σκληρός κακοποιός και η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό όπου διαπιστώνεται πως ο εκτελεστής, μετά τη δολοφονία, φτάνει με το μαύρο σκούτερ στην περιοχή του Ζωγράφου, σταθμεύει σε πάρκινγκ πολυκατοικίας και επιβιβάζεται στη δική του μοτοσικλέτα.

Οι Αρχές φαίνεται επίσης ότι έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμη στοιχείο για τον δράστη -και αυτό είναι ο σωματότυπός του, ο οποίος αποτυπώθηκε σε ένα βίντεο από το σημείο της δολοφονίας, όπου φαίνεται ο δράστης να κατεβαίνει από τη μηχανή του, προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το σκούτερ της δολοφονίας, αλλά και τη μηχανή του υπόπτου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έγινε και έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, αλλά και της συντρόφου του, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ρούχα, τα υποδήματα και το κράνος που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος -τα οποία, ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί.

Επίσης, έχουν κατασχεθεί τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο προσαχθέντων, αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, προκειμένου να δουν αν είχε επαφές με πρόσωπα από τη Μύκονο ή έγκλειστα στις φυλακές. Επιπλέον, αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό τηλέφωνο του βασικού υπόπτου τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.



Ο Ζούλας απαντά στα fake news και τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ

 


Με μια ανακοίνωση που αρμόζει στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας για τα οικονομικά της Δημόσιας Τηλεόρασης αλλά και για τους τίτλους σπουδών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΕΡΤ

«Εδώ και 5 χρόνια έχω επιλέξει απολύτως συνειδητά να μην απαντώ σε οποιαδήποτε πολιτική κριτική, πόσο μάλλον σε προσωπικές επιθέσεις, σεβόμενος την οφειλόμενη ουδετερότητα της θεσμικής μου θέσης ως προέδρου της ΕΡΤ.

Πριν από λίγο, ωστόσο, η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε μια ανερμάτιστη ανακοίνωση που επιχειρεί να με απαξιώσει σε προσωπικό επίπεδο, τόσο επαγγελματικά όσο και ηθικά.

Την αποκαλώ ανερμάτιστη, διότι οι συντάκτες της τελούν σε πλήρη σύγχυση, τόσο για τα οικονομικά της ΕΡΤ όσο και για προϋποθέσεις για να είναι κάποιος πρόεδρός της.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο ζήτημα, η ΕΡΤ τα τελευταία πέντε χρόνια όχι μόνον είναι οικονομικά εύρωστη και δεν έχει κανένα απολύτως χρέος προς τρίτον, αλλά ήδη δρομολογείται, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, νομοθετική παρέμβαση για να διεκδικήσει αποτελεσματικά και οριστικά και τα λεγόμενα ανείσπρακτα ανταποδοτικά τέλη. Πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου σωρεύτηκε επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλαδή μέχρι το 2019, και για την είσπραξη του οποίου η σημερινή Διοίκηση της ΕΡΤ έχει ήδη προβεί σε όλες τις ενέργειες που είχε στη διάθεσή της απέναντι στους υπόχρεους. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καραμέρος, Ζαμπάρας και Μαμουλάκης, έχουν καταθέσει προσφάτως μια πολύ εμπεριστατωμένη ερώτηση στη Βουλή -γνωρίζουν δηλαδή το θέμα- και θα ήταν σκόπιμο να ενημερώσουν το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην εκτίθεται με ανακοινώσεις, όπως η σημερινή.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ζήτημα, ειλικρινά δεν θα περίμενα ποτέ, στα 55 μου χρόνια, ότι θα χρειαζόταν να επιστρατεύσω ως τάχα τεκμήριο αριστείας το πτυχίο μου της Νομικής Σχολής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Αν ήταν στοιχειωδώς σοβαροί οι συγγραφείς της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα γνώριζαν ότι αυτό ήταν προαπαιτούμενο για την τρέχουσα θητεία μου και είναι κατατεθειμένο ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2019 στη Διακομματική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώπιον της οποίας υποβλήθηκα και σε έλεγχο και σε ακρόαση.


Κωνσταντίνος Ζούλας»



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τη νύχτα στο Γκάζι με έξι συλλήψεις συνελήφθη «μπράβος» που χτύπησε αυτοκίνητο με γκλοπ


 

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι κατά τη διάρκεια της νύχτας, η οποία και κράτησε μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι -Συνελήφθησαν έξι άτομα



Με την ολοκλήρωση της επιχείρησης όπου καταγράφηκαν 205 έλεγχοι, προέκυψαν:

Σύλληψη 6 ατόμων από τα κέντρα διασκέδασης για παράβαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και βεβαίωση αντίστοιχων παραβάσεων στα καταστήματα,

314 τροχονονομικές παραβάσεις για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, άδειας οδήγησης, μη συνετή οδήγηση, για ζώνη ασφαλείας, κράνος, για μη ορατές πινακίδες, φιμέ τζάμια και λοιπά.

Αφαιρέθηκαν 84 άδειες κυκλοφορίας, 60 άδειες ικανότητας οδήγησης και 11 πινακίδες και

Ακινητοποίηση πλήθος οχημάτων και μεταφέρθηκαν με γερανό

Χειροπέδες σε «μπράβο» που χτύπησε αμάξι με γκλοπ που τον πρόδωσε βίντεο στο TikTok

Συγκεκριμένα μεταξύ των συλληφθέντων ήταν κι ένας «μπράβος» στο Γκάζι, ο οποίος επιτέθηκε με γκλοπ σε διερχόμενο αυτοκίνητο.



Αστυνομικοί τον εντόπισαν σε βίντεο στο TikTok, όπου να προβαίνει στην εν λόγω αξιόποινη πράξη στη διάρκεια της νύχτας και μετά από αναζήτηση και εξακρίβωση στοιχείων, τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν στην είσοδο του νυχτερινού καταστήματος και εντός του αυτοκινήτου του βρήκαν και κατάσχεσαν το επίμαχο πτυσσόμενο γκλοπ και αναδιπλούμενο μαχαίρι τύπο πεταλούδα.



Από το Τμήμα Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


Κώστας Βουκελάτος



Ομολογία Αρβανίτη ότι στο «Κόκκινο» πλήρωναν «μαύρα» «αλληλέγγυους και ακτιβιστές» - Περιμένουμε τον εισαγγελέα


 

Όταν εννοούμε αλληλέγγυους και ακτιβιστές, εννοεί αντιεξουσιαστές και "διασώστες" που εκμεταλλεύονται λαθρομετανάστες, και αυτό για εμάς όλους που το ακούμε είναι ξεκάθαρο.

Στυγνή ομολογία από τον Κώστα Αρβανίτη όταν ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ανθέλληνας ευρωβουλευτής που έχει υιοθετήσει και έχει στήσει πολλές fake news για να κάνει κακό στην Ελλάδα, παραδέχθηκε ανοιχτά ότι όταν ήταν διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, βρήκε αδηλωτους εργαζόμενους να δουλεύουν με μαύρα. Και όλα αυτά, ναι, στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, το οποίο υποτίθεται πονά την εργατική τάξη και ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των πολιτών. Ο Κώστας Αρβανίτης φέρεται να είπε συγκεκριμένα ότι βρήκε εργαζομένους που δούλευαν με «μαύρα» χρήματα κάνοντας λόγο για λογική «αλληλέγγγυων και ακτιβιστών».

Φυσικά και μέσα σε αυτούς είναι εκτός και τα γνωστά τρόλ που σπίλωναν την τιμή και την υπόληψη οποιουδήποτε ήταν στόχος, και πέταγαν συνέχεια fake news για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, και να εξυπηρετήσουν την προπαγάνδα του κόμματος.

Μάλιστα δήλωσε περήφανος ο Αρβανίτης γιατί όλο αυτό το συρφετό που δούλευε παράνομα, μετά από δικές του ενέργειες, έγιναν νόμιμοι καθώς τους έβαλε επίσημα στο μισθολόγιο του κόμματος, κάτι το οποίο ωστόσο ανέβασε κατακόρυφα το κόστος των κομματικών μέσων ενημέρωσης. Αυτή η αποκάλυψη του Κώστα Αρβανίτη φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην Κεντρική Επιτροπή, καθώς στο ακροατήριο ξέσπασαν έντονες διαμαρτυρίες. Άλλωστε μεταξύ άλλων αυτή η αποκάλυψη θίγει και την εποχή του Αλέξη Τσίπρα, κάτι το οποίο οδήγησε πολλά στελέχη να ζητήσουν από το Κώστα Αρβανίτη διευκρινήσεις, διαφορετικά να ανακαλέσει τα όσα είπε.

Αφού προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του, ο Κώστας Αρβανίτης αναγκάστηκε άρον άρον να πάρει πίσω όσα αποκάλυψε, προσπαθώντας με έναν γελοίο τρόπο και άσχημη κωλοτούμπα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι «Εννοούσα ότι δεν πληρώνονταν», ενώ συνέχισε ανάμεσα σε αποδοκιμασίες λέγοντας ότι «Είχαμε ένα ερασιτεχνικό ραδιόφωνο με ακτιβιστές και το κάναμε επαγγελματικό με εργαζόμενους».

Περιμένουμε ένα εισαγγελέα να επέμβει να ελέγξει πόσο μαύρο χρήμα πήγε απο τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιεξουσιαστές, "διασώστες". λαθρομεταναστών και τρολ!!




Ένα δείγμα το πόσο επικίνδυνοι είναι οι Ρώσοι για την ανθρωπότητα - 1 στους 3 θέλει χρήση πυρηνικών


 

Το 34% των Ρώσων θα ενέκριναν ένα πυρηνικό πλήγμα κατά της Ουκρανίας, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε τον Ιούνιο το ερευνητικό κέντρο Levada–centr, και αυτό δείχνει ότι σαν λαός είναι πολύ επικίνδυνοι για την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το 10% των ερωτηθέντων υποστηρίζει «συγκεκριμένα» την χρήση πυρηνικών όπλων στον πόλεμο, ενώ ακόμη 24% θεωρεί «μάλλον σκόπιμη» την χρήση τους.

Επισημαίνεται ότι το ποσοστό των υποστηρικτών της χρήσης πυρηνικών όπλων αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο κατά 5% και συνιστά ρεκόρ από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Κατά της χρήσης πυρηνικών όπλων εξακολουθεί να τάσσεται η πλειοψηφία των Ρώσων σε ποσοστό 52%, γιατί υπάρχουν και οι σοβαροί που δεν επηρεάζονται απο τον δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως επηρεάζονται οι Βορειοκορεάτες, οι Ιρανοί κτλπ.

Πρόσφατα ο δικτάτορας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι σκέφτεται πιθανές αλλαγές στο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας, το οποίο αυτή τη στιγμή προϋποθέτει τη χρήση πυρηνικών όπλων σε απάντηση για ενέργειες εκ μέρους του υποτιθέμενου εχθρού, όπως επίσης και σε περίπτωση απειλής «της ίδιας της ύπαρξης του κράτους».

Το 58% των ερωτηθέντων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Levada-Centr, τάσσεται υπέρ των ειρηνευτικών συνομιλιών, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγραφεί καθ’όλη την περίοδο των δημοσκοπήσεων.

Το ποσοστό αυτό για παράδειγμα στις δημοσκοπήσεις του Οκτωβρίου του 2022 και του Νοέμβριου του 2023 ανέρχονταν στο 57%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Levada-Centr, η άποψη για την ανάγκη να αρχίσουν οι ειρηνευτικές συνομιλίες εκφράζεται συχνότερα από τις γυναίκες (64%), τους νέους Ρώσους (66% ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών), εκείνους που μόλις και μετά βίας έχουν να φάνε (64%), τους αγρότες (65%), εκείνους που αποδοκιμάζουν τις δραστηριότητες του Πούτιν ως προέδρου (75%) και εκείνους που εμπιστεύονται τις πληροφορίες από τα κανάλια του YouTube (65%).

Παράλληλα το 37% θεωρεί ότι οι στρατιωτική δράση κατά της Ουκρανίας πρέπει να συνεχιστεί, και αυτοί είναι σίγουρα υποστηρικτές του καταζητούμενου δικτάτορα.

Υπέρ της άποψης να συνεχιστεί ο πόλεμος κατά της Ουκρανίας τάσσονται περισσότερο οι άνδρες συνολικά (47%), οι άνδρες ηλικίας 55 ετών και άνω σε ποσοστό 40%, οι πιο ευκατάστατοι Ρώσοι (το 40% των οποίων είναι σε θέση να έχουν είδη μακράς χρήσης), εκείνοι οι οποίοι θεωρούν ότι τα πράγματα στην χώρα βαίνουν προς την ορθή κατεύθυνση (44%) εκείνοι που εγκρίνουν την πολιτική του προέδρου (40%) και εκείνοι που θεωρούν αξιόπιστη την ενημέρωση της τηλεόρασης (42%).

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 65% των Ρώσων επιρρίπτουν την ευθύνη για τον θάνατο των ανθρώπων και τις καταστροφές στην Ουκρανία στις ΗΠΑ και τις χώρες του ΝΑΤΟ, ενώ ένας στους δέκα θεωρεί υπεύθυνη την Ουκρανία και μόνο το 6% θεωρεί υπεύθυνη την Ρωσία. Τo Levada–Centr επισημαίνει ότι μέσα σ’ ένα χρόνο το ποσοστό εκείνων που θεωρούν ότι για τον θάνατο των ανθρώπων στην Ουκρανία ευθύνονται οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αυξήθηκε κατά 10%.

Επίσης το 58% θεωρούν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να εξελιχθεί σε στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και των χωρών του ΝΑΤΟ, κάτι που θα είναι καταστροφικό για την Ρωσία, γιατί δεν παίζεις με το ΝΑΤΟ.

Το 2016 το μη κρατικό ερευνητικό κέντρο Γιούρι Λεβάντα, γνωστό ως Levada-Centr, το οποίο πραγματοποιεί συστηματικά κοινωνιολογικές έρευνες και έρευνες στο τομέα του μάρκετινγκ, χαρακτηρίσθηκε από τις ρωσικές αρχές «ξένος πράκτορας», χαρακτηρισμός με τον οποίο δεν συμφωνεί η διοίκηση του. Επανειλημμένα έχει επισημανθεί ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων του Levada-Centr διαφέρουν αισθητά από τα αποτελέσματα άλλων κρατικών υπηρεσιών που διεξάγουν δημοσκοπήσεις.



Έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά στη Στούπα

 


Αναστάτωση δημιουργήθηκε τα ξημερώματα στην Στούπα του δήμου δυτικής Μάνης, από έκρηξη σε «Beach Bar» στην παραλία της Καλογριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το κατάστημα με την επωνυμία «LVK», ιδιοκτησίας του συζύγου της Ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά, Λούη Καραμάνου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. 

Στην περιοχή βρέθηκαν από νωρίς το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας, για να συλλέξουν στοιχεία με σκοπό να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους δράστες.

Η Φανή Χαλκιά, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Τα ξημερώματα , όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού μου, ένας άνδρας με ένα μηχανάκι σταμάτησε έξω από το μαγαζί και τοποθέτησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο. Το μαγαζί είναι του άντρα μου κι εγω αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα , στο πλευρό του διότι αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται. Δεν μπορώ να καταλάβω, ποιος είναι αυτός που δημιουργεί τόσο σοβαρά προβλήματα σε μια γυναίκα η οποία παλεύει να κρατήσει και το μαγαζί και να σταθεί στο πρόβλημα υγείας του άντρα της. Δεν έχουμε διαφορές με κανέναν. Εν τω μεταξύ τον περασμένο Απρίλιο, πάλι ένας άνδρας με fullface μάσκα είχε τοποθετήσει 5 στουπιά με φωτιά στην είσοδο του μαγαζιού και μου είχε καψει το μαγαζί, τότε. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο άτομο που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό σήμερα τα ξημερώματα γιατί τότε η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να τον βρει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει κι ευτυχώς που δεν πήραν φωτιά τα γκάζια που έχω μέσα στο μαγαζί γιατί εκεί θα θρηνούσαμε άτομα».




Αντώνης Ρέμος: «δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, ελάτε στις συναυλίες μου»

 


Με ένα βίντεο στα stories του Instagram, ο τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, δίνει συνέχεια στην υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την οποία ελέγχεται.

Ο τραγουδιστής με βίντεό του λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα και καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση. Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.





Υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου - Προσήχθη βασικός ύποπτος


 

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό καθώς προσήχθη βασικός ύποπτος, μετά την ανάλυση του κινητού του 54χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για απαγωγή που είχε φορτίσει έντονα την κοινή γνώμη.

Την ίδια ώρα, άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβική σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφαλεια.

Το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει συνεπώς υπάρχει επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, εάν υπάρξουν τα κατάλληλα στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.