Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Προκλητικός ο άρχοντας των παρακολουθήσεων Τσίπρας κάνει καμπάνια κατά των μέτρων Μητσοτάκη

 


Λες και η μνήμη των Ελλήνων πολιτών, είναι μνήμη Συριζαίου, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, ο πολιτικός που από όσα είπε δεν έκανε τίποτα, εξαπάτησε τους πολίτες, κατέστρεψε την μεσαία τάξη, κάνει καμπάνια για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τότε που ανέλαβε την κυβέρνηση, ότι έχει πει το έχει κάνει, κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας.

Ο άρχοντας των παρακολουθήσεων και αρχηγός του παρακράτους των παρακολουθήσεων Αλέξης Τσίπρας, είπε χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ξεφτιλίζεται και ο κόσμος θυμάται τι είπε και τι έκανε, να κάνει επικοινωνιακή καμπάνια με επίκεντρο εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη από την παρουσία του στη ΔΕΘ.

 Με το σύνθημα #ΔΕΘαγίνουνποτέ ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ με τον πολιτικό απατεώνα και αρχηγό του παρακράτους των παρακολουθήσεων Αλέξη Τσίπρα νομίζει ότι θα κάνει ζημιά στην κυβέρνηση.

Στα σχετικά βίντεο, τα οποία έχει αναρτήσει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, γίνεται αναφορά στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα αναδρομικά των συνταξιούχων, την ανεργία των νέων, τη φορολόγηση και ειδικά τον ΦΠΑ, όπως και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ασκώντας κριτική προς τον Πρωθυπουργό για ασυνέπεια λόγων και έργων αδιαφορώντας ότι ξεφτιλίζεται γιατί απλά λέει ψέματα δεν συμβαίνει τίποτα από όσα λέει για να παραπλανήσει και να εξαπατήσει για ακόμα μία φορά.



Γυαλιά καρφιά επειδή η 18χρονη γυναίκα του πήγε μόνη της στον γυναικολόγο

 



Ο γυναικολόγος φαίνεται ότι ήταν η αιτία για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα σε νεαρό ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο άνδρας να σπάσει τζαμαρία και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 25χρονος άνδρας, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου, έμαθε ότι η 18χρονη γυναίκα του επισκέφθηκε γυναικολόγο για να μάθει εάν είναι έγκυος.

Η επίσκεψη της 18χρονης στον γιατρό έγινε δίχως να το γνωρίζει ο νεαρός σύζυγος. Όταν το έμαθε ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Θερίσου. Ο άνδρας χτύπησε με δύναμη την τζαμαρία σε είσοδο πολυκατοικίας και τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια.

Η υλική ζημιά στην τζαμαρία ανέρχεται περίπου στα 500 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ταυτόχρονα αστυνομικοί του Α’ ΑΤ Ηρακλείου, που βρέθηκαν στην περιοχή, ερεύνησαν την υπόθεση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα έγιναν για την επίσκεψη στο γυναικολόγο.


Πηγή: Cretapost.gr



Ελλάδα - Γαλλία 10-8: Νίκη και πέμπτη θέση

 



Κερδίζοντας με 10-8 τη Γαλλία στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 η Ελλάδα τερμάτισε στην 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο ανδρών στο Σπλιτ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν κατάφερε να κερδίσει το μοναδικό μετάλλιο που λείπει από την συλλογή της έκλεισε με νίκη στο τουρνουά και πλέον κοιτάζει το 2023.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 2-2, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Λιμαράκης, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής, Γκίλλας, Κάκαρης 2, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

ΓΑΛΛΙΑ (Φλοριάν Μπρουζό): Ντουμπουά, Σονταντιέ, Κρουσιγιά 1, Μπουέ, Κχαζ 3, Βερνού 1, Μαριόν-Βερνού 2, Μπιορχ 1, Μαρζούκι, Κανόν, Βενπεπερστάτε, Ντε Νάρντι, Φοντανί.



Βαρουφάκης - Πιρτσιόλας - Σαγιάς - Λαφαζάνης - Κωνσταντοπούλου καταγγέλουν Αλέξη Τσίπρα! Η κυβέρνηση τι κάνει;

 


Οι πολίτες που ακούν και διαβάζουν αυτές τις σοβαρές καταγγελίες υπόκοσμου και παρακράτους από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, και που τον βλέπουν να κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση σχεδιάζοντας μάλιστα και πολιτική εκτροπή, ρωτάνε τι θα γίνει με αυτές τις καταγγελίες; Θα αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ; Πόσο ακόμα θα ανέχεται η κυβέρνηση τον Αλέξη Τσίπρα να τους κουνάει το δάχτυλο;

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας ρωτάει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τον παρακολουθούσε; Και ζητά εξηγήσεις.

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο (και τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Σαγιά) εν γνώσει του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που του είχε αναθέσει πρώτα τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ κι ύστερα κομβικές θέσεις στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

O γραμματέας του ΜέΡΑ25 κι πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάνης Βαρουφάκης, αποκάλυψε και ο ίδιος έχει πέσει θύμα υποκλοπής του προσωπικού του τηλεφώνου.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τονίζει με ανάρτησή του ότι διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία, «πέραν αμφισβήτησης», ότι το 2015, κι εν μέσω συμμετοχής του σε κρίσιμα eurogroup, το κινητό του είχε πέσει θύμα του ίδιου λογισμικού.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ,  Παναγιώτης Λαφαζάνης καταγγέλει ότι έγινε απόπειρα παγίδευσης του κινητού αφού, όπως υποστηρίζει, ο πρώην υπουργός μυστικές υπηρεσίες, ανάμεσά τους και η ΕΥΠ, τον παρακολουθούσαν όταν ήταν υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αργότερα όταν πέρασε στην αντιπολίτευση.

Το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της βουλής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ.

«Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η παρακολούθηση, όπως αναφέρεται στην συνέντευξη, «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ακόμη ότι «οΣΥΡΙΖΑ εγκαθίδρυσε ένα παρακράτος μέσα στο κράτος» αναφορικά με τις υποκλοπές.



Η συμμορία ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει πολιτική κρίση για να κάνει κακό στην χώρα - Θέλει να αποχωρήσει απο την βουλή μέχρι της εκλογές


 

Σε απόγνωση ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταγγελίες στελεχών του για παρακράτος παρακολουθήσεων, και μετά την εξαγγελία των μέτρων της κυβέρνησης στην ΔΕΘ, η αδίστακτη συμμορία ετοιμάζει πολιτική κρίση για να κάνει κακό στην Ελλάδα και την κυβέρνηση, και ίσως να είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι και ο σύμμαχος του Τσίπρα, Ερντογάν.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, εισηγήσεις για αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή έως τις επόμενες εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας από στενούς του συνεργάτες., την ώρα που οι καταγγελίες σε βάρος του από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές είναι καταιγιστικές.

Ο φαιδρός και επικίνδυνος Τσίπρας φέρεται να τις σκέπτεται, θεωρώντας από τη μία πλευρά ότι μία τέτοια κίνηση θα προκαλούσε μεγάλο θόρυβο εντός και εκτός Ελλάδας. Από την άλλη πλευρά, όμως, του λένε ότι μπορεί και να οδηγούσε σε μείζονα πολιτική κρίση και άμεση προσφυγή στις κάλπες, εξέλιξη που ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το ότι ζητά πρόωρες εκλογές, δεν επιθυμεί, καθώς στοχεύει σε μεγαλύτερη κυβερνητική φθορά.

Οι «σκληροί» της Κουμουνδούρου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανώς πάρει το πάνω χέρι, πιέζουν και για αποχώρηση από τη Βουλή αλλά και για σειρά ανάλογων κινήσεων, θεωρώντας ότι έχουν οριστικά επικρατήσει της μετριοπαθούς πλευράς που παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να παρεμβαίνει ή να αντιδρά.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν την υπόθεση των παρακολουθήσεων ως το θέμα που μπορεί να «ρίξει» την κυβέρνηση αδιαφορώντας για τις αποκαλύψεις πρόσθετουμε εμείς σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σοβαρές και ευθείες κατά του Αλέξη Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν επενδύει όλο του το πολιτικό κεφάλαιο σε αυτήν την προσπάθεια, και εάν η κυβέρνηση δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει να πάει όλες τις καταγγελίες κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ουρά Ανδρουλάκη θα κάνουν το δικός του παιχνίδι. 

Ο κ. Τσίπρας έχει πειστεί ότι αν πείσει την ελληνική κοινή γνώμη και τις Βρυξέλλες ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα δημιουργήσει τις συνθήκες ανατροπής του, όπως επιχείρησε αλλά δεν κατάφερε να κάνει εδώ και τρία χρόνια με άλλα μεγάλα θέματα, ξεχνώντας και αδιαφορώντας για τις καταγγελίες στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του για παρακολουθήσεις που τις έδειχνε σε όλους.

Φέρεται ωστόσο διστακτικός έναντι των εισηγήσεων για αποχώρηση διαρκείας από τη Βουλή έως τις επόμενες εκλογές σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο όνομα της προάσπισης της δημοκρατίας, φοβούμενος ότι μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και να επέστρεφαν μνήμες 2015 για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεργάτες του φέρονται να του έχουν ήδη μεταφέρει να το προτείνει στον εύκολο Ανδρουλάκη, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι μόνος σε ένα τέτοιου τύπου διάβημα που σίγουρα θα έχει και διεθνή αντίκτυπο και εάν στραβώσει να φάνε και οι δύο τα μούτρα τους. Το επιχείρημά τους είναι απλό. Αν το συναποφασίσουν Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη, το διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση νομίζουν ότι θα είναι μεγάλο, εντός και εκτός συνόρων, και μη διαχειρίσιμο για την κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά αγνοούν ότι η ζημιά θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και σίγουρα θα ακολουθήσουν και ποινικές ευθύνες για όλους τους εμπλεκόμενους.

Θεωρούν δε ότι είναι κατάλληλο το κλίμα για μία τέτοια πρόταση, καθώς το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για κοινό μέτωπο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. είναι διαρκές και χωρίς ατζέντα. Ο Αλέξης Τσίπρας ήδη έχει προσκαλέσει τον Νίκο Ανδρουλάκη να αποδεχθεί την ατζέντα της εργαλειοποίησης των πάντων και της επίκλησης των έκτακτων συνθηκών που επιτρέπουνι την καταπάτηση αρχών και αξιών, για να ρίξουν από κοινού τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και ως φαίνεται -εντός και εκτός εξεταστικής- ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει αποδεχθεί την πρόσκληση, αν και κάποια κομμάτια του παζλ της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ακόμα συμπληρωθεί.

Με λίγα λόγια η ευημερία της χώρας μας, η ασφάλεια της χώρας μας, και η πορεία της χώρας μας θελουν να γίνουν παιχνίδι στην επικίνδυνη συμμορία ΣΥΡΙΖΑ.