Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Δεν φτάνει μία ξεφτίλα, θέλει και δεύτερη ο Κασσελάκης ότι συναντάει κόσμο και μάλιστα κερδίζει δίκες

 


Συνεχίζει την φαιδρή πολιτική του εντυπωσιασμού ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένεται σήμερα, μετά τις 12 το μεσημέρι, να συναντήσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ νέο "κύμα" πολιτών όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και γελάει ο κόσμος με τα σώου που διοργανώνει.

Φαίνεται ότι δεν του έγινε μάθημα η πρώτη φορά και σήμερα συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι χωρίς να ντρέπεται.

Και νομίζοντας ο Κασσελάκης ότι είναι δικηγόρος, και θέλοντας να εξαπατήσει τον κόσμο ότι αυτός ενήργησε και έγινε αναστολή πλειστηριασμού, πληροφορεί ο φαιδρός απατεώνας ότι έσωσε το σπίτι μιας γυναίκας που πήγε να τον συναντήσει, από πλειστηριασμό. Ειλικρινά αναρωτιόμαστε όσοι είναι δίπλα του γιατί τον αφήνουν να ξεφτιλίζεται καθημερινά; Φυσικά και δεν βοήθησε αυτός, γιατί εάν όσα δικαιολογητικά κατέθεσε η πλευρά της γυναίκας στήριζαν την αναστολή, τότε θα δινόταν κανένας δικαστής δεν θέλει να παίρνει σπίτια πολιτών.

H ανάρτηση του φαιδρού Κασσελάκη

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:

«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους.

Μια γυναίκα μού ανέφερε ότι το σπίτι της- πρώτη κατοικία- θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07.

Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της.

Η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών.

Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».




Ο ανθέλληνας Αρβανίτης προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δήλωση Μέτσολα για την Κύπρο


 

Με την δικαιολογημένη ρετσινιά του ανθέλληνα, επειδή έκανε, και κάνει τα πάντα για να κάνει ζημιά στην Ελλάδα, προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δήλωση Μέτσολα για την Κύπρο, με μία ντροπιαστική επιστολή του ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Αρβανίτη, προκειμένου να καπηλευτεί το Κυπριακό.

Όπως ισχυρίζεται χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς να ντρέπεται «Ύστερα από πρωτοβουλία του ΑΚΕΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την επίσημη επιστολή που της απέστειλε ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης στις 10 Ιουλίου ως αντιπρόεδρος της Left και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Έλληνα ευρωβουλευτή, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα από το βήμα της ολομέλειας έκανε επίσημη αναφορά στη μαύρη επέτειο του πραξικοπήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του νησιού».

Η κ. Μέτσολα τόνισε πως «η διχοτόμηση ενός ευρωπαϊκού κράτους μέλους δεν είναι κυπριακό αλλά ευρωπαϊκό ζήτημα. Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ολόκληρη όσο η Κύπρος είναι διχοτομημένη», και μετά απο αυτό το καραγκιοζιλίκι και ανθέλληνας του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε το συμπέρασμα πως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αρβανίτη.

Στην επιστολή που της απέστειλε ο Έλληνας ευρωβουλευτής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «είχα υπογραμμίσει πως "το κυπριακό ζήτημα είναι, πρώτα και κύρια, ένα διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής" και πως "η μόνη βιώσιμη λύση για να επουλωθούν οι πληγές του κυπριακού λαού είναι η επανένωση του νησιού"».

«Πάντα μαζί με το ΑΚΕΛ, πάντα μαζί με τον κυπριακό λαό για τη δικαίωση» καταλήγει η ανακοίνωση του Αρβανίτη και γελάει ο κόσμος μαζί του στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ανακοίνωση του ανθέλληνα Αρβανίτη είναι προσβλητική για την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα, Μέτσολα, την οποία παρουσιάζει ως... ανιστόρητη και παράλληλα μειώνει την καθολική σημασία του Κυπριακού, σε μία προσπάθεια να το κομματικοποιήσει, να το καπηλευτεί κάνοντας ζημιά στην Κύπρο με την άθλια εργαλειοποίηση που είναι συνηθισμένος και κάνει πάντα.



Χρυσοχοΐδης: «Τις επόμενες ημέρες αστυνομικοί με βαρύ οπλισμό στη Ζάκυνθο»

 



Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα της Αστυνομίας του νησιού.

Πριν την επίσκεψη είχαν επισκεφτεί την Ζάκυνθο ειδικοί για την χαρτογράφηση της εγκληματικότητας στο νησί.

Λίγο μετά της 08:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης έφτασε στο κτίριο της ΠΕ Ζακύνθου, όπου συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ενώ ακολούθησε σύσκεψη με φορείς του νησιού.

Αντικείμενο συζήτησης περιστατικά βίας, κυρίως στη νυχτερινή ζωή του νησιού το καλοκαίρι.

«Η βιομηχανία του τουρισμού στη Ζάκυνθο αποτελεί πηγή πλούτου, πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για το νησί. Βασική προϋπόθεση για την αύξηση και την ανάπτυξη του τουρισμού είναι η ασφάλεια, γι' αυτόν το λόγο βρίσκομαι σήμερα εδώ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισήμανε ότι «αποφασίστηκε να υπάρξει μια μεγάλη ενίσχυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, με δεκάδες αστυνομικούς, οι οποίοι θα αναλάβουν την τάξη και την ασφάλεια σε δύσκολα σημεία, όπως ο Λαγανάς».

«Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες η πραγματικότητα της Ζακύνθου θα αλλάξει, θα βελτιωθεί σημαντικά, έτσι ώστε οι κάτοικοι και οι τουρίστες να είναι ασφαλείς και ταυτόχρονα οι επισκέπτες να έρχονται σε έναν τόπο που σέβεται την αξιοπρέπειά τους, την ασφάλειά τους και τη σωματική ακεραιότητα. Είμαστε εδώ για να δεσμευτούμε απέναντι στους κατοίκους της Ζακύνθου, ότι είμαστε αφοσιωμένοι ώστε να υπηρετούμε την ασφάλειά τους» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι «είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την ασφάλεια του νησιού και έχουμε εδώ αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών, οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσά μας και θα εργαστούν συνεχώς όλο το καλοκαίρι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών. Επίσης, μόνιμες ομάδες αστυνομικών με προανακριτικά καθήκοντα βρίσκονται στο νησί.

»Τις επόμενες ημέρες αναμένονται στο νησί αστυνομικοί με βαρύ οπλισμό για τα θέματα ναρκωτικών, για τα θέματα λειτουργίας περιοχών, όπως ο Λαγανάς, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τάξης και ασφάλειας».

Επίσης, τόνισε ότι «ασχολούμαστε έντονα με τη βία ανηλίκων και εντός και εκτός σχολείων. Είμαστε εδώ με μικρές αλλά καθοριστικές ομάδες σε κάθε συγκέντρωση ανηλίκων, για να επιβάλουμε την τάξη. Καλώ όμως τους γονείς, όπου υπάρχουν παιδιά συστηματικά παραβατικά, να ασκούν επιμέλεια, γιατί πρωτίστως η ευθύνη βαραίνει αυτούς».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε ειδική αναφορά στη συνεργασία με τον Δήμο Ζακύνθου, δηλώνοντας ότι σε συνεργασία μαζί του και ανάλογα με την άδεια λειτουργίας που έχει κάθε μαγαζί, «η αστυνομία θα εφαρμόσει τη νομιμότητα. Εγώ είμαι έτοιμος να δεχθώ επίσης, εάν ο δήμος αποφασίσει μια συγκεκριμένη ώρα λειτουργίας των καταστημάτων, να εφαρμόσουμε αυτή την απόφαση με ευλάβεια και αφοσίωση, γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή τα καταστήματα πρέπει να κλείνουν, και να δείξουμε σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες μας».


Κώστας Βουκελάτος




Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων :«Εκατοντάδες» εγκλήματα πολέμου από την Χαμάς την 7η Οκτωβρίου

 



Ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις της Γάζας δηλαδή οι τρομοκράτες της Χαμάς, διέπραξαν «εκατοντάδες» εγκλήματα πολέμου κατά την άνευ προηγουμένου επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW), που σήμερα δημοσίευσε έκθεση για το θέμα αυτό.

Η έρευνα αυτή, που αποτελεί μια από τις πιο ενδελεχείς διεθνείς μελέτες μέχρι σήμερα για την επίθεση αυτή που πυροδότησε τον πόλεμο της Γάζας, παραθέτει σειρά εγκλημάτων με βάση το διεθνές δίκαιο, που έγιναν απο τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες της Χαμάς.

«Μας είναι αδύνατο να υπολογίσουμε τον αριθμό των περιπτώσεων με ακρίβεια», δήλωσε η Μπέλκις Γουίλ, αναπληρώτρια διευθύντρια του οργανισμού για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι «προφανώς υπήρξαν εκατοντάδες εκείνη την ημέρα».

Αυτά τα εγκλήματα πολέμου «περιλαμβάνουν εσκεμμένες και τυφλές επιθέσεις σε βάρος αμάχων και μη στρατιωτικών στόχων, εσκεμμένη θανάτωση ανθρώπων υπό κράτηση, σκληρή και απάνθρωπη μεταχείριση, σεξουαλική και έμφυλη βία, ακρωτηριασμούς και βεβήλωση νεκρών, χρήση ανθρώπινων ασπίδων, καθώς και πλιάτσικο και λεηλασίες», αναφέρεται στην λεπτομερή έκθεση.

«Απορρίπτουμε τα ψέμματα» της έκθεσης, δήλωσε η ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση τρομοκρατών της Χαμάς σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, καταγγέλλοντας «κατάφωρη προκατάληψη» υπέρ του Ισραήλ, χωρίς να ντρέπεται για όσα έχει κάνει, και την ευθύνη για τον πόλεμο που ακολούθησε.

Η έκθεση αυτή επικεντρώνεται στις παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου, ενός συνόλου κανόνων που αναγνωρίζονται από τα κράτη αναφορικά με ενέργειες σε καιρό πολέμου.

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ταυτοποίησε επίσης «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» όπως «η σχεδιασμένη δολοφονία αμάχων και η σύλληψη ομήρων», διευκρινίζει η έκθεση.

Ενώ η ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς θεωρείται ενορχηστρωτής της επίθεσης, η έκθεση αναφέρει αρκετές άλλες ένοπλες οργανώσεις που διέπραξαν εγκλήματα πολέμου την 7η Οκτωβρίου, μεταξύ των οποίων τον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ.

«Η αλήθεια είναι ότι οι χειρότερες βιαιότητες ξεκάθαρα δεν διαπράχθηκαν από αμάχους της Γάζας», δήλωσε η Γουίλ.

«Πρόκειται για μια δήλωση που έγινε πολύ νωρίς από τη Χαμάς για να αποστασιοποιηθεί από τα γεγονότα και από το Ισραήλ για να δικαιολογήσει τις επιχειρήσεις του εν είδει αντιποίνων», πρόσθεσε η ίδια.

Η Γουίλ τόνισε επίσης «την απίστευτα σχεδιασμένη και συντονισμένη μορφή» της επίθεσης κατά των πόλεων, των κιμπούτς και των στρατιωτικών βάσεων στο ισραηλινό έδαφος γύρω από τη Γάζα.

Αντιδρώντας στην έκθεση αυτή, η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς κατηγορεί το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι «(αμελεί) ό,τι προηγήθηκε» της επίθεσης, αναφερομενη στην ισραηλινή κατοχή στα Παλαιστινιακά Εδάφη και τους διαδοχικούς πολέμους μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας από τότε που η Χαμάς ανέλαβε εκεί την εξουσία το 2007. Η Χαμάς απορρίπτει για άλλη μια φορά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής βίας, σημειώνοντας ότι το Παρατηρητήριο διευκρίνισε πως δεν είχε πρόσβαση σε πληροφορίες της ισραηλινής κυβέρνησης για τις βιαιότητες αυτές, παρά τα αιτήματά του.

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρει στην έκθεση του ότι πάνω από 815 άμαχοι σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση.

Η επίθεσης της Χαμάς προκάλεσε τον θάνατο περίπου 1.200 στην ισραηλινή πλευρά, στην πλειονότητά τους αμάχων, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση τα επίσημα ισραηλινά στοιχεία.

Από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν εκείνη την ημέρα, οι 116 συνεχίζουν να κρατούνται στη Γάζα, εκ των οποίων οι 42 έχουν κηρυχθεί νεκροί από τον ισραηλινό στρατό.

Σε αντίποινα, το Ισραήλ ορκίστηκε να εξαλείψει τη Χαμάς. Η εκστρατεία των στρατιωτικών αντιποίνων του Ισραήλ κατέστρεψε τη Λωρίδα της Γάζας και έχει προκαλέσει έως τώρα πάνω από 38.700 θανάτους, κυρίως αμάχων, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Γάζας, που δεν διευκρινίζει τον αριθμό των μαχητών που έχουν σκοτωθεί και η ευθύνη του πολέμου ανήκει στους τρομοκράτες.




Συνεχίζει να προκαλεί ο αναρχοτραμπούκος Πολάκης - Επεισόδιο με Γεωργιάδη

 


Όσο τον χαιδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτός ο γιδοβοσκός θα γίνεται χειρότερος και θρασύτατος.

Δεν βάζει μυαλό ο ακροαριστερός αναρχοτραμπούκος Παύλος Πολάκης και με την προστασία του Στέφανου Κασσελάκη και των γυναικών του ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι μπορεί να λέει ότι θέλει, και να κάνει ότι θέλει.

Σύγκρουση με έντονο διάλογο είχαν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κατά την συζήτηση νέας σύμβασης δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό δημόσιο για την αναβάθμιση των δομών υγείας.

Αφορμή για την ένταση έδωσε η παλαιότερη απόφαση για την περίθαλψη των ανασφάλιστων η οποία άλλωστε αποτέλεσε και την αιτία για την αήθη χυδαία ακροαριστερή επίθεση του Πολάκη κατά της κυρίας Μαρίας Συρεγγέλα.

Ο διάλογος μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη με τοπν ακροαριστερό αναρχοτραμπούκο του Κασσελάκη:


Παύλος Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση.


Άδωνις Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!


Παύλος Πολάκης: Μας δουλεύετε!


Γιώργος Στύλιος: Δεν έχετε τον λόγο κύριε Πολάκη.


Παύλος Πολάκης: Δεν είστε παιδονόμος κύριε πρόεδρε.


Άδωνις Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!


Παύλος Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ!


Άδωνις Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις


Παύλος Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.





Κοντονής για σκευωρία Novartis: «Ο Πολάκης ήξερε τους προστατευόμενους μάρτυρες»

 



Κανένα δεν σοκάρει το ότι ο αναρχοτραμπούκος Παύλος Πολάκης είναι εμπλεκόμενος στην σκευωρία Novartis γιατί απλά αυτός είναι, χυδαίος και ακροαριστερό κάθαρμα.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος κοντονής, μίλησε και πάλι ξεκάθαρα εναντίον του τραμπούκου Παύλου Πολάκη και του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την σκευωρία Novartis, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση και το ενδεχόμενο να ανακληθεί το καθεστώς του «προστατευόμενου μάρτυρα», στους κουκουλοφόρους μάρτυρες της υπόθεσης, ο κύριος Κοντονής ανακάλεσε στη μνήμη του τη χρονική ακολουθία των γεγονότων, τα οποία τον είχαν εκπλήξει. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το πώς ένας εκ των προστατευομένων μαρτύρων (μιλώντας για τον Νίκο Μανιαδάκη), όχι μόνο έχασε την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, αλλά κατέστη και κατηγορούμενος, επειδή -όπως ο ίδιος είχε καταγγείλλει τότε-, δεν έλεγε ως προστατευόμενος μάρτυρας, αυτά που «κάποιοι» του έλεγαν να πει! Ο κύριος Κοντονής αναρωτήθηκε «Λογοδότησαν αυτοί που τον πίεσαν; Εδώ είναι τα κρίσιμα ζητήματα. Ποιοι ήταν αυτοί;»

Για τον αναρχοτραμπούκο γιδοβοσκό Παύλο Πολάκη, ο Κοντονής είπε συγκεκριμένα ότι «θα σας θυμίσω κάτι το οποίο -εγώ ειλικρινά σας λέω, θυμάμαι τη στιγμή, να μην τη ζήσει άνθρωπος-, την επομένη ημέρα που έλαβα τη δικογραφία, ως υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό το βράδι, για αυτά τα οποία είχα εντοπίσει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο κύριος Πολάκης, είχε κάνει δήλωση σε εσάς τους δημοσιογράφους, ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Και μάλιστα, τότε είπα ότι προφανώς το γνωρίζει από κάποια πληροφορία δημοσιογραφική. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι άλλο. Αυτά όλα, πρέπει να διερευνηθούν», προφανώς εννοώντας ότι ο Παύλος Πολάκης είχε λάβει γνώση τέτοιων λεπτομερειών από το «παρα-υπουργείο δικαιοσύνης», το οποίο -σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του, είχε στηθεί στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα.

Για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός, σε σχόλιο του δημοσιογράφου, ότι «το τελευταίο που έχουμε ακούσει για την υπόθεση αυτή, ήταν μια απάντηση που είχε δώσει σε μια συζήτηση ο κύριος Τσίπρας, που είπε - αναγνώρισε ότι στην υπόθεση αυτή έκανε λάθος χειρισμούς. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί», ο κύριος Κοντονής είπε «να μας πει τι λάθος χειρισμούς έκανε και με ποιους τα οργάνωσε», αφήνοντας σαφέστατη αιχμή προς τον Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο για γνώση της σκευωρίας Novartis, αλλά και την οργάνωση του παρά-υπουργείου Δικαιοσύνης, επί των ημερών του. Το μόνο που μένει να φανεί, είναι εάν θα τοποθετηθεί δημοσίως ο Αλέξης Τσίπρας, ή αν απλώς θα υιοθετήσει το «δόγμα Τόσκα», δηλαδή θα «κάνει ότι κοιμάται» και για αυτό δεν άκουσε τη δήλωση του Σταύρου Κοντονή. 

Η δήλωση του Σταύρου Κοντονή

Σταύρος Κοντονής: «Εγώ θυμάμαι -είχα φύγει από το υπουργείο Δικαιοσύνης, τον Δεκέμβριο του 2018- και μετ' εκπλήξεως άκουσα -βρισκόμουν μάλιστα και στο εξωτερικό-, διάβασα τότε ότι αποκαλύφθηκε η ταυτότητα ενός εκ των προστατευομένων μαρτύρων, τον οποίο κατέστησε η ίδια η Δικαιοσύνη κατηγορούμενο, επειδή δεν έλεγε -κατά τον ίδιο, προσέξτε- αυτά που ήθελαν να πει! Προσέξτε, αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα. Λογοδότησαν αυτοί που τον πίεσαν; Εδώ είναι τα κρίσιμα ζητήματα. Ποιοι ήταν αυτοί; Διότι θα σας θυμίσω κάτι το οποίο -εγώ ειλικρινά σας λέω, θυμάμαι τη στιγμή, να μην τη ζήσει άνθρωπος-, την επομένη ημέρα που έλαβα τη δικογραφία, ως υπουργός Δικαιοσύνης και ενημέρωσα τον πρωθυπουργό το βράδι, για αυτά τα οποία είχα εντοπίσει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο κύριος Πολάκης, είχε κάνει δήλωση σε εσάς τους δημοσιογράφους, ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Και μάλιστα, τότε είπα ότι προφανώς το γνωρίζει από κάποια πληροφορία δημοσιογραφική. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι άλλο. Αυτά όλα, πρέπει να διερευνηθούν. Και όχι να βάλλουμε κατά του θεσμού». 

Παύλος Τσίμας: «Το τελευταίο που έχουμε ακούσει για την υπόθεση αυτή, ήταν μια απάντηση που είχε δώσει σε μια συζήτηση ο κύριος Τσίπρας, που είπε - αναγνώρισε ότι στην υπόθεση αυτή έκανε λάθος χειρισμούς. Δεν ξέρω αν αυτό αρκεί».   

Σταύρος Κοντονής: «Να μας πει τι λάθος χειρισμούς έκανε και με ποιους τα οργάνωσε».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Μετά το υποχείριο της Αλβανικής μαφίας Ράμα τώρα έχουμε και τον Αλβανό πρόεδρο να προκαλεί

 


Οι Αλβανοί συνεχίζουν τα καραγκιοζιλίκια τους με κάθε ευκαιρία, και ενώ είχαμε συνηθίσει το υποχείριο της Αλβανικής μαφίας Έντι Ράμα να μας προκαλεί, μπήκε στον χωρό τον προκλήσεων και ο Αλβανός πρόεδρος  Μπαϊράμ Μπεγκάι που έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για τη «γενοκτονία των Τσάμηδων».

Ο Αλβανός Μπεγκάι κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο για τους Τσάμηδες, όπου αναφέρεται και η λέξη «Τσαμουριά», σε εκδήλωση στην Κονίσπολη.

Διπλωματικές πηγές για την πρόκληση της Αλβανίας: Προβάλλει ανιστόρητες και ψευδείς κατηγορίες

«Η κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Αλβανίας σε μνημείο που προβάλλει ανιστόρητες και ψευδείς κατηγορίες και υπαινίσσεται εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδας είναι μία ενέργεια που παραπέμπει σε ανεπίτρεπτους εθνικισμούς περασμένων εποχών» τονίζουν διπλωματικές πηγές σε σχέση με τη χθεσινή κατάθεση στεφάνου.

«Η ασυμβίβαστη αυτή με την ιστορική αλήθεια πράξη υπονομεύει την ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ των χωρών μας» υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.




Κωνσταντοπούλου: Συμπεριφορά νταή Πολάκη, δεν τον καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εγκρίνει τη συμπεριφορά του

 



Για «συμπεριφορά νταή και σεξιστική» από τον Παύλο Πολάκη μετά την επίθεσή του στην Μαρία Συρεγγέλα έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου το πρωί της Τετάρτης.

Ερωτηθείσα, δε, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε τη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε «γιατί προφανέστατα αυτές οι συμπεριφορές τυγχάνουν έγκρισης».

«Είναι ζήτημα του τι πρότυπα παράγονται. Όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές του νταή, του σεξιστή του τσαμπουκά, τις βλέπει η κοινωνία» πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως συμπλήρωσε «εγώ δέχομαι καθημερινά τέτοιου είδους φαινόμενα. Υπερασπίζομαι κάθε γυναίκα και πρόσωπο που θα δεχθεί τέτοια επίθεση. Διαφωνώ στα πάντα με την Συρεγγέλλα αλλά δεν επιτρέπω τέτοια συμπεριφορά σε μια γυναίκα».

«Δεν είναι θέμα κομματικό γιατί τέτοιες συμπεριφορές διατρέχουν το πολιτικό σύστημα. Εγώ ήμουν πρόεδρος της βουλής όταν δεχόμουν τέτοιου είδους επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε για το θέμα η κυρία Κωνσταντοπούλου.



Εμπλεκόμενος και στην δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης μαχαιροβγάλτη

 



Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την απόπειρα δολοφονίας που έκανε μία ανήλικη 16 ετών σε βάρος μίας 19χρονης κοπέλας έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης ο οποίος και συνελήφθη για συνέργια, είναι χούλιγκαν κακοποιός και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων κακοποιών χούλιγκαν που, σύμφωνα με τις Αρχές, ευθύνονται για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Ο 20χρονος κακοποιός ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η απόπειρα δολοφονίας της 19χρονης από την 16χρονη έλαβε χώρα πρωινές ώρες της Δευτέρας (15/7) έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η 16χρονη, συνοδευόμενη από τον 20χρονο κακοποιό, επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και μαχαίρωσε μία 19χρονη η οποία βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη. Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Αστυνομικοί, ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, συνελήφθη γονέας της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της.



Δεν τόλμησαν να διαγράψουν τον τραμπούκο Πολάκη - Τον υποστήριξαν οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ

 



Στον ΣΥΡΙΖΑ κουνάνε το δάχτυλο στους άλλους, και για μια σάπια κατάσταση, επαναλαμβανόμενη, ντροπή για την πολιτική ζωή της χώρας που ονομάζεται Παύλος Πολάκης κάνουν την κότα και σκύβουν στο κεφάλι, για να μην πούμε αυτό που λέει ο λαός, στα τέσσερα μπροστά στον τραμπούκο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έσπευσε να τηλεφωνήσει στην Μαρία Συρεγγέλα, αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος της συμπεριφοράς του Πολάκη, αντί να υποχρεώσει τον ακροαριστερό τραμπούκο να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Και αντί να σεβαστεί ο ακροαριστερός γιδοβοσκός ότι ο αρχηγός του έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ο ίδιος εάν ήταν άντρας και φορούσε παντελόνια, συνέχισε με αναρτήσεις του να προκαλεί δείχνοντας το πόσο χαμηλής ποιότητας άνθρωπος είναι.

Τα 8 στελέχη της «φρουράς Τσίπρα» να ζητήσουν με προεξάρχοντα το Θανάση Θεοχαρόπουλο να καταδικαστεί απερίφραστα στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας η στάση του κ. Πολάκη με την εξής διατύπωση: «Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι αδυναμία στην πολιτική αντιπαράθεση ούτε ο ελάχιστος σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο είναι αντίθετος με την μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δίκαιου των πολλών και εν προκειμένω της πρόσβασης όλων των πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πολύ περισσότερο όταν τέτοιες συμπεριφορές έχουν και σεξιστικά χαρακτηριστικά η αποδοκιμασία οφείλει να είναι ηχηρή και αδιαπραγμάτευτη».

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ότι ο ακροαριστερός τραμπούκος υποστηρίχτηκε πρώτα απο γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι η ξεφτίλα Θεοδώρα Τζάκρη, Ρένα Δούρου, και Ολυμπία Τελιγιορίδου στη διάρκεια της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα να πέσει στα μαλακά και αντί της πολιτικής απόφασης, να εκδοθεί ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, στην οποία δεν υπήρχε καν ονομαστική αναφορά στον γιδοβοσκό της Κρήτης. 

Ο προκλητικός συνέχιζε τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και μετά το πέρας της συνεδρίασης του κομματικού οργάνου, χωρίς να υπαναχωρεί από τη θέση του κι ενώ ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε, κατά πληροφορίες, για δεύτερη φορά με την κ. Συρεγγέλα, μετά τις διαρροές από πλευράς της ΝΔ.

Η επόμενη ξεφτίλα είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης που παρείχε πλήρη κάλυψη στον Παύλο Πολάκη, αντί να δείξει ότι δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Αλλά ξεχάσαμε το μόνο που τον ενοχλεί είναι να μην τον λένε πρόεδρο και να έχουν αντίθετη άποψη από τον ίδιο.

Το επόμενο που μένει, είναι όταν θα έχουν πάλι το θράσος να κουνήσουν το δάχτυλο στα άλλα κόμματα, να τους δείξουν τα κόμματα που να δείξει αυτό το δάχτυλο και να τους πούν ξεκάθαρα στον ΣΥΡΙΖΑ να το βουλώσουν.