Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Δεν φτάνει μία ξεφτίλα, θέλει και δεύτερη ο Κασσελάκης ότι συναντάει κόσμο και μάλιστα κερδίζει δίκες

 


Συνεχίζει την φαιδρή πολιτική του εντυπωσιασμού ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένεται σήμερα, μετά τις 12 το μεσημέρι, να συναντήσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ νέο "κύμα" πολιτών όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και γελάει ο κόσμος με τα σώου που διοργανώνει.

Φαίνεται ότι δεν του έγινε μάθημα η πρώτη φορά και σήμερα συνεχίζει το καραγκιοζιλίκι χωρίς να ντρέπεται.

Και νομίζοντας ο Κασσελάκης ότι είναι δικηγόρος, και θέλοντας να εξαπατήσει τον κόσμο ότι αυτός ενήργησε και έγινε αναστολή πλειστηριασμού, πληροφορεί ο φαιδρός απατεώνας ότι έσωσε το σπίτι μιας γυναίκας που πήγε να τον συναντήσει, από πλειστηριασμό. Ειλικρινά αναρωτιόμαστε όσοι είναι δίπλα του γιατί τον αφήνουν να ξεφτιλίζεται καθημερινά; Φυσικά και δεν βοήθησε αυτός, γιατί εάν όσα δικαιολογητικά κατέθεσε η πλευρά της γυναίκας στήριζαν την αναστολή, τότε θα δινόταν κανένας δικαστής δεν θέλει να παίρνει σπίτια πολιτών.

H ανάρτηση του φαιδρού Κασσελάκη

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:

«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους.

Μια γυναίκα μού ανέφερε ότι το σπίτι της- πρώτη κατοικία- θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07.

Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της.

Η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών.

Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου