Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΞΕΦΤΙΛΑ Λιάγκα: Έπαιξαν ρεπορτάζ για το ενοίκιο και την θέα θάλασσα της κατοικίας του νεκρού Μπάλντοκ!


 

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφτιλίζεται στην Ελληνική τηλεόραση, αλλά να μην σέβεσαι ένα 31 παλικάρι που χάθηκε αφήνοντας ένα μικρό παιδάκι πίσω, αυτό δείχνει το πόσο φαιδρός και ξεφτίλας είσαι, χωρίς ίχνος ηθικής.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του προκλητικού Γιώργου Λιάγκα έπαιξε ένα «ρεπορτάζ» του κώλου απο αυτά που φτιάχνει αυτή η εκπομπή, που παρουσίαζε την πλήρη αξία της οικίας που έμενε ο Μπάλντοκ ακόμα κι ανά τετραγωνικό, αδιαφορώντας για το ότι αυτός ο άνθρωπος μόλις έχει χάσει την ζωή του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακριβώς πριν ο ξεφτίλας παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ανέλυε με στόμφο το πόσο «ακριβό» είναι το σπίτι, καθώς και πόσο «φανταστική θέα στην αθηναϊκή ριβιέρα» έχει από τον πρώτο όροφο.

Και έδωσε αναλυτική αναφορά για την οικία όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, τι λουλούδια έχει ο κήπος, πόσα μπάνια κι αν διαθέτει... κουφώματα αλουμινίου. 

Μιλάμε για τον ορισμό της ασέβειας, και του πάτου που έχει πιάσει ο παρουσιαστής! 



Φυσικά και τον έκραξαν στα  social κάνοντας τον ξεφτίλα για ακόμα μία φορά



Νεκροί από χτυπήματα των IDF δύο διοικητές της Χεζμπολάχ

 


Την εξολόθρευση δύο διοικητών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, από πλήγματα αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στο νότιο Λίβανο, έκανε γνωστό ο ισραηλινός στρατός το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τους IDF, ο ένας από τους δολοφονημένους ήταν ο Ahmad Mustaga Alhaj Ali, υπεύθυνος για την εκτόξευση εκατοντάδων ρουκετών και αντιαρματικών πυραύλων στην ισραηλινή πόλη Κιριάτ Σμονά.

Ο άλλος ήταν ο Muhammad Ali Hamdan, διοικητής του αντιαρματικού σώματος στο χωριό Meiss Ej Jabal, κοντά στα σύνορα Λιβάνου - Ισραήλ, απέναντι από την Κιριάτ Σμονά. Ήταν και αυτός πίσω από πολλές επιθέσεις σε βόρειες κοινότητες, λέει ο στρατός.

Επιπλέον, οι IDF ανέφεραν ότι χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας έπληξαν αποθήκες όπλων στο νότιο Λίβανο και τη Βηρυτό και κατέστρεψαν υπόγειες υποδομές της Χεζμπολάχ, συνολικά, χτύπησαν 140 στόχους σε Λίβανο και Λωρίδα της Γάζας. 



Σε δομή της Λέσβου Ιρανός δολοφόνος που αναζητούσε η Interpol

 


O 42χρονος επικίνδυνος αλλοδαπός πέρασε στην Ελλάδα μαζί με τα δύο παιδιά του, παριστάνοντας τον πρόσφυγα.

Ο κακοποιός έχει περάσει στην Ελλάδα παράνομα όπως όλοι οι λαθρομετανάστες και έφτασε στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Λέσβου, όμως από την έρευνα προέκυψε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του μέσω της Interpol για πολύ σοβαρά αδικήματα που είχε διαπράξει.

Σε βάρος του Ιρανού εκκρεμούσαν Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων που είχε εκδοθεί για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη διέλευση συνόρων μέσω πλαστογραφίας και διατάραξης της δημόσιας τάξης, καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτης χώρας σε έδαφος Schengen.

Αμέσως μετά τη διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης στη δομή και κατόπιν της προβλεπόμενης έρευνας, μόλις μέσα σε μία ώρα από τη στιγμή της καταγραφής, προέκυψε ότι ήταν καταζητούμενος ο 42χρονος. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου που δρομολογεί την έκδοσή του στο Ιράν, βάσει των διωκτικών εγγράφων που είχαν εκδοθεί γι’ αυτόν.

Τα δύο ανήλικα παιδιά του συλληφθέντα έχουν μεταφερθεί στην «Ηλιακτίδα», ειδική δομή που εδρεύει στη Λέσβο για τις ευάλωτες ομάδες.




Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς στην Δυτική Αττική με 16 συλλήψεις

 


Αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκαν χθες, Τετάρτη για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε εφαρμογή βρίσκεται η υλοποίηση του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε περιοχές και εστίες που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα, ενώ οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, χθες, Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο Δήμο Αχαρνών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε., ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και μη επανδρωμένου αεροσκάφους, -2- αστυνομικών σκύλων με συνοδούς και συνεργείου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.




Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν -88- οχήματα και -128- άτομα, ενώ

προσήχθησαν -14- άτομα,

συνελήφθησαν -12- για -κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, περί προσωπικών δεδομένων, ρευματοκλοπή και διατάραξη κοινής ησυχίας,

βεβαιώθηκαν -67- παραβάσεις Κ.Ο.Κ, -10- για ρευματοκλοπές, -3- για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, -2- για παράβαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα και -1- για διατάραξη κοινής ησυχίας,

ακινητοποιήθηκαν -5- οχήματα και μεταφέρθηκαν -3- οχήματα με γερανό,

αφαιρέθηκαν -10- άδειες ικανότητας οδήγησης και -13- άδειες κυκλοφορίας και

πραγματοποιήθηκαν -80- αφαιρέσεις καλωδίων από πυλώνες της ΔΕΗ.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, -4- έρευνες σε οικίες, στις οποίες βρέθηκαν, συνολικά και κατασχέθηκαν: -12,4- γραμμάρια ηρωίνης, -4- επιδαπέδια ηχεία μεγάλης ισχύος, -5- κάμερες και το χρηματικό ποσό των -2.380- ευρώ.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων, του Αγίου Παντελεήμονα και της Ομόνοιας, κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν -45- άτομα και -7- οχήματα, προσήχθησαν -33- άτομα και συνελήφθησαν -5- για –κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν -2- γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.





Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου με τον Βρετανό Πρέσβη κ. Matthew Lodge


 

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, υποδέχθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, κ. Matthew Lodge.

Ο κ. Πρέσβης, συνοδευόμενος από στελέχη της Πρεσβείας, αρμόδια για θέματα ασφάλειας και συνόρων αναφέρθηκε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κεντρικά θέματα της συνάντησης αποτέλεσαν η προστασία των συνόρων και η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, όπως και οι σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διασυνοριακή αστυνόμευση και την ενίσχυση των κοινών προσπαθειών για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος. Εξετάσθηκαν, επίσης, ζητήματα εκπαίδευσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Ο κ. Αρχηγός υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στη διασφάλιση των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τόνισε τη σημασία της στενής συνεργασίας με τις Βρετανικές Αρχές. Εξέφρασε επίσης την επιθυμία για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση των διασυνοριακών απειλών και τη βελτίωση της ασφάλειας σε αμφότερες τις χώρες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, με τα δύο μέρη να συμφωνούν στη συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας τους σε όλους τους τομείς, με απώτερο σκοπό την προστασία και την ευημερία των πολιτών Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.



Μητσοτάκης στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Το ΕΣΥ αλλάζει, έχουμε στρατηγικό σχέδιο 3ετίας

 


Το τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που υλοποιούνται έργα ανακαίνισης και αναβάθμισης ύψους 1,26 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος για την κατασκευή πρότυπων ΤΕΠ και την αναβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας, επισκέφθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου Μανώλη Παπασάββα στους χώρους του ΤΕΠ που έχουν ήδη ανακαινιστεί και παραδοθεί, εμβαδού 1.080 τετραγωνικών μέτρων, και ενημερώθηκε για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχονται.

Παράλληλα, επισκέφθηκε και το τμήμα του ΤΕΠ, έκτασης 600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης, με παρεμβάσεις στις κτηριακές εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον επόμενο μήνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτές και γονείς παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί και για την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους.



Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο διοικητήριο του νοσοκομείου ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα για μία ακόμα φορά το παιδιατρικό νοσοκομείο “Αγία Σοφία”, όπως είπε και ο Υπουργός, το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, για να επιβλέψω τα πολύ σημαντικά έργα τα οποία γίνονται από το Ταμείο Ανάκαμψης ως προς την πλήρη ανακατασκευή των τμημάτων επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου.

Πιστεύω ότι όποιος επισκεφθεί αυτά τα νέα τμήματα, αλλά και τους υπόλοιπους ορόφους και τις υποδομές του νοσοκομείου, θα διαπιστώσει πια ότι το νοσοκομείο αυτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία. Ένα νοσοκομείο το οποίο περιθάλπει τους μικρούς μας φίλους πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια και παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας.

Όπως είπε και ο Υπουργός, το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλάζει. Χωρίς να κρύβουμε τα πολλά προβλήματα τα οποία κληρονομήσαμε, έχουμε ένα στρατηγικό σχέδιο τριετίας το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές, όπως αυτές οι οποίες δρομολογούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, να αξιοποιήσουμε επίσης στο μέγιστο τις ιδιωτικές χορηγίες.

Και θα έλεγα ότι κατ’ εξοχήν το νοσοκομείο “Αγία Σοφία” είναι ένα υπόδειγμα του πώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας μπορεί να συνεργαστεί με τον ιδιωτικό τομέα για να μπορέσει να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Από το αντικαρκινικό νοσοκομείο “ΕΛΠΙΔΑ” μέχρι την πλήρη ανακατασκευή σχεδόν όλων των ορόφων και του νοσοκομείου “Αγία Σοφία”, αλλά και του “Αγλαΐα Κυριακού” με ιδιωτική χορηγία. Η χώρα χρειάζεται και σήμερα ακόμα μεγάλες ευεργεσίες, οι οποίες να μπορούν να συνδράμουν τους δημόσιους πόρους για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν.

Θέλω, επίσης, να υπενθυμίσω ότι το πιο σύγχρονο, το πιο νέο, μεγάλο παιδιατρικό νοσοκομείο το οποίο κατασκευάζεται στη χώρα, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι έτοιμο καλώς εχόντων των πραγμάτων το 2027. Είναι και αυτό αποτέλεσμα ιδιωτικής χορηγίας, όπως είναι και το καινούργιο κέντρο ψυχικής υγείας, το οποίο θα λειτουργήσει σύντομα εδώ στο νοσοκομείο “Αγία Σοφία”.

Δεν πρέπει, εξάλλου, να ξεχνάμε ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας και προσωπικά έχω αναδείξει τα θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων ως απόλυτη προτεραιότητα ως προς τα ζητήματα τα οποία με απασχολούν.

Συζητήσαμε με το εξαιρετικό προσωπικό και τη διοίκηση, την ηγεσία του νοσοκομείου και τους εργαζόμενους, τα προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την έλλειψη προσωπικού. Δεν τα κρύψαμε ποτέ. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ελλείψεις, ειδικά στο νοσηλευτικό προσωπικό, και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε οι σύγχρονες υποδομές οι οποίες ήδη δρομολογούνται να πλαισιώνονται και από το απαραίτητο ανθρώπινο προσωπικό, έτσι ώστε το νοσοκομείο να λειτουργεί ακριβώς έτσι όπως πρέπει.

Και πάλι, τα συγχαρητήριά μου στη διοίκηση, στο ιατρικό προσωπικό, στο νοσηλευτικό προσωπικό, στο διοικητικό προσωπικό, γιατί, παρά τις δυσκολίες, οι γονείς πάνω απ’ όλα ξέρουν ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας για τα παιδιατρικά περιστατικά παρέχει υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας. Εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας και αυτό είναι μια παρακαταθήκη πάνω στην οποία θέλουμε να χτίσουμε».

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Πρωθυπουργό που μας έκανε την τιμή να επισκεφθεί σήμερα το νοσοκομείο “Αγία Σοφία”, το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας, για να δει ο ίδιος την εξέλιξη των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης που εκτελούμε στο νοσοκομείο αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης στην Ελλάδα.

Είδαμε τα νέα ΤΕΠ του “Αγία Σοφία”, που είναι σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν έτοιμα, μένει μόνο ένα μικρό κομμάτι που θα τελειώσει σε ένα μήνα και αμέσως μετά προχωράμε στα νέα ΤΕΠ στο “Αγλαΐα Κυριακού”.

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Πρωθυπουργό για όλη τη δουλειά που έχει γίνει στο νοσοκομείο αυτό, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό νοσοκομείο. Πρέπει να το πω για άλλη μια φορά, γιατί πολλές φορές λαμβάνει δημοσιότητα για λάθος λόγους. Είναι ένα εξαιρετικά καλό νοσοκομείο, που σώζει κάθε μέρα χιλιάδες ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου αυτού.

Να πω, επίσης, ότι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Πρόεδρε, έχουμε εντάξει την αγορά γραμμικού επιταχυντή για τις παιδικές νεοπλασίες, ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ακριβώς διότι θέλουμε να δώσουμε στο νοσοκομείο αυτό μία τεχνολογική υπεροχή, με τις πιο σύγχρονες θεραπείες που μπορούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, για να κάνουμε το πραγματικά καλύτερο που μπορούμε.

Και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός βλέπει, πια, ότι μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης πραγματικά τα νοσοκομεία αλλάζουν, το ΕΣΥ αλλάζει. Τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού τα αντιμετωπίζουμε όσο μπορούμε περισσότερο και με τις νέες προσλήψεις που έχουν εγκριθεί θα έρθουμε πολύ πιο δυνατά και το 2025. Όπως είδατε, έχουμε αξιοποιήσει και ιδιωτικές χορηγίες όσο μπορούμε περισσότερο, για να παράσχουμε κοινωνικό έργο σοβαρό σε οικογένειες που έχουν ανάγκη να παραμένουν στο νοσοκομείο κοντά στα παιδιά τους τις κρίσιμες ώρες».



Αποσύρεται στα 38 του ο θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ

 



Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως βάζει τέλος σε μια τεράστια καριέρα στο τένις, μετά από 22 κατακτήσεις Grand Slam.

Ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε πως με το τέλος της σεζόν θα αφήσει τη ρακέτα του, κουρασμένος στα 38 χρόνια του αφού δεν μπορεί πλέον να παίξει χωρίς όρια και άνευ όρων το σπορ που τον έκανε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της Ιστορίας.

Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο οποίο αναφέρει:

«Είμαι εδώ για να σας ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από το επαγγελματικό τένις. Η πραγματικότητα είναι ότι πέρασα κάποια δύσκολα χρόνια, ειδικά τα δύο τελευταία. Νομίζω ότι πλέον δεν μπορώ να παίξω χωρίς να θέτω όρια.

Είναι προφανές ότι είναι δύσκολη απόφαση, μια απόφαση που μου πήρε πολύ χρόνο για να την πάρω. Σε αυτή τη ζωή, τα πάντα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλω τέλος στην καριέρα μου, η οποία ήταν μακρά και πολύ πιο επιτυχημένη απ' όσο μπορούσα να φανταστώ.

Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το τελευταίο μου τουρνουά θα είναι ο τελικός του Davis Cup στο οποίο θα εκπροσωπώ τη χώρα μου. Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος από τη στιγμή που μία από τις πρώτες μου μεγάλες απολαύσεις ως επαγγελματίας τενίστας ήταν ο τελικός του Davis Cup το 2004 στη Σεβίλλη.

Αισθάνομαι σούπερ-σούπερ τυχερός για όλα τα πράγματα που βίωσα. Θέλω να ευχαριστήσω ότι τη βιομηχανία του τένις. Όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το άθλημα, τους επί χρόνια συναδέλφους μου και ειδικά τους σπουδαίους αντιπάλους μου. Πέρασα μαζί τους πολλές ώρες που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή.

Το να μιλήσω για την ομάδα μου είναι πιο δύσκολο για μένα γιατί στο τέλος η ομάδα μου ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν είναι συνάδελφοι, είναι φίλοι που ήταν στο πλευρό τις στιγμές που τους χρειαζόμουν περισσότερο. Στιγμές κακές, στιγμές καλές, στιγμές που κάποιος έπρεπε να με πιέσει, στιγμές που με χαλάρωσαν. Ζήσαμε τόσα πολλά μαζί και είναι δύσκολο να το εξηγήσω.

Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα. Η μητέρα μου νομίζω ότι έκανε όσες θυσίες μπορούσε να κάνει για να έχουμε συνεχώς τα πάντα. Στη γυναίκα μου, Μέρι, με την οποία είμαστε μαζί 19 χρόνια... Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει. Νομίζω ότι ήσουν η τέλεια συνοδοιπόρος όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου. Το να γυρνάω σπίτι και να βλέπω τον γιο μου καθημερινά ήταν η δύναμη που με κράτησε ζωντανό και μου έδωσε την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσω. Την αδερφή μου, με την οποία πάντα είχαμε μια απίστευτη σχέση. Τον θείο μου ο οποίος ήταν ο λόγος που έπαιξα τένις. Νομίζω ότι εξαιτίας του ήμουν ικανός να ξεπεράσω πολλές καταστάσεις που ήταν δύσκολες στην αθλητική μου καριέρα. Και τον πατέρα μου, που ήταν πηγή έμπνευσης για μένα με όλη τη σημασία της λέξης. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα για προσπάθεια, για να ξεπερνάω πράγματα. Πολλά - πολλά ευχαριστώ στον πατέρα μου με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Και τέλος, εσάς. Τους οπαδούς. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για όσα με κάνατε να νιώσω. Μου δώσατε την ενέργεια που ήθελα σε κάθε στιγμή. Πραγματικά, όσα βίωσα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Φεύγω έχοντας βρει ειρήνη, έχοντας δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, έχοντας προσπαθήσει με κάθε πιθανό τρόπο. Ο μόνος τρόπος για να κλείσω είναι να πω χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους. Θα τα πούμε σύντομα».



Μόνοι τους στην σύσκεψη Πολάκης - Κασσελάκης και σώου Κασσελάκη που ανέβηκε στο 6ο όροφο με τα πόδια


 

Στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στις 11:45 ο Παύλος Πολάκης, ενώ λίγο πριν τις 12:30 πήγε και ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας το ανάλογο σώου ανεβαίνοντας στον 6ο όπου ήταν η συνάντηση με τα πόδια.

Η συνάντηση των Πολάκη-Κασσελάκη κράτησε περίπου 30 λεπτά, ενώ στην Κουμουνδούρου δεν πήγαν τελικά οι άλλοι υποψήφιοι, γιατί ξεκάθαρα δεν θέλουν να βλέπουν τον Κασσελάκη ούτε σε φωτογραφία.

Ωστόσο, η σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο Παύλος Πολάκης απέτυχε.



Ζαχαριάδης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί και δεν θα είναι υποψήφιος - Ο Αντώναρος να φύγει με τις κλοτσιές


 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης εξαπέλυσε επίθεση στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, τον Πέτρο Παππά και τον Ευάγγελο Αντώναρο, οι οποίοι απάντησαν με τη σειρά τους με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον του. 

Ο Ζαχαριάδης θέλησε να δώσει συνέχεια στη συγκεκριμένη διένεξη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο TALK RADIO και στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή. Κληθείς να σχολιάσει το τι μέλλει γενέσθαι στην εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ζαχαριάδης σχολίασε ότι «η ανοιχτή διαδικασία δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως αδυναμία, ή σαν χάος. Δε θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένας "κανένας". 

Έχει ευθύνη η κεντρική επιτροπή, τα στελέχη, οι βουλευτές όλοι να προφυλάξουμε τον χώρο. Τι να κάνουμε;». Ακούγεται πάντως κάπως αλαζονικός ο χαρακτηρισμός του Κώστα Ζαχαριάδη, για τον Στέφανο Κασσελάκη, ως ένας «κανένας». Βγάζει ένα ύφος «ξέρεις ποιος είμαι 'γω, ρε;», το οποίο δεν ταιριάζει στο προφίλ του -κατά τα άλλα- συμπαθούς Κώστα. 

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου, τι ακριβώς θα κάνουν στην περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, ο κύριος Ζαχαριάδης είπε «Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης και δε θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης». Η συγκεκριμένη αναφορά έβγαλε εκτός εαυτού τον δημοσιογράφο, ο οποίος διερωτήθηκε αν έχουν χούντα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το «πώς το λέτε αυτό; Είναι δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς; Εκτός εαυτού με βγάλατε, συγγνώμη δηλαδή».

Για τον αποτυχημένο μελλοντολόγο Ευάγγελο Αντώναρο ο Κώστας Ζαχαριάδης, είπε ότι «όχι να έρχεται και να μας λέει ότι τα κάνουμε όλα για μισθό και αυτοκίνητο με οδηγό. Δηλαδή -αυτό εντός εισαγωγικών, γιατί εγώ απεχθάνομαι τη βία-, πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές. Πρέπει να τον εκπαραθυρώσουμε. Όχι απ' την πόρτα, απ' το παράθυρο πρέπει να τον πετάξουμε». Αφού δεν πρότεινε να τον πετάξουν από κανένα τρένο -παραφράζοντας τον τίτλο της αμερικανικής κωμωδίας του Ντάνι ντε Βίτο-, πάλι καλά να λέμε! Πάντως, έπρεπε να περιμένουν τέτοιες τοποθετήσεις από τον Ευάγγελο Αντώναρο, μιας και είχε δείξει δείγματα (δια-)γραφής, με πολύ περισσότερες εμπρηστικές δηλώσεις, οι οποίες στόχευαν το εσωτερικό του κόμματος, του οποίου ήταν μέλος, παρά την -τότε- κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μεγάλο μπράβο οφείλουμε στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδεικνύεται σε εξαιρετικό σκάουτερ!


Η δήλωση του Κώστα Ζαχαριάδη

Κώστας Ζαχαριάδης: «Η ανοιχτή διαδικασία δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως αδυναμία, ή σαν χάος. Δε θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ ένας "κανένας". Έχει ευθύνη η κεντρική επιτροπή, τα στελέχη, οι βουλευτές όλοι να προφυλάξουμε τον χώρο. Τι να κάνουμε;» 


Τάκης Χατζής: «Βγαίνει ο κύριος Κασσελάκης. Τι θα κάνετε;»


Κώστας Ζαχαριάδης: «Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης και δεν θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης».


Τάκης Χατζής: «Καλά, τι χούντα έχουμε;»


Κώστας Ζαχαριάδης: «Όχι, δεν έχουμε χούντα -»


Τάκης Χατζής: «Ε, τώρα πώς το λέτε αυτό; Είναι δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς; Εκτός εαυτού με βγάλατε, συγγνώμη δηλαδή».


Κώστας Ζαχαριάδης: «Συγγνώμη δηλαδή, μπορεί - εγώ χάιρομαι που ήρθαν άνθρωποι, εγώ ήμουν πάντα υπέρ του κόμματος να είναι ανοιχτό, να παίρνει μεγάλες πρωτοβουλίες. Και πάντα είχα χαιρετίσει - και όταν ήρθε ο Αντώναρος, δεν το είχα δει αρνητικά. Αλλά όχι να έρχεται και να μας λέει ότι τα κάνουμε όλα για μισθό και αυτοκίνητο με οδηγό. Δηλαδή -αυτό εντός εισαγωγικών, γιατί εγώ απαιχθάνομαι τη βια-, πρέπει να φύγει με τις κλωτσιές. Πρέπει να τον εκπαραθυρώσουμε. Όχι απ' την πόρτα, απ' το παράθυρο πρέπει να τον πετάξουμε»


Τάκης Χατζής: «Για ποιον λέει; Για τον Αντώναρο»


Κώστας Ζαχαριάδης: «Τον Αντώναρο».


Τάκης Χατζής: «Εντάξει, μεγάλος άνθρωπος τώρα, μη δείχνετε ηλικιακό ρατσισμό κύριε -»


Κώστας Ζαχαριάδης: «Θα ήταν αυτά ανεκτά, να πάει κάποιος στη Νέα Δημοκρατία απ' το ΠΑΣΟΚ -που έχουνε πάει μπόλικοι- να τους λένε αυτά;»




Παρά δύο ψήφους δεν διαγράφηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης, 8-6 το σκόρ

 



Με ψήφους 8 έναντι 6 η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέρριψε το αίτημα του Θέμη Μουμουλίδη για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα οκτώ από τα 14 μέλη του οργάνου αποφάσισε να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση χωρίς να την εξετάσει επί της ουσίας.

Σημειώνεται ότι κατά τη συνεδρίαση της κεντρικής Επιτροπής το ΣΥΡΙΖΑ, κλιμακώθηκαν οι αντιδράσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τις δηλώσεις του περί «συνιστώσας της διαπλοκής» με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Μουμουλίδη, να τον παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής για αντικαταστατική, και αντικομματική συμπεριφορά, αλλά και για λόγους ηθικής τάξης.



Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ο δικτάτορας Ερντογάν μιλάει για ελευθερία βιασμού, ελευθερία να σκοτώνεις μωρά

 


Ο δικτάτορας Ερντογάν μιλάει για ελευθερία βιασμού, ελευθερία να σκοτώνεις μωρά» ήταν η απάντηση του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών σε σκληρές δηλώσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς δήλωσε: «Στην επέτειο της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου, ο ελεύθερος κόσμος καταδικάζει τους εγκληματίες της Χαμάς, ενώ ο δικτάτορας Ερντογάν τους επαινεί: 'Είναι μαχητές της ελευθερίας που πολεμούν για την Τουρκία» -ελευθερία βιασμού, ελευθερία να σκοτώνεις, ελευθερία βεβήλωσης πτωμάτων και καύσης μωρών. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πουλά την Τουρκία στους συμμάχους της Μουσουλμάνους Αδελφούς και διαγράφει την κληρονομιά του Ατατούρκ».

Πηγή



Διωξη για κακούργημα στον αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για τη φωτιά της 29ης Σεπτεμβρίου


 

Δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε εχθές Τετάρτη 09.10, σε βάρος του αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης για τη φωτιά της 29ης Σεπτεμβρίου που κόστισε τη ζωή σε δύο άνδρες και κατέκαψε 71.000 στρέμματα δάσους.

Ο εισαγγελέας Κορίνθου μελέτησε τη δικογραφία που σχημάτισε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και έκρινε ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση δίωξης για εμπρησμό από τον οποίο προέκυψε θάνατος

Το αδίκημα επισύρει ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 χρόνια

Ο αντιδήμαρχος κατηγορείται ότι προκάλεσε τη φωτιά ενώ κάπνιζε τα μελίσσια που είχε στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα ο δείκτης επικινδυνότητας για πυρκαγιές ήταν στην κατηγορία 4.

Ο ίδιος είχε αποκρύψει ότι ήταν στο σημείο για τα μελίσσια του, αλλά την παρουσία του αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας.

Πρόκειται να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον στελεχών του ακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.



Τέσσερις τρομοκράτες νεκροί από πυρά των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ

 


Οι ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ σκότωσαν την Τετάρτη κατά την διάρκεια επιχείρησης στην πόλη Ναμπλούς στην κατεχόμενη Δυτική όχθη τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Τέσσερις μέλη της ομάδας μυστικών επιχειρήσεων φαίνονται στα βίντεο να καλύπτονται πίσω από όχημα που έχει κλείσει τον δρόμο στο αμάξι που είχαν επιβιβαστεί οι τρομοκράτες, στο κέντρο της πόλης και να ανοίγουν πυρ.

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν πως οι ισραηλινοί κομάντο εντόπισαν τρομοκράτες σε όχημα και όταν έγιναν αντιληπτοί, επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο. Και οι τέσσερις έπεσαν νεκροί από τα ισραηλινά πυρά.






Μαθήτρια έκλεψε μηχανάκι και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του

 



Μαθήτρια Γυμνασίου στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου, σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου gegonotanews.gr, μισ παρέα μαθητών καθόταν σε παγκάκι έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής και εκείνη την ώρα ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών περίπου πήγε στο κατάστημα για να ψωνίσει. Άφησε το κλειδί πάνω στη μηχανή και μπήκε στο σούπερ μάρκετ.

Τότε μια μαθήτρια από την παρέα ανέβηκε στο δίκυκλο, έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν στενό δρόμο της περιοχής. Λίγα μέτρα παρακάτω, όμως, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.

Βγαίνοντας από το κατάστημα και αντιλαμβανόμενος τι είχε συμβεί, ο ιδιοκτήτης του δικύκλου έτρεξε προς το σημείο και ενώ η ανήλικη βρισκόταν τραυματισμένη στο έδαφος, εκείνος άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές σε όλο το σώμα της.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η μαθήτρια χτυπήθηκε με αγριότητα, μπροστά σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και στη συνέχεια το μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του.

Στο σημείο μετέβη μετά από λίγο και η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.



69χρονη προσγείωσε αεροπλάνο όταν ο πιλότος σύζυγός της υπέστη καρδιακή προσβολή

 


Μια γυναίκα χωρίς καμία πτητική εμπειρία πήρε τον έλεγχο ενός αεροπλάνου και προσγειώθηκε με ασφάλεια σε αεροδρόμιο της Καλιφόρνια αφού ο πιλότος σύζυγός της υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η Yvonne Kinane-Wells, 69 ετών, κάλεσε τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας για να την καθοδηγήσει για την προσγείωση του ελικοφόρου αεροπλάνου, καθώς ο σύζυγός της, Eliot Alper, 78 ετών, βρισκόταν ξαπλωμένος στη θέση του πιλότου δίπλα της, στα 5.900 πόδια υψόμετρο. 

Το ζευγάρι ήταν καθ' οδόν από το Henderson Executive Airport στο Λας Βέγκας προς το Monterey της Καλιφόρνια, όταν ο Alper άρχισε να παθαίνει κρίση. Τότε η σύζυγός του, που δεν είχε χειριστεί ποτέ αεροπλάνο στο παρελθόν, αναγκάστηκε να πάρει τον έλεγχο του δικινητήριου ελικοφόρου.

Σε ηχητικό που δημοσίευσε το Inside Edition ακούγονται οι οδηγίες που λάμβανε η Kinane-Wells που παρά τον πανικό της προσπαθούσε να παραμείνει ψύχραιμη. Λίγα λεπτά αργότερα, προσγειώθηκε με επιτυχία στο αεροδρόμιο Meadows Field στο Bakersfield της Καλιφόρνια.

Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης στο έδαφος χρησιμοποίησαν τα οχήματά τους για να αναχαιτίσουν το αεροπλάνο κατά την προσγείωση καθώς η 69χρονη βγήκε για λίγο εκτός διαδρόμου πριν το αεροσκάφος ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Kern που μετέφερε αμέσως τον σύζυγό της στο νοσοκομείο. Η τρέχουσα κατάσταση της υγείας του είναι άγνωστη. Από την πλευρά του, ο διευθυντής αεροδρομίων της κομητείας Kern, Ron Brewster, δήλωσε ότι δεν έχει συναντήσει τέτοιο περιστατικό στο παρελθόν. «Είναι από ό,τι γνωρίζω άνευ προηγουμένου. Δεν το έχω δει ποτέ σε ολόκληρη την καριέρα μου», είπε.





Συμπλοκή μεταξύ ανήλικων έξω από το 1ο ΕΠΑΛ στην Γκράβα

 



Συμπλοκή μεταξύ ανήλικων έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Γκράβας

Συμπλοκή μεταξύ τριών ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Γκράβας με αποτέλεσμα ένας 17χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στη μύτη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 10.20 το πρωί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Τρεις ανήλικοι, για άγνωστο λόγο, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με έναν εξ’ αυτών να δίνει μία μπουνιά σε έναν 17χρονο χτυπώντας τον στη μύτη.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη των δύο έτερων εμπλεκόμενων ανηλίκων, 16 και 17 ετών, καθώς και των γονιών τους.



Δέν έχουν τέλος τα νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ - Ο Γκλέτσος προτείνει «εισαγωγή ιερόδουλων» για να ικανοποιούνται οι 18άρηδες μετανάστες


 

Είναι ασταμάτητοι με την γελοιότητα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν φτάνει που ξεφτιλίζονται κομματικά, κάνουν και γελοίες δηλώσεις για να γελάει περισσότερο ο κόσμος μαζί τους.

Δηλώσεις για να γελάει ο κόσμος και για να μην μπορεί αν συνέλθει απο τα γέλια έκανε και πάλι ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τους μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας και τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το μεταναστευτικό, ο Απόστολος Γκλέτσος, έθιξε το γεγονός πως η πλειονότητα των μεταναστών είναι άνδρες και πως δεν βρίσκουν γυναίκες στην χώρα μας για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Σε συνέντευξή του στο Astra TV. πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος «εξυπηρέτησης» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, προκειμένου, όπως είπε, να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεων λόγω της ανεξέλεγκτης «τεστοστερόνης» που υποστήριξε ότι έχουν οι νέοι μετανάστες.

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε "περάστε στη χώρα" και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος. Συνέχισε λέγοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, επειδή έχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «μια μυρωδιά». Κατά την άποψή του, η λύση θα ήταν να φέρουν γυναίκες από τα «δικά τους μέρη» για να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν βιαστές ή φονιάδες.

Ο κ. Γκλέτσος, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, σημείωσε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκτόνωσης οδηγεί σε επικίνδυνα ξεσπάσματα. «Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο», είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι η εισαγωγή ιερόδουλων είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Παίρνεις 18άρηδες και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτό. Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από εδώ γίνεται ‘όπλο’ μετά να γίνουν βιαστές», ανέφερε, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να υποτιμάται.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου: