Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Διώροφο λεωφορείο μπήκε μέσα σε κατάστημα στο Λονδίνο



Στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου δέκα επιβάτες, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έβγαινε καπνός μέσα από το λεωφορείο.

Δύο γυναίκες παραμένουν παγιδευμένες στο διώροφο λεωφορείο που έπεσε σε κατάστημα, στην περιοχή Lavender Hill, στο νότιο Λονδίνο και ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με το BBC, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ σε άλλους τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες. 



Συνολικά έχουν τραυματιστεί έξι άνθρωποι.




Ν.Δ. : Ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις μόνο ακόρεστη δίψα για εξουσία



Μετά τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από την Νέα Δημοκρατία:

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία.

Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις  καρέκλες τους.

Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».


Συνελήφθη o γιος του ηθοποιού Κώστα Πρέκα για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες



Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso φόβος και τρόμος για τις γυναίκες του Χαλανδρίου είχε γίνει τους τελευταίους μήνες 45χρονος, εναντίον του οποίου έχουν υποβληθεί περισσότερες από 50 επώνυμες καταγγελίες για προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς. 

Η τελευταία του επίθεση ήταν ο ξυλοδαρμός μιας μητέρας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του δήμου, κάτι που κοινητοποίησε περισσότερο την αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Τετάρτη και κατόπιν εισαγγελικής εντολής και να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 45χρονος ήταν γνωστός στους κατοίκους της περιοχής για τις εκρήξεις και τις επιθέσεις του σε γυναίκες και ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρική κλινική.



Τουρκία: 35 συλλήψεις δημοσιογράφων



Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί σήμερα δόθηκε εντολή από τον Εισαγγελέα Κωνσταντινούπολης για τη σύλληψη 35 δημοσιογράφων από διάφορα μέσα της χώρας.

Η εντολή δόθηκε με την κατηγορία ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί χρησιμοποιούσαν το σύστημα Bylock.

Πρόκειται για ένα λογισμικό ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων το οποίο σύμφωνα με το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιήθηκε από τους πραξικοπηματίες.

Μέχρι σήμερα έχουν οδηγηθεί στις τουρκικές φυλακές τουλάχιστον 140 δημοσιογράφοι.



Πηγή : newsit.gr


Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων




Τετάρτη  8-8-2017 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε τέσσερις  οίκους ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Από τον έλεγχο, συνελήφθησαν συνολικά επτά  γυναίκες εκ των οποίων τρεις  ημεδαπές, δύο  υπήκοοι Ουκρανίας, μία Βουλγαρίας και μία  Λευκορωσίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πόλεμος ανακοινώσεων για την κόντρα Κοτζιά με το Athens Review of Books

Aris Oikonomou/SOOC


Λάδι στη φωτιά έριξε άρθρο των «Financial Times», που εξέφραζε φόβους για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, μετά τη δικαίωση του υπουργού στη δικαστική του διαμάχη του με το ζεύγος Βασιλάκη, που εκδίδει το περιοδικό Athens Review of Books

Μαίνεται η κόντρα του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τους εκδότες του περιοδικού «Athens Review of Books», με αφορμή και άρθρο των «Financial Times», που εξέφραζε φόβους για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, μετά τη δικαίωση του υπουργού στη δικαστική του διαμάχη του με το ζεύγος Βασιλάκη. 

Με αιχμηρή ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών στρέφεται κατά της συντάκτριας της βρετανικής εφημερίδας κατηγορώντας την για ψεύδη και καταστρατήγηση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής ηθικής σε σχέση με δημοσίευμα. Αναφέρει μάλιστα πως η ανταποκρίτρια των FT εξυπηρετεί «άλλες σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα». 

Σε δική τους ανακοίνωση οι εκδότες του «Athens Review of Books» αναφέρουν ότι ο κ. Κοτζιάς και ο δικηγόρος του Γιάννης Μαντζουράνης επιτίθενται ξανά στο έντυπό τους, διεκδικώντας για μια ακόμη φορά το «πρωτάθλημα ψευδολογίας».

«Ο Πολυκαθηγητής Κοτζιάς πάντως δεν απειλεί με αγωγή στους Financial Times. Γιατί δεν θα βρει στη Μεγάλη Βρετανία δικαστές με «κατανόηση», καταλήγουν ειρωνικά οι εκδότες.

Από την πλευρά της, η ΝΔ επισημαίνει ότι «η απάντηση του κ. Κοτζιά τον εκθέτει ακόμα περισσότερο», τονίζοντας ότι από τη θέση του ως υπουργός Εξωτερικών «οφείλει να σκέφτεται δυο φορές τις κινήσεις που εκθέτουν, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την χώρα σε διεθνές επίπεδο».

Η δικαστική κόντρα του κ. Κοτζιά με τον εκδοτικό οίκο και το ζεύγος Μαντζουράνη αφορά τη δημοσίευση επιστολής αναγνώστη που χαρακτήριζε τον νυν υπουργό «πραγματικό γκαουλάιτερ του Σταλινισμού» και «ακραίο, φανατικό κομμουνιστή».



Πηγή: skai.gr


Γαλλία: Επίθεση σε στρατιωτική περίπολο



Εξι στρατιωτικοί, μέλη της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης «Σκοπός», τραυματίσθηκαν χθες νωρίς το πρωί στο προάστιο του Παρισιού Λεβαλουά-Περέ, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από οδηγό αυτοκινήτου.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το σημείο της επίθεσης, συνελήφθη στις δύο το μεσημέρι σε αυτοκινητόδρομο βόρεια της πρωτεύουσας.

Περίπολος της αστυνομίας εντόπισε το ύποπτο όχημα, καθώς αυτό κατευθυνόταν προς το λιμάνι του Καλαί και έθεσε υπό κράτηση τον οδηγό. Κατά τη διάρκεια της σύντομης επιχείρησης σύλληψης του δράστη, η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο πόδι.

«Ο συλληφθείς, γεννημένος το 1980, θεωρείται ο δράστης της επίθεσης στο Λεβαλουά-Περέ, καθώς βρισκόταν στο εσωτερικό του οχήματος και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή», ανέφερε δικαστική πηγή.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ ανέφερε μιλώντας ενώπιον κοινού στο νοσοκομείο Μπεζέν, όπου νοσηλεύονται τρεις από τους στρατιωτικούς: «Ενα αυτοκίνητο πλησίασε τη στρατιωτική περίπολο. Κινείτο αργά και πλησίασε τους στρατιωτικούς σε απόσταση μόλις πέντε μέτρων. Φθάνοντας στο ύψος τους, επιτάχυνε ξαφνικά, για να μπορέσει να τους χτυπήσει. Γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια και όχι για ατύχημα», είπε ο κ. Κολόμπ.

Ο υπουργός Εσωτερικών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο από κοινού με την υπουργό Αμυνας Φλοράνς Παρλί, είπε: «Το σύνολο των μέτρων ασφαλείας είναι πολύ σημαντικό και αφορά την αστυνομία του Παρισιού, τη χωροφυλακή και την τοπική δημοτική αστυνομία. Οι στρατιώτες μάρτυρες του περιστατικού είπαν ότι όλα έδειχναν ότι ο δράστης ενήργησε μόνος».

Ο υπουργός επεσήμανε ότι πρόκειται για την έκτη επίθεση με στόχο στρατιωτικούς της επιχείρησης «Σκοπός», μετά τον Ιανουάριο του 2015, γεγονός που αποδεικνύει ότι η τρομοκρατική απειλή παραμένει υπαρκτή.

Το χθεσινό περιστατικό σημειώθηκε σε πεζόδρομο, μπροστά σε συγκρότημα εργατικών κατοικιών του Κρετέγ. Σύμφωνα με περιοίκους, το όχημα, μάρκας BMW, βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά σε χώρο που χρησιμοποιούν οι στρατιώτες της επιχείρησης «Σκοπός». Την ώρα που η περίπολος βγήκε από το γραφείο, το όχημα επιτάχυνε ξαφνικά, χτυπώντας τους στρατιώτες.


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


«Παγώνουν» οι επιστροφές φόρων λόγω ΕΝΦΙΑ




Αφορά όσους από τους περίπου 600.000 φορολογουμένους έχουν ακίνητη περιουσία και ενώ έχουν «λαμβάνειν» θα δουν τα χρήματα αυτά να συμψηφίζονται με τον φόρο ακινήτων που θα τους καταλογιστεί

Στο περίμενε φαίνεται ότι θα μείνουν για την επιστροφή φόρου όσοι από τους περίπου 600.000 φορολογουμένους έχουν ακίνητη περιουσία καθώς ο καταλογισμός του ΕΝΦΙΑ και η πληρωμή της πρώτης δόσης του φέρνει στο προσκήνιο τον συμψηφισμό.

Αν και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από την έναρξη της περιόδου υποβολής φορολογικών δηλώσεων έχει προχωρήσει σε τρεις πληρωμές επιστροφής φόρων, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα ΝΕΑ δεν σχεδιάζεται να υπάρξει τέταρτη, εκτός απροόπτου, πριν την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ στα τέλη Αυγούστου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι από τους περίπου 600.000 φορολογουμένους που θα έπρεπε να λάβουν επιστροφή έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία που τους κάνει συμμέτοχους στα βάρη των 3,2 δισ. ευρώ του ΕΝΦΙΑ θα υποστούν συμψηφισμό. 

Μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ έχουν προχωρήσει σε επιστροφές φόρου εισοδήματος ύψους 123,5 εκατ. ευρώ σε 386.032 φορολογουμένους.

Ο συμψηφισμός βάσει του νόμου μπορεί να γίνει και αυτεπάγγελτα με πράξη του προϊσταμένου της εφορίας εφόσον από τα υπάρχοντα στοιχεία αποδεικνύεται η απαίτηση του οφειλέτη. Σε συμψηφισμό υπόκεινται με βάση το νόμο οι βεβαιωμένες οφειλές είτε είναι ληξιπρόθεσμες είτε όχι, οι βεβαιωμένες οφειλές που τελούν σε δικαστική ή διοικητική αναστολή, οι βεβαιωμένες οφειλές που για οποιονδήποτε λόγο καταβάλλονται τμηματικά καθώς και οι παραγεγραμμένες οφειλές οι οποίες αντιτάσσονται σε συμψηφισμό για μια τριετία από τη συμπλήρωση της παραγραφής τους.


Πηγή : protothema.gr


Αυγενάκης κατά Γαβρόγλου για τις Πανελλαδικές




Σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει, σχετικά με δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας για κατάργηση των Πανελλαδικών εξετάσεων: 

«Μετά το "σκανδαλάκι" ο κ. Γαβρόγλου επανέρχεται στο θέμα της κατάργησης των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Με ένα νέο ρεσιτάλ υποκρισίας, ψέματος και ανευθυνότητας, παίζει με τα νεύρα της μαθητικής κοινότητας.

Ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε!

Του είπε κάποιος ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στην Κυβέρνηση και εκείνος Υπουργός Παιδείας;

Έχουν άλλη άποψη οι πολίτες της χώρας μας.

Απαιτείται το συντομότερο πολιτική αλλαγή. Κάθε μέρα γίνονται περισσότερο επικίνδυνοι για τη Χώρα, για τους πολίτες της και φυσικά για τη νέα γενιά!».


Πηγή : cretalive.gr


Αντίδραση Καμμένου στις δηλώσεις Βούτση για την Ορθοδοξία



Η απόφαση της κυβερνητικής ηγεσίας για επικέντρωση του κυβερνητικού έργου στην καθημερινότητα –και μάλιστα με πρωτοβουλίες που θα καθιστούν διακριτό το αριστερό αποτύπωμα της κυβέρνησης, σε αντιδιαστολή με την αμιγώς προσανατολισμένη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και στην εκπλήρωση μνημονιακών υποχρεώσεων, που εκ των πραγμάτων είχε επιβληθεί μέχρι πολύ πρόσφατα– θέτει σε δοκιμασία τις αντοχές του κυβερνητικού συνασπισμού. Χθες, ο επικεφαλής του μικρού κυβερνητικού εταίρου Πάνος Καμμένος αντέδρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Η εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική, ούτε η Ελλάδα, η μεταμνημονιακή, για την οποία όλοι πρέπει να εργαζόμαστε και να έχουμε ένα όραμα, να είναι του “Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”», δήλωσε ο κ. Βούτσης (ΕΡΤ). Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «η επαναφορά συνεχώς μιας ατζέντας η οποία παραπέμπει, σε τελευταία ανάλυση, σε βαθύτατα συντηρητικά αποτυπώματα του παρελθόντος δεν μπορεί να είναι η σημαία της μεταμνημονιακής Ελλάδας». Ο πρόεδρος της Βουλής έθεσε, επί της ουσίας, ένα πλαίσιο που, κατά τον ίδιο, θα πρέπει να αποτελέσει το στίγμα της πορείας που θα ακολουθήσει η χώρα στη μεταμνημονιακή περίοδο. Μάλιστα, σε παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι ο ελληνικός λαός είναι ορθόδοξος, ο πρόεδρος της Βουλής έσπευσε να παρατηρήσει ότι «στην Ελλάδα η Ορθοδοξία αφορά το 90% του πληθυσμού» και να προσθέσει ότι «είμαστε σύγχρονο κράτος. Δεν είμαστε φονταμενταλιστικό ορθόδοξο κράτος, ούτε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας».

Πάντως, αν οι απόψεις του κ. Βούτση, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές που θα πρέπει να προσδιορίσουν τη μεταμνημονιακή πορεία της χώρας, εκφράζουν ευρύτερα τους σχεδιασμούς του μεγάλου κυβερνητικού εταίρου, θα βρουν σθεναρή αντίσταση από τους ΑΝΕΛ. Αυτό κατέστησε σαφές ο κ. Καμμένος, ο οποίος έσπευσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξεκαθαρίσει ότι «οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μάς βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και τη μεγάλη πλειοψηφία των ορθόδοξων Ελλήνων».

Η αντίδραση του κ. Πάνου Καμμένου έρχεται σε συνέχεια της πολύ πρόσφατης διαφοροποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ και αντιπροέδρου της Βουλής Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος καταψήφισε το άρθρο για την επαναφορά του ασύλου στο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση για ανάδειξη των σημαιοφόρων με κλήρωση. Καθίσταται σαφές αυτό που και κυβερνητικά στελέχη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναγνωρίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις τους: ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός, πέραν του κεντρικού άξονα, που αφορά την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου και τις υποχρεώσεις που έχουν αναληφθεί έναντι των εταίρων, καθίσταται ιδιαίτερα ευάλωτος σε ζητήματα της καθημερινότητας, όπου οι προσεγγίσεις των δύο κομμάτων είναι διαμετρικά αντίθετες και η ατζέντα που προκρίνουν πολύ διαφορετική. Τα ζητήματα που με επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν το τελευταίο διάστημα, στο πλαίσιο της στροφής στην καθημερινότητα και της εδραίωσης του προοδευτικού προσήμου της κυβέρνησης, αγγίζουν εξαιρετικά «ευαίσθητες χορδές» των στελεχών των ΑΝΕΛ, του ακροατηρίου τους και της συντηρητικής ατζέντας με την οποία απευθύνθηκαν στους ψηφοφόρους. Μένει να φανεί πού θα βρεθεί η ισορροπία στην αναζήτηση της μεταμνημονιακής ατζέντας.


ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Νέα Δημοκρατία : Ο ξεπεσμός του δημόσιου ΑΠΕ-ΜΠΕ στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο



Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε στημένο ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σύμφωνα με το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου έχει στην κατοχή του δημοσκόπηση που «ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο.

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του.

Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως  παραμάγαζο κανενός».

Υ.Γ. Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου.




Προκλητικά ο Νίκος Παππάς διόρισε τον πατέρα του Στέλιο, πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ για πρόεδρο στον ΟΑΣΘ




Ακόμα ένα προκλητικό σκάνδαλο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Θυμάστε τον πολιτικό απατεώνα της χώρας να κατηγορεί τα άλλα κόμματα για οικογενειοκρατία; 

Το ξέχασαν και αυτό και μετά τους φίλους, τους συγγενείς και τις σχέσεις τους διορίζουν και την οικογένεια τους στο δημόσιο.

Έχουν κάνει την οικογένεια τους κράτος για να επιβιώσουν και δεν διστάζουν πουθενά όσο προκλητικός και να είναι ο διορισμός.

Δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, γιος να διορίζει πατέρα.

 Πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ αναλαμβάνει ο οικονομολόγος, Στέλιος Παππάς είπε ο Σπίρτζης αλλά εμείς τον ξέρουμε τον Στέλιο Παππά για πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ με πλούσια συνδικαλιστική δράση, με λίγα λόγια δεν δούλεψε ποτέ του απλά πληρωνόταν από το δημόσιο. 

Τώρα το με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση αντιδρώντας στον προκλητικό διορισμό:

«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης.


Και σε ανώτερα!».