Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Αυτός ο ανεύθυνος και επικίνδυνος Αποστολάκης ακούει τα ΜΜΕ της Τουρκίας τα πιστεύει και στηρίζεται στα fake news

 


Αυτός ο επικίνδυνος πρώην στρατιωτικός, και νυν συνεργάτης του Κασσελάκη, υπήρξε ο επικίνδυνος για την χώρα μας, αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας της Ελλάδας επί ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός ο επικίνδυνος και ανεύθυνος Αποστολάκης, είπε σε εκπομπή χωρίς ίχνος σοβαρότητας και ντροπής πώς γίνεται αποστρατικοποίηση των νησιών, και στην ερώτηση πώς το έμαθε;;;

Ο επικίνδυνα ηλίθιος είπε Το διαβάζω στα Τουρκικά ΜΜΕ .

Με λίγα λόγια ο επικίνδυνος για την χώρα, στηρίζεται στα fake news των Τούρκων για να κάνηει αντιπολίτευση στην Ελλάδα, και όχι στην αλήθεια!!!!!

Θαυμάστε τον ανεύθυνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ





Αστυνομική επιχείρηση στη Φυλή Αττικής - 6 συλλήψεις

 



Σε εφαρμογή βρίσκεται η υλοποίηση του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε περιοχές και εστίες που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα, ενώ οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής, στη Δυτική Αττική.

Στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε -1- οικία, ελέχθησαν -87- άτομα και -41- οχήματα, προσήχθησαν -3- άτομα, βεβαιώθηκαν -9-παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και κατασχέθηκαν 0,5 γρ. κοκαΐνης.

Παράλληλα, συνελήφθησαν -6- άτομα (-3- για ρευματοκλοπή, -1- για ναρκωτικά και -2- περί Κ.Ο.Κ.), ενώ επιπλέον διεκόπη η παράνομη σύνδεση με το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ σε -3- οικίες.

Υπενθυμίζεται ότι, ανάλογες ειδικές επιχειρήσεις σε περιοχές με όξυνση της παραβατικότητας, έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, μόνο το διάστημα από 11 Σεπτεμβρίου έως και 11 Οκτωβρίου, έγιναν 4.113 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 1.632 μετατράπηκαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, όπως ενδεικτικά: παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κλοπές, εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης, λειτουργία παράνομων χυτηρίων, παράνομη οπλοφορία, κ.λπ.. (σχετ. το από 11-10-2023 Δελτίο Τύπου).

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας με σκοπό την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.





ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 56,6% σημείωσαν οι πτωχεύσεις των επιχειρήσεων το 2022

 


Σε 23 ανήλθαν οι πτωχεύσεις των επιχειρήσεων της χώρας που κηρύχθηκαν πέρυσι έναντι 53 το 2021, παρουσιάζοντας μείωση 56,6%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής για την περίοδο 2013- 2022 παρουσιάζει μείωση 27,9%. Ως προς τη νομική μορφή των επιχειρήσεων που πτώχευσαν, από την ανάλυση των στοιχείων του χρονικού διαστήματος 2013- 2022, παρατηρείται μείωση των πτωχεύσεων με μέσο ετήσιο ρυθμό μεταβολής 32,5% στις ατομικές επιχειρήσεις, 22,6% στις προσωπικές εταιρείες και 28% στις κεφαλαιουχικές εταιρείες.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, από την ανάλυση των πτωχεύσεων που κηρύχθηκαν το 2022 κατά τομέα οικονομικής δραστηριότητας, παρατηρείται ότι οι περισσότερες πτωχεύσεις πραγματοποιήθηκαν στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου- επισκευής μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών με ποσοστό 56,5%, ακολουθεί ο τομέας των κατασκευών με 13%, έπονται οι τομείς της μεταποίησης, της μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και των δραστηριοτήτων υπηρεσιών παροχής καταλύματος και υπηρεσιών εστίασης με 8,7%, και τέλος ο τομέας διοικητικών και υποστηρικτικών δραστηριοτήτων με 4,3%.

Τέλος, από τα στοιχεία των απαιτήσεων που επαληθεύτηκαν την περίοδο 2013- 2022 προκύπτει ότι, κατά μέσο όρο ετησίως, για 95 επαληθεύσεις βεβαιώνεται παθητικό 762,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι απασχολούμενοι που έχουν αξιώσεις επ' αυτών ανέρχονται σε 1.401 άτομα. Επιπλέον, για την ανωτέρω περίοδο παρατηρείται μείωση στον μέσο ετήσιο ρυθμό μεταβολής του αριθμού των επαληθεύσεων κατά 19,5%, στο ποσό του παθητικού που βεβαιώθηκε κατά 4,3%, και στον αριθμό των απασχολουμένων που έχουν αξίωση κατά 16,8%.



Ρομά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο στην Πάτρα

 


Ανεξέλεγκτοι κακοποιοί η πλειοψηφία των Ρομά στην χώρα μας.

Επίθεση από νεαρούς Ρομά δέχθηκε ένας 85χρονος στην περιοχή των Ζαρουχλέικων, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24, κατά την επίθεση, ένας εκ των νεαρών έσπρωξε τον 85χρονο, με συνέπεια να πέσει στο δρόμο και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι Αρχές της Πάτρας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής έναν από τους νεαρούς, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που έσπρωξε τον ηλικιωμένο. Η αστυνομία συνέλαβε και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τα κίνητρα της επίθεσης των δραστών ερευνώνται από την Αστυνομία.



Η σφαγή των αθώων όπως την κατέγραψαν οι τρομοκράτες της Χαμάς

 


Το βίντεο αυτό, όπως και δεκάδες άλλα βίντεο συνολικής διάρκειας 43 λεπτών προβλήθηκαν σε στενό κύκλο 10 Ελλήνων δημοσιογράφων στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα. 

Κάποια από τα βίντεο που μπορούν να μεταδοθούν έχουν μεταδοθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης, τα περισσότερα όμως περιέχουν τόσο σκληρές εικόνες που κανένα Μέσο Ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο δεν έχει τολμήσει να προβάλλει. 

Τα περισσότερα από τα βίντεο στο φρικιαστικό υλικό των 43 λεπτών, που την προηγούμενη Τρίτη παρακολούθησαν και Ισραηλινοί βουλευτές της Κνεσέτ που ξέσπασαν σε κλάματα, βρέθηκαν στην κατοχή των τρομοκρατών της Χαμάς. «Η σφαγή όπως καταγράφηκε από τους χασάπηδες» όπως είπε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στην Αθήνα Νόαμ Κατζ. «Οι οικογένειες των θυμάτων δεν πρέπει να δουν το βίντεο αυτό. Είναι τόσο σκληρό και δεν θα το αντέξουν. Ομως θέλουμε ο κόσμος να δει και να ξέρει τι συνέβη» λέει ο Νόαμ Κατζ.







Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται το ΠΑΣΟΚ στηριζόμενο σε παραπλανητικό δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ για τις υποκλοπές

 


Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ασχολείται με τις υποκλοπές, έχοντας ένα αρχηγό που τον παρακολουθούσαν, γνωρίζει γιατί κρύβεται ένα χρόνο χωρίς να μας λέει τον λόγο που τον παρακολουθούσαν.

Το θέμα είναι στην δικαιοσύνη, ασχολείται η δικαιοσύνη, το αναβαθμίζει η δικαιοσύνη, και αντί το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη να κάνει αντιπολίτευση, ασχολείται μονοθεματικά να ασχολείται με τις παρακολουθήσεις και παραπλανητικά δημοσιεύματα.

Με αφορμή νέες δημοσιογραφικές "αποκαλύψεις" γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών, το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει πως εκτίθεται περισσότερο «το παρακράτος του Μαξίμου» και στηρίζεται σε δημοσίευμα της ΕΦΥΣΝ.

Το ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος ντροπής και αδυναμίας ουσιαστικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως «οι σημερινές αποκαλύψεις που δημοσιεύονται στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'' για τη νοσηρή υπόθεση των υποκλοπών αλλά και η επιβεβαίωση εκ μέρους του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι είχε ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Μενουδάκο, ότι συγκαταλέγεται στους στόχους του predator, εκθέτει έτι περαιτέρω το παρακράτος του Μαξίμου. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθειά μας να πέσει άπλετο φως σε αυτήν την υπόθεση, που υπονομεύει τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τους θεσμούς», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Εάν είχε διαβάσει όμως σωστά και το είχε ψάξει θα έβλεπε πώς





Ανεξέλεγκτη η ΟΛΜΕ καλεί σε 2ωρη στάση Καθηγητές και μαθητές υπέρ της Παλαιστίνης καμία κουβέντα για θηριωδίες Χαμάς

 


Στέλνουμε τα παιδιά μας στα σχολεία, και τα μπολιάζουν με κατευθυνόμενο μίσος εκεί που θέλουν όσοι ηγούνται της ΟΛΜΕ.

Η απαράδεκτη στάση της ΟΛΜΕ πρέπει να προβληματίσει σοβαρά το υπουργείο παδείας, και κυρίως τους γονείς που επιτρέπουν αυτή την κατάσταση.

Η ΟΛΜΕ λοιπόν καλεί σε 2ωρη στάση εργασίας μαθητές και καθηγητές, για να κάνουν διαμαρτυρία και πορείες υπέρ της Παλαιστίνης, και όχι κατά του πολέμου γενικότερα, κατά των δολοφονιών Ισραηλινών από τους τρομοκράτες της Χαμάς, κατά του αποκεφαλισμού των 40 βρεφών από τους τρομοκράτες της Χαμάς, κατά των 240 αθώων που χόρευαν και απλά τους έσφαξαν οι τρομοκράτες της Χαμάς.

Η αλληλεγγύη είναι μονομερώς και αριστερά, μόνο για την Παλαιστίνη, γιατί αυτό συμφέρει την αριστερά να μάθει στα παιδιά μας, η αριστερά που ξεπλένει τα εγκλήματα των τρομοκρατών μέσα στα σχολεία μας.

Για να θυμίσουμε τα εγκλήματα της Χαμάς πατήστε εδώ για να δείτε ποιους ξεπλένουν.

Θλίψη και ντροπή που τους επιτρέπουν τέτοια αίσχη!!!!!





Ξεφτίλα Παπαδημητρίου - Κικίλια ξεκατινιάζονται για ένα " Μπασκετμπολίστας Υπουργός"

 




Βλέπουμε τα χάλια του ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθώντας ένα τσίρκο, και παρακολουθούμε και τις γελοιότητες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας λές και ζήλεψαν λίγο την κατάντια του κόμματος Κασσελάκη - Πολάκη.

Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση και σοβαρότητα, και βλέπει δύο στελέχη της Ν.Δ. να ξεκατινιάζονται επειδή ο Παπαδημητρίου είπε Μπασκεμπολίστα Υπουργό τον Κικίλια!!! Ο Κικίλιας είναι υπήρξε και καλός μπασκετμπολίστας, και είναι και υπουργός, οπότε δεν μπορεί να καταλάβει κανένας πολίτης που παρακολουθεί το ξεκατίνιασμα γιατί;;;;

Αναρωτιόμαστε από πότε ο συνδυασμός Μπασκετμπολίστας - Υπουργός είναι ξεφτίλα για κάποιον και θέλει να ξεκατινιαστεί;;;;;;

Για να το πάμε απο την αρχή ο Βασίλης Κικίλιας επιτέθηκε, από τον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», αναφέρθηκε όπως νομίζει ο Κικίλιας υποτιμητικά σε βάρος του, χαρακτηρίζοντάς τον «μπασκετμπολίστα υπουργό».

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας που ήταν και αυτός στο στούντιο, «εισέβαλε» στο πλατό και απάντησε στον δημοσιογράφο, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Είμαι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, φαίνεται ότι στο τηλεοπτικά διάλειμμα και όσο οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν διαφημίσεις, στο στούντιο του ΣΚΑΙ απειλήθηκε... σύρραξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Όπως υποστηρίζει, ο κ. Κικίλιας τον έβρισε και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και ν' αποτρέπουν τα χειρότερα.


Υπήρξα, σήμερα το πρωί, πίσω από τις κάμερες, θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη Κικίλια.

Με αφορμή σχόλιό μου για την εκμετάλλευση, που συστηματικά κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προβεβλημένων και συμπαθών προσωπικοτήτων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του εξαιρετικού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο παρών στο στούντιο υπουργός -μπασκετμπολίστας στα νιάτα του-, όταν έπεσαν οι διαφημίσεις, εκτός αέρα δηλαδή, κατευθύνθηκε προς το μέρος των δημοσιογράφων με άγριες διαθέσεις.

Αμέσως και σε απειλητικό τόνο, με κατηγόρησε ότι προσβάλω τους αθλητές και μου ζήτησε να μη τους πιάνω στο στόμα μου. «Κάτι παρεξήγησες» του είπα «και λυπάμαι γι αυτό». Συνέχισε όμως: «Τι είσαι; Ενα τίποτα» και άλλα ακατανόητα φώναζε ενόσω όλοι οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Δεν σταμάτησε εκεί. Κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν.

Τίποτε δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει τον μαινόμενο υπουργό "Προστασίας". Οταν οι κάμερες άνοιξαν και πάλι, μόνος πλέον στο στούντιο, έκανε μια βαρύγδουπη δήλωση (την οποία φρόντισε να διανείμει εντός δεκαλέπτου), όπου με χαρακτηρίζει «τυχάρπαστο πολιτικό και δημοσιογράφο, που τρέχει να πάρει αυτόγραφο και μια φωτογραφία με κάποιο από αυτά τα παιδιά» και ταυτόχρονα με ύβρισε λέγοντας πως είμαι σαν κι αυτούς που «δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Πρόκειται για απαράδεκτη, αναίτια, βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά. Ένας υπουργός που υβρίζει δημοσιογράφο, για να παραλείψω τα υπόλοιπα, δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο. Είναι καθήκον και δικαίωμά μου να σχολιάζω ελεύθερα και είναι δική του η επιλογή να κρύβεται πίσω από τη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων.

Δεν καταλαβαίνω τι προσβλητικό υπάρχει επειδή είπα ότι είναι κι αυτός μπασκετμπολίστας;

Ισως τελικά έπρεπε να έχω χάσει την ψυχραιμία μου, οπότε εγώ μεν θα είχα φάει καμία κι εκείνος, υποθέτω, το υπουργικό του κεφάλι. Ας κάνει τη σοβαρή δουλειά που του ανάθεσε ο Πρωθυπουργός κι ας μάθει να σέβεται τους άλλους...

Και η απάντηση του Βασίλη Κικίλια.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε λόγο για «δειλία» και «ψέμα», αναφέροντας χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:


«Ο κ Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη, έχει μπερδευτεί: Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ επιμένει στη θέση του περί επίθεσης από τον Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας στο ONE Channel, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου περιέγραψε όσα συνέβησαν στο στούντιο του ΣΚΑΙ, στο διάλειμμα της τηλεοπτικής εκπομπής «Σήμερα» και αφότου εκείνος είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «μπασκετμπολίστας υπουργός», η οποία φαίνεται ότι ενόχλησε τον κ. Κικίλια. «Δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια, ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «καθαρό, ξεκάθαρο bullying».

«Αν δεν έλεγα τίποτα, θα ήταν σαν να το θάβω» εξήγησε σε άλλο σημείο, αναφορικά με την επιλογή του να αποκαλύψει, μέσω Facebook, το επεισόδιο που είχε με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, πίσω από τις κάμερες.

Τόνισε ότι δεν χρησιμοποίησε το «μπασκετμπολίστας» υποτιμητικά, αλλά κυριολεκτικά, καθώς είναι γνωστή η αθλητική καριέρα του κ. Κικίλια και ότι ήθελε να του δώσει «πάσα» για σχόλιο, επειδή προηγουμένως στον «αέρα» γινόταν συζήτηση για το δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, χθες το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε ότι ο υπουργός βρισκόταν μέσα στο στούντιο και άκουγε τη συζήτηση και πως, όταν έγινε το διάλειμμα, σηκώθηκε και πήγε καταπάνω του, ζητώντας του, σε έντονο ύφος, να μην σχολιάζει τους αθλητές.

Σύμφωνα πάντα με την εκδοχή Παπαδημητρίου, ο υπουργός, εμφανώς οργισμένος, του είπε ότι είναι ένα «τίποτα» και τον χαρακτήρισε «αποτυχημένο» όσον αφορά στην κοινοβουλευτική του θητεία. Τότε παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου και τους απομάκρυνε, ωστόσο ο Βασίλης Κικίλιας επανήλθε, την ώρα που ο Παπαδημητρίου αποχωρούσε. «Ήταν όρθιος πάνω μου, είναι και ψηλός, ένιωσα βία» υποστήριξε, λέγοντας ότι και πάλι μπήκε ανάμεσά τους ο Δημήτρης Οικονόμου, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Προχωρώντας, μάλιστα, έτι περαιτέρω, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ αναρωτήθηκε «αν μπορεί να συμπεριφέρεται και αν νιώθει την άνεση να συμπεριφέρεται έτσι ένας υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη», λέγοντας μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός «θα κάνει ό,τι νομίζει» (σ.σ. μία έμμεση παραίνεση σε απομάκρυνση του κ. Κικίλια από την κυβέρνηση).