Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Με 13χρόνια συνταξιούχο Συριζαίο πήγε ο Τσίπρας στην Λάρισα να στήσει σώου

 



Αλέξης Τσίπρας, ένας αποδεδειγμένα ξεφτιλισμένος πολιτικός απατεώνας που δεν διστάζει σε τίποτα, αρκεί να εξαπατήσει όσους περισσότερους μπορεί.

Σήμερα το σώου της ξεφτίλας είχε Λάρισα, και δεν έφτανε που ο απατεώνας αρχηγός της αντιπολίτευσης πήγε σε ένα κτίριο γιαπί που δεν λειτουργεί απο το 2019 για να δείξει ότι απο εκεί δήθεν ο σταθμάρχης έδινε εντολές, είχε μαζί του και ένα συνταξιούχο Συριζαίο τον Γιάννη Κολλάτο που έχει πάρει σύνταξη απο το 2010, και όχι κάποιον που εν ενεργεία που δουλεύει σήμερα στον ΟΣΕ, έστω και Συριζαίο.

Αυτό δείχνει ότι κανένας απο τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ, δεν ήθελε να συμμετέχει στο σώου ξεφτίλα του Αλέξη Τσίπρα, κανένας δεν τον παίρνει στα σοβαρά και τα καραγκιοζιλίκια του προσβάλουν την μνήμη των 57 θυμάτων.


Αντί λοιπόν να πάει στο διπλανό κτίριο που είναι ο πίνακας και απο εκεί έδινε ο σταθμάρχης τις εντολές, πήγε στο γιαπί γιατί απλά είναι ηλίθιος και δεν μπορεί να σκεφτεί σωστά ότι θα το καταλάβουν και θα τον κοροιδεύουν, όπως δεν μπορεί να καταλάβει ότι θα βρουν και τον συνταξιούχο και θα γίνει μεγαλύτερη ξεφτίλα.





Ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει χαρτιά στους Πακιστανούς - Ο απατεώνας πρόεδρος των Πακιστανών ζητάει να φύγει η κυβέρνηση

 



Απατεώνες και επικίνδυνοι για την χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνουν αλλοδαπούς που οι περισσότεροι είναι χωρίς χαρτιά λαθρομετανάστες απο το Πακιστάν, τάζοντας τους χαρτιά.

Δέν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει ψήφους σε παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών που έχει κάνει το ίδιο το κόμμα, και σε Ρομά τάζοντας τους λαγούς με πετραχείλια.

Εχθές ο οπαδός της 17Ν,  Μάκης Μπαλαούρας μεταβεί σε συγκέντρωση πακιστανών στην Ηλεία και δήλωσε ψέματα ο φαιδρός πως αν έρθει η ΝΔ θα τους διώξει, σήμερα ο απατεώνας και με τεράστιο ποινικό μητρώο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας εμφανίζεται να ζητά να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να έρθουν οι άλλοι που δίνουν χαρτιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα στους πάντες ακόμη και νομιμοποιήσεις μεταναστών.



Σάλος με τον απατεώνα Τσίπρα που δεν πήγε στον πίνακα ελέγχου αλλά σε υπό κατασκευή κέντρου τηλεδιοίκησης

 


Με φαιδρό συριζαίικο σχέδιο Τσίπρας και Σπίρτζης προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες.

Παραπλανώντας λοιπόν τον κόσμο ο αδίστακτος απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, πήγε όχι στο κέντρο ελέγχου να δει εάν λειτουργεί, αλλά στο κτίριο που φτιάχνεται το νέο κέντρο τηλεδιοίκησης.



Αυτό που έκανε σήμερα ο Τσίπρα είναι συνειδητή παραπλάνηση, και γιαυτό τον λόγο πήγε ο φαιδρός στο υπό κατασκευή κτίριο στη Λάρισα που όπως είπε ο ψεύτης, είναι ό,τι υπάρχει σήμερα.  Πονηρός και φαιδρός δεν πάει στο ακριβώς δίπλα κτίριο που είναι το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, ο πίνακας ελέγχου δηλαδή που λειτουργεί και κάνει αυτόματη χάραξη. 

Μία φορά απατεώνας για πάντα απατεώνας και επικίνδυνος για την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας.




Άθλιοι Συριζαίοι κορόιδευαν ΑΜΕΑ που έπεσε κάτω στην ομιλία Μητσοτάκη στο Μαρούσι

 



Άθλιοι, ανήθικοι, χωρίς ίχνος ντροπής, τα στελέχη και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ μη μπορώντας να ανεχτούν τον κόσμο που περίμενε να ακούσει και να δει τον Μητσοτάκη στο Μαρούσι, έβαλαν στόχο ένα ΑΜΕΑ τυφλό που πήγε να ακούσει τον Μητσοτάκη.

Οι Συραιζαιοι με αυτή την συμπεριφορά δείχνουν ότι είναι πάντα με τον παλιάνθρωπο και όχι με τον άνθρωπο όπως θέλουν να περνάνε στον κόσμο.

Άθλιοι ανέβασαν το ατύχημα ενός τυφλού ΑΜΕΑ που πήγε να δει τον Μητσοτακη στο Μαρούσι και τον κορόιδευαν τον συνάνθρωπο μας γελώντας και κάνοντας πλάκα για να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτακη!! 

Είτε ψηφίζεις δεξιά είτε αριστερά, δεν κοροιδεύεις ένα ΑΜΕΑ, εάν όμως ψηφίζεις ακροαριστερά ΣΥΡΙΖΑ και έχεις στο κόμμα σου ακροαριστερούς φασίστες όπως ο Πολακης, είσαι τόσο φαιδρός που δεν μπορείς να καταλάβεις το λάθος!!








Ο Χατζηνικολάου για φασίστα Πολάκη: Άθλιε συκοφάντη, βρωμιάρη

 


Απάντηση στα tweet του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη και προστατευόμενου του Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάλεσε τον Παύλο Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια. Ο δημοσιογράφος σχολίασε την συγγνώμη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι προσχηματική, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο «και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε πως ο Παύλος Πολάκης, είτε έχει ασυλία, είτε όχι, «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».

Συνέχισε ς: «Ηρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια», είπε ο δημοσιογράφος. «Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη», 

Ακούστε το απόσπασμα:






Ο απατεώνας Τσίπρας πήγε σε άλλο κτήριο στην Λάρισα για να κατηγορήσει ότι είναι γιαπί

 



Ψέμα απάτη χωρίς ίχνος ηθικής απο τον Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει να εξαπατά ο φαιδρός τον κόσμο.

Είναι τραγική η συμπεριφορά του Τσίπρα που δεν έχει ίχνος ντροπής να κοροιδευει τον κόσμο να δείχνει άλλα κτίρια όπως έδειχνε τους μουσαμάδες στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα, όπου μαζί με μηχανοδηγούς και σταθμάρχες επισκέφθηκε και καλά το "κέντρο τηλεδιοίκησης" του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, αλλά σε άλλο κτήριο οικοδομή που είναι για ανακατασκευή γιαπί, και δεν πήγε σε αυτό που λειτουργεί η τηλεδιοίκηση, για να εξαπατήσει τον κόσμο και να κάνει αντιπολίτευση.

Αυτό το έκανε ξεκάθαρα ο Τσίπρας με Συριζαίαικο φαιδρό σχέδιο, και την ώρα που ήταν ο Σπίρτζης στην επιτροπή διαφάνειας και προσπαθούσε με fake news και πολύ ψέμα να γλιτώσει απο τις ευθύνες του.



«Φωτογραφίζοντας» την επίσκεψη του απατεώνα Τσίπρα στη Λάρισα ο νέος υπουργός Μεταφορών κ. Γεραπετρίτης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, έκανε λόγο για παραπλάνηση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μίλησα για ένα καθολικό κέντρο τηλεδιοίκησης. Σήμερα όμως που μιλάμε υφίσταται το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα και κάνει την αυτόματη χάραξη, κι αυτό ανέφερε και ο κ. Σπίρτζης για την αυτόματη χάραξη. Θέλω να καταθέσω και πάλι με σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων: Ανοίκεια συμπεριφορά συνειδητής παραπλάνησης όταν ορισμένοι πηγαίνουν σε αυτό που είναι υπό κατασκευή στη Λάρισα και λένε πως αυτό είναι ό,τι υπάρχει σήμερα. Ακριβώς δίπλα είναι το κέντρο τοπικής τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο λειτουργεί. Πήγα και έκανα αυτοψία και με τη βοήθεια των σταθμαρχών κάναμε αυτόματη χάραξη. Πάμε μαζί να δούμε αν λειτουργεί. Αν αποδειχθεί πως λειτουργεί, θα πρέπει να πείτε "συγγνώμη" και σε εμένα αλλά και στον ελληνικό λαό, που παραπλανάτε».



Ρομά δολοφόνοι υπόκοσμος ζουν στον μεσαίωνα - Ήθελαν να τους πουλήσουν την νύφη 6.000€

 



Η 15χρονη επρόκειτο να παντρευτεί τον 17χρονο γιο του δράστη της δολοφονίας για 6.000 ευρώ

Έναν 37χρονο Ρομά, τους δυο γιους του και τον γαμπρό του, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης για την εν ψυχρώ δολοφονία, με επτά σφαίρες, ενός 45χρονου άντρα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ. Ο 37χρονος δράστης, φέρεται ότι διεκδικούσε το τελευταίο διάστημα το ποσό που είχε δώσει και χθές συνοδεία των γιων και του γαμπρού του εισέβαλλε στο σπίτι του θύματος και τον σκότωσε πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής με πυροβόλο όπλο, εφτά φορές.

Ο 37χρονος δολοφόνος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες μάλιστα του είχαν κατασχέσει τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Γενάρη του 2023.

Τότε, μετά από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων της Ξάνθης, η ΕΛΑΣ σε μεγάλη επιχείρηση που είχε κάνει στο Δροσερό, συνέλαβε δύο άτομα, τον 37 δράστη και ένα ακόμη άτομο. Στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δυο συλληφθέντες, μετά την απολογία τους εάν είναι δυνατόν είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι.Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik-Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος!!!




Credit Suisse: «Η σημαντικότερη τραπεζική συγχώνευση της 15ετίας»

 



H είδηση επισημοποιήθηκε το βράδυ μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο ανταγωνιστικές τράπεζες, την Ελβετική Κεντρική Τράπεζα, ανώτατους εκπροσώπους της πολιτικής και εποπτικών αρχών.

Η εξαγορά της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της Ελβετίας Credit Suisse από την επίσης ελβετική UBS είναι η σημαντικότερη τραπεζική συγχώνευση στην Ευρώπη μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση πριν από 15 χρόνια. Έναντι 3 δις ελβετικών φράγκων σε μετοχές η UBS αγοράζει τη Credit Suisse …στόχος των πολιτικών και των εποπτικών αρχών είναι η αποτροπή των ζημιών της Ελβετίας ως χρηματοπιστωτικού κέντρου.

Η συγχωνευμένη τράπεζα θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, σε εβδομάδες ή και λίγους μήνες, και θα διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία άνω των 3,4 τρις δολαρίων. Αυτό θα καταστήσει το νέα τραπεζικό ίδρυμα μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο. Για το ελβετικό χρηματοπιστωτικό κέντρο, η εξαγορά της Credit Suisse από την UBS σημαίνει μια βαθιά τομή. Η εποχή των δύο μεγάλων ελβετικών τραπεζών που δραστηριοποιούνταν παγκοσμίως αποτελεί πλέον παρελθόν. Χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ελβετία κινδυνεύουν.

Μετά την εξαγορά, πολλοί εργαζόμενοι πρόκειται να ζήσουν μια σκληρή αφύπνιση. Η UBS έχει σχεδόν 73.000 υπαλλήλους, η Credit Suisse 50.000. Οι μεγαλύτερες επικαλύψεις βρίσκονται στην εγχώρια αγορά της Ελβετίας, όπου και οι δύο τράπεζες λειτουργούν ως ιδρύματα με μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και έχουν μεγάλα κέρδη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, 10.000 θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να περικοπούν στην Ελβετία, οι περισσότερες από αυτές στη Credit Suisse.





Ο δολοφόνος ανέβασε βίντεο στο Τικ Τοκ πριν παραδοθεί

 



Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να «ανεβάζει» ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του και απειλούσε και άλλους λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Ο δολοφόνος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του, που πίστευε πως τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει προσφατα.





Το μέλλον της χώρας και του ΣΥΡΙΖΑ κρέμεται από την ψήφο των Πακιστανών - Ομιλία Μπαλαούρα

 


Την περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα έδωσε παράνομα χαρτιά και ελληνοποίησε εκατοντάδες Πακιστανούς λαθρομετανάστες που ήταν παράνομα στην χώρα, με την υπόσχεση ότι θα τους ψηφίζουν πάντα.

Τώρα που βλέπουν ότι παρά τα όσοι λάσπη πετάνε και τις τραγωδίες η κυβέρνηση χάνει αλλά είναι σταθερά μπροστά, άρχισαν οι συγκεντρώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με Πακιστανούς και Ρομά με σκοπό την επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα και να ξαναπέσει η χώρα στα χέρια της ακροαριστεράς.

Σε συγκέντρωση Πακιστανών στην Ηλεία όπου κατεβαίνει υποψήφιος βρέθηκε ο ακροαριστερός Συριζαίος Μάκης Μπαλαούρας και υποστηρικτής της 17Ν (θυμάστε την πρόκληση όταν είπε Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου!), για να τους πεί ότι ως κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να αλλάξουν όσα ήθελαν και να του απαντήσουν οι Πακιστανοί πως αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Με fake news που δεν ξέρουν οι Πακιστανοί ποιό είναι αλήθεια και ποιό ψέματα, αναφέρει ότι η κυβέρνηση κατάργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της Αριστεράς και προειδοποιεί λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους αλλοδαπούς πως η Ν.Δ θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα.

«Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ» του απάντησαν οι χεσμένοι Πακιστανοί συγκεντρωμένοι.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!