Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ανθρωποκυνηγητό μεταναστών μέσα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

 


Στον αύλειο χώρο της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής εισήλθε στις 10 περίπου το βράδυ της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου φορτηγάκι με βουλγαρικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν 20 παράνομοι μετανάστες από τη Συρία.

Ο οδηγός – διακινητής του φορτηγού εισήλθε στον αύλειο χώρο, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι πρόκειται για τη Σχολή Αστυφυλάκων, προκειμένου να ξεφύγει από αστυνομικά οχήματα τα οποία τον καταδίωκαν.

Μετά την είσοδο στη Σχολή, το φορτηγό ακινητοποιήθηκε με τους μετανάστες και τον διακινητή να εξέρχονται του οχήματος και να προσπαθούν να διαφύγουν της σύλληψης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις από την Α.Δ. Ροδόπης καθώς και συνοριαφύλακες από τα Τμήματα Ιάσμου και Σαπών, οι οποίοι «σάρωσαν» την αχανή έκταση της Σχολής με θερμικές κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τους μετανάστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο δεν φοιτούν δόκιμοι στη Σχολή Αστυφυλάκων, όμως στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός καθώς μέσα στη Σχολή υπάρχουν όπλα και διάφορα άλλου είδους πυρομαχικά.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κλήθηκαν εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης όλοι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στη Σχολή προκειμένου να ελεγχθούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα κτίρια και οι κοιτώνες.

Τελικά, οι 20 μετανάστες από τη Συρία εντοπίστηκαν ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (22/9) συνελήφθη και ο αλλοδαπός διακινητής λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από τη Σχολή.

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί το γεγονός, πως το φορτηγάκι κατάφερε να εισέλθει με τόση ευκολία στον αύλειο χώρο της Σχολής δεδομένου ότι στην είσοδο υπάρχει σιδερένια καγκελόπορτα και σκοπός; Ήταν άραγε ανοιχτή η καγκελόπορτα και αν ναι, για ποιο λόγο;


Πηγή



Έκλεβε αμάξια τα αποσυναρμολογούσε και τα πούλαγε για ανταλλακτικά

 


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά έντεκα (11) κλοπές οχημάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2016, σε περιοχές της Αττικής.

Στην υπόθεση εμπλέκονται δύο (2) ημεδαποί, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος μάντρας ανταλλακτικών, περιοχής της Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων, καθώς και αγνώστου αριθμού συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω είχαν κατηγορηθεί το Νοέμβριο του 2019 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, καθώς στην ανωτέρω επιχείρηση είχαν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων, (2) κλεμμένα οχήματα και πλήθος ηλεκτρονικών «εγκεφάλων» οχημάτων, η προέλευση των οποίων τέθηκε υπό διερεύνηση.

Όπως προέκυψε από την πορεία της έρευνας, η εγκληματική ομάδα προέβαινε στην κλοπή οχημάτων από περιοχές της Αττικής, τα οποία στη συνέχεια μετέφερε σε ειδική αποθήκη (διαλυτήριο), που βρισκόταν πλησίον της προαναφερόμενης επιχείρησης ανταλλακτικών και αφού τα αποσυναρμολογούσαν, διέθεταν τα μηχανικά τους μέρη προς πώληση.

Οι δέκα (10) εκ των εξιχνιασμένων κλοπών προκύπτουν από την αντιστοιχία των κατασχεμένων ηλεκτρονικών «εγκεφάλων» με ισάριθμα οχήματα, για τα οποία είχαν δηλωθεί οι κλοπές τους σε Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης ενός εκ των κλεμμένων οχημάτων που είχαν βρεθεί στην επιχείρηση, είχε μεταφέρει ο ίδιος το όχημά του εκεί για να αποσυναρμολογηθεί και να πωληθούν τα μηχανικά του μέρη, δηλώνοντας ψευδώς την κλοπή αυτού στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, πετυχαίνοντας να εισπράξει σχετική αποζημίωση (15.000) ευρώ, από την ασφαλιστική του εταιρεία.

Ο ιδιοκτήτης του υποτιθέμενου κλεμμένου οχήματος, κατηγορείται για απάτη, ψευδή κατάθεση, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή της εγκληματικής ομάδας και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.





Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

 


Τι άλλο θα ακούσουμε!!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα εμβολιαστικά κέντρα. Αυτή την φορά στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο της.

Μια 61χρονη γυναίκα που πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, και  ζήτησε από την γιατρό να της χορηγήσει μια ουσία που κρατούσε η ίδια και όχι την δόση του εγκεκριμένου εμβολίου.

Την εν λόγω ουσία όπως υποστήριξε η γυναίκα, της την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί ομοιοπαθητική ιατρική και της είπε να κάνει εμβόλιο αυτή την ουσία.

Η νοσηλεύτρια όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε, της εξήγησε ότι αυτό δεν γινόταν, καθώς υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί, και τότε η γυναίκα σηκώθηκε κρατώντας τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο και άρχισε να τρέχει.

Η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της. 

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσε στο εμβολιαστικό κέντρο και πήρε καταθέσεις. 

Λίγο αργότερα, και αφού είχε φύγει η Αστυνομία, το περίεργο ζευγάρι επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά «ήρθα, για να δείτε ότι είμαι καλά», ενώ ο σύζυγος της παρέδωσε στο προσωπικό τη βελόνα, με την οποία «το ‘σκασε» νωρίτερα η γυναίκα του.  



Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Δ.Σ. της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά στη Νέα Υόρκη

 


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η πρόοδος των επενδύσεων της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στις καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, οι οποίες προσελκύουν επιστημονικό προσωπικό, περιλαμβανομένων νεαρών Ελλήνων οι οποίοι είχαν φύγει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Μπουρλά ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στη Θεσσαλονίκη ασχολούνται με απαιτητικά ερευνητικά προγράμματα, όπως έρευνα στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης.



Η Αχτσιόγλου παραπλανώντας δεν αναφέρθηκε στην παραλίγο πτώχευση της ΔΕΗ επί ΣΥΡΙΖΑ

 


Καμία αναφορά της Έφης Αχτσιόγλου για την περίοδο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που οδηγούσε την ΔΕΗ στα βράχια και γλίτωσε στο παρά πέντε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αντί λοιπόν να μην μιλάει, κάνοντας ότι δεν ήξερε, τολμάει να κάνει και κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πώς «Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΔΕΗ θα γίνει με σκοπό να μειώσει τη συμμετοχή του το Δημόσιο κάτω από το επίπεδο που του επιτρέπει να ασκεί οποιονδήποτε έλεγχο».

Προσπαθώντας να παραπλανήσει όσους την άκουγαν η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον «ALPHA 98,9», τόνισε ότι «πρόκειται για μία εγκληματική απόφαση, ιδίως διότι έρχεται τη στιγμή που η ενεργειακή κρίση εντείνεται και έχουμε τεράστιες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση με την απόφασή της λέει ότι δεν θέλει να ελέγξει την κατάσταση στο πεδίο της αγοράς -μέχρι σήμερα δεν έχει παρέμβει για τις αυξήσει στο ρεύμα- και ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει το Δημόσιο να χάσει τον έλεγχο του ενεργειακού πυλώνα της χώρας», αντιθέτως «επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ διατηρήθηκε ο έλεγχος της ΔΕΗ από το Δημόσιο».

Με λίγα λόγια η Έφη Αχτσιόγλου μας είπε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ διατηρήθηκε ο έλεγχος της ΔΕΗ μέχρι να την οδηγήσουν στα βράχια και αναγκαστικά να ξεπουληθεί για να γλιτώσει.



Η απόλυτη ξεφτίλα! Αντιεμβολιαστής πήγε στο δικαστήριο ντυμένος τσολιάς!!

 


Για να καταλάβετε από ποιους γραφικούς, και παράλληλα επικίνδυνους, αποτελείται το αντιεμβολιαστικό κίνημα, και πόσο εύκολα απατεώνες μπορούν να τους παραπλανήσουν, να τους εξαπατήσουν για να τους πάρουν λεφτά.

Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής - γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου και τη σύλληψη του.

Ο αρνητής κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η 10χρονη κόρη του, επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδί.

Σύμφωνα με τη μήνυση το παιδί είχε λάβει εντολή από τους γονείς του να μην φορέσει μάσκα παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια ειδική πιστοποιημένη.

Αποτέλεσμα ήταν το 10χρονο κορίτσι να παραμείνει στον ειδικό χώρο του σχολείου μαζί με έναν εκπαιδευτικό καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Μάλιστα το περιστατικό είχε επαναληφθεί και ο διευθυντής για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη μαθήτρια είχε αγοράσει ειδική μάσκα από το φαρμακείο.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο τσολιάς – αρνητής μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ο τσολιάς πατέρας που καθημερινά τον βλέπει το παιδί του να ντύνεται έτσι είπε : «Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο» είπε ντυμένος τσολιάς.





Πώς αντιεμβολιαστής προσπαθούσε να εξαπατήσει θύμα να δώσει λεφτά για δήθεν κάλυψη


 

Σε πρωινή εκομπή του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο επικίνδυνος αντιεμβολιαστής προσπαθεί να εξαπατήσει και να πείσει πολίτη να δώσει χρήματα για να τύχει «κάλυψης», προκειμένου να γίνει διαβίβαση εγγράφων προς διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, στα οποία να αναφέρεται ότι ο πολίτης δεν αναγνωρίζει την «κυριαρχία» του Δημοσίου και τις αποφάσεις τους σε ζητήματα που αφορούν την δημόσια υγεία.

Στον διάλογο, ο αντιεμβολιαστής διαπράττει το έγκλημα της απάτης και όπως φαίνεται το κάνει κατά εξακολούθηση στα υποψία θύματα του, και προσπαθεί να πείσει τον συνομιλητή του για να δώσει τα χρήματα.

Ο απατεώνας αντιεμβολιαστής αναφέρει, μεταξύ πολλών άλλων:

«Απλώς οι άθλιοι εδώ άλλα μας λένε εμάς εδώ στις τηλεοράσεις προσπαθούν με το ζόρι να μας βάλουν ας πούμε μέσα σε μια ζωή ηλίθια και στην Ευρώπη πήγαν και ψήφισαν πριν από 3 μήνες ότι η ζωή είναι έτσι είναι ωραία και ότι δεν θα μας υποχρεώσουν να κάνουμε να βάλουμε μάσκα ή να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικά. Το καταλαβαίνεις; Είναι πολύ απλό.

Έγκυρος και έγκριτος νομικός που γνωρίζει νομική θα σου πει ότι με αυτό εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ίσα-ίσα που μπορείς να τους κάνεις και μήνυση στην Ευρώπη και να τους πεις εδώ με δουλεύουν.

Ο δικαστικός επιμελητής για σένα, για το δικό σου όνομα, θα πάει και θα κάνει 40 ως 60 επιδόσεις, κάθε μία είναι περίπου 44 ευρώ. 44 ευρώ επί 40 ως 60 φορές κάνουν πόσο δεν ξέρω 4 x 4=16 1.700 ως 3.000 ευρώ ένα ποσό το οποίο ο καθένας μεμονωμένα δεν μπορεί να το κάνει οπότε αυτό το πράγμα, το μοιράζουν 100 άτομα, 120, 130 βγαίνει μέσο όρο 30 ευρώ, 25 ευρώ ή 20 ευρώ κοκ. Είναι ένα επιχείρημα αυτό ό,τι κοίταξε, θα το κάνουν πολλοί μαζί ταυτόχρονα και μοιράζουν το κόστος και το κόστος για να βγει περίπου στα 20 ευρώ είναι αυτά τα χρήματα, 2.500-3.000 τα οποία τα μοιράζονται 150 άτομα και βγαίνει περίπου ένα 20αρικο, κάπως έτσι το εννοούν οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν αυτό το πράγμα.

Είναι μια προσπάθεια να τους πούμε ότι αυτό που λένε είναι μια βλακεία και μισή δεν τους κάνουμε κάτι, λέμε απλά ότι είστε λίγοι και ότι αυτά που λέτε είναι ηλίθια.

Εγώ μέσα στο κορμί μου βάζω ότι θέλω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κάποιος άλλος τι θα βάλω μέσα στο κορμί μου τι να βάλω. Είναι δυνατόν, τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα;» Δόξα τω Uεώ, πολλά ή λίγα δεν ξέρω αν είναι, πάντως είναι πάνω από 2.000 με υπογραφή».






Κατά των εμβολιασμών ο Λεβέντης και τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος


 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, έχοντας μάλιστα και υποκείμενο νόσημα, και δεν είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορωνοϊό και είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό. Ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ' οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εχθές πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία. 

Η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.



Αθλιότητα οδηγού που πάρκαρε σε ράμπα ΑΜΕΑ δεν ζήτησε συγνώμη και έβριζε

 


Βίντεο που αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του ο ΣΚΑΙ, δείχνει ένα οδηγό χωρίς ίχνος ντροπής, να παρκάρει επάνω σε ράμπα ΑΜΕΑ στο κέντρο της Αθήνας, να έχει κλείσει την πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, να επιστρέφει ατάραχος χωρίς συγνώμη, βρίζοντας.

Αυτό το ντροπιαστικό δείγμα οδηγού, αντί να ζητήσει συγνώμη για το ότι ανάγκασε τον ΑΜΕΑ συμπολίτη του να περιμένει ώρα και για το ότι παραβίασε τον κ.ο.κ, επιτίθεται στη δημοσιογράφο που κάνει το ρεπορτάζ φωνάζοντάς και εξυβρίζοντάς την χυδαία. 

Την παράβαση του ο απαράδεκτος οδηγός την έριξε στην «κίτρινη δημοσιογραφία».

«Δεν άργησα, ούτε 5 λεπτάκια δεν έκανα», είπε εκνευρισμένος ο οδηγός αντί να ζητήσει συγνώμη. Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως δεν ήταν τόσο, απάντησε: «Ήταν 5. Δεν ψάχνουμε και δεν κάνουμε κίτρινη δημοσιογραφία. Ψάχνεστε για καβγά.

Εσύ βρες αλλού μεροκάματο κοπελιά» και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε όπισθεν και έφυγε, κάνοντας και μία άσεμνη χειρονομία. Μάλιστα στη συνέχεια έκανε τον κύκλο και επέστρεψε στο σημείο και την έβρισε ολοκληρώνοντας την αθλιότητα του.