Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη στη Γλυφάδα το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα για διακίνηση κοκαΐνης

 


Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα που έγινε γνωστή απο τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στο GNTM2. 

Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου κάτω απο το κάθισμα του Range Rover που οδηγούσε βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτελέσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. 

Σε βάρος της σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η δράστης επέβαινε σε ενα Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω. Τότε έκπληκτοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. 

Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της κακουργηματική δικογραφία για διακίνηση. Σίγουρα η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και για το ποιοι κρύβονται από πίσω.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στο GNTM2 . Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης.



Όπως η ίδια έχει ισχυριστεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας Άραβας. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.





Νέο σχέδιο εμπρησμού στα Βίλια - Σύντροφοι καίνε ότι δεν έκαψε η φωτιά

 


Είναι βρώμικο το σχέδιο και είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κακοποιοί συντονισμένα εκτελώντας εντολές έβαλαν φωτιά στην καρδιά παρθένου δάσους στα Βίλια που δεν είχε καεί.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, κοντά στα Βίλια Αττικής. Πρόκειται για νέα πυρκαγιά και όχι αναζωπύρωση, η κατεύθυνση της οποίας είναι προς τα Βίλια, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική. Αυτή την ώρα πνέουν στην περιοχή βορειοανατολικοί άνεμοι με τις ριπές τους να φτάνουν τα 8 μποφόρ. 

Η συγκεκριμένη φωτιά βρίσκεται στα σύνορα της Αττικής με τη Βοιωτία και εκδηλώθηκε σε μια ημέρα που και οι δύο νομοί βρίσκονται στο επίπεδο 4 του χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς κάτι που σημαίνει ότι οι εμπρηστές δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο. 

Η φωτιά κινείται απειλητικά και έχει φτάσει στις αυλές των σπιτιών, με τους εμπρηστές να δίνουν τροφή στην φαιδρή αντιπολίτευση.






Εμπιστεύτηκαν αρνητή γιατρό και νοσηλεύονται με κορονοϊό – «Δώστου ένα ντεπόν» η απάντηση στον «40αρη» πυρετό

 



Μια απίστευτη καταγγελία από μέλη οικογένειας του Αιγίου τα οποία εμπιστεύτηκαν τον εγκληματία αρνητή γιατρό τους, που τους είπε να μην εμβολιαστούν και τώρα νοσηλεύονται με κορονοϊό.

Ο εγκληματίας γιατρός και αρνητής του εμβολίου κατά του κορονοϊού παρακολουθούσε έναν ασθενή με σάκχαρο. Η οικογένεια, σύμφωνα με την καταγγελία, τον εμπιστεύτηκε όταν τους είπε πως εξαιτίας του υποκείμενου νοσήματος, δεν έπρεπε να κάνουν το εμβόλιο, κάτι φυσικά που δεν ισχύει τους είπε ψέματα, αφού ασθενής με υποκείμενα νοσήματα πρέπει να εμβολιάζονται άμεσα.

Την καταγγελία εκ μέρους μέλους της γνωστής οικογένειας του Αιγίου μετέφερε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Μαρία Ξηρού.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει:

«Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο 45χρονος ανιψιός μου και ο πεθερός του, ενώ στον «Άγιο Ανδρέα» η πεθερά του. Νοσηλεύονται εδώ και 15 ημέρες.

Ο ανηψιός μου δεν ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Αλλά ο γιατρός που τον παρακολουθούσε για το σάκχαρο ήταν εναντίον του εμβολίου. Συγκεκριμένα του έλεγε: «Έλα ρε, που θα πας να εμβολιαστείς, νερό έχουν τα εμβόλια. Ούτε εσύ να πας, ούτε άλλος από την οικογένεια».

Ο κύριος αυτός δουλεύει σε νοσοκομείο της Αχαΐας. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλοι μας είμαστε διαλυμένοι. Με το καλό να γυρίσει σπίτι του ο ανιψιός μου και με τον κύριο αυτόν θα τα πούμε στα δικαστήρια. Όταν δε τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και του είπε: «Γιατρέ, ο πυρετός έφτασε σαράντα, θα τον πάω στο νοσοκομείο» η απάντησή του ήταν: «Δώστε του ένα ντεπόν».

Η γυναίκα του δεν τον άκουσε και τον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αιγίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι εγκληματίες γιατροί ζούνε ανάμεσά μας. Ας πάνε όλα καλά για την οικογένειά μας και τα υπόλοιπα στη δικαιοσύνη…».

Το όνομα του, την φωτογραφία για να προφυλάξουν τα κόσμο από τα χέρια του, και σίγουρα να του πάρουν την άδεια!!!!

Με πληροφορίες απο το gnomip.gr



01:30 την νύχτα οι εμπρηστές κτύπησαν με σχέδιο πάλι την Εύβοια

 



Με οργανωμένο σχέδιο εδώ και μήνες, οι εμπρηστές έχοντας σαφέστατες εντολές εκτός λίγων εξαιρέσων που έδρασαν ανεξάρτητα, προσπαθούν να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν στην χώρα, στους πολίτες, στην κυβέρνηση.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στην πυροσβεστική για φωτιά στην Κάρυστο και συγκεκριμένα στην περιοχή Φηγιάς, πάνω από το Μαρμάρι.

Με μήνυμα του 112, εκκενώθηκε προληπτικά το Μαρμάρι.

Στους κατοίκους δυο ακόμα οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι των οικισμών «Κοκκίνης» και του οικισμού του οικοδομικού συνεταιρισμού Ιατρών.

Σε άμεση ετοιμότητα, βρίσκονται σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, ένα ναυαγοσωστικό του λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος και δύο επιβατηγά πλοία στην περιοχή Μαρμάρι Ευβοίας, για παροχή συνδρομής εάν απαιτηθεί.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και τα εναέρια μέσα. Επιχειρούν   3 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο κάτι που ήξεραν οι εμπρηστές και εκμεταλλεύτηκαν.



Τουρκία και Χαμάς επικροτούν τις πράξεις των Ταλιμπάν


 

“Υπάρχουν χώρες στη γειτονιά μας που, σε αντίθεση ακόμη και με το συμφέρον των κοινωνιών τους, προσπαθούν να αναβιώσουν παλιές αυτοκρατορίες και παλιές αντιλήψεις”, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας- Κύπρου και Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

“Κυριολεκτικά θαμμένες στην άμμο του παρελθόντος”, τόνισε χαρακτηριστικά. “Και χρησιμοποιούν πολλά εργαλεία. Στρατιωτικές εισβολές σε άλλες χώρες, ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών, ασύμμετρος πόλεμος, πόλεμος δι’ αντιπροσώπων. Και, φυσικά, μερικές φορές εργαλειοποιούν τη μετανάστευση, κάτι εντελώς απαράδεκτο”, ανέφερε

“Η κοινή μας προσπάθεια είναι ότι αυτά δεν πρέπει ποτέ να πετύχουν”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως με τους ομολόγους του Νίκο Χριστοδουλίδη και Γαΐρ Λαπίντ εξέτασαν τις εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

“Θρησκευτικός φανατισμός, τρομοκρατία, ένα «τόξο φονταμενταλισμού» που εκτείνεται από τη Βόρεια Αφρική στην Ανατολική Μεσόγειο και φτάνει μέχρι την Κεντρική Ασία και το Αφγανιστάν”, ανέφερε.

“Οι Ταλιμπάν θεωρούν την Τουρκία σύμμαχο, έκαναν σαφή δήλωση ότι η Τουρκία είναι μια φιλική χώρα. Και η Χαμάς συνεχάρη τους Ταλιμπάν”.

“Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων του σήμερα είναι μαζί με φίλους, χτίζοντας γέφυρες σταθερότητας και ευημερίας για όλους, ανοιχτές σε όλες τις πρόθυμες χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στον Κόλπο και ακόμη και πέρα”, επεσήμανε.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε ακόμη τους ομολόγους του Νίκο Δένδια και Γαΐρ Λαπίντ για την “αλληλεγγύη και την έμπρακτη υποστήριξή” τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Κεντρικό θέμα στην τριμερή σύνοδο ήταν άλλωστε οι τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας των τριών χωρών, ξεκινώντας από την πολιτική προστασία. Στόχος ήταν ακόμη να βρεθούν νέοι τρόποι για να θεσμοθετηθεί η συμμετοχή στρατηγικών εταίρων στο τριμερές σχέδιο.

“Πιστεύουμε ότι κι άλλες χώρες θα μοιραστούν τελικά τις ίδιες αρχές μαζί μας και τις ίδιες αξίες μαζί μας”, σημείωσε.

Τέλος, η συνάντηση είχε ως στόχο την ενίσχυση της ισχυρής διμερούς σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, ανέφερε ο κ. Δένδιας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Ισραήλ θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ και τον πρόεδρο του Ισραήλ Ιτσχάκ Χέρτζογκ.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Γεωργιάδης: Ο Πολάκης μου πρότεινε φάρμακο για άλογα και αγελάδες


 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Παύλο Πολάκη με την ανακοίνωση του αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων.

«Υπενθυμίζω ότι ο Πολάκης δημοσίως ως γιατρός και πρώην Αν. Υπουργός Υγείας συνέστησε σε εμένα και ασφαλώς το διάβασαν και πολλοί άλλοι να πάρω ιβερμεκτίνη για τον COVID19» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας την ανακοίνωση του οργανισμού.



Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του το FDA, η χορήγηση αυτού του φαρμάκου χωρίς λόγο ή προληπτικά απαγορεύεται. Η αγωγή για το συγκεκριμένο φάρμακο χορηγείται μόνο σε προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και όταν υπάρχει κάποιο παράσιτο μέσα στο σώμα του ανθρώπου.

Επιπλέον όπως τονίζεται σ χρησιμοποιείται κυρίως ως φάρμακο σε ζώα όπως αγελάδες, άλογα κλπ.

Τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, ο Παύλος Πολάκης του είχε ευχηθεί περαστικά και τον είχε συμβουλεύσει αν τα συμπτώματα επιδεινωθούν, να πάρει ιβερμεκτίνη.

Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα,πάρε ιβερμεκτινη....
Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!
ΥΓ .Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές !!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει σε καραντίνα 27/07/2021 07:20 Ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ To πρωί είχε βγει αρνητικός σε rapid test-  Θετικός στον κορωνοϊό τοπίστηκε o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις. Γεωργιάδης."
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Πολιτική #TAGS: Κυριάκος Μητσοτάκης Κορωνοϊός Εμβόλιο για κορωνοϊό Μητσοτάκης: Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της επιστήμης -Ο κορωνοιός χτυπά πλέον μόνο τους ανεμβολίαστους Απόρρητο"
1,6 χιλ.
98
290


Η κυβέρνηση σχεδιάζει κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης σε δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους

 


Περαιτέρω μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης για το 2022 σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ένα μέτρο είναι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για το σύνολο των φορολογουμένων, και όχι μόνο για τους απασχολούμενους στον ιδιωτικό τομέα, και θα μάθουμε νεότερα ενόψει και της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ενεργοποίηση του μέτρου -το οποίο απαιτεί δημοσιονομικό χώρο της τάξεως των 700-800 εκατ. ευρώ- σημαίνει ότι από την 1/1/2022 θα δουν σημαντικές αυξήσεις στις καθαρές αποδοχές τους όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και το σύνολο των συνταξιούχων, το ατομικό εισόδημα των οποίων υπερβαίνει (είτε μόνο από το μισθό και τη σύνταξη είτε αθροιστικά και με άλλα εισοδήματα) τα 12.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Στον ιδιωτικό τομέα η εισφορά αλληλεγγύης έχει ήδη καταργηθεί από φέτος έστω και με τον μανδύα του προσωρινού μέτρου, οπότε ήρθε και η σειρά των εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα.

Αυτό που καθυστέρησε το μέτρο είναι οι έκτακτες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Η πλήρης κατάργηση της εισφοράς για όλους αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο για την κυβέρνηση.

Το όφελος που θα προκύψει για εργαζόμενους στο δημόσιο και συνταξιούχους από την 1/1/2022 σε ετήσια βάση, προκύπτει από τα ακόλουθα παραδείγματα:

1. Για ετήσιες αποδοχές 15.000 ευρώ, προκύπτει όφελος 66 ευρώ τον χρόνο.

2. Για ετήσιες αποδοχές 20.000 ευρώ, το όφελος ανεβαίνει στα 176 ευρώ.

3. Για 25.000 ευρώ προκύπτει αύξηση καθαρών αποδοχών κατά 426 ευρώ.

4. Για 30.000 ευρώ το κέρδος ανεβαίνει ακόμη περισσότερο στα 676 ευρώ.

5. Για 40.000 ευρώ ατομικό εισόδημα, το όφελος εκτινάσσεται στα 1326 ευρώ τον χρόνο.



Νέα πρόκληση απο ανεύθυνο ηγούμενο που απαγορεύει τις μάσκες στους πιστούς

 


Τέτοιους επικίνδυνους ιερείς ο θεός δεν τους θέλει και αυτό είναι δεδομένο.

Θα πρέπει η Ιερά Σύνοδος να τους μαζεύει και να τους απομονώνει σε σφραγισμένο μοναστήρι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με πιστούς και πολίτες.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, έχει κάνει σαφέστατο στους πιστούς ότι πρέπει να ακούν τη φωνή της επιστήμης, επομένως να ακολουθούν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο επικίνδυνος ηγούμενος στο μοναστήρι στην Εορδαία απαγορεύει στους πιστούς να... φορούν μάσκα.



Είναι τόσο προκλητικό το μοναστήρι που έχει υψώσει και πανό στην είσοδο που γράφουν  «απαγορεύονται οι μάσκες εντός της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου» και το άλλο, «οι λησταί φοράνε μάσκα, οι Χριστιανοί δεν φοράνε μάσκα».

Η επόμενη κίνηση θα είναι η Ιερά Σύνοδος να σφραγίσει το επικίνδυνο μοναστήρι.

Ο ηγούμενος της Μονής Μάξιμος, προκλητικός είπε : «Δεν παροτρύνω τον κόσμο να μην βάζει μάσκα, μόνο εντός της Μονής και για τη Μονή έχουμε κάθε δικαίωμα να ενεργούμε όπως μας λέει ο Θεός. Λυπάμαι όταν βλέπω να παραβαίνουν τον δρόμο του Θεού για χάρη των ανθρώπων», τόνισε ο ηγούμενος Μάξιμος.




Πριν από περίπου ένα χρόνο, στο ίδιο μοναστήρι, ιερέας είχε διακόψει τη Θεία Λειτουργία, διότι μία 74χρονη γυναίκα φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.


Δραματικοί τόνοι από Μπάιντεν – «Οδυνηρή η εκκένωση»

 


Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησε ο Αμερικανός προέδρος Τζο Μπάιντεν μιλώντας για την επιχείρηση εκκένωσης Αμερικανών και Αφγανών από την Καμπούλ του Αφγανιστάν.

«Η εκκένωση χιλιάδων ανθρώπων από την Καμπούλ θα είναι δύσκολη και οδυνηρή, ανεξάρτητα από το πότε ξεκίνησε, πότε ξεκινήσαμε», ήταν τα λόγια του χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν «ακλόνητη δέσμευση» να οδηγήσουν στην ασφάλεια έξω από το Αφγανιστάν τους Αμερικανούς και του ευάλωτους Αφγανούς, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, την ώρα που οι μαχητές Ταλιμπάν απωθούν χιλιάδες απελπισμένους Αφγανούς που προσπαθούν να φθάσουν στο αεροδρόμιο της Καμπούλ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις διεύρυναν την «ασφαλή ζώνη» γύρω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ και πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει ότι η επιχείρηση εξόδου από το Αφγανιστάν θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», απάντησε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε τι θα κάνει αν οι σύμμαχοι των ΗΠΑ ζητήσουν από την Ουάσινγκτον να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο οι αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να πάρουμε τους Αμερικανούς πολίτες από τη χώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκτελούμε ένα σχέδιο ώστε να μετακινήσουμε ομάδες Αμερικανών πολιτών σε ασφαλές μέρος και από εκεί στο αεροδρόμιο» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Όποιος Αμερικανός θέλει να γυρίσει σπίτι θα πάει σπίτι», δήλωσε.

Είπε επίσης πώς «η καρδιά μου πονάει»,  αναφερόμενος στους χιλιάδες που έχουν εγκλωβιστεί έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ. Ο Μπάιντεν εξηγησε πως ήταν μια βασική απόφαση που έπρεπε να πάρει, αυτή για την αποχώρηση των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, ενώ υποστήριξε πως μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει με ασφάλεια 11.000 άνθρωποι από το Αφγανιστάν μετά την κατάληψη της χώρας από τους Ταλιμπάν. Πρόσθεσε εξάλλου ότι 33.000 άνθρωποι συνολικά έχουν αποχωρήσει από τη χώρα από τον περασμένο Ιούλιο.

«Είμαι πεπεισμένος ότι είμαι απόλυτα σωστός που δεν στέλνω περισσότερους άνδρες και γυναίκες στον πόλεμο» ήταν τα λόγια του για να αναρωτηθεί στη συνέχεια «αν δεν φύγουμε τώρα από το Αφγανιστάν, πότε θα φύγουμε;»

Τα αεροπλάνα που φεύγουν από την Καμπούλ δεν προσγειώνονται στις ΗΠΑ, αλλά σε αμερικανικές βάσεις είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σημείωσε μάλιστα πως… «όλοι όσοι φτάνουν στις ΗΠΑ θα ελεγχθούν από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Οι Αφγανοί πολίτες που δούλεψαν μαζί μας θα γίνουν δεκτοί στο νέο τους σπίτι, τις ΗΠΑ, γιατί αυτοί είμαστε».