Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Κύκλωμα έδινε διπλώματα οδήγησης χωρίς εξετάσεις! Διατάχθηκε ΕΔΕ




Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, 56 περιπτώσεις παραποίησης-αλλοίωσης του περιεχομένου φακέλων αδειών οδήγησης έχουν εντοπιστεί έως τώρα στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Πειραιώς και Νήσων.

Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής προχώρησε άμεσα, μεταξύ άλλων, στις ακόλουθες ενέργειες:

- Εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, από τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας.

- Εντολή για εκτεταμένο έλεγχο για παρόμοιες υποθέσεις στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Αττικής, από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και το Αυτοτελές τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου.

- Διενέργεια έρευνας για τυχόν ατέλειες του συστήματος που επέτρεψαν να συμβούν τα εν λόγω περιστατικά, από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και το Αυτοτελές τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου – αναμένεται σχετικό πόρισμα.


- Ανάθεση σε επιτροπή υπαλλήλων, από Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων, της διενέργειας ελέγχου της εμπλεκόμενης σχολής οδηγών και των εκπαιδευτών της, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελική Αρχή Πρωτοδικών Πειραιά για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης.



Πηγή:  iefimerida.gr 


Αθωώθηκε η καθαρίστρια που είχε παραποιήσει το απολυτήριο Δημοτικού



Την αθώωση της καθαρίστριας, που είχε κρατηθεί στις φυλακές γιατί προσκόμισε για την πρόσληψή της παραποιημένο απολυτήριο Δημοτικού και αντιμετώπισε αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος και για απάτη σε βάρος του δημοσίου, πρότεινε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης της απόφασης του Δικαστηρίου, που είχε εκδώσει την καταδικαστική απόφαση.

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι«ως χρόνο τέλεσης της κακουργηματικής απάτης δέχθηκε το δικαστήριο την περίοδο 1996-2015 που ήταν ο χρόνος που φέρεται να προκάλεσε ζημια στο Δημόσιο λαμβάνοντας τους μισθούς της. Ο αληθής χρόνος τέλεσης όμως, είναι το 1996 που προσκόμισε νοθευμένα πιστοποιητικά με αποτέλεσμα την παραπλάνηση της αρμόδιας επιτροπής. Η απατηλή συμπεριφορά ήταν άπαξ και όχι εξακολουθητικά, όσο λάμβανε μηνιαίες αποδοχές της. Δεν υπήρχε υποχρέωση να ανακοινώσει κάθε μήνα την απάτη, αφού δεν μπορεί να αυτοενοχοποιηθεί».

Η 53χρονη καθαρίστρια που ήταν παρούσα στη δίκη  δήλωσε:«Είχα ανάγκη, είχα δύο παιδιά να μεγαλώσω και έπρεπε να τα μεγαλώσω με αξιοπρέπεια όλο αυτό μου στοίχισε, δήλωσε εξερχόμενη του δικαστηρίου, και πρόσθεσε «αναγνωρίζω το λάθος μου ωστόσο τα δούλεψα τα λεφτά δεν τα πήρα κι έφυγα..»


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» ζητά να μοιραστεί το «Μακεδονικό αναγνωστικό» στα σχολεία




Μετά το αίτημα για τη διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» ζητά τώρα να μοιραστεί στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες το «μακεδονικό αναγνωστικό»! Με την κύρωση της Συνθήκης των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων ο σλαβόφωνος πολιτικός φορέας με έδρα την Φλώρινα, που υποστηρίζει την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στην χώρα μας, με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις του δίνει το στίγμα των επόμενων βημάτων του, τα οποία προφανώς δεν λήφθηκαν υπόψη από τους Ελληνες βουλευτές που υπερψήφισαν τη Συμφωνία. 

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να προσεγγιστούν τα εθνικά μας θέματα, όπως τα αντιλαμβάνεται φυσικά το «Ουράνιο Τόξο», ζητείται οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων να προμηθευτούν το λεγόμενο «μακεδονικό λεξικό». Η κίνηση αυτή θεωρείται από τα μέλη του κόμματος ότι θα έχει θετική παρέμβαση στην κατεύθυνση των εθνικών ζητημάτων, η οποία θα ολοκληρωθεί με ομιλίες μελών της «εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδας» στις σχολικές αίθουσες! 

Η νέα ενδιαφέρουσα θέση του «Ουράνιου Τόξου» αναφορικά με το «μακεδονικό αναγνωστικό» έχει ως εξής:

«Αυτό να το μοιράσουν στα Γυμνάσια, Λύκεια ακόμη και στις Πανεπιστημιακές σχολές. Να κάνουν συζητήσεις, να καλέσουν δημοκράτες συμπολίτες και μέλη της εθνικής Μακεδονικής μειονότητας της βόρειας Ελλάδος, ώστε σιγά-σιγά οι συμπολίτες μετά να συμβάλουν θετικά στη κοινωνία και ευρύτερα στα λεγόμενα "εθνικά θέματα"».



Μανώλης Γαλάνης
Πηγή : protothema.gr


Πρώτος και με διαφορά 25,3 μονάδων βρίσκεται σε δημοσκόπηση για τον δήμο Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης.



Ο Κώστας Μπακογιάννης, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll έρχεται πρώτος με ποσοστό 33,8 στην πρόθεση ψήφου, ακολουθούν με ποσοστό 8,5% ο Παύλος Γερουλάνος του ΚΙΝΑΛ, ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 7,9%, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 6%. Ο προερχόμενος από τη ΝΔ, Χρήστος Τεντόμας συγκεντρώνει ποσοστό 6,2% και ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ  4,2%. Το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επέλεγε την αποχή από τις κάλπες. 

Το 57% των ερωτηθέντων έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ ο Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι γνωστός, καθώς το 59,3% απαντά ότι δεν τον γνωρίζει.






Με «φέσια» σε ιδιώτες άνω των 2 δισ. ευρώ «έκλεισε» το 2018



Όχι μόνο δεν εξοφλήθηκαν, αλλά παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα στο τέλος του 2018, οι οφειλές του Κράτους σε ιδιώτες κι αυτό σημαίνει απλά ότι το απόλυτο «μηδέν» δεν είναι ορατό.

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν μείωση 308 εκατ. ευρώ στις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου , από τα 1,841 δις ευρώ τον Νοέμβριο σε 1,533 δις ευρώ τον Δεκέμβριο με παράλληλη μείωση 228 εκατ. ευρώ ( από τα 734 εκατ. ευρώ στα 506 εκατ. ευρώ) των εκκρεμών επιστροφών φόρου. Ωστόσο, συνολικά, τα κρατικά «φέσια» προς τον ιδιωτικό τομέα παραμένουν στα 2,039 δις ευρώ.

Μια από τις 16 μεταμνημονιακές υποχρεώσεις είναι να μην δημιουργούνται νέα ληξιπρόθεσμα, αλλά από τις μηνιαίες ροές φαίνεται ότι την ώρα που πληρώνονται παλιότερα χρέη, δημιουργούνται καινούργια. Παρήγορο είναι το γεγονός ότι τα χρέη των νοσοκομείων, μετά από 5 συνεχείς μήνες ανόδου, κατέγραψαν μείωση περί τα 200 εκατ. ευρώ.


Γιώργος Παππούς
Πηγή: iefimerida.gr 


Η Νέα Δημοκρατία από αύριο, 7 Φεβρουαρίου, αίρει το εμπάργκο που είχε επιβάλει στην ΕΡΤ στις 18 Σεπτεμβρίου.



Με απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία από αύριο, 7 Φεβρουαρίου, αίρει το εμπάργκο που είχε επιβάλει στην ΕΡΤ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση αυτή προφανώς δεν σχετίζεται με κάποια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία δυστυχώς παραμένει ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης παραβιάζοντας ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, η νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Δρόσος και ο εντεταλμένος σύμβουλος ενημέρωσης κ. Νίκος Μερτζάνης κάλεσαν στο ραδιομέγαρο τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Ζούλα.

Στην άτυπη αυτή συνάντηση η διοίκηση της ΕΡΤ εξέφρασε τον προβληματισμό της για την αντικειμενική δυσκολία που αντιμετωπίζει πλέον η ΕΡΤ, ενόψει και των εκλογών, να καταγράφει όλες τις απόψεις, λόγω του εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας. Και άκουσε τις παρατηρήσεις της Νέας Δημοκρατίας που άπτονται στοιχειωδών κανόνων πολυφωνίας, τους οποίους εξακολουθεί να παραβιάζει η ΕΡΤ, αλλά και παραβίαζε καθημερινά και πριν από το εμπάργκο. Μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία επισήμανε σε αυτήν τη συνάντηση ότι:

- Ποτέ στο παρελθόν δεν καλούνταν συστηματικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές της Δημόσιας Τηλεόρασης μόνοι τους οι υπουργοί και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος χωρίς κανέναν αντίλογο.

- Ποτέ στο παρελθόν δεν συνέβαινε όλοι οι συμπαρουσιαστές ενημερωτικών εκπομπών να προπαγανδίζουν επί μονίμου βάσης τις κυβερνητικές θέσεις απαξιώνοντας ακόμη και με ειρωνικό τρόπο κάθε αντίθετη άποψη.

- Ποτέ στο παρελθόν δεν φιλοξενούνταν κατ’ εξακολούθηση στην ΕΡΤ απαξιωμένα πολιτικά πρόσωπα που ούτε έχουν εκλεγεί στο κοινοβούλιο, ούτε εκπροσωπούν σήμερα κανένα κόμμα, και το μόνο που τους καθιστά τάχα δημοσιογραφικά ενδιαφέροντες είναι η εμμονική κριτική τους όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην αξιωματική αντιπολίτευση.

- Ποτέ στο παρελθόν οι ενημερώσεις Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν μεταδίδονταν ολόκληρες και σε ζωντανή μετάδοση ανεξαρτήτως επικαιρότητας.

- Ποτέ στο παρελθόν, τέλος, στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ για όλα τα βασικά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας δεν εμφανίζονταν κατ’ εξακολούθηση μόνον οι συντάκτες που καλύπτουν την κυβέρνηση, και σχεδόν ποτέ οι συντάκτες που καλύπτουν την δραστηριότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτοί άλλωστε ήταν, μεταξύ άλλων, οι λόγοι που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να αποσυρθεί από την ΕΡΤ, απόφαση που -όχι τυχαία ασφαλώς- προκάλεσε σειρά καρατομήσεων στελεχών της και εν τέλει την αλλαγή της Διοίκησής της. Υπενθυμίζεται επιπλέον ότι αμέσως μετά το εμπάργκο, ακόμη και σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να παραδέχονται δημοσίως «την ύπαρξη παραδιοίκησης και καθεστώτος ιδιοτελών συμφερόντων» στην ΕΡΤ, ενώ μάλιστα είχαν προηγηθεί αλληλοκαταγγελίες στελεχών της για σκάνδαλα, τα οποία εξυπακούεται ότι θα ερευνήσει μέχρι κεραίας η επόμενη διακυβέρνηση.

Στη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας η νέα διοίκηση της ΕΡΤ επιφυλάχθηκε με καλή πίστη να λάβει υπόψιν της όλες αυτές τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν τρέφει την αυταπάτη ότι η ΕΡΤ μπορεί ξαφνικά να μεταβληθεί επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ σε μια πλουραλιστική και σύγχρονη δημόσια ραδιοτηλεόραση που αξίζουν οι πολίτες αυτής της χώρας.

Μετά, ωστόσο, τη συνάντηση που προκάλεσε η νέα διοίκηση της ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία θέλει να ελπίζει ότι θα γίνουν σεβαστές έστω κάποιες από τις αυτονόητες αυτές αρχές δεοντολογίας και πολυφωνίας. Και με αυτό το δεδομένο η κυβέρνηση καλείται να εκλάβει τη σημερινή απόφαση επιστροφής της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ ως μια κίνηση καλής θελήσεως και να συνειδητοποιήσει τη συνταγματική της υποχρέωση η δημόσια τηλεόραση «να εξασφαλίζει την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων».


Και nice to meet you και να ακούει τούρκικα χωρίς ακουστικά ο Τσίπρας ξεφτιλίζοντας την χώρα


Δεν έφτανε το νέο γλωσσικό ολίσθημα από τον Τσίπρα που... ξαναγνώρισε τον Τούρκο πρόεδρο λέγοντας του nice to meet you (χαίρομαι που σε γνωρίζω), λες και τον έβλεπε πρώτη φορά ξεφτιλίζοντας για ακόμα μία φορά την χώρα.....



Δεν φόραγε και ακουστικά, όταν όλοι φόραγαν κάνοντας ότι ακούει τον Τούρκοςπρόεδρο που μιλούσε τούρκικα γιατί δεν γνωρίζει αγγλικά (λες και ο Τσίπρας γνωρίζει), ξεφτιλίζοντας και πάλι την χώρα δείχνοντας ότι δεν έχει καμία σοβαρότητα σε ότι λέει και κάνει.



Μέχρι και κερί άναψε ο άθεος λαοπλάνος Αλέξης Τσίπρας



Ο τύπος είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε πολιτικό και ξεφτιλίζεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Και τη θεία λειτουργία παρακολούθησε και το κεράκι του άναψε ο Αλέξης Τσίπρας  στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και απο μέσα του σίγουρα έβριζε που αναγκάζεται να κάνει τον θρησκευόμενο.

Η ακροαριστερή απάτη απαιτεί θυσίες και ο Αλέξης Τσίπρας ξέρει καλά να εξαπατά όπως έχει επιβεβαιώσει τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπαίνοντας στο ναό, ο λαοπλάνος άναψε κερί και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία, στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, βρίζοντας θεούς και δαίμονες από μέσα του.


Νέο σώου Μεγαλοοικονόμου! Η συμπεριφορά της ξεπερνά την Αυλωνίτου



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Ένωση Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, προκάλεσε επεισόδιο, όταν εκνευρισμένη με τα όσα έλεγε ο Μάριος Γεωργιάδης βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, σηκώθηκε από το έδρανο της, πήγε μπροστά του και άρχισε να του κουνά το δάχτυλο φωνάζοντας υστερικά.

Υποσχέθηκε η Μεγαλοοικονομου ότι μπορεί να μην ξανά πολιτευτεί και αυτό να το κρατήσει γιατί θα κάνει μεγάλο καλό στην χώρα και στο κοινοβούλιο.

Η συμπεριφορά της ξεπερνάει τα σώου της Αυλωνίτου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επίσης!!






Ετοιμαζόμαστε για εκλογές το υπουργείο Εσωτερικών αγοράζει φακέλους, ψηφοδέλτια και παραβάν



Έρχονται εκλογές και θα είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση εκτός από τις δημοτικές εκλογές και της Ευρωβουλής, θα κάνει και τις βουλευτικές την ίδια περίοδο των Μάιο. Έτσι το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά στην προμήθεια φακέλων, ψηφοδελτίων και παραβάν. Με σημερινή απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Χαρίτση το υπουργείο Εσωτερικών προμηθεύεται 77.000.000 εκλογικούς φακέλους έναντι του ποσού του 1.329.032,00 ευρώ. 

Ειδικότερα, η προμήθεια αυτή αφορά σε α)11.000.000 τεμάχια φακέλων Ευρωεκλογών, απόχρωσης 'ανοιχτό σιέλ', β)10.000.000 τεμάχια φακέλων Κοινοτικών εκλογών, γ)22.000.0000 τεμάχια φακέλων Δημοτικών εκλογών, δ)22.000.000 τεμάχια φακέλων Περιφερειακών εκλογών και ε)12.000.000 τεμάχια φακέλων Βουλευτικών εκλογών. Η τελική παράδοση των 65.000.000 φακέλων για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνει από 1 έως 20 Απριλίου 2019. 


Απόπειρα ληστείας με Καλάσνικοφ στην πλατεία Αττικής



Απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 07:50, όταν δύο άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και κρατώντας Καλάσνικοφ, επιχείρησαν να εισβάλλουν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην πλατεία Αττικής, στον Αγιο Παντελεήμονα. 

Οι υπάλληλοι της τράπεζας πάτησαν τον συναγερμό και σε λίγο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στην τράπεζα και στη θέα τους οι ληστές τράπηκαν σε φυγή. 






Ινδός μήνυσε τους γονείς του γιατί... τον γέννησαν χωρίς να τον ρωτήσουν!



Ότι να΄ναι, ένας 27χρονος από την Ινδία, μήνυσε τους γονείς του, επειδή τον... γέννησαν χωρίς να τον ρωτήσουν.

Ο Ραφαέλ Σάμουελ, έτσι είναι το όνομα του "θιγόμενου" Ινδού, έχει τέλεια σχέση με τους γονείς του, κατάγεται από το Μουμπάι, έχει ασπαστεί τη φιλοσοφία του αντιναταλισμού, που εναντιώνεται στη γέννηση νέων βρεφών στην ανθρώπινη κοινωνία για ηθικοφιλοσοφικούς λόγους.

Ο Σάμουελ πιστεύει πως τα παιδιά δεν πρέπει να γεννιούνται για να ευχαριστιούνται οι γονείς τους κι ότι δεν πρέπει να υποφέρουν στη ζωή: «Αγαπώ τους γονείς μου, κι έχουμε υπέροχη σχέση, αλλά με έκαναν για δική τους χαρά και ευχαρίστηση. Η ζωή μου είναι καταπληκτική, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να βάλω άλλη μια ζωή στη διαδικασία του να πάει σχολείο και να αποκτήσει μια αξιόλογη καριέρα, ειδικά όταν δεν το ζήτησε να γεννηθεί».




Προκλητικός και αναίσθητος ο Πολάκης μετά το κράξιμο που έφαγε από τον Ευρωπαίο επίτροπο υγείας


Ο Πολάκης αντί να προβληματιστεί για την άθλια συμπεριφορά του και να ζητήσει συγνώμη απαντά στον Επίτροπο Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις «Το τσιγάρο θα το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ».

Και το χειρότερο είναι ότι ο Πολάκης νόμιζε ότι του είπε ο Επίτροπος να κόψει το τσιγάρο, ενώ αντίθετα αυτό που είπε είναι να μην καπνίζει σε δημόσιους χώρους ειδικά όταν υπάρχει και εν ενεργεία αντικαπνιστικός νόμος που ο Πολάκης έχει γραμμένο.

Ο Επίτροπος Υγείας, Βιτένις Αντριουκαΐτις, την Τρίτη εξοργισμένος, σχολίασε την φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να καπνίζει σε συνέντευξη Τύπου.

Αντί συγνώμης ο Πολάκης με θράσος «συμβουλεύει» τον Επίτροπο να «μάθει πριν μιλήσει» και υπογράφει την ανάρτηση του με τη φράση «ΟΚ GUY???»




Παυλος Πολακης
11 ώρες πριν
Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :
-Αυτος ο"τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
-Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!
-το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα...
Δείτε περισσότερα


CAPITAL.GR
Σκληρή γλώσσα του Λιθουανού Βιτένις Αντριουκαΐτις για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.