Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

RASS: Προβάδισμα 23,4 μονάδων για τη ΝΔ, στο 16,8% ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Προβάδισμα 23,4 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24. 

Η πανελλαδική έρευνα εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 40,2%, τον ΣΥΡΙΖΑ 16,8%, το ΠΑΣΟΚ 11,5%, το ΚΚΕ 7,6%, την Ελληνική Λύση 3,8%, την Πλεύση Ελευθερίας 3,7%, τη ΝΙΚΗ 2,8%, το ΜέΡΑ25 2,6% και τους Σπαρτιάτες 2,2%.

Δείτε την δημοσκόπηση σε κάρτες :















Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσελίκ το έπιασε από εκεί που το άφησε ο Τσίπρας : «Η Ελλάδα μετατρέπει σε νεκροταφείο τη Μεσόγειο»

 


ΣΥΡΙΖΑ όπως Τουρκία, γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσελίκ, εκπρόσωπος τύπου της Άγκυρας ο ανθέλληνας Αλέξης Τσίπρας.

Σε ένα ακραία προκλητικό παραλήρημα προχώρησε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, μιλώντας, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του κυβερνώντος ΑΚΡ, για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο. 

Δεν δίστασε να μιλήσει για... εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την Ελλάδα, προσθέτοντας ότι η χώρα μας «μετατρέπει σε νεκροταφείο τη Μεσόγειο», κατηγορίες που χωρίς ντροπή και εθνική ευθύνη εκτοξεύουν κατά της Ελλάδας ο Αλέξης Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προκλητική αυτή ρητορική θύμισε το προ ολίγων μηνών ψευδές αφήγημα της Αγκυρας που ήθελε τους Έλληνες να... βουλιάζουν τις βάρκες με τους μετανάστες.

Ο Τσελίκ, με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα που το ξεκίνησε δεν δίστασε, αυτήν τη φορά, να προχωρήσει σε πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων υποστηρίζοντας τα εξής: «Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», λές και μίλαγε ο Τσίπρας.

«Η ελληνική ακτοφυλακή προσπαθούσε να σπρώξει βάρκα μεταναστών με 600 άτομα στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Θα πρέπει να υπάρξει διεθνής έρευνα και παρατήρηση» ήταν ακόμη τα εμπρηστικά λόγια του Τσελίκ.

Δεν περιορίστηκε σε αυτούς, μόνον, τους ψευδείς ισχυρισμούς ο Τσελίκ αλλά υποστήριξε ακόμη: «Οι βάρκες βουλιάζονται και οι μετανάστες πεθάνουν. Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής θα πρέπει να εξεταστούν ως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια προσπάθεια να σκοτωθούν άνθρωποι. Η ελληνική ακτοφυλακή μετατρέπει τη Μεσόγειο σε νεκροταφείο μεταναστών μπροστά στα μάτια όλων μας. Οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν».




Συνεχίζουν το καραγκιοζιλίκι Αρβανίτης : Είστε σίγουροι ότι η μικρή Μαρία είναι ζωντανή;

 


Ψεύτες και απατεώνες κατα συνείδηση και κατά επάγγελμα οι Συριζαίοι, αντρόπιαστοι δεν τους ενδιαφέρει εάν θα ξεφτιλιστούν επιμένοντας σε κάτι που έστησαν, για να κάνουν κακό στην χώρα, αποκαλύφθηκε και ομολογήθηκε ότι ήταν ψέμα και απάτη, και όμως συνεχίζουν να εξαπατούν και να παραπλανούν τον κόσμο.

Ένας από αυτούς είναι ο ακροαριστερός Κώστας Αρβανίτης, που προσπαθεί εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο να κάνει κακό στην Ελλάδα, και το θρασίμι επιμένει στο ψέμα και την απάτη λέγοντας ο αδιόρθωτος :Είστε σίγουρη ότι η μικρή Μαρία είναι ζωντανή;

Παρακολουθήστε ακροαριστερό θράσος :




Ο Ανδρουλάκης έβαλε υποψήφιο τον δικηγόρο των δολοφόνων του Σήφη Βαλυράκη - Τελικά τον απέσυρε

 



Το ένα λάθος πίσω από το άλλο ο Νίκος Ανδρουλάκης, το ένα ατόπημα πίσω από το άλλο για να βουλιάξει το ΠΑΣΟΚ αντί να το στήσει με σοβαρότητα από την αρχή.

Φυσικά και ο δικηγόρος κ. Γλύκας δεν έχει καμία ευθύνη για τις επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας, αλλά είναι θέμα τιμής για το ΠΑΣΟΚ και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, το νέο ατόπημα Ανδρουλάκη.

Την έντονη αντίδρασή της στην επιλογή του ακατάλληλου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τον δικηγόρο Γιάννη Γλύκα, εξέφρασε η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα, καθώς όπως λέει ο γνωστός δικηγόρος, είχε υπερασπιστεί νομικά τους φερόμενους δολοφόνους του συζύγου της.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της «ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αποδεικνύει ότι έχει περιορισμένες γνώσεις γύρω από την προσφορά του ΣΗΦΗ στην χώρα και το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντάς το περίτρανα με την κίνηση να συμπεριλάβει τιμητικά στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, στην Α’ Εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τον δικηγόρο Ιωάννη Γλύκα.

Η απόφαση αυτή δεν συμβαδίζει με τις αρχές και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την επιλογή αυτή.

Ο Ιωάννης Γλύκας είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας και διετέλεσε δικηγόρος υπεράσπισης των φερόμενων δολοφόνων του Σήφη Βαλυράκη για μικρό διάστημα, με μοναδικό σκοπό την αποφυλάκισή τους σε χρόνο ρεκόρ.

Παράλληλα είναι υπερασπιστής κατηγορουμένων στη γνωστή δίκη της «Χρυσής Αυγής», τόσο πρωτόδικα όσο και σήμερα σε δεύτερο βαθμό».

Ολόκληρη η δήλωση της Μίνας Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη

«H 24η Ιανουαρίου 2021, είναι μια μέρα που άλλαξε και θα αλλάξει πολλά περισσότερα στην χώρα μας και στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Σήφης Βαλυράκης αντιστάθηκε κατά της Χούντας των συνταγματαρχών, βασανίστηκε και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Ιδρυτικό στέλεχος από την αρχή, με τον αείμνηστο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ως ένας από τους πλέον έμπιστους και στενούς συνεργάτες του έως τις τελευταίες του στιγμές.

Το όνομά του έχει το βάρος και τη δύναμη ακόμη και μετά τη δολοφονία του να διαμορφώνει καταστάσεις, να παραδειγματίζει και να προσφέρει.

Ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, αποδεικνύει ότι έχει περιορισμένες γνώσεις γύρω από την προσφορά του ΣΗΦΗ στην χώρα και το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντάς το περίτρανα με την κίνηση να συμπεριλάβει τιμητικά στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, στην Α’ Εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τον δικηγόρο Ιωάννη Γλύκα.

Η απόφαση αυτή δεν συμβαδίζει με τις αρχές και την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την επιλογή αυτή.

Ο Ιωάννης Γλύκας διετέλεσε δικηγόρος υπεράσπισης των φερόμενων δολοφόνων του Σήφη Βαλυράκη για μικρό διάστημα, με μοναδικό σκοπό την αποφυλάκισή τους σε χρόνο ρεκόρ.

Παράλληλα είναι υπερασπιστής κατηγορουμένων στη γνωστή δίκη της «Χρυσής Αυγής», τόσο πρωτόδικα όσο και σήμερα σε δεύτερο βαθμό.Εμείς δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε στον δικηγόρο να ασκεί τα καθήκοντά του ακόμα και σε τέτοιες υποθέσεις, αν πρόκειται αυτό να γίνεται για βιοποριστικούς λόγους.

ΟΜΩΣ:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ΔΕΝ δικαιούνται να αγνοεί την ιστορία και την αξία των ιδρυτικών στελεχών του κόμματος που ηγείται και να «τιμά» με την συμμετοχή στους καταλόγους των υποψηφίων, τον συγκεκριμένο.

Έθεσα υπόψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα δεδομένα, την 15 Ιουνίου 2023, με επιστολή μου, αλλά όχι μόνο δεν δέχτηκα καμία εξήγηση για την πράξη του, αλλά και προσπάθησε μέσω τρίτων να υποβαθμίσει τελείως το γεγονός.

Το ίδιο συνέβη και από τα σημερινά στελέχη του κόμματος και για τους λόγους αυτούς:

Δηλώνω ότι δεν υπάρχει χαρακτηρισμός για την πράξη του, λυπάμαι για την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, που με αμέτρητους αγώνες άλλαξε, με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου, την χώρα και της έδωσε το κύρος που και σήμερα έχει.

H οικογένειά μου θα συνεχίσει τον αγώνα της για την αποκάλυψη της αλήθειας, απέναντι σε όλες τις δυνάμεις που υποκινούνται από τον «Ηθικό Αυτουργό».​​

Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη

Αθήνα, 18 Ιουνίου 2023»

Μετά από την έντονη αντίδραση της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη για την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον δικηγόρο Ιωάννη Γλύκα, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του, η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υποψηφιότητα Γλύκα

«Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ήρθε σε γνώση μας το ζήτημα της νομικής σχέσης του δικηγόρου Γιάννη Γλύκα στην υπόθεση του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη.

Σημειώνουμε ότι τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων δεν είχε πρότερη γνώση της εν λόγω νομικής εμπλοκής, που όπως ο κ.Γλύκας δήλωσε δημόσια έληξε πριν έναν χρόνο και ήταν σύντομη.

Άμεσα η Επιτροπή Ψηφοδελτίων όρισε για σήμερα Δευτέρα συνεδρίαση της και αποφάσισε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γλύκα θεωρείται μη ισχύουσα.

Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με σπουδαία πολιτική παρακαταθήκη, την οποία τιμούμε απεριόριστα».



Ο Μουσταφά Κατραντζή αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Ροδόπη


 

Την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας.

«Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;», έγραψε στο Twitter αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Κατραντζή  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης  Σκέρτσος.

Όπως επισημαίνουν οι κύκλοι της ΝΔ, υπήρξε επικοινωνία του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, στην οποία, ο Μουσταφά Κατραντζή αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς,  αναφέρουν.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τόσες εβδομάδες δεν έχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Τους καλύπτει ο Αλέξης Τσίπρα που δεν έχει τολμήσει να ζητήσει και ο ίδιος συγνώμη για το ατόπημα περί "τουρκικής μειονότητας" και αυτό δείχνει το βρώμικο σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.



Καταδίκη-κόλαφος για το κολαστήριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μόρια από το Ευρωπαϊκού δικαστήριο


 

Στις 13 Ιουνίου 2023, το Τρίτο Τμήμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο δημοσίευσε μια απόφαση – καταπέλτη για τις συνθήκες κράτησης στη Μόρια της Λέσβου, τις χρονιάς 2017 – 2018 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η απόφαση βγήκε την ίδια ώρα που τα θρασίμια στον ΣΥΡΙΖΑ, κουνάνε το δάχτυλο και υποστηρίζουν ότι επί των δικών τους ημερών διακυβέρνησης η Ελλάδα έγινε συνώνυμο της ανθρωπιάς. 

Ο θρασύτατος απατεώνας Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης είπε χωρίς ίχνος ηθικής ότι «Επί ημερών μας η Ελλάδα έγινε συνώνυμο της ανθρωπιάς κι είμαστε περήφανοι γι' αυτό».

Στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου περιγράφεται με γλαφυρό τρόπο η καθημερινή κατάσταση που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στη Μόρια, ενώ καταγράφονται οι συνθήκες διαβίωσης 67 αιτούντων άσυλο, οι οποίοι διέμεναν τότε στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο, οι οποίοι έκαναν λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις. Μάλιστα οι αιτούντες άσυλο κατήγγειλαν ότι διέμεναν σε «κλουβιά», αλλά και στέρηση των οικογενειών τους.

Η απόφαση «Η.Α. και άλλοι κατά Ελλάδος» καταλήγει σε καταδίκη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για παραβίαση του άρθρου 3 (βασανιστήρια και εξευτελιστική μεταχείριση) και 13 (μη αποτελεσματική προσφυγή σε ένδικα μέσα) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Οι προσφεύγοντες κατήγγειλαν απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνθήκες κράτησης, ακόμα και σε μεταλλικά κλουβιά -σαν τα ζώα σε ζωολογικό κήπο.

Το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολο τους τις παρεμβάσεις και τις ενστάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και εν τέλει καταδίκασε τη χώρα μας σε αποζημίωση 5.000€ για τον καθέναν από τους 40 περίπου προσφεύγοντες συν τους νόμιμους τόκους για κάθε ημέρα καθυστέρησης.




Πρόστιμο 30.000 ευρώ στο ΖΩΟ που έδεσε την κατσίκα στο αυτοκίνητο και την έσερνε

 



Διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο 63χρονο ΖΩΟ που έδεσε και έσυρε μία κατσίκα από το αυτοκίνητό του. 

Παράλληλα, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Ο δράστης της αποτρόπαιης κακοποίησης του ζώου είναι ένα 63χρονο ΖΩΟ από τη Ζάκυνθο, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό βγήκε στο φως μετά από καταγγελία φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και μετά το βίντεο που τράβηξε τουρίστας, το οποίο ανάρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύντομα οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της κακοποίησης του ζώου.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μουζακί. 

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.



Μητσοτάκης στο TikTok: «Θέλουμε καλύτερο και πιο δυνατό ΕΣΥ»

 


Ερωτήσεις πολιτών για το ΕΣΥ απαντά σε ανάρτησή του στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιμένοντας όσα προγραμματίζει να πράξει σε αυτόν τον τομέα.

Εξηγεί ότι αναπαράγεται συνεχώς ότι η ΝΔ σκοπεύει να «ιδιωτικοποιήσει το ΕΣΥ». «Αυτό μου φαίνεται αδιανόητο», τονίζει και παραθέτει στοιχεία για τις δράσεις της κυβέρνησης σε αυτόν τον τομέα την τετραετία που πέρασε.

«Δεν θέλουμε να διαλύσουμε το ΕΣΥ, το θέλουμε καλύτερο και πιο δυνατό», καταλήγει.





Σκέρτσος : Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%

 



«Τα όρια της πολιτικής του αντίληψης για τα παγκόσμια προβλήματα είναι τόσο στενά και, δυστυχώς, τόσο παλιά, που για κάθε συμφορά που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος. Παράλληλα επισημαίνει:  «Αποδεικνύει έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε μετά τις 21 Μαΐου, καθώς συνεχίζει να επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά, κυρίως, η ένδεια προγραμματικού, θετικού λόγου, τον εξωθούν στο να στοχοποιεί τη χώρα μας για κάθε διεθνή κρίση, για κάθε διεθνές πρόβλημα. Τα όρια της πολιτικής του αντίληψης για τα παγκόσμια προβλήματα είναι τόσο στενά και, δυστυχώς, τόσο παλιά, που για κάθε συμφορά που συμβαίνει στον κόσμο υπαίτιος είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι, μετά την “πανδημία Μητσοτάκη”, τον “πόλεμο Μητσοτάκη” και την “ακρίβεια Μητσοτάκη”, σήμερα ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει ότι υπάρχει και “ναυάγιο Μητσοτάκη”, αποδίδοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της ακόμη και το τραγικό ναυτικό δυστύχημα που συνέβη πριν λίγες μέρες σε διεθνή ύδατα από ασυνείδητους εγκληματίες λαθροδιακινητές, χωρίς καμία εμπλοκή των ελληνικών αρχών.

Αποδεικνύει έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε μετά τις 21 Μαΐου, καθώς συνεχίζει να επαναλαμβάνει μονότονα την ίδια αντιπολιτευτική τακτική που τον οδήγησε στο 20%.

Αυτό ίσως εξηγεί και γιατί έχασε άλλη μια ευκαιρία στη σημερινή διακαναλική συνέντευξη, και αντί να παρουσιάσει το δικό του πρόγραμμα -που δήθεν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει ορθά- αναλώθηκε ξανά σε επιθέσεις προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της.

Προσέθεσε, βέβαια, μέσα στην προεκλογική του αγωνία για περαιτέρω κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, άλλο ένα αριστερό “μαργαριτάρι”…Από υπέρμαχος της απλής αναλογικής μας αποκάλυψε ότι βλέπει ως κίνδυνο μια πολυκομματική Βουλή. Ανακαλύπτει δηλαδή εκ των υστέρων, και πάντα με μεγάλη καθυστέρηση, όσα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί πριν εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα εκλογικό σύστημα που ενισχύει την πολιτική αστάθεια και τον κομματικό κατακερματισμό.

Για τη Νέα Δημοκρατία μόνος αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών, που δεν διακρίνονται σε μπλε, πράσινα ή κόκκινα. Δεν είναι η αντιπολίτευση. Δεν είναι ο κ. Τσίπρας. Γι’ αυτό στις 25 Ιουνίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας εκείνους που λένε “όχι σε όλα” και “ναι στο τίποτα” και προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για τα αναγκαία άλματα στο κράτος, στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην ψηφιοποίηση, στην ενεργειακή αυτονομία, στη θωράκιση των συνόρων, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε μια ακόμη πιο ισχυρή και ευρωπαϊκή Ελλάδα».




Ο Ζεϊμπέκ σε εκδήλωση στον Εχινό Ξάνθης ποζάρει σε πανό που γράφει «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης»



Του Αλέξη Τσίπρα του "ξέφυγε" και αποκάλεσε την Μουσουλμανική μειονότητα " Τουρκική μειονότητα", και μέχρι σήμερα δεν έχει βγει να ζητήσει συγνώμη για το δήθεν "λεκτικό" λάθος, με αποτέλεσμα να εργαλειοποιείται από την Άγκυρα, σε βάρος της Ελλάδας.


Και παρόλο τον χαμό που γίνεται με την ανθελληνική στάση του συνόλου των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ σε εκδήλωση στον Εχινό Ξάνθης ποζάρει όλο καμάρι με φόντο πανό που γράφει «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης», συνεχίζοντας την ανθελληνική στάση του.

Όλη αυτή η συμπεριφορά, Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι υπάρχει βρώμικο σχέδιο Αλέξη Τσίπρα - Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.



Μητσοτάκης: Η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο και θα επιστρέψουν στο Δημόσιο

 


Υπενθυμίζουμε ότι στο υπερταμείο ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, μαζί με και με άλλη δημόσια περιουσία, την έβαλε ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε απάντησε και για το θέμα του νερού τονίζοντας πως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ θα φύγουν από το Υπερταμείο και θα περάσουν στην άμεση εποπτεία του Δημοσίου.

Ο κ.Μητσοτάκης σε ό,τι αφορά αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί ιδιωτικοποίησης του νερού είπε χαρακτηριστικά πως «Για το ζήτημα της ΕΥΔΑΠ επειδή ήταν ένα από τα επίμονα fake news τα οποία διακινήθηκαν ειδικά πριν από τις προηγούμενες εκλογές ήταν η ιδιωτικοποίηση του νερού, έγιναν και ωραίες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με διάφορους ευαίσθητους καλλιτέχνες, οι οποίοι διαδήλωναν κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.

Να σας πω ότι είναι ειλημμένη απόφαση η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ να επανέλθουν υπό πλήρη κρατικό έλεγχο, να φύγουν δηλαδή από το Υπερταμείο και να επανέλθουν στην άμεση εποπτεία του αρμόδιου υπουργείου που εν προκειμένω υπό το Υπουργείο Υποδομών και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει πράξη σε ένα από τα τρία πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησής μας».



Ακροαριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν σε εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.


 

Οι γνωστοί ακροαριστεροί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ με τις κουκούλες, επιτέθηκαν τη νύχτα και εν μέσω κακοκαιρίας στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην παραλία του Βόλου, προκαλώντας σημαντικές φθορές στις τζαμαρίες.




Η ΔΕΕΠ Μαγνησίας, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι «η συγκεκριμένη επίθεση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα του 2023 πιέζονται και απομονώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οι ψευδοεπαναστάτες έβγαλαν το μένος τους και τον χουλιγκανισμό τους στις τζαμαρίες του εκλογικού κέντρου μας. Με βαριοπούλες και λοστάρια, ομάδα 30 κουκουλοφόρων έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπεύθυνης των γραφείων και ενός νεαρού μέλους μας. Γαλουχημένοι με θολές ιδέες βίας και παρανομίας έπραξαν το μόνο που γνωρίζουν καλά: Κουκούλα, βαριοπούλα και καταστροφή».

«Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν. Στις συγκεκριμένες πρακτικές και "ιδεολογίες" οι πολίτες απάντησαν αποστομωτικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα θέσουν οριστικά στο περιθώριο την ασυδοσία και την ανομία στις 25 Ιουνίου. Εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο. Νέα Δημοκρατία, Δυνατά, Τολμηρά, Μπροστά», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΕΠ Μαγνησίας
21 ώρες πριν

Η τρομοκρατία της βαριοπούλας δεν μας τρομάζει.

Η επίθεση θρασύδειλων κουκουλοφόρων στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα του 2023 πιέζονται και απομονώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Οι ψευδοεπαναστάτες έβγαλαν το μένος τους και τον χουλιγκανισμό τους στις τζαμαρίες του εκλογικού κέντρου μας. Με βαριοπούλες και λοστάρια, ομάδα 30 κουκουλοφόρων έθεσε σε κί...

Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, τηλεόραση και κείμενο που λέει "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ANA NASHONINA S"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
28
2
18