Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Εξελίσσεται σε μεγάλη ξεφτίλα απατεώνα ο Κύπριος TikToker ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου


 

Το πόσο ξεφτίλα τύπος είναι το είδαμε όλοι όταν μαζί με ένα άλλο καραγκιοζιλίκι Tik Toker κάποιον Κοψιάλη έβαλαν ένα παιδί να φάει γόπα τσιγάρου, και μετά το κράξιμο διέγραψαν το προκλητικό βίντεο.

Μια τυχαία συνάντηση του με ομάδα παιδιών αγνοουμένων που είχαν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, για την εκδήλωση στην οποία μίλησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20 Ιουλίου, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για τύπο ξεφτίλα.

Μια ομάδα παιδιών αγνοουμένων, τον πλησίασε και του ζήτησε να βοηθήσει μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να γίνει γνωστή η στάση η Τουρκίας, η οποία δημιουργεί προβλήματα στην αναζήτηση ανθρώπων που αγνοούνται από το 1974. Όπως καταγγέλλουν με ανακοίνωση τους ο Φειδίας Παναγιώτου, τους αντιμετώπισε με απαξίωση και χλευασμό.

Αντί κατανόησης, λένε πως εισέπραξαν προσβολή, αφού ο ευρωβουλευτής όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά τους επιτέθηκε με φράσεις όπως: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου», «τζιαι γω έχω θείο αγνοούμενο αλλά εν κάμνω έτσι» (και εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά δεν κάνω έτσι).

Η πλέον προσβλητική αναφορά απευθύνθηκε σε κόρη αγνοούμενου που φέρεται να της είπε: «εν τζιαι μόνο εσύ κόρη μου που είσαι ορφανή» (Δεν είσαι μόνο εσύ κοπέλα μου που είσαι ορφανή).

Η ξεφτίλα ευρωβουλευτής δεν έχει απαντήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι και φοροφυγάς, γιατί παρά το ότι σε συνεντεύξεις του ανέφερε πως κέρδισε €1.000.000 σε ένα χρόνο από τα βίντεο το YouTube, και ότι εισπράττει περίπου €50.000 κάθε μήνα ως TikToker και YouTuber, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε πως τα τρία τελευταία χρόνια τα εισοδήματα του ήταν περίπου €1.200 το μήνα ως διευθυντής σε δική του εταιρεία, και όπως φαίνεται ξεκάθαρα κοροιδεύει ασύστολα τον κόσμο. 

Δεν ανέφερε κανένα εισόδημα από μερίσματα ή από τη δραστηριότητα της εταιρείας του που έχει έδρα στο Λονδίνο.

Το ετήσιο εισόδημα του με μηνιαίο μισθό €1.200 βρίσκεται κάτω από το όριο φορολόγησης στη Κύπρο και είναι 0% φόρος για εισοδήματα μέχρι €19.500.



Ο ξεφτίλα ευρωβουλευτής είναι ο μόνο από τους 6 Κύπριους ευρωβουλευτές που δηλώνει εισοδήματα που δεν υπόκεινται σε φορολογία... παρά το ότι οι άλλοι πέντε ποτέ δεν δήλωσαν ότι είναι εκατομμυριούχοι, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου.

Επίσης για να συνεχίσει να κάνει βίντεο μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δήλωσε πως στα βίντεο αυτά έχει απενεργοποιήσει τις χρεώσεις ώστε να μην εισπράττει χρήματα. Ωστόσο αυτό που δηλώνουν ειδικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι μπορεί να μην εισπράττει χρήματα για αυτά τα βίντεο, αλλά πολλαπλασιάζει τους ακολούθους του, οι οποίοι αποφέρουν πολλά χρήματα από την παρακολούθηση του άλλου υλικού που προβάλλει.



Κυβέρνηση : Απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση το στεγαστικό

 


Με αναφορά στο πρόγραμμα «Κάλυψη» ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος επισήμανε ότι το στεγαστικό αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

«Αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα "Κάλυψη" μπορούν να υποβάλλουν οι ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αθηναίων, μετά τη σχετική πρόσκληση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Το πρόγραμμα "Κάλυψη", συνολικού προϋπολογισμού 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, υλοποιείται σε 44 δήμους της χώρας, αφορά ακίνητα τα οποία διατίθενται σε δικαιούχους ηλικίας 25 έως 39 ετών που λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα από τον ΟΠΕΚΑ και δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία. Ειδικότερα στο πρόγραμμα εντάσσονται με επιπλέον μοριοδότηση οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, άτομα με αναπηρία άνω του 67%, νοικοκυριά υπό έξωση από ενοικιαζόμενη κατοικία, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά, άνεργοι εγγεγραμμένοι στη ΔΥΠΑ, γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας που φιλοξενούνται σε ξενώνες με ή χωρίς παιδιά, νοικοκυριά υπό έξωση από ενοικιαζόμενη κατοικία, άτομα ή οικογένειες που λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

«Το στεγαστικό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της αύξησης των τιμών των ενοικίων αλλά και τη δυσκολία απόκτησης ενός δικού τους σπιτιού. Η κυβέρνηση έχει θέσει το ζήτημα σε απόλυτη προτεραιότητα και έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από προγράμματα τα οποία βοηθούν τους πολίτες όπως το "Σπίτι μου", το "Ανακαινίζω-Νοικιάζω" αλλά και το πρόγραμμα εύρεσης στέγης για τους άστεγους συμπολίτες μας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.



Καραγκιοζιλίκια με λουλούδια και επικίνδυνα βεγγαλικά στην Λακωνία για κάποιον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη

 


Μέσα από ένα απίστευτο καραγκιοζιλίκι, και με αναμμένα μέσω καύσωνα δεκάδες βεγγαλικά, μάθαμε ότι υπάρχει και ένας τραγουδιστής ονόματι Γιώργος Βελισσάρης.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν τα πλάνα από πανηγύρι στο Γεράκι Λακωνίας και τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκαν τον τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη, που δεν τον γνωρίζουμε αν και κάποιοι τον γνώριζαν όπως είδαμε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο κάποιοι από τους παριστάμενους σκέφτηκαν να κάνουν τσίρκο το πανηγύρι, ότι ο καλύτερος τρόπος ήταν να φέρουν ένα κλάρκ και να αδειάσουν 100 κιλά γαρύφαλα στον τραγουδιστή.



Σας ευχαριστούμε πολύ έγραψε ο Γιώργος Βελισσάρης σε ανάρτησή του στο Instagram προσθέτοντας και ένα βίντεο με τον χαμό από βεγγαλικά σε ένα από τα τραγούδια του.

Τόσο το καραγκιοζιλίκι αυτό, όσο και τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα που χρησιμοποιήθηκαν προκάλεσαν αρκετά σχόλια στο Χ με άλλους να αποδοκιμάζουν τη «βροχή» από γαρύφαλλά και άλλους να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν με τέτοιες καιρικές συνθήκες για εκδήλωση πυρκαγιάς ορισμένοι να ανάβουν βεγγαλικά και καπνογόνα, κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο και ανεύθυνο.
















Πέθανε από σηπτικό σοκ η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef


 

Την τελευταία της πνοή άφησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Ντέμη Γεωργίου. 

Η 39χρονη, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη βαριά λοίμωξη που την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη. 

Η πρώην παίκτρια του MasterChef κατέληξε σήμερα το πρωί.

Η 39χρονη, υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη, ενώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. 

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχασε τις αισθήσεις της  και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύντομα όμως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα. Παρέμεινε διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και η κατάσταση της είχε κριθεί εξ αρχής εξαιρετικά κρίσιμη.



Η Ντέμη Γεωργίου συμμετείχε στο MasterChef του 2020, όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο και για την  προσωπική της εξομολόγηση, λίγο μετά το παιχνίδι, για την κρίση στον γάμο με την πρώην σύζυγό της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.






Ότι χαζομάρα από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα την ακούσεις - Καφαντάρη : Αν το θέλουμε, λεφτόδεντρα υπάρχουν

 


Πόσες βλακείες από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αντέξει ένας λαός;

Πόσα χρόνια θα ανέχεται κάθε καραγκιοζιλίκι να λέει ότι θέλει, και να υπόσχεται ότι του έρθει στο κεφάλι.

Η Χαρά Καφαντάρη, υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λέει βλακείες, ισχυρίστηκε  χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι εφόσον το θέλουν, το κόμμα της μπορεί να βρει μέχρι και λεφτόδεντρα!

Τέτοιο θράσος, πηγαίνει την ίδια και συμπαρασύρει το κόμμα της σε άλλο επίπεδο βλακείας!!

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Bluesky όπου ξεκίνησε να αραδιάζει μια σειρά από υποσχέσεις του κόμματος, οι οποίες κοστίζουν αρκετά δις ευρώ, δείχνοντας ότι δεν έχει βάλει μυαλό. 

Στην ερώτηση που θα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ τα λεφτά για να κάνει αυτά που υπόσχεται η Καφαντάρη, είπε ανεύθυνα και με θράσος  ότι... λεφτόδεντρα υπάρχουν, αφού έχουμε βγει από τα μνημόνια και έχουμε ρυθμισμένο χρέος, έχουμε και απεριόριστα χρήματα να ξοδεύουμε για τα πάντα.  

Η γελοιότητα και ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο «Επειδή τώρα είμαστε σε μια άλλη φάση. Έτσι; άνεσης. Δημοσιονομικής άνεσης. Δεν είμαστε σε μνημόνια. Ρυθμισμένο χρέος έχουμε. (...) επειδή ακούστηκε πριν που θα βρείτε τα λεφτά και λοιπά, όταν υπάρχει πολιτική βούληση, υπάρχουν και τα λεφτόδεντρα!»

Παρακολουθήστε την :



Κυβέρνηση σε Ερντογάν: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν δήθεν διαχωρισμούς ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη

 


Απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις προκλητικές του δηλώσεις με στόχο τον Νίκο Δένδια, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Η ανάρτηση 

«Χθες το βράδυ στη Λευκωσία, σε μια συγκινητική εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από το πραξικόπημα στην Κύπρο και την τουρκική εισβολή και κατοχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν, όπως επεσήμανε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που ήταν παρών, ανήμερα της μαύρης επετείου. Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ξεκάθαρα τις εθνικές θέσεις: Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα, επιδίωξή μας είναι να υπάρξει Κυπριακή Δημοκρατία με μία κυριαρχία, μία διεθνή προσωπικότητα και μία ιθαγένεια σε μία Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, σε ένα ενιαίο Κράτος, χωρίς ξένο στρατό κατοχής, χωρίς αναχρονιστικές εγγυήσεις.

Το γεγονός ότι συζητούμε με την Τουρκία, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε και πολύ περισσότερο ότι υποχωρούμε. Το αντίθετο. Και ότι κάθε απειλή προς την Κύπρο, γίνεται απειλή για όλη την ΕΕ. Είναι προφανές ότι τις απόψεις αυτές συμμερίζονται και εκφράζουν, στο σύνολό τους, όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης. Συνεπώς, ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν δήθεν διαχωρισμούς ανάμεσα στα κυβερνητικά στελέχη»



Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 3 αλλοδαποί που διέπραξαν ληστεία στο Γκάζι

 


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρώτες πρωινές ώρες της 20-7-2024 στο Γκάζι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 3 νεαροί αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 20-7-2024, οι -3- νεαροί προσέγγισαν 27χρονο στο Γκάζι και αφαίρεσαν με βίαιο τράβηγμα αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.

Άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για την διαπραχθείσα ληστεία, προέβησαν σε συνεχείς και στοχευμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν τους 3 νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Κώστας Βουκελάτος



Εξώφυλλο του Time : Ο Μπάιντεν αποχωρεί, η Καμάλα Χάρις έρχεται

 


Με ένα εξώφυλλο το περιοδικό Time σχολιάζει την επόμενη ημέρα στις ΗΠΑ και τους Δημοκρατικούς, μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από τον αγώνα για την προεδρία και την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν αποχωρεί από τα δεξιά, με τη μορφή του μόλις να διακρίνεται, ενώ από την αντίθετη κατεύθυνση έρχεται η αντιπρόεδρος, γύρω από το πρόσωπο της οποίας συστρατεύονται όλο και περισσότεροι Δημοκρατικοί, μήπως αποτραπεί να εκλεγεί ένας επικίνδυνος για την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλτ Τράμπ.

Το εξώφυλλο στα αριστερά, γράφει το Time, είναι της 21η Ιουλίου. Στα δεξιά είναι αυτό που παρήχθη ψηφιακά στις 28 Ιουνίου, την ημέρα της καταστροφικής εμφάνισης του Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πανικός», γράφει το εξώφυλλο του Ιουνίου, απηχώντας το κλίμα στους Δημοκρατικούς από την κακή εμφάνιση του προεδρου.