Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

ΚΤΗΝΗ στον Λόφο Σκουζέ είχαν αφήσει δύο ντόμπερμαν να αργοπεθαίνουν σε μπαλκόνι

 


Δεν είναι τα μόνο κατοικίδια που ζουν σε άθλιες συνθήκες με τους "κηδεμόνες" τους να αδιαφορούν και να δείχνουν εγκληματική συμπεριφορά!!

Η τελευταία καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας αφορά δύο ντόπερμαν που ζουν υποσιτισμένα και μέσα στη βρωμιά σε ένα διαμέρισμα στο Λόφο Σκουζέ, όπου τους έχουν αφήσει όχι άνθρωποι αλλά ΚΤΗΝΗ.

Η κατάσταση αυτή σύμφωνα με την καταγγελία διαρκεί εδώ και μήνες. Μάλιστα, το μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας που έκανε επωνύμως την καταγγελία στην αστυνομία και το υγειονομικό, λέει με απόγνωση ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, μέχρι σήμερα και ζητά τη βοήθεια όλων όσοι μπορούν να βοηθήσουν.

Το θέμα όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει τακτοποιηθεί και τα σκυλάκια έχουν απομακρυνθεί από τα ΚΤΗΝΗ κηδεμόνες τους, αλλά θα πρέπει να γίνει και έρευνα για την αμέλεια που έδειξε το αστυνομικό τμήμα που απευθύνθηκαν οι καταγγέλοντες και γιατί οι αστυνομικοί δεν ανταποκρίθηκαν αμέσως αντιδρώντας μετά από μήνες!!!

-0:29
HD
Πατήστε για να το παρακολουθήσετε στο Facebook
app-facebook
Facebook Watch
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falexios.kotsoris%2Fvideos%2F1547362085998956%2F%3Fidorvanity%3D1686701494886752%26ref%3Dembed_video&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>
Αντιγραφή
Μάθετε περισσότερα για την ενσωμάτωση βίντεο στο Facebook στον ιστότοπο για προγραμματιστές.
Κώδικας ενσωμάτωσης
Κοινοποίηση

Παρακαλώ πολύ το θέμα έχει τακτοποιηθεί τα σκυλάκια έχουν απομακρυνθεί από το περιβάλλον η αστυνομία και ο δήμος έχουν τα σκυλιά και τα φροντίζουν δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο ευχαριστώ και πάλι για την άμεση ανταπόκριση!!!




Ο Κασσελάκης δέσμευσε τον ΣΥΡΙΖΑ με δάνειο 250.000€ για να μην τον στείλουν από πρόεδρο

 



Ήθελαν να σώσουν την χώρα και την οικονομία της, μας έριξαν στα βράχια, ευτυχώς συνήλθαμε από την ζημιά με την βοήθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, και αυτοί δεν μπορούν να συγκροτήσουν τα οικονομικά του κόμματος τους.

Εννοείται ότι από εδώ και στο εξής, κάθε αντίδραση, κάθε αγανάκτηση συριζαίου θα αντιμετωπίζεται με το, "δώσε μου πρώτα αυτά που μου χρωστάς", η "εάν δεν ήμουν εγώ θα είχατε τελειώσει" και ας μην έχει πολιτικό μέλλον ο Κασσελάκης 

Σε δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Κασσελάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό. Τα ταμειακά διαθέσιμα του κόμματος είναι σε άθλια κατάσταση κι αυτή η κίνηση κρίθηκε όπως λένε από το προεδρικό περιβάλλον επιβεβλημένη προκειμένου να συμπληρωθεί η μισθοδοσία και το δώρο Χριστουγέννων στα κομματικά μέσα ενημέρωσης της Κουμουνδούρου.

Αυτή η πονηρή για εμάς κίνηση και είναι ξεκάθαρο αυτό, είναι για να μην υπάρξει αμφισβήτηση του Κασσελάκη στο μέλλον, και γιαυτό δάνεισε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα αρκετά μεγάλο ποσό 250.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες του κόμματος και να μην κλείσει το 2023 με αρνητικό πρόσημο. 

Η ελληνική νομοθεσία δεν επιτρέπει δωρεά πάνω από 20.000 ευρώ, κάτι που ήξερε ο Κασσελάκης και όσοι τον υποστηρίζουν και έτσι έγινε δάνειο για να τους κρατάει από τα .................. για καιρό. 



Ο ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται την άνοδο της ακροαριστεράς για να σταματήσει την άνοδο της ακροδεξιάς

 


Η συνέντευξη που παραχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χατζησωκράτης, στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο, όπου του τέθηκε η «γιατί βουλιάζει η Αριστερά σε όλη την Ευρώπη;», έδωσε την απάντηση: για να καταπολεμηθεί η άνοδος της Ακροδεξιάς θέλουμε περισσότερη Ακροαριστερά!

Με λίγα λόγια στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι για να καταπολεμηθεί η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, χρειάζεται μια ακροαριστερά. Και φυσικά δεν πέρασε από το μυαλό του Συριζαίου, ότι για την άνοδο της ακροδεξιάς ευθύνεται αποκλειστικά η αριστερά και η ακροαριστερά.

Δεν θέλει να του περάσει από το μυαλό ότι η αριστερά και η ακροαριστερά με τις ΜΚΟ τους, και την στάση τους που έχει γεμίσει την Ευρώπη λαθρομετανάστες, που καταναλώνουν επιδόματα και διαπράττουν καθημερινά εγκλήματα για να επιβιώσουν, έχουν γιγαντώσει την ακροδεξιά! Λαθρομετανάστες που βρίσκονται σε χώρες που τους φιλοξενούν και δεν τις σέβονται καθόλου! Πείτε στον Χατζησωκράτη, ότι για αυτό τον λόγο δεν θέλει να ακούει για αριστερά και ακροαριστερά ο Ευρωπαίος πολίτης.

Η δήλωση του Δημήτρη Χατζησωκράτη

Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την εμπειρία σας, κύριε Χατζησωκράτη, στην Αριστερά, τι γίνεται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Φαίνεται η Αριστερά - δεν ξέρω πώς να το πω, πώς το έλεγε μια ιστορική φράση ότι "δεν αρέσουμε πρόεδρε, πια". Στην Ευρώπη δηλαδή είναι ο Σούνακ, η Μελόνι, ο Όρμπαν, ο Βίλντερς, είναι από Δεξιά, μέχρι άκρα Δεξιά. Κάπου δηλαδή δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει κάποιες χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις τελευταία. Είναι ευρύτερο το θέμα. Μήπως πράγματι είναι αυτό; Μήπως δεν αρέσετε πια;»


Δημήτρης Χατζησωκράτης: «Κοιτάξτε, τα γεγονότα είναι αυτά. Δεν μπορεί κανείς να τα αρνηθεί, θα ήταν αστείο. Όπως ξέρετε, στις κοινωνίες γενικότερα - όχι μόνο στην ελληνική, αλλά γενικότερα και στον ευρωπαϊκό χώρο, η μετατόπιση είτε προς τα αριστερά, είτε προς τα δεξιά, είναι περιοδικό φαινόμενο, δεν είναι κάτι που είναι παγιωμένο. Αλίμονο να ήταν κάτι τέτοιο - σε αυτήν τη φάση, είμαστε σε αυτό».


Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Απλά, κι αυτό όμως χτίζεται σιγά-σιγά. Είμαστε σε αυτό, μετά μπορεί να έρθει η Λε Πεν, στις επόμενες εκλογές. Μετά μπορεί κάτι άλλο, προς τα δεξιά».


Δημήτρης Χατζησωκράτης: «Ακριβώς. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα τα χοντρά. Διότι, πραγματικά υπάρχουν καινούρια προβλήματα, όχι μόνο στον ελληνικό χώρο, αλλά και στον ευρωπαϊκό. Τα καινούρια προβλήματα τα ξέρουμε. Είναι το τεράστιο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής, το οποίο αναστατώνει τις κοινωνίες, απαιτεί καινούριες λύσεις, οι οποίες είναι και κοστοβόρες και μας βάζουν να σκεφτούμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά, από τη μια πλευρά. Και από την άλλη πλευρά, γεννάει -αυτό που λέμε- τους κλιματικούς μετανάστες - πέρα από τους μετανάστες που προκύπτουν μέσα από τους πολέμους, μέσα από την ανέχεια και όλα αυτά. Οι κλιματικοί μετανάστες θα είναι το μεγάλο φαινόμενο με το οποίο θα ζήσουμε. Έρχεται κόσμος που δεν μπορεί να ζήσει. Κι όταν ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει, θα κάνει το παν για να έρθει εκεί. Τα φαινόμενα και των μεταναστών, πέραν από τους πολέμους, πέρα από τις ευθύνες που έχει η Ευρώπη γενικότερα -και την πληρώνει τώρα- για το τι έκανε στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής και όλες εκεί. Το καινούριο φαινόμενο που επηρεάζει τις κοινωνίες, είναι η τεράστια ροή των ρευμάτων και άρα λοιπόν βάζει τις κοινωνίες να σκέφτονται και να δώσουν λύσεις οι οποίες - δεν είναι λύση να προσχωρήσεις στον λόγο γενικότερα της Δεξιάς και κυρίως της άκρας Δεξιάς. Πράγμα που δυστυχώς -φαίνεται και σε σοσιαλιστικά κόμματα, βλέπε το κυβερνών της Δανίας, για να είμαι συγκεκριμένος επάνω σε αυτό- να έχουν προχωρήσει πάρα πολύ στον λόγο, στην αντίληψη πολύ δεξιών και ακροδεξιών στρεμμάτων (sic), αυτό είναι το καινούριο πρόβλημα. Δεν είναι το μοναδικό, αλλά είναι ένα μείζον θέμα».



Μητσοτάκης για θάνατο 31χρονου αστυνομικού: Ζήτημα τιμής για την πολιτεία η τιμωρία των δολοφόνων και το ξερίζωμα της βίας

 



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του αστυνομικού που δολοφονήθηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, τονίζοντας ότι «η τιμωρία των δολοφόνων αποτελεί, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία».

Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη:

«Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.

Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια.

Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου».

Kyriakos Mitsotakis
18 ώρες πριν

Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του.

Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία. Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια.

Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου.

4.4K
718
210


Ακόμα δεν ανέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης και δημιούργησε χρέη - Τον κατηγορούν Τζανακόπουλος - Σκουρλέτης

 



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης αναγκάστηκε να δώσει δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ για να επιβιώσει. Τώρα εάν είναι ηθικό ο πρόεδρος ενός κόμματος να δώσει δάνειο στο κόμμα του, και μέχρι πιο ποσό αυτό θα το κρίνουν όσοι διενεργήσουν έλεγχο.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει στο Ταμείο του κόμματός του ένα μεγάλο ποσό ώστε και οι εργαζόμενοι να πάρουν τους μισθούς τους και παράλληλα να μηδενιστούν τα χρέη στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δανεισμός αυτός γίνεται, καθώς, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, δεν επιτρέπεται δωρεά που να ξεπερνά τα 20.000 ευρώ, αλλά και επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί την εξυγίανση των ΜΜΕ του κόμματος, τα οποία θέλει να συνεχίσει να έχει στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή πορεία που έχει να διανύσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα οικονομικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά εδώ και καιρό, καθώς μετά την εκλογική ήττα που υπέστη το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κρατική επιχορήγηση συρρικνώθηκε πολύ.

Φαίνεται ότι για να πετάξει επάνω του την ρετσινιά της κακοδιαχείρισης, ο Κασσελάκης άρχισε να κατηγορεί τους προηγούμενους, και σε αυτές τις αιχμές για κακοδιαχείριση στον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν μέσω συνεργατών τους οι Πάνος Σκουρλέτης και Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας για χρέη που δημιουργήθηκαν επί των ημερών του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι διαρροές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Κασσελάκης απουσιάζει στις ΗΠΑ, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους πρώην γραμματείς του κόμματος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του πρώην γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και απαντώντας στις διαρροές της Κουμουνδούρου για την κακοδιαχείριση των προηγούμενων ετών, το χρέος επί των ημερών του ως γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ μηδενίστηκε στην Εθνική Τράπεζα.

Τότε, σε συνεργασία, όπως σημειώνουν, με τον τότε διευθυντή επί των οικονομικών Μίμη Δαρειώτη, το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής επιχορήγησης διατέθηκε για την αποπληρωμή των δόσεων του δανείου στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Μάλιστα, κατά την περίοδο που διετέλεσε γραμματέας ο κ. Σκουρλέτης μειώθηκε και το μισθολογικό κόστος κατά 40% για όλες τις έμμισθες θέσεις των επαγγελματικών στελεχών, μιλώντας για πλήρη εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος. 

Από το περιβάλλον του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος διετέλεσε και εκείνος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνουν σε έντονο τόνο ότι όταν παρέδωσε το κόμμα δεν χρωστούσε ούτε ένα ευρώ, με τις ίδιες πηγές να χαρακτηρίζουν τις διαρροές από το περιβάλλον Κασσελάκη περισσότερο ως μομφή στο πρόσωπο του ίδιου του κ. Τσίπρα. Και αυτό γιατί, όπως σημειώνουν με νόημα, οι γραμματείς δεν έχουν καμία ευθύνη για τα οικονομικά του κόμματος.




Πέθανε ένας Γερμανός ανθέλληνας ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν θα λείψει σε κανένα Έλληνα

 


Όσοι γνώριζαν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν αποτέλεσε έκπληξη η στάση που τήρησε κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Ευρωζώνη και ειδικά έναντι της Ελλάδας, δημιουργώντας πρόβλημα με την ανθελληνική του στάση ακόμα και στον τρόπο που αντιμετώπιζαν οι Γερμανοί τους Έλληνες πολίτες. 

Ο Σόιμπλε θεωρούσε και το πάλευε ότι η Ελλάδα έπρεπε να εγκαταλείψει έστω προσωρινά την ζώνη του κοινού νομίσματος, να εφαρμόσει εκτεταμένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να προχωρήσει σε βαθιά εξυγίανση των δημοσιονομικών της.

Η επίσης σκληρή ανθέλληνας Αγγελα Μέρκελ ευτυχώς επέλεξε τότε να μην ακολουθήσει τη συμβουλή του και η Ελλάδα παρέμεινε στην Ευρωζώνη. Η "αυτοκριτική" ήρθε το 2018, όταν ο πρωταγωνιστής εκείνης της περιόδου ήταν πλέον πρόεδρος της Bundestag. "Σκέφτηκα μάλλον νωρίς να προτείνω την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, διότι πίστευα ότι οι Έλληνες θα άντεχαν περισσότερο ένα ξαφνικό σοκ παρά πολυετή προγράμματα περικοπών", δήλωσε ο Σόιμπλε στην Frankfurter Allgemeine Zeitung. Το 2019, στους Financial Times, υποστήριξε και πάλι την άποψη ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε εξαρχής να είχε ενταχθεί στην Ευρωζώνη και αποκάλυψε ότι το 2015, όταν η καγκελάριος δεν ακολούθησε την εισήγησή του, είχε σκεφτεί και να παραιτηθεί. Τον τίτλο του "αρχιτέκτονα της λιτότητας" για την Ευρώπη είπε πάντως ότι δεν τον ήθελε. "Πίστευα μόνο ότι η νομισματική ένωση δεν μπορούσε να υπάρχει χωρίς μεγαλύτερη ενοποίηση και κοινούς κανόνες εντός ΕΕ", αντέτεινε.

Σήμερα και ευτυχώς ο ανθέλληνας Σόιμπλε, πρόλαβε πριν πεθάνει να δει το θαύμα της Ελλάδας το οποίο επικροτεί όλη η Ευρώπη, και του έδωσε ένα μάθημα, ότι δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις, χρειάζεται σοβαρότητα και ηγέτες που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν θα λείψει σε κανένα Έλληνα, και χαιρόμαστε που πριν πεθάνει η Ελλάδα που έδωσε ένα μάθημα, βλέποντας σήμερα την κατάρρευση της Γερμανικής οικονομίας και την άνοδο της Ελληνικής οικονομίας που έχουν παράδειγμα η Γερμανοί.



Τριήμερο πένθος σε ΕΛ.ΑΣ. και Ένοπλες Δυνάμεις για τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη και τον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα

 


Η ΕΛ.ΑΣ και οι Ένοπλες Δυνάμεις τιμούν με τριήμερο πένθος τους νεκρούς τους, τον 31χρονο αστυνομικό θύμα των σεσημασμένων κακοποιών χούλιγκαν του Ρέντη και τον 40χρονο επισμηναγό που έπεσαν στο καθήκον.

Ο χειριστής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους T2-Buckeye της Πολεμικής Αεροπορίας βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατέπεσε το πρωί της Τετάρτης (27/12) στην περιοχή της Καλαμάτας.

Ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, έχασε την μάχη με τον θάνατο, μετά από 20 ημέρες στο νοσοκομείο.



Δολοφόνησαν 32χρονο αστυνομικό σε μπαρ στην Θεσσαλονίκη


 

Ένας 32χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε μπαρ της πόλης, από ένα 44χρονο Νορβηγό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φονικό έγινε λίγο μετά τις 4:30 σε μπαρ της οδού Κατσιμίδη στο οποίο ο αστυνομικός βρισκόταν με τον κουμπάρο του.

Όλα φέρεται να συνέβησαν όταν ο Νορβηγός διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού τον οποίο χτύπησε με μαχαίρι στο πόδι.

Τότε ο 32χρονος αστυνομικός μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τον κουμπάρο του με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο μαχαιριές από τον Νορβηγό, στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα και να αφήσει επί τόπο την τελευταία του πνοή.

Το μπαρ στο οποίο συνέβη το φονικό βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ, στην οδό Κατσιμίδη. Έτσι όταν ο κουμπάρος του αστυνομικού βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας για βοήθεια οι αστυνομικοί μιας διμοιρίας που βρισκόταν στην έδρα της υπηρεσίας τους έτρεξαν στο μπαρ και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο τραυματισμένος κουμπάρος του άτυχου αστυνομικού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανακριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.