Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη ιδιοκτήτης beach bar στη Ρόδο - Εξύβρισε και απείλησε αστυνομικούς

 



Στις 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 01:10, ένας επιχειρηματίας, γνωστός για τις προκλητικές του συμπεριφορές στα καταστήματα - beach bar -  που διατηρεί, προκάλεσε περιστατικό χυδαίας αντιμετώπισης των Αρχών στη Ρόδο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου ηχορύπανσης από την αστυνομία, ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε έναν αστυνομικό.

Όταν οι αστυνομικοί αντέδρασαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει με μία βέσπα, αλλά τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρανομίες και παρατυπίες σε παραθαλάσσιες επιχειρήσεις του, ενώ είχε συγκρουστεί έντονα και με την δημοτική Αρχή, λόγω της επιβολής λουκέτου σε κατάστημά του, εξαιτίας αυθαιρέτων κατασκευών που είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση της νομιμότητας στις παραλίες της Ρόδου.   



Ε ρε γλέντια με τον Τράμπ που χαρακτήριζε απάτη το Bitcoin και τώρα θα κάνει τις ΗΠΑ πρωτεύουσα των κρυπτονομισμάτων

 



Μας είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι η Αμερική είναι ο Ντόναλντ Τράμπ! Δεν μπορεί δεν γίνεται να εκπροσωπεί τις ΗΠΑ ένα νούμερο, με ποινικές περιπέτειες, ημίτρελος και προκλητικός, και να υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει όσα τους λέει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε για τα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ ότι, αν επανεκλεγεί πρόεδρος, θα απολύσει τον πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) από την πρώτη ημέρα και ότι θα σχηματίσει στρατηγικό απόθεμα από Bitcoin για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Το πλήθος αντέδρασε με ζητωκραυγές όταν είπε ότι θα απολύσει τον Γκάρι Γκένσλερ, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής της SEC  από τον νυν πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Ο Γκένσλερ συντόνισε μια κίνηση καταστολής της βιομηχανίας κρυπτομισμάτων. Μεταξύ άλλων η SEC απήγγειλε κατηγορίες κατά του «βασιλιά των κρυπτονομισμάτων » Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 25 χρόνια για κλοπή δισεκατομμυρίων δολαρίων από πελάτες του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX.

Στην ομιλία του ο Τραμπ, είπε ότι θα καταστήσει τις ΗΠΑ παγκόσμια πρωτεύουσα των κρυπτονομισμάτων. Θα κρατήσει το σύνολο των Bitcoin που κατέχει ή αποκτά η κυβέρνηση των ΗΠΑ, για να προσθέσει ότι θα είναι ένα «εθνικό απόθεμα Bitcoin». Ακόμη είπε ότι «θα διορίσει αμέσως ένα προεδρικό συμβούλιο Bitcoin και κρυπτονομισμάτων».

Μίλησε, τέλος, για την ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, οπότε υποσχέθηκε ότι θα κατασκευάσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας ειδικά για αυτόν τον σκοπό και ότι θα χρησιμοποιεί ορυκτά καύσιμα.

Η υποστήριξή του προς τον κλάδο συνιστά στροφή 180 μοιρών από τα σχόλιά του το 2021, όταν δήλωνε ότι θεωρεί το Bitcoin «απάτη» που επηρεάζει την αξία του δολαρίου ΗΠΑ.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν αναδειχθεί σε πολιτικό πεδίο μάχης για τους Ρεπουμπλικάνους, με τον Τραμπ να ισχυρίζεται ότι το Δημοκρατικό Κόμμα και η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ήταν «κατά της κρυπτογράφησης».

Ο Τραμπ έχει αναφέρει ότι η εκστρατεία του δέχεται δωρεές σε κρυπτονομίσματα και ότι στους δύο μήνες από τότε που επέτρεψε τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, έλαβε 25 εκατ. δολάρια σε δωρεές. Ωστόσο, δεν είπε πόσο από τις πληρωμές ήταν από κρυπτονόμισμα.



Η Γαλλική Καθολική Εκκλησία αντιδρά στην αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου από drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες


 

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου - κατά το γνωστό έργο τέχνης του Λεονάρντο Ντα Βίντσι - από drag queens στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Χιλιάδες είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που καταδικάζουν αυτή την εικόνα.

Μάλιστα, αρκετοί εκπρόσωποι άλλων θρησκειών εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους κάνοντας λόγο ότι ήταν προσβολή για την πίστη των Χριστιανών καθολικών. Χαρακτηριστική όμως είναι η αντίδραση της Γαλλικής Καθολικής Εκκλησίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γαλλικής Καθολικής Εκκλησίας

Ενόψει των αγώνων του Παρισιού το έργο «Ιερά Παιχνίδια» έχει κινητοποίησει για σχεδόν τρία χρόνια πολλούς Καθολικούς που συγκεντρώθηκαν για να μοιραστούν τον αθλητικό ενθουσιασμό γύρω από τους αγώνες του Παρισιού, ένα υπέροχο γεγονός που διοργανώνει η χώρα μας.

Την περασμένη εβδομάδα, με χαρά διοργανώσαμε και την εναρκτήρια λετιουργία της Ολυμπιακής εκεχειρίας παρουσία πολλών θρησκευτικών, πολιτικών και αθλητικών προσωπικοτήτων.

Πιστεύουμε ότι οι αξίες και οι αρχές που εκφράζονται και διαδίδονται από τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες συμβάλλουν σε αυτή την ανάγκη για ενότητα και αδελφότητα που τόσο πολύ χρειάζεται ο κόσμος μας, με σεβασμό στις πεποιθήσεις όλων, γύρω από τον αθλητισμό που μας ενώνει και παράγει την ειρήνη στα έθνη και τις καρδιές τους.

Η τελετή έναρξης χθες, προσέφερε σε όλον τον κόσμο υπέροχες στιγμές ομορφιάς, χαράς, πλούσιες σε συναισθήματα παγκοσμίως.

Όμως, δυστυχώς, η ίδια τελετή περιλάμβανε και σκηνές χλελυασμού του Χριστιανισμού για τις οποίες λυπούμαστε βαθιά.

Ευχαριστούμε τα μέλη άλλων θρησκειών που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους. Σήμερα, σκεφτόμαστε ολους τους χριστιανούς σε όλες τις ηπείρους του κόσμου που πληγώθηκαν από αυτές τις σκηνές. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ολυμπιακή γιορτή εκτείνεται πέρα από τις ιδεολογικές προκαταλήψεις λίγων καλλιτεχνών.

Ο αθλητισμός είναι μια υπέροχη ανθρώπινη δραστηριότητα που ευφραίνει βαθιά τις καρδιές των αθλητών και των θεατών.

Ο Ολυμπισμόςείναι ένα κίνημα που υπηρετεί την πραγματικότητα της ενότητας και της αδελφότητας.

Θέση στον αγωνιστικό χώρο ας φέρει η αλήθεια, η παρηγορία και η χαρά σε όλους.

Πάντως, το σκεπτικό των διοργανωτών ήταν να αναδείξουν την νυχτερινή ζωή του Παρισιού και ταυτόχρονα να αποδείξουν ότι η γαλλική πρωτεύουσα είναι ένας τόπος, ανεκτικότητας, ευχαρίστησης και ανατροπής. Από την άλλη, κάποιοι σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για αναπαράσταση κάποιου ιερού βιβλίου ή εικόνας αλλά ενός καλλιτέχνη που φαντάστηκε πως θα ήταν ο μυστικός δείπνος.




Έκανε το λάθος η Χελμπολάχ και μετά το μακελειό τώρα θα αντιμετωπίσει την οργή του Ισραήλ


 

Το Ισραήλ ανέλαβε την ευθύνη για τη νυχτερινή αεροπορική επιδρομή σε διάφορους στόχους στον νότιο Λίβανο μετά την πυραυλική επίθεση σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην πόλη Ματζντάλ Σαμς στην περιοχή των Δρούζων στα προσαρτημένα από το Ισραήλ, Υψίπεδα του Γκολάν που στοίχησε τη ζωή σε 12 ανθρώπους κυρίως εφήβους και παιδιά και για την οποία το Τελ Αβίβ κατηγορεί τη Χεζμπολάχ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ισραηλινά στρατιωτικά αεροσκάφη «έπληξαν σειρά τρομοκρατικών στόχων» -θέσεων της Χεζμπολά- τόσο «βαθιά στην επικράτεια του Λιβάνου», όσο και «στον νότιο Λίβανο», ανάμεσά τους «αποθήκες όπλων και τρομοκρατικές υποδομές στην περιοχές Σαμπρίχα, Μπουρτζ ελ Σμάλι, Μπεκάα, Κφαρκέλα, Ραμπ Ελ Ταλάτιν, Χιάμ και Τάιρ Χάρφα», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν οι στόχοι περιλάμβαναν αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές στη Σαμρπίχα και το Μπουρτζ ελ-Σεμάλι κοντά στην Τύρο, την κοιλάδα Μπεκάα και τις περιοχές Καφρ Κίλα, Ραμπ αλ-Ταλατίνε, Χιάμ και Ταΐρ Χάρφα του νότιου Λιβάνου.

Νωρίτερα αναφορές σε λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πλήγματα στην πόλη Μπουρτζ ελ-Σεμάλι περίπου τρία χιλιόμετρα από την Τύρο. 

Επισκεπτόμενος την πόλη Ματζντάλ Σαμς ο αρχηγός του Επιτελείου των IDF, αντιστράτηγος, Χέρζι Χαλέβι, δήλωσε στους ηγέτες της κοινότητας των Δρούζων ότι η θανατηφόρα επίθεση θα αντιμετωπιστεί με μια «πολύ, πολύ σημαντική απάντηση» από το Ισραήλ.




«Θα χτυπήσουμε σκληρά τη Χεζμπολάχ», υποσχέθηκε, προσθέτοντας ότι η λιβανέζικη οργάνωση «δεν κάνει διάκριση μεταξύ της δολοφονίας Δρούζων ή Εβραίων», είπε σύμφωνα με εβραϊκά μέσα ενημέρωσης.

Όταν το Ισραήλ χτυπήσει, προειδοποίησε, «η Χεζμπολάχ μπορεί να πυροβολήσει εδώ περισσότερο και πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε να ακολουθηθούν οι οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και της Βόρειας Διοίκησης. Θέλουμε να δώσουμε ένα σκληρό χτύπημα στη Χεζμπολάχ, χωρίς να έχουμε περισσότερες απώλειες εδώ», πρόσθεσε.

Ο Λευκός Οίκος αντέδρασε επαναβεβαιώνοντας την την «ακλόνητη υποστήριξη» των ΗΠΑ στο Ισραήλ και προσθέτοντας ότι «υποστηρίζει τις προσπάθειες προκειμένου να τερματιστούν αυτές οι φρικιαστικές επιθέσεις».

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Τζουζέπ Μπορέλ καταδίκασε το «λουτρό αίματος», ζητώντας να διενεργηθεί «ανεξάρτητη διεθνής έρευνα» για την επίθεση.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των θυμάτων, που δημοσιοποιήθηκε από τον αντιναύαρχο Ντανιέλ Χαγκαρί, εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, η επίθεση στο χωριό Ματζντάλ Σαμς προκάλεσε των θάνατο 12 «αγοριών και κοριτσιών» δέκα ως είκοσι ετών. Άλλοι 36 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νοσοκομεία του Ισραήλ, 19 από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για «την πιο πολύνεκρη επίθεση εναντίον ισραηλινών αμάχων από την 7η Οκτωβρίου», είπε ο αντιναύαρχος Χαγκαρί, αναφερόμενος στην επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ που αποτέλεσε το έναυσμα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος απειλεί να βάλει φωτιά σε όλη την περιοχή.

Από την επομένη του ξεσπάσματος του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, η Χεζμπολά, σύμμαχος του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, άνοιξε μέτωπο στον βορρά κι ανταλλάσσει πυρά στην πράξη καθημερινά πυρά με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Η εκτόξευση της ρουκέτας έγινε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση πως τέσσερις μαχητές της Χεζμπολά, κινήματος που υποστηρίζεται από το Ιράν, σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό στον νότιο Λίβανο. Παρά τις διεθνείς εκκλήσεις να επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή και να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός στον παλαιστινιακό θύλακο, ο πόλεμος συνεχίζεται για 296η ημέρα.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τζουζέπ Μπορέλ καταδίκασε τον βομβαρδισμό αυτόν, καλώντας να εξευρεθεί «πολιτική λύση» για τερματιστεί «αυτή η τρέλα» στη Λωρίδα της Γάζας. Ενώ ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, επανέλαβε την έκκλησή του να κηρυχθεί «άμεση κατάπαυση του πυρός» και να υπάρξουν εγγυήσεις για την «προστασία των αμάχων».





Γελάει ο κόσμος με τον ψεκασμένο Βελόπουλο - Φταίει ο Μητσοτάκης που παρευρέθηκε στην έναρξη των Ο.Α. για την εικόνα της τελετής

 



Δυστυχώς έχουμε πολλά προκλητικά νούμερα στην βουλή, που τα πληρώνουμε για να ακούμε ότι βλακεία, πρόκληση, αθλιότητα, απάτη μας σερβίρουν.

Ο Βελόπουλος μετά την προκλητική στήριξη του στον ακροαριστερού τραμπούκο Πάυλο Πολάκη, είπε να συνεχίσει να προκαλεί σοβαρούς ανθρώπους, ρίχνοντας την ευθύνη για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι που δεν του άρεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που παρευρέθηκε, και γελάει και πάλι κόσμος μαζί του.

Ο ψεκασμένος και προκλητικός Βελόπουλος, και να μην ξεχνάμε ο θεραπευτής της φαλάκρας, του κορονοιού και φυσικά ο κάτοχος των επιστολών του Ιησού, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το θέαμα, και λίγο πολύ έριξε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέαμα της τελετής έναρξης, καθώς σύμφωνα με το πολιτικό νούμερο Βελόπουλο, ο ίδιος το νομιμοποίησε με την παρουσία του! 

Δηλαδή θα έπρεπε ο πρωθυπουργό, ένας ηγέτης χώρας να κάνει μουτσουτσούνια και να αποχωρήσει μόνος του, ανάμεσα σε δεκάδες ηγέτες για να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο με τη σύμμαχο Γαλλία επειδή δεν άρεσαν τα θεατρικά της έναρξης στον ψεκασμένο Κυριάκο Βελόπουλο, που δεν θα δίσταζε να ξεφτιλίζει την χώρα εάν σε ένα φανταστικό μέλλον ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός. 

Ευτυχώς για χώρα μας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό, την Ελλάδα μας την εκπροσωπούν σοβαροί ηγέτες και όχι Βελόπουλοι.



Νέα κατρακύλα Κασσελάκη - Η Γεροβασίλη ζητάει διαγραφή Πολάκη και ο Κασσελάκης υποστηρίζει τον τραμπούκο


 


Για να ξεκαθαρίσουμε, Κασσελάκης και Πολάκης είναι αυτό που δεν θέλει το 90% των πολιτών στην πολιτική ζωή της χώρας, είναι ότι σιχαίνεται να υπάρχει στην βουλή, και όσο ο Κασσελάκης υποστηρίζει τον "πολακισμό" κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η απάτη της μισής διαγραφής του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη, που τον έδιωξαν και καλά από την Κ.Ο. αλλά όχι από τα όργανα του κόμματος δείχνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός των άλλων είναι ένα υποχείριο του τραμπούκο, άτολμος ξεφτιλίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο.

Η νέα ατολμία του ακατάλληλου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ενόχλησε πολλούς μέσα στο κόμμα που θέλουν να δουν το κόμμα να αλλάζει πετώντας έξω ότι σκουπίδι κυκλοφορεί και κάνει κακό. 

Η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στα «Παραπολιτικά», όχι μόνο συμφωνεί με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη αλλά καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να μην παίρνει ημίμετρα και να τον διαγράψει οριστικά και από μέλος του κόμματος. «Με βρίσκει σύμφωνη η διαγραφή, αρκεί βέβαια να είναι ολοκληρωμένη και όχι μισή», είπε γεμάτο νόημα, ρίχνοντας παράλληλα καρφιά για την ατολμία Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη, ξεκαθαρίζει ότι πάντα διαφωνούσε με τον Παύλο Πολάκη και το ύφος του, το οποίο έδινε πάτημα στην κυβέρνηση: «Ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο δεν είναι αντίθετος με τη μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δικαίου των πολλών. Πολλές φορές, μάλιστα, κάνοντας το αντίθετο, δίνεται η ευκαιρία του αντιπερισπασμού στη Νέα Δημοκρατία. (...) Και γι’ αυτούς τους λόγους -και το έχω πει πολλές φορές δημόσια- διαφωνούσα πάντα με τον Παύλο Πολάκη». Όσον αφορά την αποχώρηση Δραγασάκη, σε αντίθεση με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, η ίδια δήλωσε ότι δεν χάρηκε με την αποχώρησή του και ότι αποτελεί ένα ιστορικό και πολύτιμο στέλεχος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαβάζοντας την συνέντευξη αντί να ακούσει ένα σοβαρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι η Γεροβασίλη, διάλεξε για τα μάτια του τραμπούκου Πολάκη να κάνει μια φαιδρή ανάρτηση ώστε να εγκαλέσει και να διαπομπεύσει την βουλευτή του κόμματος.

Μετά το «τον αγαπώ» που είπε ο Κασσελάκης στον Πολάκη, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω εξυμνώντας τον ακροαριστερό τραμπούκο.

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης ταυτίζεται ξεκάθαρα με τον ακροαριστερό τραμπούκο, σημειώνοντας ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν» για να προσθέσει ότι «και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο» και δείχνοντας το πόσο υποχείριο είναι στα χέρια του μισογύνη τραμπούκου.

Επιτίθεται στην Όλγα Γεροβασίλη που έθεσε θέμα μισής διαγραφής και σε όσα στελέχη υποστηρίζουν πως ο Παύλος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί και γράφει ο φαιδρός : «Επειδή βλέπω διαρροές για "μισές" και "ολόκληρες" διαγραφές, επαναλαμβάνω: Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής» αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει με τη γνωστή Κασσελάκια παπαριά: «Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα».

Κάνοντας επίθεση γενικά σε όλα τα στελέχη που δεν αμφισβητούν και σωστά κάνουν γράφει : «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους. Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη δείχνει ότι προτιμά στο κόμμα που το θεωρούν και ο ίδιος και ο ακροαριστερός τραμπούκος δικό τους, δεν χωράνε άλλοι, και καλά θα κάνουν να το "βουλώσουν" γιατί ο Πολάκης είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα και σε όποιον αρέσει.

Με λίγα λόγια η φαιδρή φυσιογνωμία Κασσελάκης, συνεχίζει να δείχνει την ακαταλληλότητα του γιατί έτσι βλέπει αυτός το κόμμα να μπορεί ο καθένας τραμπούκος να μιλάει και να λέει ότι θέλει όπου θέλει αλλά εκτός βουλής.

Η φαιδρή ανάρτηση του υποχείριου Κασσελάκη :

Επείδη βλέπω διαρροές για «μισές» και «ολόκληρες» διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής.

Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα.

Που μας κουνά το δάκτυλο όσο κρατά Βουλευτή κάποιον που δεν μπορεί ούτε καν να με αναγνωρίσει ως άνδρα - και με αυτόν τον τρόπο πληγώνει χιλιάδες συμπολίτες μας.

Κι όσο επίσης κρατά Βουλευτή κάποιον που δηλώνει ότι «το θηλυκό είναι για να τίκτει» - και με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τους μισούς πολίτες της χώρας μας.

Και αυτούς τους κρατά ο Πρωθυπουργός, διότι φοβάται τη δεξιά του πτέρυγα που τον ελέγχει.

Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους.

Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα.