Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Νέα κατρακύλα Κασσελάκη - Η Γεροβασίλη ζητάει διαγραφή Πολάκη και ο Κασσελάκης υποστηρίζει τον τραμπούκο


 


Για να ξεκαθαρίσουμε, Κασσελάκης και Πολάκης είναι αυτό που δεν θέλει το 90% των πολιτών στην πολιτική ζωή της χώρας, είναι ότι σιχαίνεται να υπάρχει στην βουλή, και όσο ο Κασσελάκης υποστηρίζει τον "πολακισμό" κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η απάτη της μισής διαγραφής του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη, που τον έδιωξαν και καλά από την Κ.Ο. αλλά όχι από τα όργανα του κόμματος δείχνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός των άλλων είναι ένα υποχείριο του τραμπούκο, άτολμος ξεφτιλίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο.

Η νέα ατολμία του ακατάλληλου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ενόχλησε πολλούς μέσα στο κόμμα που θέλουν να δουν το κόμμα να αλλάζει πετώντας έξω ότι σκουπίδι κυκλοφορεί και κάνει κακό. 

Η Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στα «Παραπολιτικά», όχι μόνο συμφωνεί με τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη αλλά καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να μην παίρνει ημίμετρα και να τον διαγράψει οριστικά και από μέλος του κόμματος. «Με βρίσκει σύμφωνη η διαγραφή, αρκεί βέβαια να είναι ολοκληρωμένη και όχι μισή», είπε γεμάτο νόημα, ρίχνοντας παράλληλα καρφιά για την ατολμία Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη, ξεκαθαρίζει ότι πάντα διαφωνούσε με τον Παύλο Πολάκη και το ύφος του, το οποίο έδινε πάτημα στην κυβέρνηση: «Ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο δεν είναι αντίθετος με τη μαχητικότητα που απαιτεί η υπεράσπιση του δικαίου των πολλών. Πολλές φορές, μάλιστα, κάνοντας το αντίθετο, δίνεται η ευκαιρία του αντιπερισπασμού στη Νέα Δημοκρατία. (...) Και γι’ αυτούς τους λόγους -και το έχω πει πολλές φορές δημόσια- διαφωνούσα πάντα με τον Παύλο Πολάκη». Όσον αφορά την αποχώρηση Δραγασάκη, σε αντίθεση με την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, η ίδια δήλωσε ότι δεν χάρηκε με την αποχώρησή του και ότι αποτελεί ένα ιστορικό και πολύτιμο στέλεχος για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαβάζοντας την συνέντευξη αντί να ακούσει ένα σοβαρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι η Γεροβασίλη, διάλεξε για τα μάτια του τραμπούκου Πολάκη να κάνει μια φαιδρή ανάρτηση ώστε να εγκαλέσει και να διαπομπεύσει την βουλευτή του κόμματος.

Μετά το «τον αγαπώ» που είπε ο Κασσελάκης στον Πολάκη, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω εξυμνώντας τον ακροαριστερό τραμπούκο.

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης ταυτίζεται ξεκάθαρα με τον ακροαριστερό τραμπούκο, σημειώνοντας ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν» για να προσθέσει ότι «και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο» και δείχνοντας το πόσο υποχείριο είναι στα χέρια του μισογύνη τραμπούκου.

Επιτίθεται στην Όλγα Γεροβασίλη που έθεσε θέμα μισής διαγραφής και σε όσα στελέχη υποστηρίζουν πως ο Παύλος Πολάκης πρέπει να διαγραφεί και γράφει ο φαιδρός : «Επειδή βλέπω διαρροές για "μισές" και "ολόκληρες" διαγραφές, επαναλαμβάνω: Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής» αναφέρει στην ανάρτησή του και συνεχίζει με τη γνωστή Κασσελάκια παπαριά: «Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα».

Κάνοντας επίθεση γενικά σε όλα τα στελέχη που δεν αμφισβητούν και σωστά κάνουν γράφει : «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους. Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα».

Η ανάρτηση Κασσελάκη δείχνει ότι προτιμά στο κόμμα που το θεωρούν και ο ίδιος και ο ακροαριστερός τραμπούκος δικό τους, δεν χωράνε άλλοι, και καλά θα κάνουν να το "βουλώσουν" γιατί ο Πολάκης είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα και σε όποιον αρέσει.

Με λίγα λόγια η φαιδρή φυσιογνωμία Κασσελάκης, συνεχίζει να δείχνει την ακαταλληλότητα του γιατί έτσι βλέπει αυτός το κόμμα να μπορεί ο καθένας τραμπούκος να μιλάει και να λέει ότι θέλει όπου θέλει αλλά εκτός βουλής.

Η φαιδρή ανάρτηση του υποχείριου Κασσελάκη :

Επείδη βλέπω διαρροές για «μισές» και «ολόκληρες» διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής.

Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα.

Που μας κουνά το δάκτυλο όσο κρατά Βουλευτή κάποιον που δεν μπορεί ούτε καν να με αναγνωρίσει ως άνδρα - και με αυτόν τον τρόπο πληγώνει χιλιάδες συμπολίτες μας.

Κι όσο επίσης κρατά Βουλευτή κάποιον που δηλώνει ότι «το θηλυκό είναι για να τίκτει» - και με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τους μισούς πολίτες της χώρας μας.

Και αυτούς τους κρατά ο Πρωθυπουργός, διότι φοβάται τη δεξιά του πτέρυγα που τον ελέγχει.

Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους.

Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου