Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Τον "καταλληλότερο" από τον ΣΥΡΙΖΑ κράτησε ο Καμμένος για να κάνει παρέα!!



Πες μου τον φίλο σου να σουτ πω ποιος είσαι λέει ο λαός μας!!

Ότι χειρότερο υπάρχει σε άνθρωπο και Συριζαίο κράτησε ο Πάνος Καμμένος να κάνει παρέα, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημερώνει τους δικούς του ότι το βράδυ της Κυριακής το πέρασε «με καλούς φίλους στην Αγία Ειρήνη στην Κύθνο, στην ταβέρνα του Κώστα του Βλαστάρη (Σούμας)».

Ο Πολάκης  καταλήγει στο σχόλιό του : «κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο…».

Παυλος Πολακης
19 ώρες πριν
Με καλους φιλους στην Αγία Ειρήνη στην Κυθνο στην ταβέρνα του Κωστα του Βλαστάρη (Σουμας)Γιατι κάποια πράγματα αντέχουν στο χρόνο....
Η εικόνα ίσως περιέχει: νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, νύχτα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
+2
1,5 χιλ.
61
30



Η Ελλάδα στις πέντε πρώτες χώρες με τα πιο καθαρά νερά



Υψηλή παραμένει η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης στην Ευρώπη, σύμφωνα με μελέτη της περιβαλλοντικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τη χώρα μας να βρίσκεται, μάλιστα, στις πέντε πρώτες με τα πιο καθαρά νερά.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος αναφέρει ότι στους 22.295 χώρους που ελέγχθηκαν, το 84,6% είχε εξαιρετική ποιότητα νερού. Η μελέτη ασχολήθηκε με 27 χώρες της ΕΕ.

Ενδελεχής ανάλυση ανά χώρα αποκάλυψε πως σε πέντε χώρες (Κύπρος, Αυστρία, Μάλτα, Ελλάδα και Κροατία), τουλάχιστον το 95% των υδάτων ήταν άριστης ποιότητας.

Πρωταθλήτρια είναι η Κύπρος, με το 99,1% των παραλιών της να έχει άριστης ποιότητας νερά, ενώ η Ελλάδα έρχεται τέταρτη με 95,7%, πίσω από την Αυστρία και τη Μάλτα.

Από τις χώρες που μελετήθηκαν, η Πολωνία ήταν εκείνη με λιγότερο από 50% των υδάτων κολύμβησης να χαρακτηρίζονται ως «εξαιρετικά». Η Αλβανία κατέγραψε των υψηλότερο αριθμό παραλιών με «φτωχή» ποιότητα στα νερά τους (5,9%).

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος τονίζει πως η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης είναι γενικά καλύτερη σε παράκτιες τοποθεσίες από ό,τι στην ενδοχώρα, με το 87,4% των παράκτιων περιοχών κολύμβησης να ταξινομούνται ως εξαιρετικές, σε σύγκριση με το 79,15% των νερών της ενδοχώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γενικά, ο Οργανισμός Περιβάλλοντος επισημαίνει ότι οι παραλίες στη Μεσόγειο έχουν καθαρότερα νερά.


Πηγή


Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Τουρκία, οι Anonymous Greece έριξαν τη σελίδα του τουρκικού υπουργείου Αμυνας



Μετά το «χτύπημα» στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, οι Anonymous Greece «έριξαν» και το site του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Ξεφτιλίστηκαν οι Τούρκοι χάκερ που έριξαν την σελίδα του δήμου Χαλκηδόνας!! Πήραν την απάντηση τους από τους Έλληνες Anonymous που δεν έριξαν απλά την σελίδα δήμου της Τουρκίας αλλά των υπουργείων Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας κάνοντας τους Τούρκους να τρέχουν μην τους μαστιγώσει ο καθεστωτικός σουλτάνος!

app-facebook
Anonymous Greece
22 ώρες πριν
#AnonymousGreece #Turkey #msb
Επειδή έγινε θέμα πριν με το λάθος που κάναμε, το διορθώνουμε ρίχνοντας το υπουργείο αμύνης τελικά 😂




Επανέρχεται η ενημέρωση για κορωνοϊό μετά την ανησυχία για τα νέα κρούσματα! Πιθανό lockdown σε νησί ή περιοχή



Ανησυχία για την χαλάρωση και την ανευθυνότητα των πολιτών!!

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη χώρα, προκαλώντας ανησυχία στις αρμόδιες Αρχές. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε πως πλέον επανέρχεται η καθημερινή ενημέρωση. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε απαραίτητη μετά τα τελευταία φαινόμενα χαλάρωσης των μέτρων προστασίας ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: 

«Από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2».

Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε απαραίτητη μετά τα τελευταία φαινόμενα χαλάρωσης των μέτρων προστασίας ανά την Ελλάδα.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είχε αναφέρει πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν τοπικά lock down όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σήμερα επίσης επιβεβαιώθηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού σε Κοζάνη, Λαμία, Θήβα και Τρίπολη.

Ν. Χαρδαλιάς: «Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν εκτός νόμου»

Σε ερώτηση για το περιστατικό στη Μύκονο ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε ότι «η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει να ενισχύσει και να στηρίξει το άνοιγμα της αγοράς, αλλά το άνοιγμα της αγοράς γίνεται με κανόνες και αυτοί οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι, είναι κανόνες που θα πρέπει όλοι να τους τηρήσουμε».

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι», είπε ο υφυπουργός και συνέχισε: «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην τηρηθούν πρωτόκολλα, να μην τηρηθούν διαδικασίες και να έχουμε προβλήματα. Αυτό θα είναι σε κάθε περίπτωση εις βάρος της ίδιας της αγοράς. Άρα, όλοι ακολουθούμε πρωτόκολλα, κανόνες και δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να εξαιρείται από αυτό».

Την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού σε μπαρ της Μυκόνου, εξέφρασε ο Γιώργος Σουρβίνος, καθηγητής ιολογίας και μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την Μαρία Αναστασοπούλου.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Σουρβίνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για τοπικά lockdown σε νησιά ή σε περιοχές όπου θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων. Είπε ότι η επιτροπή αξιολογεί κάθε στιγμή τα επιδημολογικά δεδομένα και «μπορεί να ληφθούν μέτρα σταδιακής άρσης της χαλάρωσης των μέτρων ή ακόμη και ένα τοπικό lockdown. Όλα είναι πιθανά προέχει η δημόσια υγεία», ανέφερε.