Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Συνελήφθη το ΚΤΗΝΟΣ στο Πέραμα που κακοποιούσε τον σκύλο του


 

Στη σύλληψη ενός 38χρονου κακοποιού στο Πέραμα για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από καταγγελία και διερεύνηση του εικονοληπτικού, υλικού που απεικονίζει ένα ΚΤΗΝΟΣ να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη.

Αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, εντόπισαν το 38χρονο ΚΤΗΝΟΣ και τον οδήγησαν στο Τμήμα, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω πράξης ενώ όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα το περιστατικό συνέβη προ διημέρου στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω ενέργειες, όπως η αφαίρεση του άτυχου σκύλου απο τα χέρια του ΚΤΗΝΟΥΣ.




Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας, Han Duck-soo

 


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Κορέας, Han Duck-soo, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. Ακολούθησαν συνομιλίες των διευρυμένων αντιπροσωπειών.

Κατά τη διάρκεια των επαφών επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων, ενώ συζητήθηκαν περιφερειακά και διεθνή ζητήματα. Ελλάδα και Κορέα είναι δύο ναυτικές χώρες που μοιράζονται κοινές αξίες, όπως η προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας.

Συζητήθηκε ακόμα η προοπτική ενίσχυσης και εμβάθυνσης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας, σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας Yoon Suk Yeol, της πρόσφατης επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, στη Σεούλ και της πρόσφατης επίσκεψης στην Ελλάδα αντιπροσωπείας κορεατικών επιχειρήσεων και της συνάντησής τους με τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, μετά και την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, και στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στους τομείς της καθαρής ενέργειας, της ψηφιακής οικονομίας και της τεχνολογίας. Υπογράμμισε ιδιαίτερα τη θέση της Ελλάδας ως γέφυρας της Ευρώπης με την Ασία και την Αφρική και ως πύλης, οικονομικής, εμπορικής και ενεργειακής, προς την ευρωπαϊκή αγορά.

Νωρίτερα, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας Υπουργείων Εξωτερικών για τη διεξαγωγή τακτικών πολιτικών διαβουλεύσεων ανώτατων αξιωματούχων.



Κατά την έναρξη της συνάντησής τους, οι δύο ηγέτες έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις (ανεπίσημη μετάφραση από τα αγγλικά):

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κύριε Πρωθυπουργέ, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην Αθήνα και σας ευχαριστώ γι’ αυτή την επίσημη επίσκεψη. Άλλωστε, οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών μας πηγαίνουν πολλές δεκαετίες πίσω, όταν οι Έλληνες αγωνίστηκαν στο πλευρό του δικού σας λαού για την ελευθερία της χώρας σας. Ένας δύσκολος πόλεμος στην Κορεατική Χερσόνησο.

Πολλά έχουν συμβεί έκτοτε. Τρέφουμε μεγάλο θαυμασμό για την οικονομική πρόοδο που έχει σημειώσει η Κορέα τις τελευταίες δεκαετίες. Θα ήθελα να αξιοποιήσω την ευκαιρία αυτής της επίσκεψης για να ενισχύσουμε περαιτέρω τους οικονομικούς μας δεσμούς. Οι Έλληνες πλοιοκτήτες είναι ίσως οι μεγαλύτεροι πελάτες των ναυπηγείων σας, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε ακόμη όσον αφορά στη συνεργασία σε θέματα που αφορούν το εμπόριο, την τεχνολογία, την καθαρή τεχνολογία.

Προσβλέπω στη συνάντησή μας και ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε τις σχέσεις μας σε ακόμη καλύτερες βάσεις. Και πάλι, λοιπόν, καλώς ήρθατε.

Han Duck-soo: Σας ευχαριστώ, κ. Πρωθυπουργέ. Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να σας μεταφέρω τα συγχαρητήριά μας για τη νίκη σας στις εκλογές. Θα θέλαμε επίσης να σας συγχαρούμε για τις ηγετικές σας ικανότητες όσον αφορά στη μετατροπή της ελληνικής οικονομίας στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη στην Ευρώπη. Σχεδόν τρεις φορές υψηλότερος ρυθμός ανάπτυξης σε σύγκριση με το μέσο ρυθμό ανάπτυξης της Ευρώπης. Η οικονομία σας βρίσκεται σε μια πραγματικά καλή πορεία και θαυμάζουμε την ηγετική σας ικανότητα να κάνετε τα πράγματα τόσο καλύτερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ελλάδα και η Κορέα έχουν μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Το 1950, πριν από πολλές δεκαετίες, όταν η Κορέα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του πολέμου και της επιθετικότητας της Βόρειας Κορέας, η Ελλάδα έσπευσε να βοηθήσει, στέλνοντας περισσότερους από 10.000 στρατιώτες και 186 από αυτούς θυσίασαν τη ζωή τους. Χωρίς αυτές τις θυσίες και τη βοήθεια, η Κορέα μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που έχει σήμερα. Επομένως, πάντα θα ευχαριστoύμε την Ελληνική Κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Έχουμε δεσμευτεί να συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα, πρώτα απ’ όλα για την προώθηση της ευημερίας και της ελευθερίας μας, αλλά και για τη συμβολή μας στις παγκόσμιες εξελίξεις.



1.353 συλλήψεις ανηλίκων τον Σεπτέμβριο για 1.201 υποθέσεις - Οι περισσότερες στην Αττική

 


Η Ελληνική Αστυνομία ενεργεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ασφάλεια της νεολαίας, αντιμετωπίζοντας την παραβατικότητα των ανηλίκων στην Αττική και όλη την Επικράτεια.

Τον Σεπτέμβριο συνελήφθησαν συνολικά 1.353 ανήλικοι για διάφορα αδικήματα, ενώ συνολικά σχηματίστηκαν 1.201 δικογραφίες για ισάριθμες υποθέσεις. Μεταξύ άλλων, από τα στοιχεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, τον περασμένο μήνα συνελήφθησαν:

86 για πρόκληση σωματικών βλαβών,

17 για βιασμό ή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, πορνογραφία ανηλίκων,

242 για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και της οδικής ασφάλειας,

28 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων,

75 για εξαρτησιογόνες ουσίες,

292 για εγκλήματα κατά ιδιοκτησίας (κλοπές, ληστείες),

2 για αρπαγή ανηλίκων,

7 για εγκληματική οργάνωση, 8 για απείθεια και 4 για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων,

9 για πλαστογραφία, 4 για εμπρησμό και

16 για απειλή.

Η πλειονότητα των συλλήψεων καταγράφηκε στην Αττική, όπου μεταξύ άλλων συνελήφθησαν:

33 για πρόκληση σωματικών βλαβών,

10 για βιασμό ή γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους, πορνογραφία ανηλίκων,

12 για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και της οδικής ασφάλειας,

13 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων,

19 για εξαρτησιογόνες ουσίες,

147 για εγκλήματα κατά ιδιοκτησίας (κλοπές, ληστείες).

Η Ελληνική Αστυνομία και οι κατά τόπους Διευθύνσεις τους θα συνεχίσουν να ενεργούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για την ασφάλεια της νεολαίας, αντιμετωπίζοντας με τη δέουσα ευαισθησία φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας, ενός ζητήματος που απασχολεί πολλές χώρες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.



Bίντεο από το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ που αιματοκύλησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς


 

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν χιλιάδες νέοι και νέες στο μουσικό φεστιβάλ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ το προηγούμενο Σάββατο, περιγράφονται σε βίντεο του CNN.

Δεκάδες νέοι επέλεξαν να μείνουν στα καταφύγια. Κάτι που τελικά αποδείχθηκε μοιραία απόφαση.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, τα καταφύγια γύρω από το φεστιβάλ ήταν τέσσερα. Οι τρομοκράτες της Χαμάς, όμως, είχαν μπλοκάρει τις τρεις εισόδους του φεστιβάλ, είχαν περικυκλώσει όλη την έκταση και ακολούθησαν τους τρομοκρατημένους νεαρούς που κατευθύνονταν προς τα καταφύγια.

Τότε έριξαν χειροβομβίδες και αυτό που ακολούθησε ήταν πραγματική σφαγή. Δεκάδες νέοι έχασαν τη ζωή τους με τον πιο φρικτό τρόπο σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο:




Τρομοκράτες της Χαμάς κατά Παλαιστινίων τους παίρνουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων για να μην φύγουν


 

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κάτοικοι της Γάζας προσπαθούν να φύγουν για να γλιτώσουν από την εκκαθάριση που θα αρχίσει για την εξολόθρευση όλων των τρομοκρατών της Χαμάς.

Το Ισραήλ προετοιμάζεται για χερσαία επιδρομή μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

Την ώρα που ο απολογισμός των νεκρών Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας έχει φθάσει τους 2.383, ο άμαχος πληθυσμός εγκαταλείπει τα σπίτια του και κατευθύνεται σε πιο ασφαλείς τοποθεσίες.

Οι τρομοκράτες όμως της Χαμάς αδιαφορώντας και για τις ζωές των Παλαιστινίων, προσπαθούν να εμποδίσουν αυτή τη μαζική εκκένωση με κάθε τρόπο. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα οι τρομοκράτες της Χαμάς αρπάζουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων Παλαιστινίων για να μην φύγουν και να σκοτωθούν από τους ισραηλινούς.



Αυτιάς σε Κασσελάκη: Δεν έκανα κανένα ομοφοβικό σχόλιο

 


Απάντηση στις δήθεν ομοφοβικές ανησυχίες του νούμερου Στέφανο Κασσελάκη , έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κενός πολιτικού λόγου και πολιτικών επιχειρημάτων, εργαλειοποιεί την ομοφοβία για να αποπροσανατολίσει από τον ανικανότητα του.

Ο Γιώργος Αυτιάς σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του, αναφορικά με τα όσα του καταλόγισε εχθές ο κ. Κασσελάκης για δήθεν ομοφοβικό σχόλιο, έδωσε την απάντηση του.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Αυτιά

«Το σχόλιό μου σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου τους κανόνες ζωής και το σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.

Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της πολιτείας και των κομμάτων, μη δε εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο σέβομαι θεσμικά, ανέκαθεν. 35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων, πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

Επαναλαμβάνω, μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις ή δήθεν υπονοούμενα που δε συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου, ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου. Σεβασμός παντού και σε όλα. Και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου τοποθέτηση. Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο, αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. 35 χρόνια αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η δήλωσή μου».



Συνάντηση του Ιρανού ΥΠΕΞ με τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς για να απειλήσουν το Ισραήλ

 


Το Ιράν προειδοποίησε για «μεγάλες συνέπειες» εάν το Ισραήλ δεν σταματήσει τις επιθέσεις του στη Γάζα, ανέφερε η ιρανική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο.

«Εάν τα εγκλήματα πολέμου και η γενοκτονία του ισραηλινού απαρτχάιντ δεν σταματήσουν αμέσως, η κατάσταση θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να υπάρξουν εκτεταμένες συνέπειες», ανέφερε η Αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ.

«Το γεγονός ότι το σιωνιστικό καθεστώς μαρτυρεί εκατοντάδες Παλαιστίνιους κάθε μέρα δεν μπορεί να γίνει ανεκτό και αυτό το έγκλημα πολέμου, καθώς και ο ανθρώπινος αποκλεισμός της Γάζας και η διακοπή νερού, τροφίμων και φαρμάκων, πρέπει να τερματιστεί», είπε ο Αμίρ Αμπντολαχιάν.

«Εάν τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος κατά του παλαιστινιακού λαού και πολιτών συνεχιστούν, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατάσταση στην περιοχή θα παραμείνει η ίδια», συμπλήρωσε ο Ιρανός ΥΠΕΞ.

Νωρίτερα το Σάββατο, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμίρ Αμπντολαχιάν εξέφρασε παρόμοια αίσθηση σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι.

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ είχε συνάντηση και με τον αρχηγό της παλαιστινιακής ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, στη Ντόχα του Κατάρ.

Χθες από τη Βηρυτό ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν είχε δηλώσει ότι είναι ακόμη εφικτό να αποφευχθεί μια «γενικευμένη κρίση» στη Μέση Ανατολή, σχολιάζοντας τους φόβους για μια ανάφλεξη στην περιοχή μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισράηλ, στις 7 Οκτωβρίου.

«Υπάρχει ακόμη μια πολιτική ευκαιρία να αποφευχθεί μια γενικευμένη κρίση στην περιοχή», είπε ο Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν, προειδοποιώντας όμως ότι «ίσως να είναι πολύ αργά τις επόμενες ώρες».

Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ φοβούνται το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου στα σύνορα με τον Λίβανο εάν η Χεζμπολάχ, που στηρίζεται από το Ιράν, αποφασίσει να παρέμβει στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς στη Γάζα.

Στις δηλώσεις που έκανε από την πρεσβεία του Ιράν στη Βηρυτό, ο Αμίρ-Αμπντολαχιάν επανέλαβε ότι οι σύμμαχοι του Ιράν (Συρία, Χεζμπολάχ, Ιράν), που ανεπισήμως αποκαλούνται «Άξονας της Αντίστασης», μπορεί να αντιδράσουν στην περίπτωση κλιμάκωσης των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Γάζα. «Η αντίσταση (σ.σ. στο Ισραήλ) στα άλλα μέτωπα εξέτασε όλα τα πιθανά σενάρια, έχει το δάχτυλο στη σκανδάλη», προειδοποίησε.

Σύμφωνα με ειδικούς, η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο μέτωπο εάν το Ισράηλ ξεκινήσει χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα.

Το ιρανικό πρακτορείο Tasnim μετέδωσε ότι ο Αμπντολαχιάν συνομίλησε με τον Σάλεχ αλ Αρούρι, στέλεχος της Χαμάς και τον Ζιάντ αλ-Ναχάλα, τον ηγέτη του Ισλαμικού Τζιχάντ. Μετά τη Βηρυτό, ο Ιρανός υπουργός θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Κατάρ.

Μολονότι η Τεχεράνη στηρίζει τη Χαμάς, η ιρανική ηγεσία επιμένει ότι δεν εμπλέκεται στην επίθεση που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι.




Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παίζουν το παιχνίδι Κασσελάκη να εκφοβίσει δημοσιογράφους και ακύρωσαν εμφανίσεις στον ΣΚΑΪ


 


Προσπάθεια να εκφοβίσει δημοσιογράφους σε όλα τα κανάλια ο Κασσελάκης, για να προσέχουν τι λένε γιατί έτσι και το εκλάβει ως ομοφοβικό θα βρουν το μπελά τους.

Το μόνο που έμεινε στον Στέφανο Κασσελάκη για να τον ακούν χωρίς να γελάνε, είναι να παίζει το στημένο ομοφοβικό παιχνίδι για να αποπροσανατολίζει από την ανικανότητα του και την προκλητικότητα του.

Να μποϊκοτάρουν τη σημερινή εκλογική βραδιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ αποφάσισαν οι βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά τον δήθεν σάλο για το ομοφοβικό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά προς τον Στέφανο Κασσελάκη, που ο Κασσελάκης το έκανε ομοφοβικό γιατί εξυπηρετεί το αφήγημα του.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ακύρωσαν τις  τηλεοπτικές εμφανίσεις τους στα πάνελ για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους προς τον Πρόεδρο του κόμματος, και παίζοντας ξεκάθαρα το παιχνίδι ενός ακατάλληλου και φαιδρού αλεξιπτωτιστή που ήρθε για διακοπές και έγινε πρώτο νούμερο στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.






Διάκριση από τον Economist για την οικονομία της Ελλάδας

 


Μεταξύ των πρωτοπόρων κατέταξε τη χώρα μας ο Economist στην αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων. 

Πρόκειται για ένα από τα λεγόμενα «μετάλλια» που απονέμει ο Economist στις ευρωπαϊκές οικονομίες με βάση τις επιδόσεις τους. 

Πλέον η Ελλάδα κατάτάσσεται μεταξύ των πρωτοπόρων οικονομιών της ΕΕ και μάλιστα στη 10η θέση μετάξυ των 27. Η είδηση αποτελεί άκρως ενθαρυντικό νέο για τη χώρα, αφού έρχεται και σε συνέχεια των αναβαθμίσεων της οικονομίας μας στην προσπάθεια ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας.




Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu

 


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον ισραηλινό λαό και τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς.

Ο Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε τη στήριξή του στο δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα.

Υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη να προστατευθούν οι άμαχοι στη Λωρίδα της Γάζας.



Αποφασίζουμε και διατάζουμε στο κόμμα Κασσελάκη - Πολάκη μόνο με ενημέρωση Αυγέρη θα εμφανίζονται στα ΜΜΕ οι Συριζαίοι

 


Καθημερινά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απειλούνται απο τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αυγέρη, τον Πολάκη, την Τζάκρη και τον Αποστολάκη. Είναι τέτοια η κατάσταση στο κόμμα που θυμίζει ολοκληρωτικό καθεστώς με ακροαριστερά νοοτροπία Πολάκη.

Μετά τις διαγραφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν ανοιχτά με την ηγεσία του κόμματος, η Κουμουνδούρου επιβάλλει μία νέα οδηγία στα στελέχη του κόμματος, τα οποία θα πρέπει να ενημερώνουν τη Δώρα Αυγέρη προτού βγουν σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης, και μην τολμήσουν να μην το κάνουν.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, έστειλε email σε όλους τους βουλευτές του κόμματος, με το οποίο τους υποχρεώνει θέλουν δεν θέλουν να ενημερώνουν την εκπρόσωπο Τύπου, Δώρα Αυγέρη, προτού εμφανιστούν στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή δώσουν συνέντευξη σε κάποια εφημερίδα. 

Με λίγα λόγια στο κόμμα Κασσελάκη - Πολάκη, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να λάβουν την άδεια της Δώρας Αυγέρη προτού εμφανιστούν στα media. 



Κενός πολιτικού λόγου, γελοίος καθημερινά, παίζει το ομοφοβικό παιχνίδι και κάνει υποδείξεις να απολυθούν δημοσιογράφοι

 



Είναι αλήθεια ότι ο Αυτίας δεν είναι για όλους, έχει το κοινό του, αυτοθαυμάζεται, είναι ο καλύτερος όπως λέει, έχει τους καλύτερους καλεσμένους, και άλλα πολλά που μας εκνευρίζουν, αλλά δεν θα έκανε ποτέ ομοφοβικό σχόλιο γιατί είναι ευγενής ανθρώπος.

Από την άλλη, ένας Στέφανος Κασσελάκης. νούμερο σε όλα του που σε κάθε του εμφάνιση κάνει StandUp comedy, κενός πολιτικού λόγου, υπερβολικός σε όλα, με κακούς συμβούλους, χάνει κάθε μέρα.

Κάποιος του είπε ότι όταν στριμώχνεται και γελάει ο κόσμος μαζί του να παίζει το ομοφοβικό παιχνίδι για να ασχολούνται μαζί του, υπάρχει δεν υπάρχει λόγος.

Ένα σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του στον ΣΚΑΙ προκάλεσε την στημένη σφοδρή αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη μέσω Twitter, καθώς προφανώς το έκρινε ως ομοφοβικό, γιατί έτσι του είπαν να πεί.

Επειδή όμως το έκανε σε λάθος δημοσιογράφο, αυτή η ανακοίνωση Κασσελάκη γύρισε αρνητικά επάνω του.

Αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, ο Αυτιάς άφησε ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία, και το είπε ξεκάθαρα όπως κατάλαβαν όλοι γιατί πάντα όταν πήγαινε γυμναστήριο είχε μιά κάμερα πίσω του και ειδικά το προσωπικό του συνεργείο.

Το φαιδρότερο και χυδαιότερο που έκανε ο Κασσελάκης στην ανακοίνωση του, είναι να κάνει υποδείξεις στον ΣΚΑΙ να απολύσει τον δημοσιογράφο, γιατί αυτό εξυπηρετούσε το αφήγημα του.

«Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο Αυτιάς, με τον Κασσελάκη να απαντά σε ανάρτησή του πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

Παράλληλα χωρίς να υπάρχει ομοφοβικό σχόλιο, κάλεσε το κανάλι του Φαλήρου «να ξεριζώσει την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».

Η ανάρτηση του φαιδρού Κασσελάκη:

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;».

Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας.

Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.