Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μπλοκάρει οποιαδήποτε ευημερία της χώρας - Φάμελος : Δεν θα δωθούν άδειες για υδρογονάνθρακες

 



Ετοιμάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν τα χατήρια της Τουρκίας και να μπλοκάρουν την εξόρυξη υδρογονανθράκων, κάνοντας κακό στην χώρα μας.

Ο επικίνδυνος Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλύπτει το σχέδιο του κόμματός του, να μπλοκάρει κάθε τι αφορά την ευημερία της χώρας μας.

Ο βουλευτής του Τσίπρα δήλωσε με κάθετο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν θα δώσει καμία νέα άδεια έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων. Και όχι μόνο αυτό. Δεν θα ανανεώσει και τις υφιστάμενες. 

Θέση που προκαλεί εντυπώσεις δεδομένου ότι η εν λόγω διαδικασία συνδέεται άμεσα με την ενεργειακή κάλυψη της χώρας κάτι που δεν θέλει να προχωρήσει μόνο η Τουρκία και ο Ερντογάν.

Τέτοιες επικίνδυνες αναφορές από ένα κόμμα πολιτικό τσίρκο που ηγείται ένας απατεώνας μόνο καλό δεν θα κάνουν στην χώρα.

Παρακολουθήστε την νέα αθλιότητα ΣΥΡΙΖΑ :





Δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ κατά αστυνομικών το βράδυ στα Εξάρχεια

 



Για άλλη μία φορά δεν υπήρξαν συλλήψεις η προσαγωγές, ούτε αστυνομικών, για την δολοφονική επίθεση με μολότοφ από ακροαριστερούς κακοποιούς συντρόφους του Αλέξη Τσίπρα.

Επεισόδια με έναν τραυματία αστυνομικό σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Εξάρχεια.

Ομάδα ακροαριστερών κακοποιών, έκανε δολοφονική επίθεση επιτέθηκε με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ επί τη οδού Θεμιστοκλέους, λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα.

Λίγο αργότερα, ομάδα περίπου 10 ακροαριστερών κακοποιών έριξαν πέντε μολότοφ στη διμοιρία επί της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ την ίδια ώρα, ακροαριστεροί κακοποιοί στην οδό Σόλωνος, άρχισαν να πετούν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρά το ότι η ρίψη μολότοφ είναι κακούργημα, και οι επιθέσεις των αντιεξουσιαστών ήθελαν νεκρό αστυνομικό, δεν έγινε ούτε μία σύλληψη, ούτε μία προσαγωγή.