Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Κόβει τρόφιμα, νερό και ρεύμα στην Γάζα το Ισραήλ - Θα εξολοθρεύσει όλους τους τρομοκράτες της Χαμάς με τον ηγέτη τους

 


Οι Παλαιστίνιοι πληρώνουν τα αίσχη των τρομοκρατών της Χαμάς, μέχρι να μην μείνει ζωντανός ούτε ένας τρομοκράτης.

Την πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε το Ισραήλ το οποίο κλιμακώνει τα μέτρα του εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Πρόκειται για μια κίνηση με την οποία από εδώ και στο εξής θα απαγορεύονται οι εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων στη Γάζα, αφήνοντας την ελεγχόμενη από του τρομοκράτες περιοχή στο έλεος των κακοποιών ισλαμιστών.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, επισήμανε ότι η Γάζα θα στερηθεί τα πάντα. «Ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε καύσιμα» και ξεκαθάρισε ότι το μέτρο ελήφθη στο πλαίσιο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον  «αποκτηνωμένων ανθρώπων». 

Ο υπουργός Υποδομών του Ισραήλ ανακοίνωσε πως έδωσε εντολή να σταματήσει αμέσως η υδροδότηση της Λωρίδας της Γάζας. «Αυτό που γινόταν στο παρελθόν, δεν θα γίνεται πια στο μέλλον», έγραψε ο Ίσραελ Κατς σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας τη διακοπή της υδροδότησης.

Βίντεο απο αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών.


Το Ισραήλ έχει καλέσει 300.000 εφέδρους, αριθμό ρεκόρ, και «προχωρά στην επίθεση», Ισραηλινά αεροσκάφη βομβαρδίζουν στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ οι χερσαίες δυνάμεις προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο μεθοριακών χωριών και πόλεων στις οποίες είχαν διεισδύσει Παλαιστίνιοι ένοπλοι. Ο στρατός έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε αυτές τις περιοχές, αν και πρόσθεσε ότι υπάρχουν ακόμη μεμονωμένες συγκρούσεις καθώς κάποιοι ένοπλοι παραμένουν ενεργοί. «Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε έρευνες σε όλες τις κοινότητες και εκκαθαρίζουμε την περιοχή», εξήγησε.

Αεροσκάφη του Ισραήλ βομβαρδίζουν στόχους στη Γάζα, ισοπεδώνοντας κτήρια, όπως φαίνεται στα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσίευσε η πολεμική αεροπορία της χώρας.



Δυσκολεύτηκε η Αυγέρη να πεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό», και εφήυρε ανύπαρκτες απώλειες της Ν.Δ.


 

Δεν μπορούσε να παραδεχτεί στεγνά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκε να πεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «παραμένει κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό» μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών προσθέτοντας όμως ανύπαρκτη διαπίστωση «αλλά και με μεγάλες απώλειες στα επιμέρους σημεία» 

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, παραμυθιάζεται μόνη της και προσπαθεί να εξαπατήσει και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας δήθεν ότι η Ν.Δ. έχει απώλειες.

Για να δικαιολογήσει την δήθεν εκτίμηση για «απώλειες» όσον αφορά τον πρωθυπουργό, η κυρία Αυγέρη είπε στο ΟΡΕΝ ότι «δεν αναφέρομαι μόνο στις περιφέρειες αλλά και στον δήμο Αθήνας και τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Προσπάθησε να σώσει και τον Κασσελάκη, λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα δεν το χρεώνεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο ο νέος πρόεδρος είχε την πολιτική γενναιότητα και να πει ότι χρειάζεται ανασυγκρότηση».

«Αυτή είναι η αποστολή μας. Να μην περάσει χωρίς αξιοποίηση καμία πολιτική στιγμή για να πετύχουμε νίκες υπέρ της κοινωνίας και αναφέρομαι στην περίπτωση της Θεσσαλίας» πρόσθεσε η κυρία Αυγέρη, γελώντας για ακόμα μία φορά ο κόσμος μαζί της.




Ηλιόπουλος - Γκέμπελς το ίδιο πράγμα - Γκεμπελικές μεθόδους καταγγέλει ο Χρυσοχοΐδης

 


Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή αντιπαράθεση την οποία είχε με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσο Ηλιόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης σε ανακοίνωσή του αναφέρεται σε βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα social media και τον παρουσιάζει να μην απαντά σε ερώτηση του κ. Ηλιόπουλου η οποία αφορά στο εάν η Δικαιοσύνη θα πρέπει να προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο στον επανεκλεγέντα δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζει πως ερωτήθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για προγενέστερες συμπεριφορές του κ. Μπέου και όχι για τις ομοφοβικές δηλώσεις που αφορούσαν στον Στέφανο Κασσελάκη οι οποίες έγιναν ώρες μετά.

«Ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του», αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης και προσθέτει, «παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημα του».

«Αυτήν ακριβώς τη "σιωπή" μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!!», τονίζει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Το βίντεο που καταγγέλλει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:


Η δήλωση Χρυσοχοΐδη:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας "ειδήσεις" εκεί που δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του. Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ρωτήθηκα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του. Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντας τον μόνο στο παραλήρημα του. Αυτήν ακριβώς τη " σιωπή" μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!! Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του».



Γονείς που έχουν απαχθεί τα παιδιά τους απο τους τρομοκράτες της Χαμάς: «Νετανιάχου σβήσε τη Γάζα από τον χάρτη»



«Θα πάμε παντού όπου βρίσκεται η Χαμάς και θα την εξαλείψουμε. Κάθε τρομοκράτης που έχει αίμα στα χέρια του, θα κοιτάζει πίσω του για το υπόλοιπο της ζωής του», λέει στρατιωτικός του Ισραήλ.

Στο νοσοκομείο Barzilai στην πόλη Ashkelon, δέκα χιλιόμετρα από τη Λωρίδα της Γάζας, νοσηλεύονται πολλοί από τους περισσότερους από 1000 τραυματίες. Γονείς σε απόγνωση περιμένουν να ακούσουν κάποιο νέο από τα παιδιά τους που αγνοούνται, και θέλουν δικαιολογημένα εκδίκηση.

Το πρωί της επίθεσης, στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου, χιλιάδες αθώοι και ανυποψίαστοι άνθρωποι γιόρταζαν σε ένα φεστιβάλ μουσικής στην έρημο κοντά στα σύνορα, όταν έφτασαν οι τρομοκράτες της Χαμάς και σκόρπισαν τον θάνατο. 260 σκοτώθηκαν ενώ πολλοί από αυτούς απήχθησαν και μέχρι τώρα παραμένουν αγνοούμενοι.

Μια μητέρα, που έχει απαχθεί από τους τρομοκράτες της Χαμάς από τον πόνο και την απόγνωση, ουρλιάζει: «Πού είναι ο γιος μου! Τρελαίνομαι! Σώστε τον! Νετανιάχου, ξύπνα! Σβήσε τη Γάζα από το χάρτη. Πρέπει να σταματήσουμε να τους δίνουμε νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, φαγητό. Ξεσκίστε τους στον αέρα. Θέλω το παιδί μου πίσω».

Μέσα από το Σντερότ, δύο χιλιόμετρα από τη Γάζα, οι τρομοκράτες οδηγούσαν με φορτηγάκια και πυροβολούσαν αδιακρίτως πολίτες. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, κρύβονταν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Τελικά, ο ισραηλινός στρατός ανατίναξε το κτίριο για να κάμψει την αντίσταση.

Ο 58χρονος Μάικ Μπεν Γιάακοβ, διοικητής μιας ισραηλινής μονάδας αναζητά επιζώντες και είναι τρομοκρατημένος. «Αυτό που συνέβη εδώ θα συνέβαινε αν έβαζαν χέρι και σε άλλα μέρη του Ισραήλ. Θα έσφαζαν τους πάντες. Γέρους, παιδιά, μωρά. Πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι και δολοφονούσαν. Το Ισραήλ δεν πρέπει να επηρεαστεί από τη διεθνή πίεση. Πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, ο 48χρονος Ντόρον Σπίλμαν αποτιμά την κατάσταση. «Πώς μπόρεσε ο στρατός να αποτύχει έτσι; Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα που θα εξετάσουμε. Είμαστε ένας αμυντικός στρατός. Ακόμα και αν είχε σκοτωθεί ένα άτομο, αυτό θα ήταν πάρα πολύ. Αλλά προς το παρόν, πρέπει να διασφαλίσουμε την περιοχή. Και να πάμε παντού όπου βρίσκεται η Χαμάς και να την εξαλείψουμε. Κάθε τρομοκράτης της Χαμάς που έχει αίμα στα χέρια του, θα κοιτάζει πίσω του για το υπόλοιπο της ζωής του. Αυτό είναι ένα σημείο καμπής. Αυτό που έκανε η Χαμάς δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Το ίδιο θα γίνει και με τη δική μας απάντηση».



Τα ΚΤΗΝΗ οι τρομοκράτες της Χαμάς βίαζαν γυναίκες δίπλα σε πτώματα

 


Σοκάρουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι βρέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ στην έρημο Νεγκέβ στα σύνορα Γάζας - Ισραήλ και κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα χέρια των τρομοκρατών της Χαμάς.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στο φεστιβάλ περιγράφει τα όσα αδιανόητα συνέβησαν εκεί: «Η επίθεση στο φεστιβάλ Tribe of Nova έξω από το Reim ξεκίνησε γύρω στις 7 π.μ. Το πάρτι είχε φτάσει στο αποκορύφωμά του μέχρι τότε - πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν σε κέφι και είχαν πιει. Αρχικά, οι παρευρισκόμενοι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη, για την οποία υπέθεσαν ότι ήταν άλλη μια σποραδική επίθεση με ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ. Στη συνέχεια όμως οι εκρήξεις έγιναν πιο δυνατές και συνεχείς και είχαν διάρκεια περίπου πέντε λεπτών. Η μουσική σταμάτησε και η αστυνομία που προστάτευε τους 4.000 ή 5.000 ανθρώπους άρχισε να τους λέει να φύγουν».

H φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ δείχνει αθώους ανθρώπους που δολοφονήθηκαν στο φεστιβάλ μουσικής από τους τρομοκράτες της Χαμάς

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας μέχρι τότε, οι τρομοκράτες της Χαμάς πλησίαζαν με φορτηγά. Άρχισαν οι πυροβολισμοί. Πολλοί εκτελέστηκαν επί τόπου. 260 πτώματα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό έχουν βρεθεί στο χώρο του ρέιβ πάρτι.

Πολλοί από τους νεαρούς άνδρες και γυναίκες άρχισαν να τρέχουν στην έκταση της δυτικής ερήμου Νεγκέβ. Παιδιά έτρεχαν για να σωθούν και οι τρομοκράτες να πυροβολούν αδιακρίτως.

«Άλλοι αιχμαλωτίστηκαν, δέθηκαν και απήχθησαν. Είδα βίντεο με έναν άνδρα να κρατείται από μια ομάδα Αράβων. Ήταν περίπου 16, 17 ετών», είπε ένας επιζών για να συνεχίσει: «Είναι παιδιά, νεαροί άντρες τους έχουν πιάσει… Η φίλη του ανεβαίνει σε ένα ποδήλατο και τον απομακρύνουν. Ένας θεός ξέρει τι θα βιώσει... Γυναίκες έχουν βιαστεί στον χώρο του πάρτι δίπλα στα πτώματα των φίλων τους. Αρκετά από αυτά τα θύματα βιασμού εκτελέστηκαν αργότερα. Άλλοι μεταφέρθηκαν στη Γάζα. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, πολλοί από τα θύματα έτρεχαν στους δρόμους της πόλης και το αίμα να τρέχει ανάμεσα από τα πόδια τους».





Άδωνις Γεωργιάδης σε καταδικασμένο Παππά: Αν σε ενοχλεί το ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και του Πολάκη



«Σε κάθε περίπτωση, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος», υπογράμμισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί στον ΑΝΤ1, για να προσθέσει:

«Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδερφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. 24 ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος''».

«Συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Εργασίας, με τον καταδικασμένο απο το ειδικό δικαστήριο Νίκο Παππά να κάνει τον κινέζο και απαντά ότι: «στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη».



Και ο ακατάλληλος Ανδρουλάκης αντί να εκμεταλλευτεί την νέα ήττα ΣΥΡΙΖΑ , επιτέθηκε στον Μητσοτάκη χάνοντας την μπάλα

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει Κασσελάκη και Πολάκη, το ΠΑΣΟΚ έχει όμως Νίκο Ανδρουλάκη, ένα ακατάλληλο για αρχηγό που γελάει ο κόσμος μαζί του.

Όταν στριμώχνεται ο Ανδρουλάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου και όχι μόνο, και για οποιοδήποτε θέμα, η θα αρχίσει να μιλάει για τις υποκλοπές κάνοντας την ένοχη Μάρθα Βούρτση, η θα επιτίθεται στον Μητσοτάκη.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης, φανέρα μπερδεμένος εχθές το βράδυ και μην μπορώντας να αντιληφθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και άλλα ποσοστά μετά τις εθνικές εκλογές, κάλεσε λες και ήταν νικητής, τον ανεπαρκή Νίκο Ανδρουλάκη να στηρίξει προοδευτικούς υποψηφίους . 

Ο Ανδρουλάκης, ανήμπορος να κάνει την διαφορά, δείχνοντας ότι εκπροσωπεί την σοβαρή αντιπολίτευση στην χώρα, αντί να απαντήσει στον Κασσελάκη επέλεξε τη λύση της επίθεσης κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο απίθανος Ανδρουλάκης, άρχισε αντί να βγει μπροστά και να αρπάξει την ευκαιρία της νέας ήττας ΣΥΡΙΖΑ και της ακαταλληλότητας Στέφανου Κασσελάκη, να καταγγέλλει κυβέρνηση και πρωθυπουργό και όπως και στις εθνικές εκλογές εμφανίσθηκε νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών κάνοντας τον κόσμο να γελάει για ακόμα μία φορά μαζί του. 

Το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε τίποτα από την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, οφείλεται καθαρά στην ανεπάρκεια του Νίκου Ανδρουλάκη και αυτό πρέπει να προβληματίσει το σοβαρό ΠΑΣΟΚ, και όχι το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη που είναι ευχαριστημένο με ένα 11,5%, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει.

Οι πολίτες για ακόμα μία φορά ψήφισαν κυβέρνηση και στις αυτοδιοικητικές, και θέλουν σοβαρή αντιπολίτευση που δεν υπάρχει από το ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα στον ανεπαρκή αρχηγό του.

Η συμπεριφορά Ανδρουλάκη πρέπει να προβληματίσει το σοβαρό ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη, στην προσπάθεια του να επιβιώσει ο ακατάλληλος Ανδρουλάκης δεν θα διστάσει να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη.



Δήμος Γλυφάδας: Τρίτη θητεία με τεράστια νίκη για τον Γιώργο Παπανικολάου

 


Τεράστια νίκη για τον Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος συγκεντρώνει εξαιρετικά υψηλό ποσοστό, μεγαλύτερο απο το 2019.

Τρίτη θητεία λοιπόν για τον νυν δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο Γιώργος Παπανικολάου εκλέχθηκε επίσης από την πρώτη Κυριακή, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 79,01%, και τώρα ανέβασε τα ποσοστά του σε 83,75%.






Δήμος Παλαιού Φαλήρου νέα θητεία για τον Γιάννη Φωστηρόπουλο

 


Τα τελικά αποτελέσματα και ποσοστά για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, με την ενσωμάτωση των στοιχείων του Υπουργείου Εσωτερικών να έχει φτάσει στο 100% , έδειξαν πολύ μεγάλη νίκη του Γιάννη Φωστηρόπουλου από τον πρώτο γύρο

Ο επιτυχημένος νυν δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, και είναι έτοιμος για την δεύτερη θητεία.

Με την ενσωμάτωση των στοιχείων του υπουργείου Εσωτερικών να έχει φτάσει στο 100%, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος είναι πρώτος με 58,50%, αφήνοντας πίσω του τον Δούμα Ανδρέα με 16,74%, την Κούβελα Φωτεινή με 8,59%, τον Γαρδίκη Νικόλαο με 8,54% και τον Μητρέλλο Δημήτριο με 7,63%.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στον παρακάτω πίνακα.






Ο ακροαριστερός φασίστας Πολάκης στοχοποιεί τον σκιτσογράφο Δ. Χαντζόπουλο και τον βρίζει

 


Στο σκίτσο, στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο γνωστός σκιτσογράφος Δημήτρης Χαντζόπουλος σκιαγραφεί με τον δικό του τρόπο τη σημερινή κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σκίτσο, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Τάιλερ, έχουν βγει βόλτα μετά το γυμναστήριο. Είναι ντυμένοι με σορτσάκια και αμάνικα μπλουζάκια. Στο ένα χέρι ο κ. Κασσελάκης κρατάει τον καφέ του και με το άλλο κρατάει τον σκύλο του, ο οποίος στο σκίτσο έχει τη μορφή του Παύλου Πολάκη. Ο σκύλος «Πολάκης» στέκεται μπροστά από μια πόρτα που φέρει την επιγραφή ΣΥΡΙΖΑ και ουρεί.

Αυτό είναι το σκίτσο όπως το ανήρτησε ο Δ. Χατζόπουλος στο Χ:




Ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Στέφανου Κασσελάκη, ξέσπασε σε ύβρεις εναντίον του σκιτσογράφου σε ανάρτησή του:

«Αυτό το κακέκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημερίδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ!!

Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κάνει χιούμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Υγ: Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…», έγραψε ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης.

Παυλος Πολακης
16 ώρες πριν

Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!
Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, λορίς και κείμενο
1,2 χιλ.
186
128


Σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης υπερασπίστηκε τον σκιτσογράφο και έκανε λόγο για «ένα ακόμα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που ''τόλμησε'' να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε ''στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων'', όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών.

Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε βάρος του γελοιογράφου της εφημερίδας «Καθημερινή», το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε:

«Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο Δημήτρη Χαντζόπουλο. Κανείς δεν απολαύει ''ασυλίας'' από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».




260 άνθρωποι εκτελέστηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς σε υπαίθριο φεστιβάλ

 



Τουλάχιστον 260 πτώματα βρέθηκαν στον χώρο του μουσικού φεστιβάλ στο Ισραήλ μετά την επίθεση των τρομοκρατών της Χαμάς το Σάββατο, σύμφωνα με την ισραηλινή υπηρεσία διάσωσης Zaka.



Ένοπλοι τρομοκράτες της Χαμάς πυροβόλησαν κατά των παρευρισκομένων στο φεστιβάλ σε μια αγροτική περιοχή κοντά στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ, σύμφωνα με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μαρτυρίες παρευρισκομένων που γλίτωσαν.

Η τρομακτική επίθεση ήταν μόνο μία από τις πολλές που έγιναν το πρωί του Σαββάτου από τη Χαμάς στη συντονισμένη επίθεση εντός του Ισραήλ.

Το Nova Festival υποτίθεται ότι θα ήταν ένα ολονύχτιο χορευτικό πάρτι, για την εβραϊκή γιορτή Sukkot.







Εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις Κασσελάκη μετά την νέα ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

 



Ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν κατάλαβε τίποτα, του έχουν περάσει τι θα λέει στον σκληρό δίσκο και αυτά χρησιμοποιεί, χωρίς να έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα συνεχίσει να πληρώνει τις επιλογές του, όπως τον ακροαριστερό φασίστα Παύλο Πολάκη, και τον καταδικασμένο Νίκο Παππά.

Πριν κάνει δηλώσει κάποιος έπρεπε να τον ενημερώσει, πώς με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στο 50% ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόταν να χάνει 5 μονάδες πανελλαδικά στις 13 περιφέρειες της χώρας συγκεντρώνοντας 12,8% όταν στις εθνικές κάλπες του περασμένου Ιουνίου συγκέντρωσε 17,78%.

Οι δηλώσεις χθες βράδυ του Στέφανου Κασσελάκη ήταν εκτός τόπου και χρόνου, σαν να μην κατάλαβε τα αποτελέσματα της κάλπης, και τώρα έχει να αντιμετωπίσει μία νέα πραγματικότητα και στην Αυτοδιοίκηση, χωρίς ούτε ένα περιφερειάρχη σε δεύτερο γύρω πλην του Κουρέτα στη Θεσσαλία, ο οποίος επισήμως στηρίζεται και από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Στάφανος Κασσελάκης, έδειξε ότι δεν βρίσκεται στην πραγματικότητα, και όταν του ζητήθηκε η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δείχνοντας ότι μάλλον δεν του είχαν πει τι πραγματικά συμβαίνει.

Προσπάθησε να μιλήσει για «προοδευτικές δυνάμεις» προκειμένου να οικειοποιηθεί τις επιδόσεις των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, έδειξε αξιολύπητος και "τσακωμένος" με την σοβαρότητα.

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο», είπε ο κ. Κασσελάκης, και αναρωτήθηκαν όλοι εάν είναι καλά στα μυαλά του.

Του είχαν γράψει κάτι για πει, του τα είχαν μπουρδουκλώσει, και είπε ότι ο Αγοραστός είχε απώλειες στη Θεσσαλία, όπως και ότι στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες -εννοούσε το ποσοστό του δεύτερου Αγγελούδη και του τρίτου Πέγκα- υπερίσχυσαν, και έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο.




Γαλάζιος θρίαμβος σε εφτά περιφέρειες - Χαμηλά ποσοστά για ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ

 



Σαρωτική και αναμφισβήτητη νίκη πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στις περιφερειακές εκλογές. 

Από την πρώτη Κυριακή βάφτηκαν γαλάζιες επτά περιφέρειες της χώρας με τους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος να κόβουν το νήμα της νίκης και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά.

Τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. με τον αγώνα που δίνουν καθημερινά έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και έχουν πείσει ότι προτεραιότητά τους είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι επιλογές του  ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές περιφέρειες κατρακύλησαν στην τρίτη θέση, και δεν θα είναι ούτε στον δεύτερο γύρω. 

Ούτε και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., τράβηξαν αφού δεν κατάφεραν να πάνε πάνω από 15%.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, βγήκε νικητής από την πρώτη κάλπη με 60%. Ακολούθησε ο Χρήστος Παπαστεργίου με 10% έχοντας την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Στο Νότιο Αιγαίο ο Γιώργος Χατζημάρκος εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με το ποσοστό ρεκόρ 66%! Δεύτερος ήρθε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Νικηφόρος Παπανικόλας με ποσοστό γύρω στο 15%.

Στην Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξελέγη περιφερειάρχης με ποσοστό άνω του 46%, ενώ ο Γιώργος Ιωακειμίδης που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 16%. 

Με ισχυρό ποσοστό 60% εξελέγη για άλλη μια θητεία ο Νεκτάριος Φαρμάκης στη Δυτική Ελλάδα, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σπυρίδων Σκιαδαρέσης, ήρθε δεύτερος, με ποσοστό που δεν ξεπέρασε το 13%.

Για άλλη μια θητεία εξελέγη περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος έλαβε σχεδόν 55% αφήνοντας πίσω τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννη Στέφο, με ποσοστό 12,7%.

Νίκη πέτυχε ο Φάνης Σπανός στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Εκοψε το νήμα της νίκης με ποσοστό 48% ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του, ενώ δεύτερος με ποσοστό 25% ήρθε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.

Νίκη από την πρώτη Κυριακή και για τον περιφερειάρχη της Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος είχε την υποστήριξη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη με το θριαμβευτικό ποσοστό του 78%. Στη δεύτερη θέση, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης, με ποσοστό μόλις 11%.

Μια ανάσα πριν από την εκλογή από τον πρώτο γύρο βρέθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο «γαλάζιος» υποψήφιος Δημήτρης Πτωχός. Με ενσωμάτωση 52% των τμημάτων το ποσοστό του ήταν 42,6% έναντι 32% που συγκέντρωσε ο Πέτρος Τατούλης. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Μάκαρης, δεν κατάφερε να αγγίξει ούτε το 9%.

Ο Χρήστος Μέτιος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, συγκέντρωσε ποσοστό 41,6% και περνά στο δεύτερο γύρο έχοντας τον αντίπαλο τον «γαλάζιο» «αντάρτη» Χριστόδουλο Τοψίδη, ο οποίος έλαβε ποσοστό 35%. Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτος με ποσοστό 9% και ακόμη πιο κάτω ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ με 6%.

Στον δεύτερο γύρο περνά και η Ρόδη Κράτσα νυν περιφερειάρχης στα Ιόνια Νησιά. Συγκέντρωσε ποσοστό 28% και θα δώσει τη μάχη απέναντι στον «γαλάζιο» «αντάρτη» Ιωάννη Τρεπεκλή που έλαβε 30%. Παρά το κλίμα που δημιουργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο ο υποψήφιός του Θεόδωρος Γαλιατσάτος που έλαβε μόλις 16%.

Στη Δυτική Μακεδονία ο Γιώργος Κασαπίδης έλαβε 34% και περνά στο δεύτερο γύρο με τον προερχόμενο από τη Ν.Δ. Γιώργο Αμανατίδη, ενώ με ισχυρό προβάδισμα πηγαίνει στον δεύτερο γύρο ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία. Συγκέντρωσε 41,5% έναντι 34,2% που έλαβε ο Κώστας Κουρέκας. Στο Βόρειο Αιγαίο, ο Αλκιβιάδης Στεφανής συγκεντρώνει ποσοστό 40,7% και στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης με 33,3%. Στην τρίτη θέση η υποψήφια του ΚΚΕ και στην τέταρτη η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.