Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Κόβει τρόφιμα, νερό και ρεύμα στην Γάζα το Ισραήλ - Θα εξολοθρεύσει όλους τους τρομοκράτες της Χαμάς με τον ηγέτη τους

 


Οι Παλαιστίνιοι πληρώνουν τα αίσχη των τρομοκρατών της Χαμάς, μέχρι να μην μείνει ζωντανός ούτε ένας τρομοκράτης.

Την πλήρη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσε το Ισραήλ το οποίο κλιμακώνει τα μέτρα του εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς. Πρόκειται για μια κίνηση με την οποία από εδώ και στο εξής θα απαγορεύονται οι εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων στη Γάζα, αφήνοντας την ελεγχόμενη από του τρομοκράτες περιοχή στο έλεος των κακοποιών ισλαμιστών.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφαση με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, επισήμανε ότι η Γάζα θα στερηθεί τα πάντα. «Ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε καύσιμα» και ξεκαθάρισε ότι το μέτρο ελήφθη στο πλαίσιο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον  «αποκτηνωμένων ανθρώπων». 

Ο υπουργός Υποδομών του Ισραήλ ανακοίνωσε πως έδωσε εντολή να σταματήσει αμέσως η υδροδότηση της Λωρίδας της Γάζας. «Αυτό που γινόταν στο παρελθόν, δεν θα γίνεται πια στο μέλλον», έγραψε ο Ίσραελ Κατς σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας τη διακοπή της υδροδότησης.

Βίντεο απο αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών.


Το Ισραήλ έχει καλέσει 300.000 εφέδρους, αριθμό ρεκόρ, και «προχωρά στην επίθεση», Ισραηλινά αεροσκάφη βομβαρδίζουν στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ οι χερσαίες δυνάμεις προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο μεθοριακών χωριών και πόλεων στις οποίες είχαν διεισδύσει Παλαιστίνιοι ένοπλοι. Ο στρατός έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε αυτές τις περιοχές, αν και πρόσθεσε ότι υπάρχουν ακόμη μεμονωμένες συγκρούσεις καθώς κάποιοι ένοπλοι παραμένουν ενεργοί. «Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε έρευνες σε όλες τις κοινότητες και εκκαθαρίζουμε την περιοχή», εξήγησε.

Αεροσκάφη του Ισραήλ βομβαρδίζουν στόχους στη Γάζα, ισοπεδώνοντας κτήρια, όπως φαίνεται στα συγκλονιστικά βίντεο που δημοσίευσε η πολεμική αεροπορία της χώρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου