Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Μέσα στην ειρωνία η Αναστασοπούλου, την έβαλε στην θέση της ο Γεωργιάδης.

 


Δέν είναι η πρώτη φορά που η Αναστασοπούλου, που είναι συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου προκαλεί με το ύφος της, τον τρόπο της, τους καλεσμένους.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλα πλάκα, ούτε όλα αντιπολίτευση, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αντιπολίτευση χωρίς να έχει εμπειρία.

Ένταση προκλήθηκε... on air ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και την συμπαρουσιάστρια της εκπομπής του Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ Μαρίας Αναστασοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης δέχθηκε μία ερώτηση για το «πότε θα πάρουμε ανάσα από την πανδημία», λέγοντας μάλιστα ότι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να του απαντά για να προκαλέσει: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Η ατάκα αυτή της προκλητικής παρουσιάστριας προκάλεσε την οργή του υπουργού, και δικαίως γιατί ο πρωθυπουργός, όπως και κάθε πολιτικός στον κόσμο, δεν μιλάει απο μόνος τους αλλά απο τα στοιχεία που δίνουν οι επιστήμονες, κάτι που φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί η Αναστασοπούλου.

Ο Γεωργιάδης απάντησε:

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο πρωθυπουργός πριν τη Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι ο πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες οτι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Και πράγματι, η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον πρωθυπουργό».

Και συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Μια χαρά το είπε... Η κυρία Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε διότι είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε τη χώρα».

Η παρουσιάστρια σαφώς στριμωγμένη προσπάθησε να αμυνθεί λέγοντας«Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε, κ. υπουργέ. Το παρακάνετε τώρα».

«Το είπε άριστα, αν πρέπει να το ξαναπεί, θα το ξαναπεί» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Λέτε να ήξερε (σ.σ. ο πρωθυπουργός) ότι θα έρθει η Δ, ή η Ο, ή η ΣΤ,  προφήτης είναι;».

«Δεν χρειάζεστε να εκνευρίζεστε όταν λέμε τι λέγατε παλιά» σχολίασε εκ νέου η Αναστασοπούλου, θέλοντας να προκαλέσει, λές και δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί παγκοσμίος.

«Ειρωνεία δεν χρειάζεται. Είναι προφανές ότι καμία κυβέρνηση στην Ευρώπη δεν περίμενε την Ο, χρειάζεται καλόπιστη συνεννόηση και όχι ειρωνείες» αντέδρασε σωστά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Στη διένεξη παρενέβη η έμπειρη Χριστίνα Κοράη ρωτώντας τον υπουργό αν του ζήτησαν κι άλλες selfies στα σούπερ μάρκετ, σημειώνοντας ότι σχολίαστηκε πολύ η δήλωση αυτή. «Έχω βγάλει καμιά 50αριά selfies», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδη.





Covid Free Wallet: Πώς θα έχεις την ψηφιακή ταυτότητα στο κινητό σου


 

Να εισάγουν την ψηφιακή τους ταυτότητα στο κινητό τους τηλέφωνο μπορούν πλέον οι πολίτες, προκειμένου να αποδεικνύουν την ταυτοπροσωπία με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Πιο εύκολη είναι πλέον η καθημερινότητα των πολιτών κατά τον έλεγχο του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορονοϊού ή νόσησης. Από την Δευτέρα, (27/12/2021), στην εφαρμογή Covid-Free Wallet μπορούν να προσθέσουν και την ψηφιακή τους ταυτότητα.

Την προσθήκη της ψηφιακής ταυτότητας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας) είχε προαναγγείλει ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. Στόχος είναι να περιοριστεί η συμφόρηση από τον έλεγχο πιστοποιητικών για τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εισόδους καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας και άλλων συναφών χώρων.

Οι πολίτες θα πρέπει να ξανακατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο την εφαρμογή Covid-Free Wallet, την όποια μπορούν να βρουν στο Google Play Store και στο Apple App Store. Μετά την ενημέρωσή της, η εφαρμογή ενσωματώνει απόσπασμα της ταυτότητας που θα διευκολύνει με την επίδειξη τον έλεγχο.

Η ψηφιακή ταυτότητα (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας) που προστίθεται στην εφαρμογή Covid-Free Wallet αντλεί στοιχεία από το TAXISnet ή από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Για την ταυτοποίηση του προσώπου χρησιμοποιούνται επίσης φωτογραφία, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν αντικαθιστά την ταυτότητα.

Ψηφιακή ταυτότητα: Ας δούμε βήμα – βήμα τη διαδικασία

Οι χρήστες της εφαρμογής, μετά την ενημέρωση της σε Google Play Store και Apple App Store, μπορούν να βρουν την επιλογή κάτω δεξιά, δίπλα από το πιστοποιητικό Covid-19.

Μετά από μία επαλήθευση με μήνυμα ή κωδικό στο smartphone, η ψηφιακή «ταυτότητα» εισάγεται στο Wallet και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο σε καταστήματα και λοιπούς κλειστούς χώρους.



Με περιοριστικούς όρους ο ανώμαλος μεσήλικας - Ανέβαζε φωτογραφίες σε site πορνό μέχρι και πριν 7 μήνες!

 


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Την ώρα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του ανώμαλου μεσήλικα, και συμπαρουσιαστή των «Αρβύλα», έρχονται νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών θυμάτων του.

Ο παρουσιαστής κλήθηκε σήμερα να δικαιολογήσει τις ρυπαρές και αδιανόητες πράξεις του, όταν πριν από 15 χρόνια, τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή με τα «ροζ» γούστα και το σαχλό χιούμορ και να σταθεί στα πόδια της, ζητώντας την τιμωρία για όλα όσα εφιαλτικά υπέστη από εκείνον.

Ο ανώμαλος μεσήλικας παρουσιαστής, εχθές ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Ωστόσο λέει ψέματα, αφού έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites.

Τον λόγω έχει η δικαιοσύνη!!!



Η προσαγωγή έγινε σύλληψη για τον τράπερ Light - Βρέθηκαν ναρκωτικά, σφαίρες, φάρος αστυνομίας


 

Σε σύλληψη τελικά εξελίχθηκε η προσαγωγή του γνωστού τράπερ Light, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για τα όπλα που είχε, στη ζώνη του και μάλιστα το ένα φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, αλλά βρέθηκε πλούσιο :

Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ. 

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στις 3 τα ξημερώματα λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. 



Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.



Νέα φαιδρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιώντας την πανδημία για ψήφους

 


Συνεχίζει την φαιδρή αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιώντας την πανδημία για ψήφους.

Ψέμα και παραπληροφόρηση σε κάθε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά για την πανδημία για να εξαπατήσει τους πολίτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του κατηγορεί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πως χρησιμοποιεί την Επιτροπή των ειδικών ως «ασπίδα».

«Ο πρωθυπουργός της φράσης "δεν περίμενα την μελέτη κανενός καθηγητή", αφού υποτίμησε και εξευτέλισε την Επιτροπή των ειδικών επιστημόνων, τώρα τους ανακαλύπτει και πάλι. Τούς βάζει ασπίδα για να καλύψει την ανεπάρκεια του και την εγκληματική του αδιαφορία στη διαχείριση της πανδημίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Και βέβαια επιστρατεύει για μια ακόμη φορά το μόνο που ξέρει καλά. Τα ψέματα», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε και πάλι συγχαρητήρια στον εαυτό του για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, παίζοντας με τα ποσοστά και τις ηλικιακές ομάδες, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι στη χώρα μας το ποσοστό στο γενικό πληθυσμό είναι μόλις στο 64,3%». «Με ύφος ειδικού επιστήμονα μας είπε ότι για να βελτιωθεί η εικόνα θα πρέπει να προχωρήσει ο εμβολιασμός στους κάτω των 18 ετών, όταν ξέρει καλά πως λόγω της ανεπάρκειας του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού του κράτους η πλατφόρμα για τα παιδιά είναι κλειστή εδώ και μια εβδομάδα», επισημαίνει.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «αρνήθηκε να πάρει μέτρα προστασίας του πληθυσμού όπως του ζητούσαμε μήνες τώρα, άφησε στην τύχη του το ΕΣΥ με αποτέλεσμα να θρηνούμε καθημερινά δεκάδες απώλειες και τώρα καταφεύγει στη γνωστή συνταγή Μητσοτάκη, λίγο πριν φύγει το επόμενο τριήμερο του: αυτή του λουκέτου».

Πριν λίγες ημέρες ο φαιδρός Αλέξης Τσίπρας, για να εξαπατήσει είχε κάνει την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία φυσικά και δεν τηρεί :«Και όποιος σκέφτεται έτσι, όποιος τούτες τις κρίσιμες ώρες που μετράμε νεκρούς και συνανθρώπους στην εντατική, σκέφτεται πολιτικά οφέλη και μετράει ποσοστά, όποιος βάλει το πρόσκαιρο κομματικό όφελος πάνω απ' το συμφέρον της χώρας και τον ανθρώπων της, πιστέψτε με πολύ γρήγορα θα το πληρώσει διπλά και τριπλά. Το ζήτημα όμως είναι να μην το πληρώσει η χώρα.»

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, τα όσα είπα ότι δεν ισχύουν για τον Τσίπρα και τον θίασο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τους άλλους!! Και δεν ντρέπονται καθόλου!!!



Υπόκοσμος: Προσήχθη ο προκλητικός τράπερ που πόζαρε με όπλα μέσα σε κλαμπ γεμάτο κόσμο


Στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προσήχθη προκλητικός τράπερ που ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο τράπερ, ένας εκ των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων στην Ελλάδα, θέλοντας να δηλώσει ότι είναι υπόκοσμος, ανάρτησε χθες βράδυ ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ που τραγουδούσε μαζί με άλλους ράπερ, στο οποίο έδειχνε όπλα στη ζώνη του.



Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία. 

Στις εικόνες φαίνεται να κυκλοφορεί με τα όπλα μέσα σε κλαμπ και να καπνίζει ατάραχος, χωρίς να αντιδρά κανένας φωνάζοντας την αστυνομία.

Και αυτή είναι η φωτό με το όπλο που φαίνεται να έχει το σήμα της ΕΛΑΣ



Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο 26χρονος τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως δήθεν τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.




Πακιστανοί ήθελαν να μπούν τζάμπα στον Αστερόκοσμο στη ΔΕΘ και προκάλεσαν επεισόδια

 


Σύμφωνα με το grtimes.gr , επεισόδια προκάλεσε ομάδα προκλητικών Πακιστανών που επιχείρησε να μπει με το έτσι θέλω στο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ, χωρίς να πληρώσουν το ανάλογο αντίτιμο.

Οι περίπου 11 Πακιστανοί, αντέδρασαν όταν το προσωπικό security, που λειτούργησε με άψογο επαγγελματισμό, του ζήτησε να περάσουν έξω.

Στη ένταση μάλιστα που ακολούθησε οι Πακιστανοί δεν δίστασαν να πετάξουν και κάποιες πέτρες προς το πάρκο με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο προχωρώντας σε πέντε προσαγωγές.

Οι υπόλοιποι προκλητικοί Πακιστανοί επιχείρησαν και πάλι να αντιδράσουν μόλις έφυγε η αστυνομία, επιχειρώντας να προκαλέσουν φθορές, ωστόσο αποχώρησαν και πάλι αμέσως πριν ξαναφτάσει η αστυνομία.




Γίνονται επικίνδυνοι οι αρνητές: Καλούν σε ένοπλο αγώνα και απειλούν με εκτελέσεις


 

Και με εκτελέσεις απειλούν οργανωμένες ομάδες αρνητών του εμβολίου με τη δράση τους να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σύμφωνα με ντοκουμέντα που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ οι ένοπλοι δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Ένας από τους υποστηρικτές του άνδρα που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς.



Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με το Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. 

Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ, για να σταματήσει η επικίνδυνη δράση και τα καραγκιοζιλίκια των αρνητών.






Δύο ανεμβολίαστοι γονείς πέθαναν από κορωνοϊό και άφησαν πίσω τους 3 παιδιά


 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ένας 57χρονος πατέρας τριών παιδιών έχασε την πολυήμερη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης. Είχαν περάσει μόλις 14 ημέρες (13/11) από τον θάνατο της 52χρονης συζύγου του εξαιτίας του κορονοϊού, η οποία επίσης είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Covid.

Το ζευγάρι είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο στις 23 Νοεμβρίου και στις 29 και 30 του ίδιου μήνα αντίστοιχα χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στη ΜΕΘ εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασαν.

Η 52χρονη κατέληξε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο 57χρονος πάλεψε συνολικά για 29 ημέρες χωρίς όμως και εκείνος να τα καταφέρει. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αρνητικοποιήθηκε στον ιό, αλλά οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν ήδη μη αναστρέψιμες…

Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό ζευγάρι, με τον 57χρονο να είναι γνωστός επαγγελματίας στη Φθιωτική πρωτεύουσα. Στο θέμα του κορωνοϊού είχαν την άποψη κατά του εμβολίου παρά τα όσα τους έλεγε και ο ξάδερφος τους που είναι διασώστης στο ΕΚΑΒ.

Ο τελευταίος, προσπάθησε να τους μεταπείσει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Είχε πει μάλιστα στην εκπομπή Livenews του Mega ότι είχαν επηρεαστεί από τον εγκληματία πνευματικό που τους καθοδηγούσε να μην εμβολιαστούν.

Τα παιδιά του άτυχου ζευγαριού είναι ηλικίας 17, 20 και 23 ετών και είχαν νοσήσει και τα ίδια από την πανδημία του κορωνοϊού.