Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Υπόκοσμος: Προσήχθη ο προκλητικός τράπερ που πόζαρε με όπλα μέσα σε κλαμπ γεμάτο κόσμο


Στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προσήχθη προκλητικός τράπερ που ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα στο Instagram, ενώ βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο τράπερ, ένας εκ των πιο δημοφιλών και επιτυχημένων στην Ελλάδα, θέλοντας να δηλώσει ότι είναι υπόκοσμος, ανάρτησε χθες βράδυ ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ που τραγουδούσε μαζί με άλλους ράπερ, στο οποίο έδειχνε όπλα στη ζώνη του.



Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία. 

Στις εικόνες φαίνεται να κυκλοφορεί με τα όπλα μέσα σε κλαμπ και να καπνίζει ατάραχος, χωρίς να αντιδρά κανένας φωνάζοντας την αστυνομία.

Και αυτή είναι η φωτό με το όπλο που φαίνεται να έχει το σήμα της ΕΛΑΣ



Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο 26χρονος τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως δήθεν τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου