Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Η προσαγωγή έγινε σύλληψη για τον τράπερ Light - Βρέθηκαν ναρκωτικά, σφαίρες, φάρος αστυνομίας


 

Σε σύλληψη τελικά εξελίχθηκε η προσαγωγή του γνωστού τράπερ Light, ο οποίος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για τα όπλα που είχε, στη ζώνη του και μάλιστα το ένα φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, αλλά βρέθηκε πλούσιο :

Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ. 

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στις 3 τα ξημερώματα λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά. 



Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου