Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πανελλήνιες : Τι γίνεται αν ένας μαθητής νοσήσει εν μέσω εξετάσεων


 

Στις 14 Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες

Οι Πανελλήνιες Πανελλαδικές εξετάσεις αναμένεται να αρχίσουν στις 14 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 15 για τα Επαγγελματικά. Αν κάποιος μαθητής νοσήσει, μπορεί να συμμετέχει στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πλαίσιο που υπάρχει.

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο. Αν κάποιος πάθει οποιαδήποτε ασθένεια, τότε μπορεί να συμμετέχει στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου. Οι περεταίρω λεπτομέρειες θα δοθούν πλησιέστερα σε εκείνη την ημερομηνία.

Όσο αφορά στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των Γυμνασίων και των Δημοτικών αποφασίστηκε η ματαίωσή τους, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πολύτιμο εργαλείο τα self test που θα είναι απαραίτητα για την προσέλευση και θα δίδονται δωρεάν απο τα φαρμακεία.



Πανεπιστήμια: Διά ζώσης εξετάσεις

 


Πράσινο φως στα πανεπιστήμια για διενέργεια διά ζώσης εξετάσεων δίνει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, τα ΑΕΙ σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας θα καταστρώσουν σχέδια διαφυγής σε περίπτωση κινδύνου, ενόψει και της εγκατάστασης των ομάδων προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) από τον Σεπτέμβριο. Το επόμενο διάστημα αναμένονται ανακοινώσεις για αναδιατάξεις στον χάρτη των ΑΕΙ, οι οποίες δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό δελτίο των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Την ίδια στιγμή αναμένεται πακτωλός κονδυλίων προς τα ΑΕΙ, με τη συνολική αξία να υπολογίζεται πάνω από δύο δισ. ευρώ.

Τα ζητήματα αυτά τονίστηκαν περισσότερο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Συνόδου των Πρυτάνεων με τη συμμετοχή της υπουργού Παιδείας. Συγκεκριμένα, θεωρείται δεδομένο ότι οι εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου στα πανεπιστήμια θα γίνουν διά ζώσης, με βάση τις προβλέπεις για βελτίωση της εικόνας την πανδημίας τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Το θέμα αφορά πρωτίστως τους φοιτητές οι οποίοι αγωνιούν για τον χρόνο λήψης του πτυχίου τους αλλά και εκείνους που έχουν κλινικά και εργαστηριακά μαθήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν διά ζώσης. Για τα θεωρητικού τύπου μαθήματα μπορεί από το πανεπιστήμιο να επιλεγεί και η εξ αποστάσεως εξέταση όπως έγινε στο χειμερινό εξάμηνο. 

Παράλληλα, η κ. Κεραμέως στην ομιλία της εστίασε στην κατάρτιση σχεδίων ασφαλείας από τα ΑΕΙ, με δεδομένη και την εγκατάσταση από τον Σεπτέμβριο των ΟΠΠΙ. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», έχει ξεκινήσει η διαδικασία σε μικρό ΑΕΙ της Αττικής, ενώ η κ. Κεραμέως χθες ζήτησε να ενταθεί η συνεργασία των ΑΕΙ με το υπουργείο για τη γρήγορη ολοκλήρωση των σχεδίων. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα απαιτεί προεργασία τόσο για τη στελέχωση των ΟΠΠΙ όσο και για την εγκατάσταση των απαραίτητου εξοπλισμού στα κτίρια. Αλλωστε, όπως ακούστηκε στη Σύνοδο, τα κτίρια έχουν κατασκευαστεί πριν από τη δεκαετία του ’90 και χρειάζονται επενδύσεις.

Πρυτάνεις που μίλησαν στην «Κ» ερμήνευσαν την επιλογή της υπουργού –ξεκίνησε με έναν απολογισμό των έως τώρα δράσεων του υπουργείου και έδωσε βάρος σε διαχειριστικά ζητήματα– ως πρόθεσή της να μεταθέσει για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος ζητήματα που θα προκαλέσουν αντιδράσεις όπως η αλλαγή του μοντέλου διοίκησης των ΑΕΙ με τη θεσμοθέτηση των Συμβουλίων Ιδρύματος. Από την άλλη, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, στον προγραμματισμό υπάρχει η κατάθεση νομοσχεδίου για την ενίσχυση της καινοτομίας στα ΑΕΙ (spin-off εταιρείες, Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας κ.ά.), στο οποίο δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν και καίριες διατάξεις όπως η αλλαγή της σύνθεσης των εκλεκτορικών σωμάτων.

Τέλος, η ηγεσία του υπουργείου εστίασε στην αύξηση των κονδυλίων για τα ΑΕΙ. Ενδεικτικά, οι εντάξεις στο ΕΣΠΑ αυξήθηκαν κατά 76% από τον Ιούνιο του 2019. Επίσης, ο γενικός γραμματέας ανώτατης εκπαίδευσης κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, μιλώντας στη Σύνοδο, εξειδίκευσε τις δράσεις του έργου «Στρατηγική Αριστείας, Καινοτομίας και Εκσυγχρονισμού των Πανεπιστημίων» που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης με συνολικό προϋπολογισμό 604 εκατ. ευρώ. 

Οπως είπε ο κ. Δημητρόπουλος, μεταξύ των στόχων είναι «η ενίσχυση της συμβολής των πανεπιστημίων στον μετασχηματισμό του αναπτυξιακού προτύπου της ελληνικής οικονομίας, μέσω της έρευνας, της καινοτομίας και της εκπαίδευσης σε σύγχρονες γνώσεις, με έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής και η ενίσχυση της διεθνούς θέσης των ελληνικών πανεπιστημίων, της διεθνοποίησής τους και της διεθνούς ελκυστικότητας τους μεταξύ επιστημόνων, φοιτητών και επενδυτών».


Απόστολος Λακασάς

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



Πόσοι αστυνομικοί που πληρώνουν φορολογούμενοι είναι αποσπασμένοι σε πρόσωπα με αδιαφανή κριτήρια;



Πόσοι αστυνομικοί που πληρώνονται από τους φορολογούμενους είναι αποσπασμένοι σε πρόσωπα με αδιαφανή κριτήρια; Απάντηση πάνω 3.000!!!!

Ανάμεσα στους σοβαρούς στόχους που χρειάζονται προστασία, είναι και οι τύπου Φουρθιώτη που δεν είναι λίγοι όπως ενημερωθήκαμε, και θέλουν απλά τους αστυνομικούς για να δείχνονται πληρώνοντας οι φορολογούμενοι το βίτσιο τους. 

Το θέμα είναι γιατί υποκύπτει η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο, σε οποιαδήποτε εντολή ασόβαρου πολιτικού παράγοντα για να να δωθεί προστασία; Ποια είναι τα κριτήρια και ποιος κρίνει αυτόν που ζητάει την προστασία κατά πόσο είναι σοβαρός η γελοία προσωπικότητα;

Τι μας λέει το παράδειγμα Φουρθιώτης; Ποιός είναι αυτός που ζητάει να του πληρώνει φρουρά ο φορολογούμενος πολίτης; Πρώην μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου, παρουσιαστής παρακμιακών trash εκπομπών, που εσχάτως  έχει καταφέρει αρκετούς πολιτικούς, όχι πρώτης γραμμής αλλά όλων των κομμάτων, να εμφανιστούν στις περιθωριακές εκπομπές του τώρα που κάνει και τον δημοσιογράφο, γεγονός που φαίνεται ότι τον έχει κάνει να πιστέψει ότι είναι και ο ίδιος μια πολιτική περσόνα. 

Άνοιξε και πολιτικό γραφείο, έφτιαξε πλαστές ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και πλαστές εισφορές στο ΕΔΟΕΑΠ, δηλώνοντας έτσι ότι είναι δημοσιογράφος, είχε πάρει διαπίστευση αστυνομικού συντάκτη, προσπάθησε να πάρει διαπίστευση πολιτικού συντάκτη στην βουλή. Έμπαινε σε Υπουργεία με μπράβους και ζητούσε να του δώσουν χρήματα που διεκδικούσε με πλαστά χαρτιά και άλλα πολλά.

Πρόσφατα ακούστηκαν από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη σοβαρές καταγγελίες με διασύνδεση του Φουρθιώτη με τον υπόκοσμο, για να στήσει επιθέσεις στο σπίτι του και να κάνει και συμβόλαια θανάτου για δημοσιογράφους.

Αυτός λοιπόν πέτυχε και πήρε φρουρά 14 ατόμων από την ΕΛ.ΑΣ., πέντε στο σπίτι του, πέντε στο τοπικής εμβέλειας κανάλι που δουλεύει, και τέσσερις να τον ακολουθούν, κάνοντας τους οδηγούς και τους υπηρέτες του, οι οποίοι μάλιστα διαμαρτύρονταν και για την συμπεριφορά του που ήταν άθλια και δείχνει και τον χαρακτήρα του.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, πρώην και νυν βουλευτές, επιχειρηματίες, και άλλοι εξυπηρετούνται από αστυνομικούς, τους οποίους απασχολούν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. 

Αυτό που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι ότι αστυνομικοί που πληρώνονται από τους φορολογούμενους και είναι αποσπασμένοι σε πρόσωπα με αδιαφανή κριτήρια, είναι πολύ περισσότεροι από 3.000 όπως λένε συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.. 

Το περίεργο είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει ούτε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί επισήμως πόσοι είναι που γιατί τα στοιχεία αυτά ποτέ (και με καμία κυβέρνηση) δεν δίνονται στην δημοσιότητα. 

Οι πολίτες πως ξέρουν ότι όσοι φυλάσσονται, κάνοντας χρήση δημόσιων πόρων και ανθρώπινου δυναμικού,  είναι πράγματι στόχοι;  Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει μια αναθεώρηση των στόχων; Δεν γίνεται όλοι να θεωρούνται στόχοι και εάν θέλουν προστασία να την πληρώσουν ιδιωτικά όχι με τα χρήματα των φορολογουμένων. 

Η δουλειά του αστυνομικού είναι να είναι δίπλα στον πολίτη, να του παρέχει ασφάλεια και όχι να φυλάει τον κάθε Φουρθιώτη.  

Να φυλάξουν τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, κάποιους σοβαρούς στόχους και επιχειρηματίες που κινδυνεύουν, αν και οι σοβαροί επιχειρηματίες έχουν δικούς τους φρουρούς. Επιτέλους δεν γίνεται να φυλάνε τους πάντες, όποιος θέλει να τον φυλάνε να πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια. 

Οι αστυνομικοί φωνάζουν “Δεν έχουμε αστυνομικούς να βγάλουμε έξω, δεν έχουμε αστυνομικούς να φυλάνε τα τμήματα και βάζουμε σκοπούς  στα σπίτια του κάθε Φουρθιώτη. Κάθε μία φυλαξη είναι 5 άτομα. Για 200 στόχους χρειάζονται 1000 άτομα. Είμαστε σχεδόν όλοι σε στόχους. Με την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η ΔΙΑΣ σε στόχους”. 

Ένα απλό παράδειγμα, στην Βορειοανατολική Αττική, όπου ήταν και η περίπτωση Φουρθιώτη, περίπου το 30% της αστυνομικής δύναμης είναι στην φύλαξη στόχων!!!

 Για να τελειώνουμε και πρέπει η κυβέρνηση να το πάρει πάρα πολύ σοβαρά, όσοι δεν δικαιούνται φύλαξης και θέλουν να φυλάσσονται να πληρώσουν απο την τσέπη τους, και όσους θέλουν για να τους φυλάνε, ας πάρουν ιδιωτική σεκιούριτι να περνάει έξω από τα σπίτια τους και να μην απασχολούνται περιπολικά απαραίτητα για την δημόσια ασφάλεια.

Όλα τα κανάλια θεωρούνται στόχοι, φυλάσσονται και από την ΕΛ.ΑΣ. εκτός από ιδιωτική ασφάλεια . Στο “Εψιλον” τοπικής εμβέλειας, που δουλεύει ο Φουρθιώτης  δεν κόπηκε η φύλαξη, το φυλάνε 5 αστυνομικοί. 

Όποιος έχει έναν γνωστό, ζητάει να τον φυλάμε, γιατί είναι τζάμπα για αυτούς, βάρος για τον φορολογούμενο. Το "τζάμπα είναι να πάρουμε και εμείς" το λένε και επιχειρηματίες που μπορούν να πληρώνουν και πέντε, και δέκα σωματοφύλακες. Το γιατί αυτός και όχι εγώ παίζει συνέχεια, και πιέζει τους γνωστούς να έχει και αυτός τους τζάμπα που έχει και άλλος.

Αυτή είναι η νοοτροπία και πρέπει να αλλάξει, αλλά χρειάζεται πολιτική βούληση για αυτό, και ήρθε η ώρα να αλλάξει η αθλιότητα σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών. 

Ρωτάς τους αστυνομικούς να σου πουν παραδείγματα και σου λένε “Όταν αλλάζει μια κυβέρνηση, φυλάμε τους νέους υπουργούς, ενώ μένει η φύλαξη και των παλιών. Υπάρχουν αστυνομικοί ξεχασμένοι από διαταγές άνω της δεκαετίας. Ολες οι κυβερνήσεις τα κάνουν αυτά, δεν είναι φαινόμενα των τελευταίων χρόνων. Ολες οι συνδικαλιστικές ενώσεις στην Αττική, πέντε είμαστε και σε ολες εχουμε το ίδιο πρόβλημα. Την αφαίμαξη όλων των υπηρεσιών για να φυλάμε τους στόχους, Είναι μεγάλη πληγή οι στοχοι και οι δήθεν στόχοι”

Η Αστυνομία δυστυχώς δεν είναι πλέον για τους πολίτες, εκτός από αυτούς που είναι στην φύλαξη προσώπων από τα επίσημα, υπάρχουν και αυτοί που είναι κρυφοί. Κάποιοι που φαίνονται ότι υπηρετούν σε ένα τμήμα αλλά τους αναθέτουν να φυλάνε κάποιον στόχο. Αν βάλουμε πόσοι φυλάνε πρεσβείες, δικαστήρια, δικαστές κ.α είναι άνω των 10 χιλιάδων αστυνομικών. 

Επιτέλους ήρθε η ώρα να σοβαρευτούν οι υπεύθυνοι.



Πρωταθλητής Ευρώπης για πέμπτη φορά ο Πετρούνιας


 

Ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας, με μια καταπληκτική εμφάνιση, έγραψε ιστορία κατακτώντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, με βαθμολογία 15.400.

Ο Πετρούνιας μετά την 5η νίκη του έγινε απόλυτος κυρίαρχος των κρίκων στα χρονικά του θεσμού, ξεπερνώντας τον Ιταλό Γιούρι Κέκι.


Το συγχαρητήριο μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο.

Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!»



Η ΤΕΛΙΚΉ ΚΑΤΑΤΑΞΗ


Λευτέρης Πετρούνιας 15.400

Νικίτα Ναγκόρνι (Ρωσία) 15033

Σαλβατόρε Μαρέσκα (Ιταλία) 14.900

Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.866

Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14733

Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14.666

Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία) 14.666

Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία) 14.658



Ο Φουρθιώτης έκανε μήνυση στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. γιατί δεν του δίνει φρουρά και έδωσε στον Βαξεβάνη

 


Ε όχι όποιος δήθεν η όντως κινδυνεύει, να ζητάει να του πληρώνει ο πολίτης την φρουρά, και να μην πληρώνει ιδιωτική φρουρά απο την τσέπη του για να κάνει το κομμάτι του!!!!!

Απίστευτες παρακμιακές καταστάσεις στην χώρα μας και κάποια στιγμή πρέπει να δωθεί ένα τέλος απο την δικαιοσύνη και να μπεί ο καθένας στην θέση του.

Πρέπει επίσης να μάθουμε τι γίνεται με τις πλαστογραφίες του Μένιου Φουρθιώτη που υπεξαίρεσε λεφτά απο το κράτος και έχει διαπράξει κακούργημα. 

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη κατά του Μένιου Φουρθιώτη, ότι έστησε την επίθεση στο σπίτι του για να του δώσουν φρουρά, και ότι έχει κάνει συμβόλαιο για να δολοφονήσουν τον Βαξεβάνη και ένα άλλο δημοσιογράφο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε φρουρά στον Κώστα Βαξεβάνη και τώρα έχει τον πρώτο λόγο η δικαιοσύνη.

Την κόντρα Βαξεβάνη - Φουρθιώτη με καταγγελίες υπόκοσμου και μαφίας πλήρωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλάκης, που μηνύθηκε απο τον Φουρθιώτη επειδή δεν του έχει δώσει φρουρά να τον φυλάνε από ότι παρακμιακό διαπράττει, και έδωσε φρουρά στον Κώστα Βαξεβάνη.

Με λίγα λόγια το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Ελληνική Αστυνομία απειλούνται και μηνύονται που ένα Μένιο Φουρθιώτη, που αντί αφού λέει ότι κινδυνεύει να πάρει ιδιωτική φρουρά και να την πληρώνει, θέλει ο ελληνικός λαός να πληρώνει την φρουρά του.

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τα δημοσιεύματα με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του καθώς σε βάρος του υπάρχει συμβόλαιο θανάτου.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθούν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια η οποία θα λάβει κατάθεση από τον Κ. Βαξεβάνη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με δήλωσή του είχε ξεκαθαρίσει με αφορμή καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη ότι έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από αγνώστους, τα εξής: «Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη :

Μετά από σειρά επιθέσεων εις βάρος μου κάποιοι χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη και αστεία μυθεύματα επιχειρούν από θύμα να με παρουσιάσουν ως θύτη.

Μετά από 15 σφαίρες από πολεμικό όπλο στην κατοικία μου.

Μετά από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην κατοικία μου.

Μετά από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου συνεργάτη μου έξω από την μετάδοση της τηλεοπτικής μου εκπομπής !

Μετά από τις αλλεπάλληλες απειλές κατά της ζωής μου ακόμα και από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μελών Κυβέρνησης, υπόθεση που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο των «Αποκαλυπτικών», η ιστορία, που έπλασε ο κ. Κώστας Βαξεβάνης για τους δικούς του λόγους, αποτελεί την κορύφωση του πολέμου λάσπης, που δέχομαι το τελευταίο διάστημα λόγω της εκδοτικής μου παρουσίας.

Επειδή είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου έχω ήδη προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες καταθέτοντας μήνυση κατά του κ. Βαξεβάνη.

Μήνυση όμως κατέθεσα και κατά του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη καθώς με τις πράξεις και παραλείψεις του συνεχίζει να εκθέτει σε κίνδυνο την ζωή μου καθώς παρά το ότι είμαι διαπιστωμένα στόχος επιθέσεων, πράγμα που έχει επιβεβαιωθεί από πλήθος πραγματικών και καταγεγραμμένων περιστατικών, αφαίρεσε, ύστερα από πολιτική εντολή την προστασία μου.

Αντίθετα, με πολιτική εντολή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον κ. Βαξεβάνη βάσει των ισχυρισμών ότι ένας κύριος «τον οποίο ούτε καν κατονομάζει» του είπε ότι απειλείται η ζωή του. Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τα οποία θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ότι ζητώ άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση τα όσα ισχυρίστηκε ο κ. Βαξεβάνης, που αποτελούν μνημείο ψεύδους και συκοφαντίας.