Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ρε κανένας αριστερός δεν θέλει την άρση ασύλου! Στο ΚΙΝΑΛ προστατεύουν το έγκλημα από όπου και εάν προέρχεται



Ιδεοληπτικά επικίνδυνα ανθρωπάκια αντιδρούν σε ότι έχει να κάνει με τον νόμο και την τάξη και θα ήθελαν το παρεμπόριο, το εμπόριο ναρκωτικών, τους βιασμούς, την γιάφκα τρομοκρατών και αντιεξουσιαστών μέσα στα πανεπιστήμια σε βάρος των φοιτητών μας.

Μπορεί να μιλάει όποιος ακροαριστερός ηλίθιος και ανεγκέφαλος ιδεοληπτικός θέλει γιατί απλά δεν τον ακούμε αλλά δημοσιογράφοι που τους θεωρούσαμε σοβαρούς δεν πρέπει να λένε ότι θέλουν, γιατί θα τους θεωρούμε πλέον και αυτούς όπως τον Κυρίτση του ΣΥΡΙΖΑ ανεγκέφαλους.

Ο Σταμάτης Μαλέλης κατά τα άλλα σοβαρός άνθρωπος ξεκαθάρισε μέσα σε άλλα που είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν είναι υπέρ της κατάργησης του Ασύλου προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί το κόμμα μου να ταυτίζεται σε τέτοια θέματα με τη ΝΔ».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο αγώνας του ΚΙΝΑΛ πρέπει να είναι «μονομέτωπος κατά της ΝΔ» που έδειξε ήδη τα δεξιά αντανακλαστικά της σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, τα επιδόματα και το άσυλο.

Το θέμα όμως κ. Μαλέλη δεν είναι η Ν.Δ. να της πάτε κόντρα, ούτε το ΚΙΝΑΛ είναι τα εκατομμύρια πολιτών μας και οι χιλιάδες φοιτητών μας που θέλουν να σπουδάσουν χωρίς να έχουν να κάνουν με συμμορίες εντός των πανεπιστημίων. Αυτό το ότι δεν το καταλαβαίνετε μας ανησυχεί τους πολίτες και λυπούμαστε για το ΚΙΝΑΛ γιατί έχει χαθεί κάθε σοβαρότητα.


Η ξεφτίλα δεν τους αγγίζει! Ο Πολάκης κατηγορούσε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών τώρα τον επικαλείται


Πρώτη κότα στο κοτέτσι ο Παύλος Πολάκης που μετά την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του, υποστήριξε ότι ζήτησε να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών λέγοντας μήπως καταφέρει και γλιτώσει και κρύβεται πίσω από το ότι «αυτά για τα οποία κατηγορούμαι τα έκανα όταν ήμουν και επειδή ήμουν υπουργός».

Μάλιστα η πρώτη κότα στο κοτέτσι τζάμπα μάγκας Παύλος Πολάκης το βράδυ της Τετάρτης στο KONTRA είπε ότι «ο νόμος αυτός δεν κρύβει αλλά εμφανίζει».

Η Ομάδας αλήθειας του θυμίζει τι έλεγε για τον νόμο αυτό και τον ξεφτιλίζει όπως του αξίζει :«τον πιο βρώμικο νόμο που έχει ψηφιστεί» έλεγε και κατηγορούσε τον νόμο, και έλεγε επίσης, ότι «έτσι όπως τα έχει κάνει, μπορεί και να μην τιμωρηθεί κανείς για τίποτα».

Το σχετικό βίντεο της πρώτης κότας ξεφτίλα Παύλο Πολάκη:

Ε, ρε κάτι παλικάρια που βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι κωλοτούμπες Πολάκη για το νόμο περί ευθύνης Υπουργών


Άρση των capital controls στα τέλη Σεπτεμβρίου



Στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα εισηγηθεί η Τράπεζα της Ελλάδος στην κυβέρνηση να αρθούν πλήρως οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls) με αποτέλεσμα την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, έτσι ώστε να φτάσει ταχύτερα σε επενδυτική βαθμίδα.

Κυβέρνηση και κεντρική τράπεζα συμφωνούν ότι οι συνθήκες επιτρέπουν πλέον να πραγματοποιηθεί αυτό το τελευταίο βήμα, ειδικά όταν εχθές ανακοινώθηκε ότι οι καταθέσεις ιδιωτών τον Ιούνιο αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 1,7 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό απόθεμά τους να έχει φτάσει πλέον στα 136,9 δισ. ευρώ. 

Το ποσό των καταθέσεων είναι υψηλότερο από τα 120,8 δισ. ευρώ του Ιουνίου του 2015, όταν επιβλήθηκαν τα capital controls.

Η άρση των τελευταίων περιορισμών τοποθετείται στο τέλος Σεπτεμβρίου, ενόψει και των διαβουλεύσεων με τους δανειστές, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στην Τράπεζα της Ελλάδος εκτιμούν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει κίνδυνος να παρατηρηθεί νέα τάση φυγής κεφαλαίων στο εξωτερικό, αλλά προβλέπουν μάλλον το αντίθετο, δηλαδή επιστροφή κεφαλαίων, καθώς πλέον δεν θα υπάρχει αβεβαιότητα για το μέλλον και τη δυνατότητα επανεξαγωγής τους.




Συνεχίζεται το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ! Εκτός φυλακής αρχηγικά μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς



Έγκλημα διαρκείας κατά της ασφάλειας της χώρας και των πολιτών διαπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι υπουργοί έχουν διατελέσει επί κυβέρνησης Τσίπρα στο υπουργείο δικαιοσύνης.

Θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σαρώσει στις εκλογές στις φυλακές του Κορυδαλλού εκεί που βρίσκεται η πλειοψηφία των τρομοκρατών, με ποσοστά ακόμα και 85%.

Η εγκληματικές τους πράξεις συνεχίζονται και όπως πληροφορηθήκαμε εκτός φυλακής βρίσκονται από την Τετάρτη, τα αδέλφια τρομοκράτες Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, δύο από τα βασικά στελέχη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Τα δύο αδέλφια τρομοκράτες είχαν δηλώσει «περήφανα μέλη της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς"» μετά τις συλλήψεις τους και είναι αμετανόητα για τις πράξεις τους.

Οι Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος είχαν συγκεντρώσει ποινές κάθειρξης πάνω από 70 χρόνια ο καθένας, τα οποία έπειτα από συγχωνεύσεις έγιναν 20 προς έκτιση.

Οι δύο τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς έκαναν χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και αποφυλακίστηκαν έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής τους.

Ο Γεράσιμος Τσάκαλος είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2010 λίγη ώρα αφού είχε αφήσει ένα δέμα-βόμβα σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι.

Ο Χρήστος Τσάκαλος είχε συλληφθεί πέντε μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2011, στη Νέα Ιωνία Βόλου έπειτα από κοινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ.


Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Τουρισμού



Το Υπουργείο Τουρισμού επισκέφθηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεών του στα Υπουργεία. Ο κ. Μητσοτάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κωνσταντίνο Λούλη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζω τον κύκλο των επισκέψεων στα Υπουργεία. Επισκεπτόμενος σήμερα το Υπουργείο Τουρισμού, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη, καλή επιτυχία στην ηγεσία του Υπουργείου σας, στον Υπουργό, τον Υφυπουργό, τον Γενικό Γραμματέα. Να σας πω ότι περιμένω, όχι μόνο εγώ, αλλά ολόκληρη η κοινωνία και η οικονομία πολλά από αυτούς, καθώς ο τουρισμός αποτελεί τον μεγαλύτερο κλάδο της χώρας και έναν κλάδο στον οποίον η Ελλάδα διαθέτει αναμφισβήτητα και σε έναν βαθμό αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα.  

Η χώρα χρειάζεται ένα δεκαετές σχέδιο για τον τουρισμό του μέλλοντος, ο οποίος θα δίνει έμφαση, όπως σωστά ανέφερε ο Υπουργός, στην ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία, αλλά και τη βιωσιμότητα. Δεν νοείται σήμερα τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα το οποίο να μη βάζει την προστασία του περιβάλλοντος σε απόλυτη προτεραιότητα. Το σχέδιο αυτό θα έχει εκπονηθεί εντός του επόμενου εξαμήνου σε συνεργασία με τους φορείς του Τουρισμού. Θέλουμε τη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος ήταν αυτός που κράτησε όρθιο τον ελληνικό τουρισμό τα χρόνια της κρίσης, στην εκπόνηση του νέου προγράμματος για τον ελληνικό τουρισμό. 

Το Υπουργείο Τουρισμού είναι εκ των πραγμάτων ένα Υπουργείο οριζόντιο, το οποίο είναι υποχρεωμένο να συνεργάζεται με πολλά άλλα Υπουργεία για να μπορεί να υλοποιεί σημαντικές στρατηγικές δράσεις όσον αφορά τον τουρισμό. Και η δική μας η δουλειά είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα γίνουν, επιτέλους, στη χώρα πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ ως σήμερα. Και γι’ αυτό και θέτουμε ξεκάθαρα χρονοδιαγράμματα, ξεκάθαρους στόχους και περιμένουμε από τα αρμόδια Υπουργεία να τους υλοποιήσουν.  

Εύχομαι και πάλι καλή δύναμη στην ηγεσία του Υπουργείου. Να τελειώσει αυτή η τουριστική περίοδος όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένα και να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας για να κάνουμε την Ελλάδα αυτό που πραγματικά της αξίζει, όχι μόνο για τους κατοίκους της, για τους Έλληνες, αλλά και για τα δεκάδες εκατομμύρια που την επισκέπτονται κάθε χρόνο και οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έρχονται σε έναν τόπο πανέμορφο, με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, στον οποίον θα περάσουν πολύ ωραία και τον οποίον θα θέλουν να επισκεφθούν και πάλι στο μέλλον». 




Δολοφονία στο Περιστέρι τον πυροβόλησε 3 φορές και μετά τον χτυπούσε στο κεφάλι


Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της δολοφονίας.

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άντρα το απόγευμα της Τετάρτης σε πολυσύχναστη καφετέρια στο Περιστέρι γνωστού ηθοποιού έχει σοκάρει την κοινωνία. 

Κυνικός και ψύχραιμος ο δράστης που μιλούσε σπαστά ελληνικά πυροβόλησε το θύμα του και μετά το κτυπούσε στο κεφάλι αγνοώντας το ότι δεν έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και ότι τον βλέπουν όλοι να ολοκληρώνει το έγκλημα.

Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στα ίχνη του δράστη, καθώς το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, και από αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν πως πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές και στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με το όπλο, λέγοντας «Πάρτα ρε π.....».

Ο δράστης και το θύμα καθόντουσαν, στο ίδιο τραπέζι και είχαν μία έντονη συζήτηση με φωνές και χειρονομίες, όταν κάποια στιγμή, ο δράστης σηκώθηκε από το τραπέζι και είπε στο θύμα, «καλά πάω να το φέρω».

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε φροντίσει να έχει κάλυψη από άτομα που τον περίμεναν έξω από την καφετέρια.